ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τεράστια χασισοφυτεία εντοπίστηκε στην Ευρυτανία


Τεράστια χασισοφυτεία εντόπισαν αστυνομικοί του Καρπενησίου σε αγροτοδασική περιοχή εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.
101 δενδρύλλια χασίς καλλιεργούσαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.

Οδηγός bachelor party


Πώς επιβιώνεις την αποφράδα νύχτα!

Οδηγός bachelor party
Ο δεκάλογος του καλού bachelor και τις δεν πρέπει να κάνεις με τίποτα...
Ο κολλητός είναι έτοιμος να «κρεμαστεί» παρά τις επίπονες προσπάθειές σου να τον μεταπείσεις. Τι να πεις, ας πρόσεχε! Βέβαια το καλό του γάμου είναι το bachelor παρτάκι που θα προηγηθεί. Όσο να πεις, θα το χρυσώσει λιγάκι το χάπι...

Μεθυσμένο... καρπούζι


Απόλαυσε το φρουτάκι σου αλλιώς!

Μεθυσμένο... καρπούζι
Γεμίζεις το καρπούζι με βότκα(!) και το πάρτι δεν λέει να τελειώσει...
Το λένε Vodka Watermelon και είναι η καλύτερη καλοκαιρινή συνταγή! Παίρνεις ένα καρπουζάκι, αδειάζεις μέσα του ένα μπουκάλι βότκα και όποιος αντέξει. Ιδανικό για πάρτι, ακόμα ιδανικότερο για μοναχικές καλοκαιρινές νύχτες...
Να και πώς το κάνεις:

Τα «αποκαλυπτήρια» της Sharon


Το τελείως ορατό see-throught!

Απόλαυσε τη Sharon Stone στα εντελώς γυμνά της! Έτσι, επειδή μας αρέσει...
Η Sharon Stone έγινε αυτομάτως η ψυχή του πάρτι σε εκδήλωση στο Παρίσι. Με το που εμφανίστηκε, σήμανε συναγερμός!

Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να εμφανιστεί τσιτσίδι στο κόκκινο χαλί επειδή... επειδή ακριβώς είναι η Sharon Stone! Κι εμείς, ακριβώς επειδή είναι Δευτέρα, χρειαζόμασταν μια παρηγοριά για να βγάλουμε τη βδομάδα...

Οταν κάτι δεν πήγαινε καλά το φτιάχναμε...δεν το πετάγαμε

Ενυδάτωση μετά από ηλιοθεραπεία

Πως μπορείτε να το καταφέρετε αυτό και πως θα απαλύνετε το τυχόν κάψιμο που σας προκάλεσε ο δυνατός ήλιος…

Η λύση είναι πολύ απλή και μπορείτε εύκολα να την πραγματοποιήσετε. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πέρα από την ενυδάτωση και το γεγονός ότι θα απαλύνει το κάψιμο, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.
Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε και τι θα χρειαστείτε

Τους τέλειωσε ο εκπρόσωπος της τρόικα



Οι τοκογλύφοι απορρίπτουν κάθε πραγματική διαπραγμάτευση του μνημονίου.Επιμένουν να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις.Ανυπόμονοι να αρχίσει το πάρτυ του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας.Βιάζονται να ολοκληρωθεί το έγκλημα της φτωχοποίησης του Λαού.
Η Ελλάδα αναμένεται να τηρήσει τις δεσμεύσεις της έναντι της Τρόικα και του μνημονίου που υπέγραψε. Αυτό είναι το νόημα της ομιλίας του επικεφαλής οικονομολόγου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Joerg Asmussen στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα.

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ οι «σκαφάτοι» φοροφυγάδες


Τους ιδιοκτήτες θαλαμηγών και χλιδάτων σκαφών αναψυχής έχουν βάλει στο μάτι οι ράμπο του ΣΔΟΕ, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως φοροδιαφεύγουν.
Συγκεκριμένα αναμένεται να ελεγχθούν περί τα 1340 σκάφη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου υπάρχει βάσιμη υποψία ότι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους, που κρύβονται πίσω από εταιρείες και πρόσωπα-βιτρίνες, φοροδιαφεύγουν συστηματικά.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν ελεγχθεί συνολικά 500 πολυτελή σκάφη, με αποτέλεσμα να εισρεύσουν στα κρατικά ταμεία 80 εκατομμύρια ευρώ.

Τι είναι το ηλιακό έγκαυμα, ποια τα συμπτώματά του και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Το ηλιακό έγκαυμα αποτελεί οξεία βλάβη του δέρματος από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Οφείλεται στην υπεριώδη ακτινοβολία ( UV- B) η οποία διαπερνά την επιδερμίδα.
Η έκταση του ηλιακού εγκαύματος εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, τη διάρκεια έκθεσης στον ήλιο και την ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Τα ηλιακά εγκαύματα που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και όχι από την θερμότητα (δηλαδή ηλιακά εγκαύματα παθαίνουμε και στο κρύο, στα χιόνια).

Γιάννης Βαρουφάκης: "Το σωτήριο "όχι" του Μόντι"


του Γιάνη Βαρουφάκη-- 
Πρόκειται για την πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η Κρίση που η ΕΕ λαμβάνει μια απόφαση που να συνάδει με την λογική. Πρώτη φορά! Έπρεπε βέβαια πρώτα να βρεθεί η Ευρωζώνη δύο εβδομάδες προ της οριστικής και μη αναστρέψιμης διάλυσης και, το πιο σημαντικό, να βρεθεί κάποιος που να πει στην κα Μέρκελ: «Όχι κυρία μου. Δεν υπογράφω, ο κόσμος να χαλάσει, τα ανόητα κείμενα που μου θέτεις.» Ο κύριος αυτός ήταν, βέβαια, ο κ. Μόντι ο οποίος βρήκε το σθένος (να κάνει κάτι που κανείς δεν είχε τολμήσει πριν) για έναν απλό λόγο: Εδώ και δύο εβδομάδες, οι μεγάλες επιχειρήσεις της Βόρειας Ιταλίας ρευστοποιούν όσο-όσο και μαζικά περιουσιακά τους στοιχεία και μεταφέρουν τα κεφάλαια στην Ελβετία, στην Γερμανία, στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Ιταλία βρίσκεται στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης και ο κ. Μόντι είχε, το πολύ, δύο εβδομάδες για να κάνει κάτι πριν τον ανατρέψουν τα κόμματα που τον «στηρίζουν». Στήλωσε λοιπόν τα πόδια και έκανε αυτό που, αν είχε πράξει ο κ. Παπανδρέου πριν δυο χρόνια, ολόκληρη η Ευρώπη θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα: Είπε ΟΧΙ!

Ρεαλιστικοί γλείφτες


Κάποιοι πολιτικοί παίρνουν αυτό που θέλουν για την χώρα τους. Κάποιοι άλλοι παίρνουν ότι τους δίνουν…

Άμα είσαι Ιταλός και λες στην Μέρκελ ή λύνουμε το πρόβλημα ή πάμε όλοι μαζί στην κόλαση λέγεται πολιτική νίκη. Αν είσαι Έλληνας και σκέφτεσαι να πεις κάτι ανάλογο στην Μέρκελ τότε λέγεσαι εκβιαστής και δεν κάνεις ρεαλιστική πολιτική.

Όπου ρεαλιστική πολιτική είναι αυτή που κάνεις πάντα ότι σου λένε οι άλλοι…

Την Παρασκευή 6 Ιουλιου 2012 θα κατατεθεί η μήνυση κατά Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και λοιπών πολιτικών για Εσχάτη Προδοσία!! ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ


Έλληνες από ολη τη χωρα συνυπογραφουν σαν μηνυτες κατα των πολιτικων που εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο και οδηγησαν τη χωρα στην χρεωκοπια.
Για να συνυπογραψετε και εσεις εφοσον συμφωνειτε στειλτε μας την 
δήλωση συναίνεσης

Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας (άρθρο 134 Π.Κ.-τιμωρία ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη) τελείται από εκείνον που επιχειρεί την κατάλυση, την αλλοίωση ή την απενεργοποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος ή των θεμελιωδών αρχών και θεσμών του (που ορίζονται στο άρθρο 134Α Π.Κ.).

Η αντισυνταγματικότητα της μείωσης των μισθών του Δημοσίου ίσως να σώσει και τον Ιδιωτικό τομέα



Η αντισυνταγματικότητα της μείωσης των μισθών του Δημοσίου, αναμένεται να μεταφερθεί και στον ιδιωτικό τομέα, δίνοντας μία ανάσα ζωής σε εκατομμύρια Έλληνες εργαζόμενους.

Να θυμίσουμε πως και άλλα νομοσχέδια κατά το παρελθόν έχουν αποδειχθεί αντισυνταγματικά, αλλά για κάποιο περίεργο και “αντισυνταγματικό” λόγο, θάφτηκαν στο χρονοντούλαπο της ελληνικής κυβέρνησης και πολιτικής…