ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση των ζευγαριών η στάση στην οποία κοιμούνται [photos]

Η γλώσσα του σώματος μαρτυρά όσα δεν λέμε με τη φωνή μας. Αυτό είναι γνωστό. Πολύ περισσότερα όταν κοιμόμαστε και το σώμα μας… απλώνεται ασυναίσθητα πάνω, δίπλα ή μακριά από τον σύντροφό μας...
Παρακάτω παρουσιάζεται τι αποκαλύπτει για τη σχέση η στάση του ύπνου των ζευγαριών:



Στάση «κουταλάκια»




Η στάση αυτή δείχνει άνεση και οικειότητα μεταξύ του ζευγαριού και δίνει και στα δύο μέλη την αίσθηση της ασφάλειας.


Αγκάλιασμα των ποδιών




Η στάση αυτή φανερώνει ισορροπία, σταθερότητα και αγάπη μεταξύ του ζευγαριού.


Αγκαλιά


 


Η στάση αυτή φανερώνει την ύπαρξη μιας στενής και έντονα ρομαντικής σχέσης.


Ο Βασιλιάς





Η στάση αυτή αποκαλύπτει τον… κυρίαρχο της σχέσης και φανερώνει τους ρόλους: Ο άνδρας προστάτης και η γυναίκα εξαρτώμενη αλλά και ευάλωτη που ζητά να προστατευθεί από τον αρρενωπό συντροφό της.


Ζεν





Η στάση αυτή φανερώνει ότι και τα δύο μέλη του ζευγαριού αισθάνονται και είναι πολύ ανεξάρτητα.


Στην άκρη του… γκρεμού





Η στάση αυτή δείχνει ότι και οι δύο σύντροφοι θέλουν τον χώρο τους ή απλά μπορεί να είναι η πιο άνετη στάση και για τους δυο. Μην εκπλαγείτε όμως αν αυτό συμβεί μετά από κάποιες εντάσεις στη σχέση σας

Δείτε το ρομπότ του σeξ που θα κάνει παρέα σε μοναχικούς τύπους


Η ίδια η πράξη του σeξ θα είναι μόνο ένα μικρό μέρος του χρόνου που θα αφιερώνει κανείς σε ένα ρομπότ του σeξ. Τον περισσότερο χρόνο θα τον περνά κάνοντας παρέα μαζί τουΗ εταιρεία True Companion (Αληθινός Σύντροφος) ανακοίνωσε ότι 
έως το τέλος του έτους θα έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το πρώτο στον κόσμο ρομπότ του σeξ - φυσικά για άνδρες.

Θα είναι μια «κούκλα» με το όνομα "Roxxy" (Ρόξι), που θα κάνει παρέα (και όχι μόνο) σε μοναχικούς τύπους.


Η εξέλιξη αυτή ασφαλώς θα χαροποιήσει κάποιους -και στο μέλλον κάποιες- αλλά επίσης έχει θορυβήσει άλλους και άλλες, που θέτουν το ερώτημα μήπως τέτοια ρομπότ θα έπρεπε να απαγορευθούν, προτού η κατάσταση πάρει άσχημη τροπή. Ήδη, σύμφωνα με το BBC, άρχισε να αναπτύσσεται μια σχετική καμπάνια από τους πολέμιους τέτοιων ρομπότ.

Η επικεφαλής της καμπάνιας δρ Κάθλιν Ρίτσαρντσον του Πανεπιστημίου του Λέστερ της Βρετανίας δήλωσε ότι η αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία ρομαντικών και σεξουαλικών συντρόφων είναι περιττή και ανεπιθύμητη.
Στο εμπόριο ήδη κυκλοφορούν κούκλες που παίζουν το ρόλο σεξουαλικών παιγνιδιών-αντικειμένων του πόθου. Η ρομποτική τεχνολογία θα αναβαθμίσει σε άλλα επίπεδα αυτές τις «χαζές» κούκλες. Οι υπέρμαχοι τέτοιων μηχανών αντιτείνουν ότι υπάρχει ανάγκη -και ζήτηση- για τέτοια «προϊόντα».

Όμως η Ρίτσαρντσον, ειδική σε θέματα ηθικής της ρομποτικής, επιμένει ότι το θέμα πρέπει να τεθεί σε δημόσιο διάλογο και το κοινό να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. «Η ρομποτική βιομηχανία φαίνεται να δίνει πλέον αυξημένη σημασία στα ρομπότ του σεξ. Τα μοντέλα που ετοιμάζουν -το πώς θα μοιάζουν και ποιούς ρόλους θα παίζουν- είναι όντως πολύ ενοχλητικά πράγματα», όπως είπε, καθώς θα ενισχύσουν τα παραδοσιακά στερεότυπα για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να έχουν γενικότερη αρνητική επίπτωση στις σχέσεις των δύο φύλων.
Από την άλλη, ο διευθύνων σύμβουλος της True Companion Ντάγκλας Χάινς υποστηρίζει ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για ρομπότ όπως η «Ρόξι». Όπως είπε, «δεν σκοπεύουμε να αντικαταστήσουμε τη σύζυγο ή τη φιλενάδα κάποιου. Απλώς προσφέρουμε μια λύση σε ανθρώπους που δεν έχουν κάποια σχέση με γυναίκα ή έχουν χάσει τη σύζυγό τους. Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν ευτυχία και πλήρωση και με άλλους τρόπους πέρα από την επαφή με έναν άλλο άνθρωπο».

Οι σχεδιαστές της προγραμματίζουν τη «Ρόξι» ώστε να μαθαίνει από την εμπειρία της και -χάρη στους αλγόριθμους της τεχνητής νοημοσύνης της- να βελτιώνει συνεχώς τις γνώσεις και τη συμπεριφορά της. Στόχος είναι τελικά να μιλάει στον ιδιοκτήτη-σύντροφό της και να μαθαίνει τι του αρέσει και τι όχι.

«Η ίδια η πράξη του σeξ θα είναι μόνο ένα μικρό μέρος του χρόνου που θα αφιερώνει κανείς σε ένα ρομπότ του σeξ. Τον περισσότερο χρόνο θα τον περνά κάνοντας παρέα μαζί του», ανέφερε ο Χάινς.

Αν και οι ειδικοί της ρομποτικής εκφράζουν αμφιβολίες κατά πόσο πράγματι η «Ρόξι» θα έχει τέτοιες ικανότητες (πέρα από το σεξ), υπάρχουν ήδη χιλιάδες προ-παραγγελίες για τη «Ρόξι», που θα κοστίζει περίπου 7.000 δολάρια το κομμάτι (αν θέλει κανείς, ασφαλώς θα μπορεί να αγοράσει περισσότερες «Ρόξι», σε περίπτωση που οι σεξουαλικές φαντασιώσεις του είναι πιο... κοινωνικές και θέλει να φτιάξει χαρέμι!).

Ο δρ Κέβιν Κιούραν του βρετανικού Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών συμφωνεί πως τέτοια προϊόντα θα αποκτήσουν μια τεράστια αγορά. «Θα ήμασταν αφελείς αν αγνοούσαμε τις δυνάμεις της αγοράς για τέτοια ρομπότ», όπως είπε, αν και προέβλεψε ότι μελλοντικά θα ενταθούν οι αντιδράσεις εναντίον αυτών των ρομπότ, όπως ήδη υπάρχει αντίδραση για τα σχεδιαζόμενα ρομπότ-δολοφόνους στο πεδίο της μάχης.

Πάντως ο Ντέιβιντ Λέβι, συγγραφέας του βιβλίου «Έρωτας και Σεξ με Ρομπότ», προβλέπει ότι έως το 2050 οι «στενές» σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ θα έχουν γίνει κοινότυπες. «Υπάρχουν ολοένα περισσότεροι άνθρωποι που δυσκολεύονται να δημιουργήσουν σχέσεις, συνεπώς αυτά τα ρομπότ θα καλύψουν ένα κενό. Δεν είναι κάτι που υποβιβάζει τις γυναίκες περισσότερο από ό,τι τις υποβιβάζουν οι δονητές», όπως ανέφερε. Ας το πει αυτό στις φεμινίστριες!

ΕΠΣ Πιερίας-Επιτροπή Δαιτησίας: Ανακοίνωση για την αναστολή των πρωταθλημάτων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της αναστολής όλων των αθλητικών διοργανώσεων λόγω των εκλογών η επιτροπή διαιτησίας δεν θα λειτουργήσει
και ως εκ’ τούτου δεν θα γίνει κανένας ορισμός διαιτητών για το Σάββατο 19, Κυριακή 20 και Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας

Η Playmate με τις ατίθασες πόζες Η Jenna Bentley προκαλεί αναταράξεις στην άμμο - Δείτε τις φωτογραφίες της

kasofmgn1
Αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το όνομα Jenna Bentley, θα βρεθεί μπροστά σε μια σειρά από αταξίες της, όπως όταν την απαθανάτισαν να ερωτοτροπεί με έναν ηλικιωμένο άντρα σε κάποια παραλία. Το 26χρονο μοντέλο και ράπερ συνεχίζει το θεάρεστο έργο της και προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά σε παραλία της Νότιας Καλιφόρνια.
Η πρώην Playmate, έμοιαζε σαν να παίρνει προκλητικές πόζες για αντρικό περιοδικό καθώς ξάπλωνε στην άμμο ή κολυμπούσε, αφήνοντας το πάνω μέρος από το μπικίνι της να κάνει τα δικά του «παιχνίδια».

Νέα Δημοσκόπηση: ΣΑΦΕΣ προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ- Μηδαμινή διαρροή στον Λαφαζάνη!

Νέα Δημοσκόπηση: ΣΑΦΕΣ προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ- Μηδαμινή διαρροή στον Λαφαζάνη!
Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση της e-voice αποκλειστικά για τα dikaiologitika.gr , που διεξήχθη σε δείγμα 1007 ατόμων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29% και προηγείται με 3,6% της Ν.Δ που ακολουθεί με 25,4%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το κόμμα της Χ.Α με ποσοστό 7,2%. Στην τέταρτη Το Ποτάμι με 5,1% ενώ Κ.Κ.Ε και ΠΑ.ΣΟ.Κ μετριούνται στο 5%.
Η ΛΑ.Ε στο 4,2%, ενώ  οι ΑΝ.ΕΛ.  3,1%. Εκτός Βουλής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 2,6. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 6,6% ενώ στο 3,0% από το δείγμα της έρευνας είναι ο αριθμός αυτών που έχουν αποφασίσει αποχή.
Σε ό,τι αφορά την παράσταση νίκη το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 29 μονάδες καθώς συγκεντρώνει το 55,1% έναντι 26,1% της Ν.Δ.
Πού πάνε οι ψήφοι όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα
Εντυπωσιακό είναι το εύρημα της δημοσκόπησης όσον αφορά το που κατευθύνονται εκλογικά οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο ερώτημα το 65,2% παραμένει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και μόλις το 6,8% μετακινείται στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως το 7,9% του «ΟΧΙ» δηλώνει πως θα ψηφίσει Ν.Δ στις επικείμενες εκλογές.
ΟΧΙ σε κόμμα Γιάνη
Η δημοσκόπηση της e-voice για τα dikaiologitika.gr ζήτησε με ερώτημα της από τους πολίτες να απαντήσουν πως θα έβλεπαν την ίδρυση κόμματος από τον Γιάνη Βαρουφάκη. Τα αποτελέσματα σίγουρα θα απογοητεύσουν τον πρώην τσάρο της οικονομίας, αφού το 58% των ερωτηθέντων είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το 25,1% αδιάφορο και μόλις το 13,5% απάντησε θετικά.
Σημαντικές οι εκλογές της Κυριακής
Ένα τρίτο ειδικό ερώτημα αφορούσε στο πόσο σημαντικές θεωρούν οι πολίτες τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Συγκεκριμένα πολύ και αρκετά σημαντικές τις θεωρεί το 63,9% των ερωτηθέντων, ενώ λίγο και καθόλου το 35,5%.
Η Πανελλαδική δημοσκόπηση της E-VOICE για τα dikaiologitika.gr.
Τα στοιχεία της έρευνας

adimo5

adimo1
adimo8

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ






Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ο Κώστας Κουκοδήμος ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα

της Πέμπτης 17/9. 

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και δεν εμπνέει καμμία ανησυχία. 

Ο Πρόεδρος, εκ μέρους της ΝΟΔΕ, καθώς και η οικογένειά του ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του Κώστα αυτές τις κρίσιμες στιγμές. 

Το ενδιαφέρον του κόσμου απ όλες τις γωνιές της Ελλάδας για τον βουλευτή μας είναι συγκινητικό. 

Σύντομα όλοι μαζί θα συνεχίζουμε τον αγώνα για το καλό της πατρίδας μας. 


Εκ της ΝΟΔΕ

Πηγή: http://kolindrinamaslatia.blogspot.com/2015/09/blog-post_776.html#ixzz3m3yru63k

Tώρα κατάλαβες τι σημαίνει "πολιτική" μαφία;

Χαμπάρι δεν πήρε... Αλλά οι "δουλίτσες" καλά πήγαν!

Η πιο σύντομη ανάλυση από έναν ... σερβιτόρο για το αποτέλεσμα των εκλογών!

¨Δυσαρεστημένοι οι νέοι με τον Τσίπρα¨. Η πιο σύντομη ανάλυση από έναν... σερβιτόρο για το... αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Andreas Kapsambelis δημοσίευσε μια σημείωση.

Συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε ένα ωραίο και πολυσύχναστο, ελληνικό, εστιατόριο της πλατείας Συντάγματος και θα μπορούσε να είναι το υλικό για ένα μικρό χρονογράφημα:
Τρώγαμε με έναν ιδιαίτερα σοβαρό και αξιοπρεπή πολιτικό,  και εν μέρει παροπλισμένο σήμερα, παράγοντα.
ί το πιθανότερο είναι να έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και πώς αυτό θα επηρεάσει την υλοποίηση του τρίτου Μνημονίου.
Αφού κάναμε όλες τις δευτεροβάθμιες και τριτοβάθμιες αναλύσεις και συνδυασμούς - και εξαντληθήκαμε- έρχεται ο σερβιτόρος, ένας μεσήλικας σοβαρός άνθρωπος- και με αυτοπεποίθηση μας κάνει, σε 30 δευτερόλεπτα, την ανάλυσή του:
"Θα χάσει 5% προς τον Λαφαζάνη, 5% προς άλλες πλευρές από τους δυσαρεστημένους. Από το 36% θα πάει στο 26% και θα χάσει. Οι νέοι είναι πολύ θυμωμένοι μαζί του, δεν θα τον ψηφίσουν..."
Μείναμε να τον κοιτάμε. 

Κωλόπαιδα...

Jo Di 
Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, απεγνωσμένες είναι οι προσπάθειες του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου να πείσουν τους πολίτες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.
Οι δημοσκοπήσεις -που δίνουν μια πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ και μια την Νέα Δημοκρατία- δεν έχουν κανένα άλλο σκοπό παρά να μαζέψουν πελάτες για τα...
δυο κόμματα των Μνημονίων.
Κι από Δευτέρα, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία μαζί θα συνεργαστούν στην κυβέρνηση, για να εφαρμόσουν το Μνημόνιο.
Ο Αλέξης Τσίπρας αποκλείει συνεργασία στην κυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία αλλά ποιος τον πιστεύει πια τον Αλέξη Τσίπρα; Κανείς.
Αυτές οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, και ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Αυτός το κατάφερε αυτό. Εξαπατώντας τους πολίτες αλλά και στελέχη του κόμματός του.
Από την επόμενη των εκλογών, η κυβέρνηση που θα προκύψει θα έχει να αντιμετωπίσει το ανεφάρμοστο της συμφωνίας για τα μνημονιακά μέτρα.
Κι αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάει μακριά.
Η Ελλάδα πάει ολοταχώς για την έξοδο από την ευρωζώνη και τότε θα τεθεί ένα αμείλικτο ερώτημα:
Γιατί η Ελλάδα δεν βγήκε από την ευρωζώνη από το 2010 -που χρεοκόπησε- και χρειάστηκε να ακολουθήσουν τόσα καταστροφικά χρόνια;
Εγώ την ξέρω την απάντηση αλλά δεν είναι του παρόντος.
Η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο και αυτοί που υποδύονται τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας είναι γελοίοι και απατεώνες.
Μου είναι αδιάφορο το αποτέλεσμα των εκλογών.
Αλλά βαρέθηκα στην Ελλάδα να βλέπω κωλόπαιδα να κάνουν την πουστιά τους και να την βγάζουν καθαρή.
Ένα από αυτά τα κωλόπαιδα είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Τσίπρας εκφράζει τον κωλοπαιδαρισμό σε όλο του το μεγαλείο.
Ο Τσίπρας νομίζει ότι όλα του συγχωρούνται.
Μου θυμίζει κάτι τυπάκια στο σχολείο που είχαν ωραίο χαμόγελο, ήταν ψεύτες και απατεώνες, και νόμιζαν ότι η ζωή τους χρωστάει.
Μετά το σχολείο, διαπίστωσαν πως αυτό δεν ίσχυε.
Ο Τσίπρας νομίζει ότι δεν έγινε και τίποτα που εξαπάτησε τους πολίτες της χώρας με το δημοψήφισμα.
Ο Τσίπρας νομίζει ότι δεν έγινε και τίποτα που έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτό που έλεγε.
Όσο για τον περίφημο «εκβιασμό», υπήρχε και η παραίτηση.
Όχι, οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία. Όσο η χώρα είναι προτεκτοράτο, οι εκλογές δεν θα έχουν καμία σημασία.
Πάντως, όσο οι Έλληνες θα επιβραβεύουν τα κωλόπαιδα, η χώρα θα συνεχίσει να είναι προτεκτοράτο.
Πρέπει να επιβραβεύονται αυτοί που είναι συνεπείς σε όσα λένε. Μόνο έτσι θα αλλάξει η χώρα.
Μην επιβραβεύετε τα κωλόπαιδα. Μην αφήνετε τα κωλόπαιδα να την βγάζουν καθαρή.
Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε και άλλα κωλόπαιδα.
Και θα τα βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας.

Αυτοί είσαστε... ξεφτιλισμένοι!

Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει!

Άμα είσαι ο κυρ Αλέκος ο υπουργός, δεν πας στο ΚΕΠ αλλά στο αρχηγείο της Αστυνομίας για τα χαρτιά σου... Kαι μάλιστα με ημερομηνία 26/1, έχεις κονέ στο Αρχηγείο... πριν καν γίνεις υπουργός!

"PRESS-GR"
Για χοντρά γέλια αλλά και για κλάματα (για αυτούς που τους ψήφισαν), οι φοβεροί τύποι της αριστερής διακυβέρνησης.
Ο κυρ Αλέκος που επί μία δεκαετία και πλέον τσιμπάει δουλειές εκατομμυρίων ευρώ από το «διαφθαρμένο» δημόσιο ως ιδιοκτήτης τεχνικής – κατασκευαστικής εταιρίας, έδωσε στη δημοσιότητα χαρτιά από τα οποία προκύπτει πως μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρίας του, όταν έγινε υπουργός… με ιδιωτικό συμφωνητικό στο Αρχηγείο της Αστυνομίας και όχι στο ΚΕΠ ή σε κάποιο συμβολαιογράφο… όπως πηγαίνουν όλοι οι κοινοί θνητοί αυτής της χώρας.
Ο κυρ Αλέκος ο Υπουργός, εμφάνισε χαρτιά πως δεν...

συμμετέχει στην εν λόγω εταιρία, κατόπιν αποκάλυψης πως η εταιρία αυτή ...πήρε έργο αρκετών εκατομμυρίων από την περιφέρεια Πελοποννήσου, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπουργό τον κυρ Αλέκο…
Ο κυρ Αλέκος δεν φαίνεται να πολυιδρώνει αφού είναι ένα λαϊκό παιδί.. είναι ένας από εμάς, που παρουσίασε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας… (σχεδόν περίεργης εγκυρότητας)… ότι κάνουμε και όλοι εμείς οι πληβείοι, όταν θέλουμε ένα «γνήσιο υπογραφής»… πηγαίνουμε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας!!
Πρώτη φορά Αριστερά .. νέα ήθη!
http://newshot.gr/

Απέλυσαν υπάλληλο της ΓΓΑ γιατί κατήγγειλε σκάνδαλα!

Στην Ελλάδα όποιος καταγγέλει, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι.
Σε ακραίες περιπτώσεις χάνει και τον βιοπορισμό του.
Η υπάλληλος της ΓΓΑ Θεοδωροβία Πλακά απομακρύνθηκε με ομόφωνη απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου γιατί κατήγγειλε με επίσημα έγγραφα τα σκάνδαλα και τη διαφθορά στην... υπηρεσία της!
Μάλιστα είχε προχωρήσει σε συγκεκριμένες αναφορές στον Άρειο Πάγο, οι οποίες βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Αλήθεια, που πήγε η ευαισθησία του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού;

O Αρκάς για την καταιγίδα της ΑΠΑΤΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ : ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι εκλογές δε γίνονται γιατί υπήρχε κάποιος από τους λόγους λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, που ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Οι εκλογές μεθοδεύτηκαν και αποφασίστηκαν από τους δανειστές μας και από τη συνεργαζόμενη κυβέρνηση: για να ανατρέψουν στα μάτια των λαών της Ευρώπης το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο απάνθρωπο και παράνομο καθεστώς δανεισμού που επέβαλαν στη χώρα μας και για να “νομιμοποιήσουν” την απάνθρωπη και   άνομη “συμφωνία” που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα.
 Σίγουρα, ούτε το ένα, ούτε το άλλο δεν μπορούν να επιτύχουν………

Κράτος οπερέτα – Παραγράφονται 35.000 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής

Οι αλλαγές στη λειτουργία του ΣΔΟΕ φέρνουν νέο κύμα ατιμωρησίας – Θα χαθούν πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα και φόρους.
Προς παραγραφή βαίνουν περίπου 35.000 σοβαρές υποθέσεις που θα παραμείνουν στο υπουργείο Οικονομικών και στα χέρια 250 ελεγκτών από τον επόμενο μήνα, ενόψει των επικείμενων αλλαγών στο ΣΔΟΕ.
Κι αυτό γιατί στο Μνημόνιο ορίστηκε η μεταφορά των αρμοδιοτήτων φορολογικών και τελωνειακών ελέγχων από την Ειδική Γραμματεία ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ έως τις 30 Οκτωβρίου, με ενδιάμεσο σταθμό την έκδοση των απαραίτητων υπουργικών αποφάσεων για τη μεταφορά 500 υπαλλήλων και 3.500 υποθέσεων έως τις 20 Σεπτέμβρη, ημερομηνία που αναβάλλεται λόγω εκλογών………
……..Υπάρχει όμως πληθώρα υποθέσεων (υπολογίζεται σε 35.000, χιλιάδες περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής – λίστες, πολιτικό χρήμα, εξοπλιστικά κτλ) που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΣΔΟΕ και οι οποίες δεν πρόκειται, όπως ρητά αναφέρεται, να μεταφερθούν στη ΓΓΔΕ και δεν είναι δυνατό να ολοκληρωθούν εγκαίρως από τους υπαλλήλους που θα μείνουν πίσω.
Η πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, επεσήμανε το πρόβλημα μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι υποστηρίζοντας ότι όλες αυτές οι υποθέσεις πρόκειται να παραγραφούν. Σημείωσε μάλιστα ότι ο κίνδυνος παραγραφής υπήρχε και πριν λίγους μήνες επί υπουργείας της και για αυτό το λόγο ετοιμαζόταν νομοθετική παρέμβαση που δεν θα επέτρεπε παραγραφές, νόμος που πλέον δεν πρόκειται να ψηφιστεί.
Ειδικότερα, οι αλλαγές στο ΣΔΟΕ ήρθαν με το Ν. 4336/2015 που προβλέπει την ότι θα μετακινηθούν από το Σώμα, στην ΓΓΔΕ, οι φορολογικές και τελωνειακές αρμοδιότητες και θα μείνουν αυτές που ορίζει το Π.Δ 85/2005 και ο Ν. 3842/2010 οι οποίες τα προηγούμενα έτη δεν αποτελούσαν βασική προτεραιότητα (ενδεικτικά: το οικονομικό έγκλημα, ο έλεγχος κίνησης κεφαλαίων, ο έλεγχος κατοχής και διακίνησης απαγορευμένων ή υπό ειδικό καθεστώς ειδών και ουσιών, ο έλεγχος εθνικών και κοινοτικών επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων, η προστασία της δημόσιας περιουσίας, η ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων και κεφαλαίων από εγκληματικές δραστηριότητες κ.λπ.).
Σχετικά με το θέμα του ΣΔΟΕ υπάρχει μεγάλη ανησυχία στους κύκλους των Συλλόγων Εργαζομένων και ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, σε επιστολή του προς τις ομοσπονδίες εφοριακών και τελωνειακών, δεσμεύτηκε ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα διάλυσης ή υποβάθμισης του ΣΔΟΕ, αντιθέτως το ΣΔΟΕ θα αναβαθμιστεί, θα ενισχυθεί σε προσωπικό, εξοπλισμό κάθε είδους και θα λειτουργήσει για τη δίωξη του οικονομικού εγκλήματος».
Τα προβλήματα που δημιουργεί η μετάβαση του ΣΔΟΕ από το υπουργείο Οικονομικών στην Γενική Γραμματεία, σύμφωνα με πηγές από το ΣΔΟΕ, είναι τα εξής:
– τι θα γίνει με το πλήθος των υποθέσεων που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ελέγχου;
– τι πρόκειται να συμβεί με τις υποθέσεις που έχει ολοκληρώσει το ΣΔΟΕ και απ’ τις οποίες προκύπτουν φόροι που δεν πρόκειται να βεβαιωθούν;
Εάν προγραμματιστεί εκ νέου ο έλεγχός τους απ’ τη ΓΓΔΕ, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μήνες ή και χρόνια.
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξιάδη το ΣΔΟΕ θα αναβαθμιστεί, θα ενισχυθεί σε προσωπικό, εξοπλισμό κάθε είδους και θα λειτουργήσει για την δίωξη του Οικονομικού Εγκλήματος, στα πρότυπα αντίστοιχων Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υπηρεσιών. Ήδη εξασφαλίστηκε η έναρξη διαδικασίας σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (HERCULES 2014-2020) από την χρηματοδότηση του οποίου, θα ενισχυθεί η υπηρεσία, με συστήματα X-RAY, θερμικές κάμερες και άλλο ελεγκτικό εξοπλισμό.
Μέχρι σήμερα είναι εξάλλου η διορία για κάθε εργαζόμενο στο ΣΔΟΕ να διατυπώσει γνώμη για το αν επιθυμεί να μετακινηθεί, προκειμένου μέρος του προσωπικού να μεταφερθεί μετά τις εκλογές στην ΓΓΔΕ.
Το ΣΔΟΕ θα λειτουργήσει αρχικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και μελλοντικά θα εξεταστεί η προοπτική λειτουργίας και σε άλλες πόλεις.
Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου
Πηγή: newsbomb.gr

Δώσ’ μου έναν Λόγο…

Σύμφωνα με τηδημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διενεργήθηκε το διάστημα 1 – 3 Σεπτεμβρίου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 27% στην εκτίμηση ψήφου, με τα ποσοστά των κομμάτων να διαμορφώνονται ως εξής:
— ΣΥΡΙΖΑ 27%
— ΝΔ 27%
— Χρυσή Αυγή6,5%
— ΚΚΕ 6%
— Το Ποτάμι 5,5%
— ΠΑΣΟΚ 4,5%
— Ένωση Κεντρώων 4,5%
— Λαϊκή Ενότητα 4%
— ΑΝΕΛ 1,5%
— Άλλο 3%
— Δεν γνωρίζω, δεν απαντώ, να πάτε όλοι στο διάολο, λέει -σύμφωνα με την έρευνα- το 10,5% -που ασφαλώς υποτιμάται…
Ας υποθέσουμε ότι ετούτη τη φορά οι δημοσκόποι, καθότι εκπορεύονται από πανεπιστημιακούς κύκλους, έχουν μια κάποια……
……..αυξημένη αξιοπιστία, τέτοια, ώστε να την πάρουμε στα σοβαρά αυτή τη δημοσκόπηση –λέμε τώρα, απλά για να γίνεται κουβέντα, δηλαδή.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά από τα αριθμητικά δεδομένα, ότι αυτοί που προτιμούν και που συντάσσονται με τις πολιτικές δυνάμεις που αναζητούν τη λύση του ελληνικού ζητήματος εντός ευρωζώνης, ξεπερνούν ως άθροισμα το 62% του «όχι» του πρόσφατου δημοψηφίσματος!
Μάλιστα, αν αφαιρέσει κανείς από το γενικό σύνολο των ερωτώμενων την προτίμηση στον Λαφαζάνοφ και στ’ άλλα ασήμαντα πολιτικά μορφώματα που αφελώς ή εκ του πονηρού επιθυμούν εδώ και τώρα επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, η πολιτική δύναμη των συμμοριών της Δραχμής, δεν φαίνεται να ξεπερνάει το πεντέξι τοις εκατό, αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι οι δύο ουρές αυτού του πολιτικού μιαρού που μας διαφεντεύει -και μιλώντας για τις ουρές, αναφέρομαι στο τιμημένο ΚΚΕ και τα αυγουλοκέφαλα ρεμάλια με τα μαύρα- επίσης θεωρούν σκόπιμη, αυτήν τη στιγμή, την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη!
Φαντάσου, δηλαδή, να μην είχαν μαζί τους και τη Ζωή οι λαφαζάνηδες! Δεν θα περνούσαν, ίσως, ούτε απ’ έξω, πόσο μάλλον να διάβαιναν, το κατώφλι της επόμενης Βουλής!
Αλλά πραγματικά, με αφορμή τα ευρήματα των δημοσκόπων του πανεπιστημίου και τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους, ας παραδεχθούμε ότι είναι αδιανόητο αυτό που μας συμβαίνει, να συνειδητοποιεί δηλαδή κανείς ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, η Φώφη και η κουστωδία της, να είναι μέσα στην επόμενη Βουλή ίσως και στην επόμενη κυβέρνηση!Όνειδος! 
Πάντως, προς επίρρωση της παραπάνω διαπίστωσης περί ονείδους κι επειδή είναι εξίσου αδιανόητο να προτιμά ο ένας στους τέσσερις συνέλληνες τον Βαγγέλα τον Μπροστάντζα ως μέρος της λύσης του προβλήματος, και δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί στατιστικό σφάλμα στο δημοσκοπικό αυτό εύρημα, τότε λοιπόν είναι πρόδηλο ότι  οι ερωτώμενοι συμπολίτες μας είτε κάνουν πλάκα στους ερευνητές ή είναι στατιστικά σημαντική η πιθανότητα να είμαστε, πράγματι, ένας λαός με μνήμη χρυσόψαρου.
Κι όπως λέγαμε και τις προάλλες που κουβεντιάζαμε και σχολιάζαμε τον Λεβεντόγερο, όλοι τους για κλάματα είναι -πιάσε τον έναν και χτύπα τον άλλο…
Πώς μπορείς όμως να αφήσεις εκτός συζήτησης το ρεζιλίκι του φερέλπιδος Αλέξη και της αστείας ομάδας που μας κυβέρνησε το πρώτο μισό ετούτου του σωτήριου έτους 2015 -και τι να τους πρωτοσυγχωρήσεις…
Τι να λέμε, πάλι τα ίδια;
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιήθηκε το ελληνικό όπλο την κατάλληλη εκείνη στιγμή. Αφού διοχετεύτηκαν σε δόσεις και τα τελευταία δημόσια αποθεματικά στο Δ.Ν.Τ., όλα τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια στον πάτερο… Αφού παραδόθηκαν αδιαμαρτύρητα οι τελευταίες σφαίρες που υπήρχαν στον μύλο του περιστρόφου, κι αφού μείναμε ταπί και ψύχραιμοι, μας πήγαν σαν τα πρόβατα επί σφαγή και σε δημοψήφισμα, τρομάρα τους∙  για να λουστούμε όλοι μας αυτό που ολόκληρη η οικουμένη κραύγασε για μια στιγμή: «#ThisIsACoup, ρεεε!»…
Κι έτσι καταντήσαμε, από εκείνο το μεγαλειώδες ποσοστό που αναπάντεχα προέκυψε από τις κάλπες να βροντοφωνάζει «όχι», στην εθνική ταπείνωση, στηρίζοντας σήμερα επιλογές που πριν λίγες εβδομάδες είχαμε καταψηφίσει!
Αντί, επί τέλους, να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα οι εκλεκτοί μας εκπρόσωποι κι αντί να πουν στους (συν)εταίρους, κοιτάξτε, πέντε-έξι χρόνια τώρα εμείς κάνουμε τους λεβεντομαλάκες κι εσείς κερδίζετε εις βάρος μας από μια κρίση που οι ίδιοι δημιουργήσατε για να σώσετε τα ευαγή τραπεζικά σας ιδρύματα, που τόσα χρόνια χρηματοδοτούσαν ασύστολα τη μεγάλη ληστεία της Ελλάδας…
Αντί να επαναλάβουν, έστω και την ύστατη στιγμή, αυτό το «όχι» με το οποίο τους εξουσιοδοτήσαμε, αυτοί παρά την αντίθετη ρητορική τους, απέδειξαν ότι είναι ακόμα αξιώτεροι υποτακτικοί και επιδεξιότεροι σφουγγοκωλάριοι: σάρωσαν τα αποθεματικά όχι για να κάνουν κανένα πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και άλλες τέτοιες τρίχες κατσαρές που λέγανε σ’ εμάς τους ψηφοφόρους ιθαγενείς, αλλά αντίθετα, αφήσανε την τοπική αυτοδιοίκηση στη μοίρα της, τη συντήρηση των σχολείων και την κάλυψη των οργανικών τους κενών όνειρο απατηλό, παράτησαν τα δημόσια νοσοκομεία να ρημάζουν, την κοινωνική πρόνοια να καταρρέει και την κοινωνία να βογκά, προκειμένου να αποπληρώνεται ένα χρέος που είναι ύποπτο, επειδή δεν έχει ελεγχθεί, και ειδεχθές, διότι δεν μπορεί να αποπληρωθεί…
Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται, θα έλεγε ένας σοβαρός Έλληνας πρωθυπουργός, από το βήμα, ίσως, του ίδιου του ΟΗΕ. Αλλά που! Αντί να πράξουν, έστω και την τελευταία στιγμή το ορθό, το υπεσχημένο και το αυτονόητο, απαξίωσαν την Πρόεδρο της Βουλής που προσπάθησε να αναδείξει την κατάφωρη παραβίαση της νομιμότητας, την ταπείνωση της συνταγματικότητας και τον εξοβελισμό της Χάρτας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την Ελλάδα.
Αντί μετά το δημοψήφισμα να πουν ως εδώ και μη παρέκει, αυτοί κρύφτηκαν και λούφαξαν πίσω από τις αχρείαστες εκλογικές διαδικασίες -και η κοροϊδία συνεχίστηκε και…υπηρεσιακώς!
Πιάσανε εν τω μεταξύ να πιπιλίζουν και την προεκλογική καραμέλα του ανυπόστατου νομικά και άρα ανύπαρκτου κινδύνου του GRexit, μοιράσανε και δουλίτσες στους ανέκαθεν εθνικούς εργολάβους, ντόπιους και ξένους, κι άλλα πολλά που η Ιστορία έγραψε∙ κι η ζωή συνεχίζεται…
Ας μου δώσει κάποιος έστω κι έναν λόγο για να ψηφίσω οποιονδήποτε από όλους αυτούς!
Έναν λόγο!
Η φωτοσύνθεση είναι από την Οικολογική Κίνηση Τετελεσμένα Αγανακτισμένων Νεόπτωχων Αυγοβόλων (OKTANA)pillow-book