ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τάσσομαι εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

gay-parentsΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά πρέπει να έχουν μια σωστή οικογένεια με έναν μπαμπά και μία μαμά,ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι τεράστιος αριθμός παιδιών μεγαλώνουν μόνο με τον έναν γονιό λόγω εγκατάλειψης, διαζυγίου ή θανάτου ή εγκαταλείπονται εξ ολοκλήρου στους παππούδες.

ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα ……..
παιδιά τους θα υφίστανται τρομερό bullying στο σχολείο, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι bullying υφίστανται σήμερα τα παιδιά με αναπηρία και τα παχύσαρκα παιδιά και τα παιδιά χωρισμένων γονιών και τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τα συνεσταλμένα και τα αδύναμα και…και….και… Σκοπός της πολιτείας εξάλλου είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός των θυμάτων και όχι η εξάλειψη του φαινομένου.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον όπου θα αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και μια ισορροπημένη ψυχοσύνθεση και μόνο οι γονείς διαφορετικού φύλου είναι σε θέση να το προσφέρουν, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ετερόφυλοι είναι οι γονείς που δέρνουν, βιάζουν, υποσιτίζουν, παραμελούν και εγκαταλείπουν τα παιδιά τους.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή είναι ανώμαλο, αφύσικο και αποτελεί αρρωστημένη κατάσταση να μεγαλώνουν τα παιδιά από άτομα του ίδιου φύλου ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι χιλιάδες παιδιά μεγαλώνουν με τον μπαμπά και τον παππού ή με τη μαμά και τη θεία, χωρίς να έχουν μεταλλαχτεί σε τέρατα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά τους θα «γίνουν» σίγουρα ομοφυλόφιλα. Το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία είναι εγγενές χαρακτηριστικό και το ότι όλοι οι gay γνωστοί μου ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ από ετερόφυλους γονείς είναι άλλο θέμα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή δεν είναι δυνατόν οι γονείς του ίδιου φύλλου να παρέχουν αγάπη, υποστήριξη και προστασία, που είναι τα κυριότερα που έχει ανάγκη ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή ως Έλληνας/Ελληνίδα έχω υποχρέωση να επεμβαίνω στις ζωές των άλλων, να κρίνω και να κατακρίνω ασύστολα τα πάντα, να επιβάλλω τη γνώμη μου και να απεχθάνομαι οτιδήποτε διαφέρει από τη δική μου υποκειμενική και τέλεια πραγματικότητα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή προτιμώ τα παιδιά που παράτησαν οι ετερόφυλοι γονείς τους να μεγαλώσουν μόνα τους σε ιδρύματα και όχι σε μια οικογένεια που θα τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή οι διαδικασίες υιοθεσίας είναι τόσο πρόχειρες και σύντομες που ποιος ξέρει τι άνθρωποι θα αναθρέψουν το παιδί.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ τέλος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή ζω σε μια χώρα που αυτοαποκαλείται ευρωπαϊκή τη στιγμή που οι έννοιες «ανθρώπινα δικαιώματα» και «ισότιμη μεταχείριση όλων των πολιτών» όχι απλά δεν είναι δεδομένα αλλά θεωρούνται κατακριτέοι, ανώμαλοι και μίασμα της κοινωνίας όσοι τολμούν να τα διεκδικούν.
Και είμαι περήφανος/η για αυτό.
Ας επιστρέψω τώρα πίσω στη σπηλιά μου…