ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2019- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΚΕΝΟΤΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ Ε.Σ.Σ.Δ.

 Φέτος το    2019  είναι μια χρονιά- ορόσημο για τον Ποντιακό Ελληνισμό , καθώς  19 Μαΐου συμπληρώνονται  100 από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Επίσης το 2019 είναι χρονιά ορόσημο και για το Σύλλογο   Αλέξανδρο Υψηλάντη , καθώς φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια πολιτιστικής δράσης  .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου , ύστερα από σχετική πρόταση  του αείμνηστου Γιάννη Μεγαλόπουλου αποφάσισε να προβεί στην κατασκευή ενός κενοταφίου   του κενοταφίου για τα Οφίτικης καταγωγής   θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας όπως και για τα Οφίτικής καταγωγής θύματα  των Σταλινικών Εκκαθαρίσεων στην πρώην Σοβιετική Ένωση  .  Συμπαραστάτες στην υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης είχαμε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής , το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Τραπεζούντας ,  το Δήμο Κατερίνης  αλλά και πλήθος επωνύμων και ανωνύμων  .  
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου έκαναν ο κ. Ντούρος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, ο κ. Παραδεισόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Υψηλάντης και ο Λεωνίδας Ζανέτας , Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τραπεζούντας . Πριν τα αποκαλυπτήρια ο Δημοσθένης Σεϊταρίδης , Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ανέπτυξε στους παραβρισκόμενους  το ιστορικό πλαίσιο της   Ποντιακής Γενοκτονίας και των Σταλινικών Εκκαθαρίσεων ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των  θυμάτων που αναγράφονται στο κενοτάφιο .

Παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ο Βουλευτής Πιερίας Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.

Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας



Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Σκύδρας στην Πέλλα πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αρχικά ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Πέλλα, επισκέφτηκε τα Σεβαστιανά, όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε τη σπουδαιότητα της νέας παρέμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην επαρχιακή οδό Σκύδρας – Σεβαστιανών. «Πρόκειται για ένα από τα ζητήματα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, όπως άλλωστε και όλους εμάς, καθώς αφορά στην οδική ασφάλεια και τις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών της περιοχής. Ξεκινήσαμε την ανάπλαση πέριξ της επαρχιακής οδού, ένα έργο που θα βελτιώσει τόσο την εικόνα, όσο και τη λειτουργικότητα του δρόμου, ο οποίος εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου», τόνισε ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης».

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας μετέβη στο Ριζό, κάνοντας στάση στην είσοδο του χωριού, όπου βρίσκεται το μνημείο Ποντιακής Λύρας. «Ένα τοπόσημο ανεκτίμητης συμβολικής αξίας για τους Πόντιους, που υπενθυμίζει τον διαρκή αγώνα για την καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η ποντιακή λύρα αιώνιο σύμβολο, καθώς φέτος μετράμε 100 χρόνια από τη Γενοκτονία, υπογραμμίζει και τον πολιτιστικό πλούτο που έφεραν μαζί τους οι Πόντιοι στην Κεντρική Μακεδονία, για να στεριώσει και να δημιουργήσει τη δική τους τοπική παράδοση στη νέα τους πατρίδα, που τους οφείλει πολλά», όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» επισκέφτηκε στη συνέχεια το Αρσένι, το Λουτροχώρι και ακολούθως την έδρα του Δήμου, τη Σκύδρα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο έργο που έχει ολοκληρωθεί και υλοποιείται στην περιοχή: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων στο Δήμο Σκύδρας. Υλοποιούμε σειρά έργων ύδρευσης για τη διασφάλιση ποιοτικού πόσιμου νερού σε όλους τους οικισμούς. Αποκαταστήσαμε τις χωματερές στο Δήμο και προγραμματίσαμε ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις σε δρόμους, όπως η παλιά εθνική οδός στην περιοχή της Κέλλης, αλλά και στο Ριζό. Αρχίζουμε το έργο συντήρησης στο τελωνείο της Σκύδρας, που εξυπηρετεί τη βασική παραγωγική δραστηριότητα στην περιοχή, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγών, ενώ κατασκευάσαμε και λειτουργεί ήδη το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, εξυπηρετώντας τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Στο Μαυροβούνι προχωρήσαμε σε ανάπλαση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ ενισχύουμε την Παιδεία, με την προμήθεια εξοπλισμού για τα ειδικά σχολεία και τα τμήματα ένταξης της Σκύδρας και με τη διαμόρφωση λεβητοστασίου στο Δημοτικό Σχολείο Άσπρου. Θέλω με την ευκαιρία να επισημάνω εκ νέου προς την κυβέρνηση την ανάγκη να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους αγρότες από τις καταστροφές που υπέστησαν πέρσι και να μεριμνήσει ο ΕΛΓΑ για την άμεση αποζημίωση των παραγωγών από τις πρόσφατες θεομηνίες. Είναι ζήτημα επιβίωσης των αγροτών και ως Περιφέρεια ήδη έχουμε ασκήσει τις απαιτούμενες πιέσεις στην κυβέρνηση για να λυθεί».

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε και την πρότυπη μονάδα τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας φρέσκων φρούτων «ΝΕΑ EXFRUTA ΑΒΕΕ», όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. «Σήμερα επισκεφτήκαμε μια παραγωγική μονάδα, η οποία διακινεί 60.000 τόνους προϊόντων της περιοχής ανά έτος με το σύνολό τους να πηγαίνει στο εξωτερικό. Πρόκειται για μια 100% εξαγωγική επιχείρηση. Ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη στήριξη τέτοιων επιχειρήσεων και προσπαθειών και απόδειξη είναι ότι είμαστε η σταθερά πρώτη Περιφέρεια της χώρας στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και τροφίμων, καταγράφοντας στα χρόνια της κρίσης αύξηση 50% στις εξαγωγές μας συνολικά, πολύ πάνω από τον εθνικό μέσο όρο», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Βίντεο: Απόστολος Τζιτζικώστας | Επίσκεψη στην παραγωγική και εξαγωγική μονάδα Νέα Exfrut στην Πέλλα: https://www.youtube.com/watch?v=2vz5z1UJH8w

 
Πατήστε εδώ για τις φωτογραφίες
Ακολουθήστε τη δραστηριότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα 

Πρόγραμμα αυριανής επίσκεψης του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα στην πόλη του Λαγκαδά και στο Δήμο Ωραιοκάστρου




Επίσκεψη στην πόλη του Λαγκαδά και στο Δήμο Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 7 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του κ. Τζιτζικώστα είναι το εξής:

10.00’: Επίσκεψη στην αγορά και στην πόλη του Λαγκαδά

18.00’: Επίσκεψη σε Λητή, Δρυμό, Μελισσοχώρι

19.30’: Επίσκεψη στο Ωραιόκαστρο

21.00’: Επίσκεψη σε Νεοχωρούδα και Πεντάλοφο

  

Δήμος Κατερίνης: Στο Δημαρχείο Κατερίνης αποστολές εκπαιδευτικών από τη Λιθουανία και την Κροατία στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών του προγράμματος Erasmus Plus. Δραστηριότητα Learning Teaching Training σε συνεργασία με το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης και το ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας.


«Media: To understand and to create the implementation of the media education in schools (IMES)» τιτλοφορείται το πρόγραμμα, το οποίο, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών ανταλλαγών του Erasmus Plus υλοποιεί το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης και το ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας σε συνεργασία με σχολεία και πανεπιστήμια από 2 Ευρωπαϊκές χώρες και ειδικότερα από: Λιθουανία και Κροατία.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, τις αποστολές εκπαιδευτικών των παραπάνω χωρών, τον διευθυντή του ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας Κωνσταντίνο Σπανό και τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης, υποδέχθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου το μεσημέρι της Δευτέρας ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης και ο Διευθυντής  του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης Γεώργιος Μακρής.
Συγκεκριμένα στο παραπάνω πρόγραμμα συμμετέχουν ένα σχολείο και ένα πανεπιστήμιο από τη Λιθουανία, που είναι και η συντονίστρια χώρα, ένα σχολείο και ένα πανεπιστήμιο από την Κροατία, το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης καθώς και το ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας.
Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί ένα αναλυτικό πρόγραμμα 34 ετών για τη διδασκαλία του γραμματισμού στα Μέσα καθώς και του ψηφιακού γραμματισμού.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο δραστηριότητες μάθησης διδασκαλίας και εκπαίδευσης (σε Λιθουανία και Κροατία) ενώ η τρίτη ξεκίνησε σήμερα 6 Μαΐου στην Κατερίνη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Μαΐου.
Η εστίαση του ενδιαφέροντος σε αυτήν την δραστηριότητα επικεντρώνεται στη φωτογραφία και στο πως μπορεί να αξιολογήσει κανείς με κριτική ματιά το φωτογραφικό περιεχόμενο των media. 
Να σημειωθεί επίσης πως το ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας θα δώσει στον κάθε συμμετέχοντα από ένα europass το όποιο θα πιστοποιεί την πενθήμερη εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην Κατερίνη.

Εκτός από τα σεμινάρια, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ΚΕΚ ΚΕΠΑ Πιερίας στα οποία πραγματοποιούνται και τα μαθήματα φωτογραφίας καθώς και το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης.




Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών



Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.
Πιο αναλυτικά, εκτός από τις εργασίες αντικατάστασης στηθαίων, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν και εργασίες κοπής χόρτων, καθαρισμού οδοστρώματος και διαγράμμισης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 11+000 έως τη χιλιομετρική θέση 61+000 και στις δύο κατευθύνσεις.
Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα) είτε αριστερή και μεσαία ή δεξιά και μεσαία, ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.
Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Θέρμης και Νέων Μουδανιών, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – Προγραμματισμός εργασιών για την Τρίτη 7 Μαΐου 2019




 Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της  Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.
Πιο αναλυτικά, ο προγραμματισμός των εργασιών για την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 περιλαμβάνει εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας, που θα εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από την έξοδο του κόμβου της Τούμπας προς ανατολικά μέχρι τον κόμβο Κωνσταντινουπολίτικα.
Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7 το πρωί και η ώρα λήξης στις 14.00.
Για τον προγραμματισμό των εργασιών των επόμενων ημερών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ "ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ"

Αγαπητοί συνδημότες και αγαπητές συνδημότισσες του Κολινδρού 
Εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, αποφασίσαμε να καταθέσουμε  στο Πρωτοδικείο  Κατερίνης  υποψηφιότητα  για την Κοινότητα  Κολινδρού.  
Ο Συνδυασμός της τοπικης μας κοινοτητας «ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» απαρτίζεται από νέους κυρίως ανθρώπους που διαμένουμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά στον Κολινδρό και τα Παλιάμπελα και επιθυμούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας και τους φιλοπρόοδους ανθρώπους του. 
Θέλουμε να παρέμβουμε και οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τον  Κολινδρό…   
Αυτό  εξάλλου σηματοδοτεί και  το όνομα του συνδυασμού μας:  ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ! 
Θέλουμε τον Κολινδρό, πρωταγωνιστή στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού, έναν Δήμο με πολλές δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα.      
Η μεγάλη πρόκληση για μας είναι να καταφέρουμε όλοι μαζί, Δημοτική αρχή και   Συμβούλιο Κοινότητας Κολινδρού,  με αγαστή συνεργασία,  να συμβάλλουμε, μέσα  από το θεσμικό μας ρόλο, στην αναπτυξιακή πορεία  προς το μέλλον του τόπου μας. 
Θα είμαστε διεκδικητικοί και μαχητικοί για τα συμφέροντα των πολιτών του  Κολινδρού και θα σταθούμε απέναντι σε όποιον τα αντιστρατεύεται.
Σας  καλούμε όλους, να αγωνιστούμε μαζί για την νίκη του τοπικού συνδυασμού μας στις εκλογές του Μαΐου, για να μπορέσουμε έτσι να αγωνιστούμε και να πορευθεί ο... ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
 Με εκτίμηση 
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της  Κοινότητας  Κολινδρού 
1) Αμβροσιάδου Πατινέα Μαρία του  Γεωργίου 
2) Κανδήλας Θεόδωρος του  Ομήρου
3) Κονιανή Στυλιανή του Βασιλείου
4) Λακασάς  Κλέαρχος του  Δημοσθένη 
5) Παπαδοπούλου  Σταυρούλα  του Σπυρίδωνα
6) Πολυζόπουλος  Νικόλαος  του Δημητρίου
7) Τζελέπη Χρυσούλα του Γεωργίου
8) Ψυχογιός Αναστάσιος του Νικολάου.

119!!! Ρεκόρ Υποψηφίων από την Ολύμπια Συμμαχία!



Με τον αριθμό ρεκόρ σε υποψηφίους, ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ολύμπιας Συμμαχίας ενόψει των εκλογών στις 26 Μάϊου 2019.

Συγκεκριμένα, το ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, θα αποτελείται από 119 υποψηφίους (41 Δημοτικούς και 78 Κοινοτικούς), τους περισσότερους από οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό στον Δήμο μας, υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο Κατερίνης χθες περίπου στις 10.30 το βράδυ.

Ειδικότερα, ο συνδυασμός «Ολύμπια Συμμαχία» αποτελείται από τους εξής:

Υποψήφιος Δήμαρχος:

Δημόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:


1)        Γρεβενίτης Ευάγγελος του Χρήστου
2)        Καλιού – Γερομιχαλού Σταματία του Ιωάννη
3)        Κατσιούλας Χρήστος του Ιωάννη
4)        Μάνος Ιωάννης του Παρμενίωνα
5)        Μπόζας Στέλιος του Νικολάου
6)        Παγώνη Ουρανία του Θωμά
7)        Παπαγεωργίου Διονύσιος του Γεωργίου
8)        Παπαδοπούλου – Μιχαλού Παρασκευή του Διονυσίου
9)        Παπαμιχαήλ Αθανάσιος του Ιωάννη
10)      Σαλιώρα – Μπακάλη Ελένη του Γεωργίου
11)      Σιώκας Θεόδωρος του Νικολάου
12)      Στούμπου Σταυρούλα του Θεοδώρου
13)      Τσαρούχας Αλέξανδρος του Γεωργίου
14)      Χονδρόπουλος Αστέριος του Θεοδώρου

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΟΥ

1)        Γάκης Ιωάννης του Δημητρίου
2)        Γκριμούρα – Δινόκα Μαρία του Ιωάννη
3)        Δισλίογλου Χρήστος του Γεωργίου
4)        Καραΐσκος Κωνσταντίνος του Αθανασίου
5)        Καρασκόρδα – Θεοδώρου Ελένη του Αποστόλου
6)        Κοσκινάς Χρήστος του Διονυσίου
7)        Κουλιανόπουλος Ηλίας του Ευαγγέλου
8)        Μπαμπανίκας Νικόλαος του Δημητρίου
9)        Μπατζικώστας Αθανάσιος του Δημητρίου
10)      Πατσαλή – Τσακαλίδου Μαρία του Παναγιώτη
11)      Πούλιος Ιωάννης του Αστερίου
12)      Τσακνάκη Ασημίνα του Ιωάννη
13)      Τσιμήτρη – Λιόλιου Μαρία του Αθανασίου
14)      Τσιούχα Φανή του Κωνσταντίνου
15)      Χαρέλας Σταύρος του Ιωάννη

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1)        Βαμβάκος Αστέριος του Θεοχάρη
2)        Γιαννικός Ευάγγελος του Αθανασίου
3)        Δαδούλη Ολυμπία του Περικλή
4)        Διαμαντόπουλος Βασίλειος του Χρήστου
5)        Δότσιος Νικόλαος του Δημητρίου (Ζαμάνης)
6)        Ήραντος Διονύσιος του Κωνσταντίνου
7)        Λασποπούλου Φωτεινή του Δημητρίου
8)        Πίνου Μαρία του Γεωργίου
9)        Πλέσιας Ιωάννης του Νικολάου
10)      Τσιαργαλής Αθανάσιος του Ιωάννη
11)      Φούντου Ευαγγελία του Δημητρίου
12)      Φωτίου Αικατερίνη του Κωνσταντίνου

Υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνος

Αλέξιου Ηλίας του Ιωάννη
Δωροκίδου - Κατσιουλα Αντωνία  του Θεοχάρη
Ζαρογιάννης Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Ζκάγιας Αντώνιος του Κωνσταντίνου
Κατσαρα - Καρατάσιου Γεωργία του Κωνσταντίνου
Κουκιωτη - Δημήτριου Σοφία ρου Ακριβού
Μιχαλήτσιος Ιωάννης του Αποστόλου
Τσακνάκης Δημήτριος του Βασιλείου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Βροντούς

Βάγιας Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Γιάντσιου - Νταλαμπέκου Βασιλική του Αθανασίου
Κουτσής Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Πανωλή Γεωργία του Ελευθερίου
Πρίντζιος Χρήστος του Ιωάννου
Σπανός Βασίλειος του Ιωάννου (Μπίλης)
Τσιανάκα Ελένη του Νικολάου
Τσιμήτρης Κωνσταντίνος του Νικολάου (Γαλανός)

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Δίου

Θεοδώρου Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Καζακλάρη Ελένη του Κωνσταντίνου
Καραΐσκος Διονύσιος του Ευαγγέλου
Κλιγγόπουλος Κωνσταντίνος του Αστερίου
Κοροσίδου - Λαφατζή Νανά του Σάββα
Μάκρης Χαράλαμπος του Ιωάννου
Τσαρέλας Ελευθέριος του Αθανασίου
Χατζούλη Χριστίνα του Αθανασίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Καρίτσας

Γκίνα  Ευαγγελία του Χρήστου
Καλαμπούκα Αλεξάνδρα του Κωνσταντίνου
Καντζάς Βασίλειος του Διονυσίου
Καραγεώργης Διονύσιος του Χρήστου
Καραγιάννης Γρηγόριος του Γεωργίου
Κωσταβέλη Ειρήνη - Χρυσοβαλάντου του Ιωάννου
Μπατζογιάννης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου
Μπούσιας Νικόλαος του Κωνσταντίνου
Παπαχρήστος Γεώργιος του Βασιλείου
Τόλιου Κρητική του Νικολάου
Χαρέλας Ραφαήλ του Θεοδώρου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Κονταριώτισσας

Δημητρίου - Σταλίκα Ελπινίκη του Ιωάννου
Ζγιάλτου - Ντανα Αγγελική του Αντωνίου
Κωνσταντίνου Αθανάσιος του Ευαγγέλου
Λιόκας Ηλίας του Γεωργίου
Μάνης Αντώνιος του Γεωργίου
Ντανα - Αναγνωστοπούλου Διονυσία του Γεωργίου
Πιτσιλής Αντώνιος του Δημητρίου
Τρικαλόπουλος Βασίλειος του Ιωάννου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Λεπτοκαρυάς

Βλάχος Ευάγγελος του Χρήστου
Γελαδάρης Αθανάσιος του Δημητρίου (Γιάκομπς)
Γρεβενίτου Ζαχαρούλα του Γεωργίου
Κατέλας Αθανάσιος του Γεωργίου
Κατσαρού Ελένη του Δημητρίου
Κουκάρας Αθανάσιος του Νικολάου (Τσουρλής)
Μαντέλλα - Αγά Μαριάνθη του Αστερίου
Σαλιώρας Δημήτριος του Κωνσταντινου
Σιαμήτρα Νικολέτα του Δημητρίου (Λέτα)
Τουλγερίδης Γεώργιος του Τηλεμάχου
Τσαρούχας Κωνσταντίνος του Νικολάου (Μπούρος)

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Λιτοχώρου

Γεωργούσης Δημήτριος του Ιωάννου
Δημούτσικος Δημήτριος του Μιχαήλ
Καρυοφύλλης Θεόδωρος του Γεωργίου (Μπούλης)
Κορδέλας Αθανάσιος του Μιχαήλ
Κορίτσας Ιωάννης του Κωνσταντίνου
Κουρδής Ευάγγελος του Νικολάου
Μαρτινίδου Ελένη του Πέτρου (Μυτιληναίου)
Νούλας Θεόδωρος του Γεωργίου
Τηλέγραφου Ασημίνα του Δημητρίου
Τιτοπούλου Ευανθία του Αλεξάνδρου
Χατζήνα Ευφροσύνη του Παναγιώτου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Νέας Εφέσου

Αλεξανδρίδου Μαρία του Αναστασίου
Καλαϊτζή Σουλτάνα (Τάνια) του Νικολάου
Τσακίρογλου Βασίλειος του Εμμανουήλ
Τσιάτσιος Κωνσταντίνος του Δημητρίου
Τσώνης Ιωάννης του Φωτίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Κοινότητας Σκοτίνας

Βλέτσης Αθανάσιος του Νικολάου
Ζιάκα Φωτεινή του Γεωργίου
Καλαμάρας Ευάγγελος του Αποστόλου
Κουτσιαντά - Στύλου Ελένη του Βασιλείου
Κουτσιβός Παναγιώτης του Γεωργίου
Μήτσιος Αθανάσιος του Νικολάου
Πινακά Ελένη του Ανδρέα
Χριστινόπουλος Θωμάς του Νικολάου

Λιτόχωρο, 6 Μαΐου 2019.-



Το γραφείο Τύπου και ενημέρωσης