ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Ξεπλένουν κομπίνες, εξαφανίζουν πρόστιμα μεγαλοκαρχαριών προεκλογικά

 

Κοινή έρευνα OCCRP, Guardian και Documento για τον Ρώσο ολιγάρχη Μαλοφέγεφ.

Μαζί, όπως κάθε εβδομάδα το Docville που αποχαιρετά τρεις μεγάλες προσωπικότητες του Πολιτισμού.

ADVERTISEMENT

Γιατί και αυτή την Κυριακή υπάρχει Documento.


«Εγκέφαλος» της σπείρας εκβιαστών κυκλοφορούσε ελεύθερος με τη... βούλα της δικαιοσύνης

 Είναι ένα από τα πιο βαριά ονόματα της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος της οποίας διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Αθηνών για περιπτώσεις εκβιασμών. Στην υπό έρευνα υπόθεση φέρεται να ήταν επικεφαλής των «φουσκωτών» που αναλάμβαναν να «πείθουν» όσους διαμαρτύρονταν όταν η σπείρα δεν τηρούσε όσα είχε υποσχεθεί.   

Εξερράγη εν πτήσει o πύραυλος Starship του Ίλον Μασκ

 Η πολυαναμενόμενη εκτόξευση του Starship έλαβε χώρα σήμερα, Πέμπτη 20 Απριλίου, στο Τέξας, αλλά η φιλόδοξη αποστολή της SpaceX δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο πύραυλος εξερράγη λίγο μετά από την έναρξη του ταξιδιού του

Ενημέρωση Συντακτών: Θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου (Δευτέρα 24/04/2023)

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 24.04.2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».


Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ημερίδα στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού για τη δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές, Δημαρχείο Αιγινίου, στην Αίθουσα ΔΣ, την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

 

Στο πλαίσιο του Υποέργου 1: «Ενημέρωση/Ευαισθητοποίηση για την προώθηση της εφαρμογής της δικαιωματικής προσέγγισης για την αναπηρία» και συγκεκριμένα της Δράσης 1.2 «Τεχνικές συναντήσεις με θέμα “ Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές”», θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά ένα σύνολο καινοτόμων Τεχνικών συναντήσεων για τα Στελέχη των οργανικών μονάδων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, συλλογικούς και επιστημονικούς φορείς.

Στόχος των Τεχνικών Συναντήσεων είναι η ενίσχυση των γνώσεων των Στελεχών από τις προαναφερθείσες Υπηρεσίες και Φορείς σχετικά με τη δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας, αλλά και η ενδυνάμωσή τους για τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο Δημαρχείο Κατερίνης ο πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα

Το Δημαρχείο Κατερίνης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/04) ο Πρέσβης της Πολωνίας

στην Ελλάδα, όπου είχε συνάντηση με αιρετούς του Δήμου.

Τον κ. Artur Lompart, -εκπροσωπώντας το δήμαρχο Κατερίνης- υποδέχθηκε στην αίθουσα του

Δημοτικού Συμβουλίου ο αναπληρωτής Δημάρχου. Ο κ. Γιώργος Νταντάμης, καλωσορίζοντας τον

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης σε κοινότητες της Δ.Ε. Δίου την Κυριακή 23/4

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 στα ακόλουθα σημεία και ώρες:

Κοινότητες Κονταριώτισσας & Νέας Εφέσου. Αρδευτικά περιοχής Νέας Εφέσου, Καρίτσας, Δίου και Κονταριώτισσας
08:00 - 15:00

Κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα και Βροντούς
08:00 - 08:30 και 14:30 - 15:00

Τελικά θα παλιώσουν χωρίς να τα χαρεί κανένας .Τη θα γίνει με αυτό το αθλητικό στολίδι


 

Αν δεν μπορείτε ας το παραχωρήσετε σε κάποιο ιδιώτη όπως γίνετε στην Ελλάδα  να λειτουργήσει .


Εργασίες διαγράμμισης στην 30η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες διαγράμμισης στην 30η Επαρχιακή Οδό Ρυσίου – Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής- Σουρωτής – Βασιλικών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

    Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανανέωσης της διαγράμμισης του άξονα της 30ης Επαρχιακής Οδού Ρυσίου – Ταγαράδων- Αγίας Παρασκευής- Σουρωτής – Βασιλικών σε όλο το μήκος της οδού, από τη Δευτέρα 24 Απριλίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 9.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.    

Κουβέντα από γνωστά ΜΜΕ για τον εντοπισμό των 850 κιλών κοκαΐνης σε πλοίο της Laskaridis Shipping

 Αποσιωπούν και μάλιστα απροκάλυπτα την είδηση για τον εντοπισμό φορτίου κοκαΐνης σε εμπορικό πλοίο της Laskaridis Shipping στη ράδα της Βενετίας.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην επιτυχή επιχείρηση των ιταλικών διωκτικών αρχών που εντόπισαν 850 κιλά ναρκωτικών σε πλοίο συμφερόντων της γνωστής εφοπλιστικής εταιρείας, από τις ιστοσελίδες protothema.gr, iefimerida.gr, skai.gr, kathimerini.gr καθώς και από τα parapolitika.gr οι οποίες συνήθως είναι πολύ καλά πληροφορημένες για ναυτιλιακά θέματα. Η ιστοσελίδα Newsit αναφέρει το ρεπορτάζ χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα της ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο «Atlas». Τόση πια διακριτικότητα και σιωπή ασυρμάτου από τα ελληνικά ΜΜΕ αιχμής; Τόση δυσεξήγητη (;) ανάγκη προστασίας της εταιρείας Laskaridis Shippning; Τόση ομερτά πια;

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήξερε για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ ?

 

Είναι θρασύς και επικίνδυνος αν όχι άρρωστος ψευτης.

 

Εδώ Πιερία News ( Συντάκτες, διαχειριστές blog )

 

Το Eδώ Πιερία News, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Το Eδώ Πιερία news , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Εδώ Πιερία News

*Αδέσμευτο-Έγκυρο-Αληθινό. Ενημέρωση καί Σάτιρα* 

Δεν θα συμμετέχουμε φέτος μετά από πολλά χρόνια, στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klangenfurt της Αυστρίας.

 




Ολυμπιονίκη Δήμαρχε και κ. Γραμματικόπουλε υπεύθυνε Αθλητικής Ανάπτυξης ντροπή σας!

Είναι τελεσίδικο. Δεν θα συμμετέχουμε φέτος μετά από πολλά χρόνια,
στην Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klangenfurt της Αυστρίας, ως Δήμος Κατερίνης.
Εικόνες σαν τις παρακάτω δεν πρόκειται να τις δούμε.