ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Όσο ακούν τους μάνατζερ, τόσο αυτοί θα χάνουν!

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα δεν περνά και την καλύτερή του περίοδο. Τα προβλήματα είναι αρκετά και ειδικότερα φέτος δεν έχουν να κάνουν με τα οικονομικά του συλλόγου, αλλά την πλήρη αποτυχία σε όλους τους στόχους τη τρέχουσα σεζόν.
Όμως η συμπεριφορά ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών προς τον σύλλογο που τους ανέδειξε μέσα από τις ακαδημίες του, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον περίεργη. Μιλάμε φυσικά για τους νεαρούς Λάζαρο Λάμπρου και Βασίλη Αγγελόπουλο.
Δύο παιδιά τα οποία έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό, εξελίχθηκαν αγωνιστικά και βελτιώθηκαν μέσα από τον Παναθηναϊκό και οι οποίοι την στιγμή που η ΠΑΕ τους προσφέρει νέο συμβόλαιο για να τους κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας, αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα και αρνούνται τη προσφορά της διοίκησης.
Καλό θα είναι νεαροί παίκτες, Έλληνες, με ταλέντο, να σταματήσουν να άγονται και να φέρονται από τους εκάστοτε μάνατζερ. Διότι αυτοί  θέλουν -προς το συμφέρον τους φυσικά- να πείσουν τα παιδιά πως μπορούν εδώ και τώρα το κάτι παραπάνω στην καριέρα τους, ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με περισσότερες πιθανότητες ανέλιξης.
Αλλά δυστυχώς για αυτά τα παιδιά, ο δρόμος που τους προτείνεται σχεδόν πάντα πέφτει σε τοίχο. Γιατί όταν είσαι Έλληνας ποδοσφαιριστής (δεν είναι και καμιά ποδοσφαιρομάνα δα η χώρα μας), ο μοναδικός τρόπος για να «ανέβεις» είναι ένας. Να πετύχεις με την ομάδα σου στην Ελλάδα, να καταφέρεις να γίνεις δηλαδή ηγέτης στο «χωριό» και μετά να κάνεις το βήμα παραπάνω, ώστε να γίνεις κι ένας καλός παίκτης στην «πόλη».
Όποιος έκανε το αντίθετο, σήμερα είναι μεταξύ παλαίμαχου και β’ κλάσης παίκτη. Και είναι κρίμα δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, να ακούν με «κλειστά» μάτια τους μάνατζερ και να βάζουν οι ίδιοι έτσι φρένο στην καριέρα τους.
Ας κοιτάξουν τι έκαναν παλαιότερα παίκτες που βιάστηκαν να φύγουν από τον Παναθηναϊκό λοιπόν κι ας δουν που βρίσκονται εκείνοι τώρα, μπας και παραδειγματιστούν.

Πηγή: olaprasina1908.gr