ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ερευνά και μελέτη που έχει ως στόχο την χρήση & εκμετάλλευση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων για την καλύτερη λειτουργία και ποιοτικότερου ελέγχου των ακαδημιών Ποδοσφαίρου


 Οι βασικοί πυλώνες είναι τρεις οι οποίοι έχουν υποκατηγορίες: 1) Την  έρευνα  2) Την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών  3) Την εισαγωγή της βίντεοανάλυσης και του perfomance analysis.
Όλες οι μεγάλες ΠΑΕ στην Ελλάδα πρέπει να συμβαδίζουν με τις τοπ ομάδες της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα. Παρόλο που οι ακαδημίες τους βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, θα μπορούσε ταυτόχρονος να συνυπάρχει ένα team που θα είναι συνεργάτες των προπονητών και θα βοηθούν την προπονητική διαδικασία. Αυτή η βοήθεια μπορεί να είναι σε επίπεδο: Eτήσιου προγραμματισμού ανά ηλικία, ατομικού προγραμματισμού, έρευνας , scouting , αξιολόγησης , παρουσιάσεων και εισαγωγή τις ανάλυσης στις ακαδημίες.

Πρόκειται για μια μελέτη και ένα εξειδικευμένο  πρόγραμμα εργαλείο για κάθε μεγάλη Π.Α.Ε. αξιολόγησης  ποδοσφαιριστών υψηλού επίπεδου και βελτιώσεις  αυτών. 
Βασίζετε πάνω στη μεθοδολογία του γνωστού  Horst Wein και την μελέτη που τα αποτελέσματα της ανταποκρίνονται  στο 70 με 80% των τμημάτων υποδομής στην Ελλάδα και έχει  πραγματοποιήσει το Τeam working  μας, σχετικά με την περιοδική ανάπτυξη τον αθλητών, βασισμένη πάνω στην ερευνά του  Raymond  Verheijen.
Ακόμη η μελέτη περιέχει και  έχει  στόχο, την χρήση & εκμετάλλευση σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων για την καλύτερη λειτουργία και ποιοτικότερου ελέγχου ακαδημιών των Μεγάλων ΠΑΕ.

1) Η έρευνα
2) Η αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών με εξειδικευμένα προγράμματα  
3) Η εισαγωγή της βίντεο ανάλυσης και του perfomance analysis στα τμήματα υποδομής μας
4) Tactical Analysis.. Επιθετική Οργάνωση ….Αρχές Επίθεσης ….Θετική Μετάβαση ….Αρχές Άμυνας….. Αρνητική Μετάβαση
5) Ετήσιο προγραμματισμό ανά ηλικία, και ατομικό προγραμματισμό μέσα από επιστημονικές μετρήσεις

"Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή και όσο καλύτερους συνεργάτες γίνεται. Πρέπει να είναι μαθητές του αθλήματος"


Με εκτίμηση
Μυστακιδης Ιωάννης.
Θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε τα προγράμματα μας
ΚΙΝΗΤΌ . 6947627333

Team Working


  •  Μυστακίδης Ιωάννης (Mystakidis Ioannis) /Technical Director & Chief scout Greece & Head Coach



  • Tερζής Αθανάσιος (Terzis Athanasios) / Football coach & analyst & Fitness coach



  • Tζουβάρας Δημήτριος (Tzouvaras Dimitrios) / Football coach & analyst


  • Τσανικλίδης Ιωάννης (Tsaniklidis Ioannis) / Football coach & analyst & periodisation specialist