ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Ο Καμμένος έβγαλε τα πράγματά του στην είσοδο του ΥΠΕΘΑ για να είναι έτοιμος

Τα τιμαλφή σύμβολα του Πάνου Καμμένου, περιμένουν υπομονετικά την απόφασή του
Τα τιμαλφή σύμβολα του Πάνου Καμμένου, περιμένουν υπομονετικά την απόφασή του
Τρείς παλέτες και μια κόκκινη μοκέτα περιμένουν έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας την τελική απόφαση του Πάνου Καμμένου που θα καθορίσει την τύχη τους. Πρόκειται για τα πιο αγαπημένα αντικείμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ που δεν ρίσκαρε καν την πιθανότητα να τα αποχωριστεί σε περίπτωση που εγκατέλειπε το γραφείο του.
Τα αντικείμενα αυτά έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αλλά και συμβολική αξία για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ καθώς με αυτά κατασκευάζονται οι διάδρομοι πάνω στους οποίους βαδίζει όταν θέλει να προσεγγίσει τη θάλασσα και να αποτίσει φόρο τιιμής στους……….
αρχαίους μας προγόνους που κέρδιζαν ναυμαχίες. Και αυτά τα αντικείμενα εκπροσωπούν το σύνολο της πολιτικής προσφοράς του Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι παλέτες και η κόκκινη μοκέτα θα μείνουν εκεί προκειμένου να υπενθυμίζουν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Πάνος Καμμένος «έχει φάει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του μαζί με τους αχαΐρευτους», ότι «δεν τον προσέχουν όσο του αξίζει», ότι «εκείνον τον ζητούσαν τόσοι και τόσοι αλλά στραβώθηκε και αγάπησε τους εθνοπροδότες» και ότι «κάποια στιγμή θα τα μαζέψει και θα φύγει γιατί ακόμα νέος είναι και περνάει η μπογιά του»!
Επίσης επειδή στο μέλλον ίσως χρειαστεί ο Πάνος Καμμένος να ξανακάνει υστερίες για να τραβήξει την προσοχή οι συνεργάτες του δεν μπορούν να μπαζοβγάζουν συνέχεια τα αντικείμενα για να δείξουν πόσο αποφασισμένος είναι.