ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Όλα όσα δεν θέλεις να ξέρεις για το σόου της Victoria’s Secret 2015

 Tο πάρτι των ημίγυμνων κοριτσιών έλαβε τέλος και στην αιθέρια και ενίοτε πολύ kitsch πασαρέλα περπάτησαν 47 μοντέλα. Κορίτσια πολύτιμα και ανερχόμενα που με τις καμπύλες και τα πολυπροβαρισμένα χαμόγελα της στη σκηνή διεκδικούν τον τίτλο των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων σύμφωνα με το Forbes, έδωσαν θέαμα και αυτό είναι ένα μικρό executive briefing για όλα όσα έγιναν εχθές:
Η 29χρονη Lily Aldridge ήταν η επίλεκτη για το Fantasy Bra της χρονιάς αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η σύζυγος του Caleb Followill των Kings of Leon φόρεσε 6.500 πολύτιμα πετράδια που τοποθετήθηκαν στο στηθόδεσμο μετά από 685 ώρες δουλειάς.
Το σετ ολοκλήρωσε η διαμαντένια ζώνη και το εσώρουχο που ήταν στολισμένο με 126 διαμάντια και άλλα 400 πολύτιμους λίθους.
Η Aντριάνα Λίμα δεν έλειψε. Φέτος ήταν η 16η της φορά.
Ο 25χρονος Weeknd ήταν ο άντρας καλλιτέχνης της βραδιάς.
H Ριάνα δεν εμφανίστηκε στη σκηνή όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Ωστόσο χαιρέτησε τη γιορτή της ματαιοδοξίας με ένα μήνυμα: "Μακάρι να ήμουν εκεί μαζί σας παιδιά. Σπάστε τα απόψε. Θα σας δω όλους την επόμενη φορά. Με αγάπη Ριάνα”.
Η γυμναστική της Gigi Hadid απέδωσε, όχι ότι είχε και κάποιο πρόβλημαη ενζενί μοντέλο.
Κάθε μία από τα κορίτσια περπάτησε δύο φορές στην πασαρέλα.
Σελένα Γκόμεζ και Έλι Γκουλτινγκ ήταν οι γυναίκες perfomer της βραδιάς.
Ακολούθησε πάρτι που μπόρεσαν να μπουν λίγοι και εκλεκτοί. Όσοι δηλαδή αφού είχαν πληρώσει περίπου 15.000€ για δύο, διέθεσαν επιπλέον 5.500€ για να ζήσουν μια βραδιά ιδανική για selfie.