ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Διερωτηθήκατε γιατί διαλαλεί νυχθημερόν, ο ξύπνιος και χαριτωμένος υπουργός, το «αριστερό» και φασιστικότατο και γελοίο, «Όποιος δεν τα δηλώνει τα χάνει !!!!!!!!!!!!!

αρχείο λήψης (86).jpg
Ευριπίδης Μπίλλης
Κύριοι Βουλευτές,
Διερωτηθήκατε γιατί ο εικονιζόμενος ξύπνιος και χαριτωμένος υπουργόςδιαλαλεί νυχθημερόν,  ενονόματι του προϊσταμένουτου χαρισματικούκαι εν ονόματι των προϊσταμένωντου χαρισματικού και ενονόματι των προϊσταμένων αυτών κτλ,
Γιατί διαλαλεί το«αριστερό» και φασιστικότατο και γελοίο,
«Όποιος δεν τα δηλώνει τα χάνει» !!!!!!!!!!!!! (όχι πρόστιμο ή κάτι άλλο, τα χάνει. Έστω και αν είναι υπερήλικας που δεν γνωρίζει ή κατάκοιτος ή αγράμματος ή άπειρες άλλες περιπτώσεις κτλ)
Προφανώς γιατί θέλει να ………..
ξέρει τι θα δημεύσουν οι κατακτητές, από αυτούς που οδηγήθηκαν  επίτηδες σε οικονομική αδυναμία (χρεοκοπείς κάποιον που θέλεις να του φας την περιουσία) .

Και τους πολύ περισσότερους που ετοιμάζεται ο ψευτοαριστερός Τσίπρας με δεκανίκι τονσύντροφο Λεβέντη του, να δημιουργήσει. Που σήμερα πολύ δύσκολα αντεπεξέρχονται στα νεοναζιστικά «αριστερά» τους χαράτσια.
Να τους δημιουργήσει,μειώνοντας και πάλιν μισθούς και συντάξεις. Πώς;;
Με πχ αφαίρεση από την αγορά 1 δις ευρώ με τις μειώσεις αυτές,δημιουργούνται σε ετήσια βάση  (με θεώρηση ετήσιου μισθού 6.000 ευρώ) 170.000 περίπου άνεργοι.
Που οι νέοι αυτοί άνεργοι δημιουργούν περίπου 85.000 νέους ανέργους, αυτοί άλλους42.500κτλ  Και συνολικά έχουμε τότε περίπου 350.000 ανέργους σε ετήσια βάση.
Με το κράτος να μην κερδίζει τίποτε ως επανειλημμένα αποδείξαμε (συνημμένο)
Επίσης οι συνταξιούχοι ως γνωστόν καλύπτουν και τις ανάγκες και υποχρεώσεις σε τράπεζεςκτλ, τέκνων, εγγονιών κτλ.
Όπως και οι εργαζόμενοι,  που οι ημέτεροι υπηρέτες των«θεσμών» της τετρόικας αποφάσισαν να περικόψουνάπαξ έτι τον μισθό.
Οι περισσότεροι τότε από αυτούς θα περιέλθουν σεοικονομικό αδιέξοδοεκπλήρωσης των, ως οι αποδοχές τους ή οι συντάξεις τους, μη κουρευμένων προςτράπεζες υποχρεώσεωντους.
Ως θα περιέλθουν σεοικονομικό αδιέξοδοεκπλήρωσης και των λοιπών τους υποχρεώσεων (ΕΝΦΙΑ κτλ).
Όπως αδυνατούν να τις εκπληρώσουν και οι ήδη οδηγηθέντες με βάση τανεοταξικά σχέδια για τοπειραματόζωο Ελλάς, ήδηάνεργοι.
Τότε υπό τας ενθουσιώδεις ιαχάς του νέου Ανδρέα, οξύπνιος υπηρέτης των θεσμών,  θα αρχίσει να δημεύει τα δηλωθέντα.