ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Έτσι για να καταλάβουμε ποιοι κάνουν τη βρωμοδουλειά τα τελευταία χρόνια! Αντί να είναι φυλακή, υπηρετεί και κάνει τις βρωμοδουλειέδς σε ΟΛΕΣ τις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ κυβερνήσεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ (Αχ αυτή η διδικτυακή μνήμη τι μας προκαλεί! ):

Μας δουλεύει η "πρώτη φορά αριστερά"; Ξανά ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα;

Διαβάζουμε για  "Παρεμβάσεις στο δημόσιο τομέα ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός προανήγγειλε ο Γιάννης Βαρουφάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας" (koutipandoras) και νομίζουμε ότι ζούμε σε άλλον πλανήτη!
Γνωρίζουν ποιος είναι ο κύριος Λέανδρος Ρακιντζής και δεν δικαιολογείται άγνοια. Μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να είχε άγνοια των φορολογικών υποχρεώσεων και να ενοικίαζε παράνομα κι αδήλωτα τα σπίτια της οικογένειάς του, αλλά εδώ, με τον «αδιάφθορο, ξεπερνούν κάθε όριο!
Βάζουν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ή αλλαξοκωλιές με τη δεξιά και το Σημιτστάν;
Κι αν δεν γνωρίζουν (για γέλιο μια τέτοια δικαιολογία), ας ρωτήσουν την... κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη... ας διαβάσουν τις αναρτήσεις στο "olympia"... ας ρωτήσουν τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΕΗ, ΕΛΤΑ κι αλλού... αλλά ας υπενθυμίσουμε κι εμείς:
Ποιος είναι ο "αδιαφθορος" Γενικός Επιθεωρητής Ρακιιντζής,Μ.Κ.Οάρχης, με παράνομη κεραία σπίτι του και ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής!
Ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής,
Ο «αδιάφθορος» που κουκούλωσε τη Ζαχοπουλιάδα από την οποία ζημιώθηκε το Δημόσιο με πολλά δισ. ευρώ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις στα χέρια του δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία,
Ο «αδιάφθορος» που επιλεκτικά χειρίστηκε καταγγελίες κουκουλώνοντας τα γαλάζια σκάνδαλα.
Ο «αδιάφθορος» που δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, αλλά επιπλέον δηλώνει ότι έχει και συμβόλαιο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας ως μέσο τη δημοσιότητα, ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα: την ανανέωση της θητείας του, που έχει λήξει από το Σεπτέμβριο του 2009. Για αυτό προσπαθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα με διάφορα «εύπεπτα» θέματα ήσσονος σημασίας.
Ο «αδιάφθορος» με προσωπική ΜΚΟ, με τον τίτλο «Φίλοι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας» και χρηματοδότηση από την ΔΕΗ...
Ποιος είναι  ο κύριος Λέανδρος Ρακιντζής;
Ο κύριος Λέανδρος Ρακιντζής διορίστηκε Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης στις 14/9/2004, με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.Η θητεία του είναι πενταετούς διάρκειας. Επακόλουθα, η θητεία του κυρίου Ρακιντζή έχει λήξει στις 14/9/2009...
Άντε, επειδή ο νόμος προβλέπει μία σιωπηρή ολιγοήμερη παράταση... κι αυτός εξυπηρετεί διαχρονικά τους πάντες, τώρα και την ¨πρώτη φορά αριστερά"!
Έκτοτε, η θητεία αυτού του ανθρώπου, ΠΟΤΕ δεν ανανεώθηκε, ούτε βέβαια αντικαταστάθηκε και τώρα μαζί με τον μεγάλο "μεταρρυθμιστή κι εκσυγχρονιστή" Βαρουφάκη... θα κάνουν "παρεμβάσεις στο Δημόσιο"!
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΞΕΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ για τον κύριο Ρακιντζή. Αυτή την στιγμή λοιπόν ο κύριος Ρακιντζής δεν έχει καμμία δικαιοδοσία καθότι η λειτουργία του είναι μετέωρη, παράτυπη, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ...
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Αχ αυτή η διδικτυακή μνήμη τι μας προκαλεί!