ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Κυβερνητικό πόστο (στον ΣΥΡΙΖΑ) αναλαμβάνει και ο (Χάρης Τσιόκας) έτερος υπαρχηγός του Τσοχατζόπουλου... Το καραβάνι προχωρά!

Από το "PRESS-GR"
Kyriakos Melas
Μετα τον Κοτσακα, τον υπαρχηγό του ΑΚΗ , που παρ'ολίγον να εκλεγεί γεν.γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, νάτος και ο έτερος υπαρχηγός του ΑΚΗ στη Βόρεια Ελλάδα, ο Χάρης Τσιόκας, σε... κυβερνητικό πόστο!!! Το όλον ΠΑΣΟΚ του ΑΚΗ στην εξουσία!! Το καραβάνι προχωρά! τα σκυλιά αλυχτούν!! χα,χα !!!!!!
χα,χα,χα !!!
πως το είπανε το ωραίο;
το νεο έρχεται !!!!
--------------------
Τον τοποθέτηση του πρώην βουλευτή του ΠαΣοΚ και άλλοτε γενικού γραμματέα του υπουργείου Υποδομών κ. Χάρη Τσιόκα σε εποπτευόμενο φορέα του ίδιου υπουργείου φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής έκδοσης του «Βήματος».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον ίδιο οργανισμό προορίζεται ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης της υπηρεσιακής κυβέρνησης της κυρίας Βασιλικής Θάνου, κ. Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος προέρχεται από τους ΑΝΕΛ.
Ο άλλοτε γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, ο οποίος είχε οριστεί σε αυτή τη θέση το 2009 από τον τότε υπουργό Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα για να οδηγηθεί σε παραίτηση αργότερα από τον διάδοχό του κ. Γιάννη Ραγκούση, ήταν αυτός που άνοιξε τον φάκελο αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ υπό την πίεση των δανειστών και με τα χρέη του οργανισμού να έχουν «σπάσει» κάθε ρεκόρ, ενώ είχε χειριστεί τα δύσκολα θέματα της απελευθέρωσης των φορτηγών και της συγχώνευσης των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.