ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Αλέξη, πιο κάτω από το «στα τέσσερα» δεν έχει!

Αλέξη, πιο κάτω από το «στα τέσσερα» δεν έχει!Η μεγαλύτερη ζημιά που έχει πάθει ο Τσίπρας, με τις κωλοτούμπες είναι πως κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ θα παρακαλάνε να… ρέβεται παρά να μιλάει.
Βλέπεις δηλώσεις όπως αυτή που έκανε σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι δήθεν «Δεν θα υποκύψουμε σε παράλογες και άδικες απαιτήσεις», προκαλούν μόνο γέλιο. Και κλάμα.
Γι’αυτά που μας περιμένουν. Να θυμίσουμε στον πρωθυπουργό (;) ότι το τρίτο μνημόνιο έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, όπως και ότι ο ίδιος μαζί με τον Πανούλη έκαναν το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού «ναι σε όλα» , την Τρόικα… Κουαρτέτο και φόρεσαν στον Έλληνα τα ……….
χειρότερα μέτρα από τη στιγμή που ήρθε η κρίση.
Έγιναν δηλαδή αξιότατοι συνεχιστές της πολιτικής του Αντωνάκη και του Βενιζέλου, αποδεικνύοντας ότι σε αυτή τη χώρα την εξουσία παίρνουν κατά κύριο λόγο αυτοί που λένε τα πιο χοντρά ψέματα. Αλέξη, επειδή πλέον το να το παίζεις αντιμνημονιακός εσύ και ο Καμμένος, δεν έχει ούτε καν πλάκα, να σου θυμίσουμε πως πιο κάτω από το «στα τέσσερα» δεν έχει! Ή τουλάχιστον δεν το έχουμε δει…
Αν καταφέρετε μαζί με τον Καμμένο να σπάσετε κι αυτό το… ρεκόρ (ξέρω ‘γω, με έρπειν;) μετά το βιβλίο με τους «μεγάλους ψεύτες του έθνους» θα μπείτε και στο Γκίνες!