ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΟΚ: Τιμ μάνατζερ στην Π.Α.Ε. ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Β. Πουρλιοτόπουλος



Μετά από επιμονή του Νίκου Βεζυρτζή, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ στον ΠΑΟΚ. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Δικεφάλου θα αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο για να καλύψει μία θέση στην οποία υπήρχε κενό στον σύλλογο.
Μετά από αναζήτηση που διήρκησε για μερικές εβδομάδες, κι έπειτα από συζητήσεις που είχε ο Νίκος Βεζυρτζής με διάφορα πρόσωπα, αλλά και προτάσεις που υπήρξαν από Αγγελίδη και Άρνεσεν, πάρθηκε η απόφαση από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει ο βετεράνος τερματοφύλακας της ομάδας το πόσο του τιμ μάνατζερ.
Η αρχική εισήγηση για τον Πουρλιοτόπουλο έγινε από τον Νίκο Βεζυρτζή και τελικά ήταν και το όνομα που προκρίθηκε για την συγκεκριμένη θέση, μετά από επιμονή του νυν αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ενστάσεις και ενδοιασμούς διότι το έργο του Πουρλιοτόπουλου στα τμήματα υποδομής είναι αξιόλογο και άκρως επιτυχημένο τα τελευταία χρόνια, συνεπώς δεν ήθελε να τον αποσπάσει από τα καθήκοντά του στα τμήματα υποδομής.
Τελικά, μετά από διαβεβαιώσεις του Βεζυρτζή προς τον Σαββίδη, αλλά και τον ίδιο τον Πουρλιοτόπουλο, πως θα συνεχίσει να έχει την εποπτεία της των ακαδημιών, δόθηκε το τελικό "οκ". Το ντεμπούτο του Πουρλιοτόπουλου είναι πιθανόν να γίνει από την Τετάρτη (27/1) στο ματς με τον Πανιώνιο.