ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Η αποκαθήλωση τους έχει δρομολογηθεί και θα συνοδευτεί από εθνική τραγωδία.

Μια παρέα εθνικά ανεύθυνων με χειρισμούς που εμπίπτουν σε πρακτικές εθνικής μειοδοσίας, διαχειρίζεται το σύνολο των υποθέσεων που αφορούν στο μέλλον του τόπου, έχοντας αναγορεύσει την επικίνδυνη ιδεοληψία της, σε κυβερνητική πολιτική…
Πρόκειται για μια πρακτική που για πολλούς μπορεί να θεωρείται λογική έως και αναμενόμενη, αφού επισφραγίζεται με το φερετζέ της εκλογικής επιβεβαίωσης, όμως εκ των πραγμάτων και εκ του αποτελέσματος κρινόμενη, ενεργοποιεί επικίνδυνες ατραπούς που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν όχι μόνο σε θεμελιακή καταβαράθρωση του Συντάγματος, αλλά δρομολογούν και πρωτοφανείς εθνικές τραγωδίες.
Η χώρα αυτή τη στιγμή σφυροκοπείται ανελέητα από τη συμμορία των εκβιαστών, με την κυβέρνηση της υποτιθέμενης «αριστεράς» να έχει εκπέσει στην κατάντια μιας θλιβερής παρέας Νενέκων, πρόθυμης να προσυπογράψει αναντίρρητα οτιδήποτε της σερβίρεται.
Η επικίνδυνη εμμονή της να δικαιώσει στην πράξη το επίσης επικίνδυνο ιδεολόγημα του ευρωκομμουνισμού, και η άρνησή της να αναγνωρίσει την παταγώδη αποτυχία του στην πράξη, την οδήγησε μέσα από μια διαδρομή πρωτοφανούς πολιτικού ψεύδους, ακόμη και κατάφωρου βιασμού της ετυμηγορίας ενός δημοψηφίσματος – που μόνη της το προκάλεσε – να μετατρέπεται σταδιακά σε ταπεινωμένη Φιλιππινέζα, χωρίς κύρος, ανίκανη να αρθρώσει στοιχειωδώς εθνική άποψη και να αντισταθεί σε απαιτήσεις που ταπεινώνουν τη χώρα, που της υφαρπάζουν ακόμη και το αυτονόητο δικαίωμα άσκησης εθνικά κυρίαρχης πολιτικής στα εθνικά της σύνορα, που ταπεινώνουν το λαό της, που θέτουν εν αμφιβόλω ακόμη και αυτή την εδαφική της ακεραιότητα.
Το ανεύθυνο παιχνίδι αυτής της κυβέρνησης, δυστυχώς επεκτάθηκε και στην ιδεοληπτική διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού, όπου ταμπουρωμένη πίσω από ψευτοανθρωπιστικά φληναφήματα, διευκόλυνε με κάθε τρόπο τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας, εγκαταλείποντας τη χώρα στην παράνοια της εμμονικής γιαγιάς, και μετατρέποντάς την σε απασφαλισμένο ναρκοπέδιο της ισλαμικής λαίλαπας που πλέον κατατρώει τα σωθικά της.
Ολόκληρος ο πλανήτης πλέον αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως ένα μπουρδέλο γεωπολιτικό όπου ο καθένας απλά κάνει ότι γουστάρει χωρίς να δίνει λογαριασμό πουθενά. Τα γεγονότα της Ειδομένης κατέδειξαν όχι μόνο πως η πολυδιαφημισμένη ταυτοποίηση ήταν μια επικοινωνιακή φούσκα, αφού οι Σκοπιανοί καθημερινά αποκαλύπτουν πως οι Σύριοι πρόσφυγες της Τασίας, κάθε άλλο παρά Σύριοι και πρόσφυγες είναι, αλλά το σημαντικότερο….
Κατέδειξαν πως μια χούφτα αφιονισμένων ισλαμιστών, είναι σε θέση να παραλύσουν εντελώς τη λειτουργία αυτής της χώρας ακόμη και στα στοιχειώδη.
Έτσι σήμερα, που ακόμη και οι ακριβοπληρωμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις μετατρέπονται σε ουρητήρια και κέντρα συνεύρεσης συμμοριών λαθρομεταναστών, φράχτες υψώνονται από παντού στα βόρεια σύνορα της χώρας. Ήδη ο στρατός των Σκοπίων ξεκίνησε την κατασκευή καινούριου φράκτη στη μεθοριακή διέλευση της Νίκης στη Φλώρινα, για να αποκόψει και από εκεί τη διέλευση των εισβολέων.
Άλλη μια τραγική συνέπεια των ολέθριων ιδεοληπτικών χειρισμών αυτής της κυβέρνησης, που δεν θωρακίζει απλώς τους γείτονες έναντι της δικής μας γεωπολιτικής ανευθυνότητας, αλλά στην ουσία φυλακίζει την Ελλάδα σε μια καγκελόφρακτη καραντίνα έναντι όλων των υπόλοιπων, με τον ισλαμικό εφιάλτη διάσπαρτο μέσα σε πόλεις και χωριά, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να γνωρίζει ποιες θα είναι οι συνέπειες την επόμενη μέρα.
Αυτή η κυβέρνηση, ευάλωτη όσο καμία άλλη λόγω της ιδεοληψίας της και του σφετερισμού της «αριστερής» ταυτότητας την οποία ουδέποτε διέθετε, είναι μια επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα που υλοποιεί αναντίρρητα το πιο βρώμικο σχέδιο σε βάρος της χώρας.
Η ανατροπή της έχει ήδη δρομολογηθεί. Δυστυχώς όχι από την Ελληνική κοινωνία που παραμένει ασυγκίνητη σε πρωτοφανή αφασία και περιμένει απαθέστατη το μοιραίο.
Έχει δρομολογηθεί – και αυτό είναι το χειρότερο – απ όλους εκείνους που τη χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν για να φέρει σε πέρας τη βρώμικη δουλειά. Και το βέβαιο είναι πως αν αυτή η πρωτοβουλία της πολιτικής ανατροπής δεν περάσει στα χέρια της ίδιας της κοινωνίας, τότε σύντομα η ανατροπή της θα συνδυαστεί με κορυφαία εθνική τραγωδία της οποίας οι συνέπειες θα είναι μη αναστρέψιμες.