ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Πέστε ότι γίνεται Οικουμενική κυβέρνηση. Τϊ θα αλλάξει;

Ότι τα σκατά τα ίδια και το φτυάρι. Δεν τους βλέπετε όλους, ότι σας δουλεύουν με τίτλους; Είναικαι ανίκανοι. Τους πετάς ένα κόκκαλο, το αρπάζουν και το κάνουν σημαία. Μέχρι εκεί πηδάνε. Δεν βαρεθήκατε τις μαϊμούδες;
Εσείς πάλι, χαρούμενος λαός, μαλθακός, κουτοπόνηρος και ασυμμόρφωτος. Αυτοί είναι σκατ… Εσείς; Δεν καταλαβαίνετε ότι σας ετελείωσαν; Τί περιμένετε; Δεν γίνεται τίποτα με αυτούς. Πάπαλα. Tέλος. Δεν σας τα λέγαμε;
Μέχρι και ο Λεβέντης στηρίζει Σκάι και Άλφα. Πόσα  χρωστάνε οι ιδοκτήτες τους και  αν οι εφοπλιστές πρέπει να πληρώνουν 25% φόρο όπως οι Κινέζοι, δεν μας λέει. Yπάλληλοι όλοι τους. Εκτός από εμένα για παραγωγή μιλάει κανείς; Αυτό να το θυμάσθε.
Εξαγωγές, φόροι και συντάξεις
Οι εξαγωγές έπεσαν. Δεν το μάθατε; Aυτό δεν έχει σχέση με τα capital controls που λέει η Εθνική Τράπεζα αλλά με …………….
την έλλειψη παραγωγής. Ψέμματα λέει.
Όταν αυξηθούν και άλλο οι ΕΟΖ και ξεπουληθούν τα πάντα, οι δημόσιοι υπάλληλοι απο που θα παίρνουν μισθούς και συντάξεις; Το κράτος συνέχεια μικραίνει με τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται. Aυτό, σας τό έχει πεί κανείς μέχρι τώρα; Tώρα, το μάθατε. Απο εμάς. Και που το μάθατε, οι Ελληνικές κότες λειρί δεν έχουν.
Θα πληρώσουν περισσότερους φόρους οι συνήθεις ύποπτοι για να μη χαθούν οι συντάξεις; Τα λεφτά τελείωσαν. Με πλαστικό χρήμα γίνονται οι συναλλαγές για να μαζέψουν λεφτά οι τράπεζες και όταν βγούν τα capiτal controls θα τα βγάλουν έξω περιμένοντας μια επιστροφή στη δραχμή για να κάνουν τα κόκκινα δάνεια πράσινα και να τριπλασιάσουν τα κέρδη τους με τη μία (για την ακρίβεια οι νέοι επενδυτές που δεν επένδυσαν και σχετικά τίποτα μπροστά στη φούσκα που θα προκύψει).
Αναγκαστικά για να βρεθούν λεφτά (αφού παραγωγή δεν υπάρχει), οι κυβερνώντες θα ξεπουλήσουν τα πάντα. Αυτό θέλουν. Για αυτό το λόγο και για να διαλυθεί η χώρα, δεν κάνουν τίποτα για να αυξήσουν τη παραγωγή της.
Είναι δυνατόν να πληρώνουν φόρους οι αγρότες και όχι οι εφοπλιστές και εσείς να το δέχεστε, επειδή δεν το λέει κανένα ΜΜΕ; Αφού όλα τα έχουν εφοπλιστές. Ti πνευματική ηλικία έχετε; Γνωρίζετε; Για ποιά δημοκρατία σαν μιλούν; Aφού είστε δούλοι. Όποιο κόμμα δεν παίρνει θέση είναι καλό; Όχι. Έχει ρόλο. Είναι στη παρέα και αυτό.
Στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει “άξονας καλού και κακού”, αυτά είναι κουταμάρες, ξεπερασμένα…
Υπάρχουν ομάδες συμφερόντων και κάποιος που σήμερα είναι απο δώ μπορεί να τα βρίσκει απο καλύτερο σημείο εμπλοκής με έναν απο μια άλλη ομάδα συμφερόντων. Η Ελλάδα με τις συμμαχίες που έχει κάνει είναι αναγκασμένη να έλθει σε ρήξη με τη Γερμανία και κατά συνέπεια με τη Τουρκία. Τότε γιατί ζητάει η χώρα λεφτά απο τη Γερμανία (και όχι απο αλλού) και εμπάσει περιπτώσει για λόγους εθνικού συμφέροντος, γιατί δεν κλείνει τα σύνορα της; Θα βρεθεί εκτός ΕΕ αναγκαστικά. Με το γάντι…
Απο εξωτερική πολιτική δεν ξέρουν, απο οικονομία δεν ξέρουν, απο τεχνολογία δεν ξέρουν (άρα και απο παραγωγή), φαίνεται να τα παίρνουν απο παντού, συνέχεια σας λένε ψέμματα και σας δουλεύουν. Μήπως είστε κουτοί τελικά και όχι μάγκες; Για αλλάξετε καθρέφτη.