ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ιδού. Οι Εσκομπάρ της Ελλάδας, βγαίνουν από το αυτοκίνητό τους και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα γαζώνουν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη. Κυριολεκτικά. Το βίντεο σοκαριστικό.

 


Καινούργιο VIP jet θέλει ο λεβέντης μας ο Μητσοτάκης. ´Έσβησε τα ίχνη του VIP αεροσκάφους από το flight radar κ εντελώς αντισυμβατικά δεν στέλνει πλέον λίστα επιβατών.

 


 

Ιρλανδή δικηγόρος που εκπροσωπεί την υπόθεση της Ν. Αφρικής κατά του Ισραήλ δήλωσε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου ότι η σύγκρουση στη #Γάζα είναι «η 1η γενοκτονία στην ιστορία που μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο. Ο κόσμος πρέπει να ντρέπεται».

 


Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου: «Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο - Οι ιδέες σας είναι διαστροφικές» (Video)

 

Χαμός στον αέρα του ALPHA με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου να σπάει το πρωτόκολλο της «πολιτικής ορθότητας» με το οποίο έχει επιβληθεί λογοκρισία από τα «αξιοκρατικά» ΜΜΕ σε όσους δεν συμβαδίζουν με τη «νέα εποχή»



«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος» - «Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι» - «Οι ιδέες σας είναι διαστροφικές» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου…

 

Σε έντονο κλίμα ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου συζήτησαν on air για το νομοσχέδιο που αφορά την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Ο Βελόπουλος καλεί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης!

 Νέα παρέμβαση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών πραγματοποίησε σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος μέσω σχετικής ανάρτησης καλεί τη μείζονα αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τονίζει πως «αντιπολίτευση που στηρίζει την ΝΔ είναι “θυγατρική” της κυβέρνησης. Να καταθέσουν ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΠΑΣΟΚ πρόταση δυσπιστίας και είτε να εκθέσουν τους δήθεν διαφωνούντες είτε να ρίξουν την κυβέρνηση!!! Γιατί δεν το κάνουν; Εμείς υπογράφουμε ΤΩΡΑ!».

Τα ψεύδη του #Μητσοτακης και της #νδ για το νομοσχέδιο του γάμου των ομοφυλοφίλων είναι τεράστια! -Λένε θέλουν να κάνουν οικογένεια από αγάπη για την οικογένεια αλλά τότε γιατί στα Gay Pride φωνάζουν συνθήματα: «στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»; – Λένε ότι θέλουν γάμο για την νομική κατοχύρωση με των ετερόφυλων ζευγαριών! Την ίδια στιγμή δεν αποδέχονται τις αρχές, τα ήθη, τα έθιμα και ιδανικά και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας και τις θεωρούν μεσαιωνικές. – Δεν θέλουν μόνο να υιοθετήσουν αλλά να τεκνοποιούν μέσω παρένθετης μητέρας, δηλαδή να

Οι 60 μέρες που θα συγκλονίσουν τον κόσμο

Οι ΗΠΑ μόλις έπεσαν σε μία τεράστια παγίδα ενώ η Ευρώπη θα χτυπηθεί συντριπτικά.

Ένας νέος πόλεμος εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή και οι ΗΠΑ αποσύρονται σταδιακά από το «ουκρανικό project», αφήνοντάς το στους μεγαλύτερους χαμένους της ανακατανομής του κόσμου -τους Ευρωπαίους. Η Ουκρανία είναι απελπισμένη.

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έπληξαν τους αντάρτες Houthi που υποστηρίζονται από το Ιράν. Η συμμαχία των προθύμων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ επιτέθηκε σε στόχους των Houthi πλήττοντας κέντρα διοίκησης, αποθήκες πυρομαχικών, συστήματα εκτόξευσης και ραντάρ. Εκτόξευσε περισσότερους από 100 κατευθυνόμενους πυραύλους αέρος-εδάφους. Η παραλιακή πόλη Hodeidah και η πρωτεύουσα της χώρας, Sana’a , χτυπήθηκαν επίσης.

Οι επόμενες 60 μέρες είναι κρίσιμες για τον κόσμο