ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Τι οικουμενικές αλχημείες και κουραφέξαλα; Να φύγουν όλοι!!!!!!!!!


«Τα πάντα ρει»…. Κι αυτό το απίθανο «παλιόπαιδο», που προέκυψε μέσα από τον συστημικό σωλήνα, ως άλλος Φρανκεστάιν «λίγο από όλα» (ως γόνος διαπλεγμένων καπιταλιστών, της «αναρχικής» νεολαίας, της κομμουνιστικής αερολογίας, της κουλτουριάρικης «σριστεράς» και του πασοκικού χαμαιλεοντισμού), που είχε το απύθμενο θράσος, λόγω της νοσηρής-συμπλεγματικής εξουσιομανίας του, να κοροϊδεύει απροκάλυπτα 10.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες και να διασύρει τη χώρα, θα αποτελεί σύντομα παρελθόν, ως το τραγικότερη πρόσωπο στην ιστορία της Ελλάδας!!!
Απόδειξη αυτής της εξέλιξης αποτελεί η εφημερίδα «Αυγή», η οποία πιστή στο ……….

κυβερνητικό κονγκλάβιο βαφτίζει το κρέας ψάρι και ως κορυφαίο δείγμα κιτρινισμού και παραπληροφόρησης μοστράρει το πρωτοσέλιδο με τίτλο «Κωδικός Σταθερότητα» και υπότιτλο: «Ενίσχυση της κοινωνικής απήχησης προσδοκά η κυβέρνηση όσο πλησιάζει η έξοδος από την κρίση». Και βέβαια ως Σταθερότητα εννοείται η οικουμενική (με υπουργό «Άμυνας» και όχι «Εθνικής Άμυνας», όπως την μετονόμασαν οι υπηρέτες της ν.τ.π., τον «υπερπατριώτη» Λεβέντη), τουτέστιν η πάση θυσία επιβίωση της κυβερνητικής καταστρεπτικς χούντας.
Περισσεύει η ανηθικότητα, η αναλγησία και η κολάσιμη προδοσία, απέναντι σ ένα καθημαγμένο αξιοπρεπή Λαό, με τη θεσμοθέτηση της Ελλάδας ως τυπικό πλέον προτεκτοράτο, με την εγκατάσταση παντού γκάουλάιτερ, με την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος και με μόνη αποδεδειγμένη «ανάπτυξη» τον «τουρισμό», με την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων «τουριστών» (λαθρομεταναστών).
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Η δωσίλογη κυβέρνηση με τη σημερινή της σύνθεση έφτασε στο τέλος της. Τα αδιέξοδα είναι ασφυκτικά, εκρηκτικά! Η εξαπατημένη κοινωνία καραδοκεί, εξαντλεί τις τελευταίες ανοχές της, βρίσκεται απέναντι, έτοιμη να αντιδράσει μαζικά -και πανεθνικά αυτή τη φορά- με το Αργεντίνικο σύνθημα : «Να φύγουν όλοι»! (*)
Ο ρόλος του λαοπλάνου Τσίπρα και των συνενόχων του στο έγκλημα τελειώνει. Επιτέλους!
Αθανάσιος Καρανάσιος
(*) Ως «Αργεντινάσο», χαρακτηρίζεται η εξέγερση των Αργεντίνων εξαθλιωμένων και νεόπτωχων, που ξεκίνησε το πρωί της 19ης Δεκέμβρη 2001.Σπάνια πλέον γίνονται τέτοιες μαζικές διαδηλώσεις, όπως τις μέρες της εξέγερσης που συγκλόνισε την Αργεντινή. Ομως η κληρονομιά παραμένει… Εκείνη τη μέρα, εκατοντάδες σούπερ μάρκετ βρίσκονται υπό πολιορκία σε όλη τη χώρα. Την ίδια στιγμή, στην αρχή, μερικές χιλιάδες διαδήλωναν, κυρίως οι πικετέρος – οι άνεργοι – στην κεντρική Πλάσα δε Μάγιο (πλατεία Μάη), μπροστά στο κυβερνητικό μέγαρο, στην Κάσα Ροσάδα… Μέσα σε 40 λεπτά η είδηση είχε εξαπλωθεί και περισσότεροι από 100 χιλιάδες πλημμύρισαν το κέντρο της πρωτεύουσας. Για πρώτη φορά η ιαχή «Να φύγουν όλοι!» δονεί το Μπουένος Αϊρες, με τις άδειες κατσαρόλες να κρατούν το ρυθμό, γεγονός που έμεινε γνωστό ως «κασερολάσο». Η συνέχεια στα σχετικά βιβλία και επί της οθόνης …