ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Και κάποιοι περιμένουν να ξεσπάσει η οργή του μ@λάκα, του μουρόχαβλου λαού,«Βουνό» τα λουλούδια μπροστά από τον Παντελίδη!

Και κάποιοι περιμένουν να  ξεσπάσει η οργή του μ@λάκα, του μουρόχαβλου λαού,«Βουνό» τα λουλούδια μπροστά από τον Παντελίδη!


Το πόσο έτοιμος είναι αυτός, ο μ@λάκας λαός, να αγωνιστεί για την χαμένη του αξιοπρέπεια μπορεί κανείς να το διαπιστώσει παρακολουθώντας το f. και το t.
Ακόμη και το τελευταίο βλαχαδερό βγάζει στη φόρα την προσωπική του ζωή λες και πρωταγωνιστεί στις Οικογενειακές Ιστορίες του Κοντομηνά-Έρωτας στις Μαλβίδες-θέλοντας να μας πείσει ότι είναι σπουδαία περσόνα την ίδια στιγμή που ο μ@λάκας έχει επιτρέψει να τον κυβερνούν- στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του- πολιτικοί οι οποίοι δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο.
Η αμορφωσιά, η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία για τα διδάγματα της ιστορίας, όλα μαζί στον κακοχυμένο νεοέλληνα αυτό το βλαχαδερό των βλαχαδερών, τον οποίο η παράγγα που κυβερνά εξευτελίζει διαρκώς.
Στην Ελλάδα της κρίσης ο Έλληνας δεν ξεχνάει τις… συνήθειές του, όπως είναι να πετάει λουλούδια στα μπουζούκια. Δείτε τι έγινε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης, μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά και στον τελευταίο ελληναρα και ελληνιδα και γίνουν ξένοι στην ίδια τους την χωρα, θα "διασκεδάζουν" σαν καραβλαχοι με ηλίθια τραγούδια,πάμε γερά για μνημόνιο 4 -5 έχουν λεφτά ακομα κάποιοι!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ