ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Έχουν και πλάκα οι προδότες νεοταξικοί, ψευτοαριστεροί και όχι μόνον

12141558_588214984665443_4033470978909683438_nΈχουν και πλάκα οι προδότες νεοταξικοί,  ψευτοαριστεροί και όχι μόνον.
Οι φασίστες αυτοί νεοταξικοί ψευτοφιλάνθρωποι που μας «κυβερνούν»,  χαρακτηρίζουν φασίστα όποιον ενδιαφέρεται και την πατρίδα του.
Και οι θρασύτατοι γελοίοι, αποκαλούν με διάφορες διαβαθμίσεις ακροδεξιό ή φασιστικό, κάθε  κόμμα ευρωπαϊκής χώρας, που δεν είναι νεοταξικό και ενδιαφέρεται για το λαό της πατρίδας του.
Οι άθλιοι οι δικοί μας, οι πράκτορες της νέας τάξης, οι προδότες υποδουλωτές και καταστροφείς του Ελληνισμού, οικονομικά και με τους λαθραίους τους (που τους δίνουν δήθεν ένα μήνα μόνον άδεια παραμονής αλλά μετά είναι αδύνατον και μάλλον δεν θέλουν να τους απελάσουν, άστε που με τα πλαστά διαβατήρια όλοι γίνονται Σύριοι πρόσφυγες)αυτοαποκαλούνται τα φασιστοειδή αυτά, δημοκράτες και αντιρατσιστές !!!!!!!!!!!!!!
 Προκειμένου επίσης να τρομάξουν τον κόσμο για να δεχθεί την προδοσία τους, την υποδούλωση του
……..
Ελληνισμού, την εξόντωση του  κτλ.,  επικαλούνται, ιδίως για τους μέχρι 55 χρονών που το 1974 ήταν ή αγέννητοι ή 10 χρόνων ανώριμα παιδάκια, τον μπαμπούλα της  δικτατορίας της 21ης Απριλίου.
 Που όπως επανειλημμένα τονίσαμε, ναι μεν ήταν ένα απαράδεκτο ανελεύθερο καθεστώς, αλλά η παρούσα ξένη χούντα που σκλάβωσε τον Ελληνισμό είναι χιλιάκις πλέον απάνθρωπη και ανάλγητη. Και οι εδώ υπηρέτες της είναι απλά ένα είδος γερμανοτσολιάδων της πρώτης κατοχής
 Για τους νέους, η δικτατορία με την οποία τους τρομάζουν που ήταν ανελεύθερο καθεστώς, ναι μεν δίωκε κάθε αντίθετη σε αυτή δράση, αλλά ούτε δήμευσε περιουσίες, ούτε ξεπούλησε εθνικό πλούτο, ούτε προκάλεσε 10.000 αυτοκτονίες, ούτε, ούτε.  Και στην  οικονομία η Ελλάδα ήταν από πλευράς ανάπτυξης 2η στον κόσμο μετά την Ιαπωνία.
 Ούτε σύγκριση δηλαδή με τον παρόντα ξένο φασισμό και κατοχή.

Ευριπίδης Μπίλλης