ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Πανικός με την νεα δημοσκόπηση - Δείτε που ειναι η Χρυσή Αυγή - ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Πανικός με την νεα δημοσκόπηση  - Δείτε που ειναι η Χρυσή Αυγή - ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Το xaftas.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνηγια την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.
Τι δείχνει ηδημοσκόπησηπου εφερε τα πανω κατω στην Ελλαδα?
Διευρύνει το προβάδισμά της η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον βρίσκεται στις 8 ποσοστιαίες μονάδες, σύμφωνα με τηδημοσκόπησητου Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Την ίδια στιγμή εντείνεται η απογοήτευση των πολιτών σε μία σειρά από τομείς, όπως το προσφυγικό και η οικονομία και εκτινάσσειτο ποσοστο της Χρυσης Αυγης στην κορυφη .
Παγωσαν στο Μαξιμού οταν ακουσαν οτι η Χρυση Αυγη ενδεχεται να τους περασει σε ποσοστο και ψαχνουν τροπο να αλλαξουν λιγο τα πραγματα μηπως κερδίσουν το χαμενο εδαφος
Ειδικότερα στηδημοσκόπησηστην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 24,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,5%, η Χρυσή Αυγή 15,9%,και το ΚΚΕ από 6,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και η Ένωση Κεντρώων από 4%, το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από 2,5% και η Λαϊκή Ενότητα 1,5%. Στο 24% ανέρχεται η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Η μεγάλη πλειοψηφία εκτιμά πως θα χειροτερέψει η κατάσταση του νοικοκυριού τους μέσα στους επόμενους 12 μήνες: Ειδικότερα, το 45,5% εκτιμά πως θα χειροτερέψει σίγουρα, το 25,5% ότι μάλλον θα χειροτερέψει, το 22% θεωρεί πως θα μείνει σταθερή, το 4,5% πως μάλλον θα βελτιωθεί και το 1% ότι σίγουρα θα βελτιωθεί.
Γενικότερα το 85,6% εκτιμάει ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ το 7% απαντάει ότι κινούνται προς τη σωστή.
Το 31,5% θέλει κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 25% προτιμάει κυβέρνηση με κορμό την Χρυση Αυγηκαι επικεφαλής τον Ηλεια Κασιδιαρη
Σχετικά με την πρόσφατη προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη, το 23% θεωρεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις, έναντι 16% του Αλέξη Τσίπρα. Το 45,5% απάντησε κανένας.
Τι πιστεύουν οι πολίτες για το προσφυγικό
Στο μέτωπο του προσφυγικού, το 66% διαφωνεί με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ενώ το 20% συμφωνεί.
Το 43% εκτιμάει πως η παρουσία προσφύγων αυξάνει τον κίνδυνο τρομοκρατίας στη χώρα μας, την ώρα που το 47% θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.
Πώς βαθμολογούν την κυβέρνηση
Σχετικά με τις συνολικότερες επιδόσεις της κυβέρνησης η συντριπτική πλειοψηφία τηςδημοσκόπησηςκαι συγκεκριμένα το 87,5% εμφανίζεται δυσαρεστημένο, την ώρα που το 5,5% είναι ικανοποιημένο και το 7% απαντάει πως δεν είναι ούτε ικανοποιημένο, ούτε δυσαρεστημένο.
< nassos-new >