ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

«Γεια σου Κυριάκοοοοο»

 


Αχαχα τι βίντεο έπος είναι αυτό;

«Γεια σου Κυριάκοοοοο» 😂 pic.twitter.com/SzMEtx5dsI

— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) April 1, 2024

Ευδοκία:"Ο Χρυσάγης πρ. διευθυντής του ΟΣΕ σκοτώθηκε σε τροχαίο 23 μέρες μετα το #τεμππη_εγκλημα! Ενώ ο άνθρωπος είναι νεκρός η υπογραφή του μπαίνει μήνες μετά σε επίσημα έγγραφα του ΟΣΕ! Ένας εισαγγελέας,ο Άρειος Πάγος,η"Δικαιοσύνη"που είναι;"

 


Ισότιμη και ασφαλής θέση της γυναίκας στην κοινωνία‼️ Μπροστά - Δυνατά - Σταθερά

 


Mονταζιέρα και αυριο για το ξυλολιο .

 


Τραγωδία στα Τέμπη: Σκληρή απάντηση στο παραλήρημα Φλωρίδη από συγγενή θύματος

 


Τέμπη: «Εάν συνεχίζετε να ισχυρίζεστε ότι όποιος μιλά για μπάζωμα είναι για τα μπάζα, ενώ ήδη γι’ αυτό ακριβώς έχει κινηθεί ποινική δίωξη κατά του κ. Αγοραστού, εκλεκτού στελέχους του κόμματος-εγκληματικής οργάνωσης που υπηρετείτε, τότε στρέφεστε κατά της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και είστε “υπουργός δικαιοσύνης για τα μπάζα”» τονίζει με άρθρο του στον ηλεκτρονικό Τύπο ο Χρήστος Κωνσταντινίδης που έχασε στο σιδηροδρομικό έγκλημα των Τεμπών την σύζυγό του Βασιλική Χλωρού .

Η αδιανόητη δήλωση του Γιώργου Φλωρίδη από τα έδρανα της Βουλής εξόργισε συγγενείς θυμάτων, που άκουσαν για μια ακόμη φορά δηλώσεις-μνημεία έλλειψης ενσυναίσθησης, σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

«Όποιος ήθελε συγκάλυψη με τα χώματα, θα τα πέταγε στη θάλασσα. Δεν θα τα πήγαινε δίπλα και μάλιστα σε ιδιωτικό χώρο να τα βλέπει ο ιδιώτης» ενέμεινε ο υπουργός δικαιοσύνης, το πρωί της Δευτέρας 15/4. Την άμεση αντίδραση συγγενή θύματος ενεργοποίησε η αδιανόητη δήλωση Φλωρίδη, ο οποίος σαν να μην έχει επίγνωση της πραγματικότητας ξεστόμισε για άλλη μια φορά δικαιολογίες για τα «μπάζα».

Ο μεγαλύτερος χάρτης του ανοσοποιητικού συστήματος

 


Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα δίκτυο που αποτελείται από τρισεκατομμύρια κύτταρα που κυκλοφορούν συνεχώς σε όλο το σώμα. Το κυψελοειδές δίκτυο ενορχηστρώνει τις αλληλεπιδράσεις με κάθε όργανο και ιστό προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά από λειτουργίες. Αυτή η πολυπλοκότητα δυσκολεύει τους γιατρούς να προβλέψουν ποιοι ασθενείς θα ανταποκριθούν στις θεραπείες και ποιοι μπορεί να υποστούν εξουθενωτικές παρενέργειες. Για αυτό και συχνά οι φαρμακευτικές εταιρείες σταματούν να αναπτύσσουν φάρμακα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ορισμένους ασθενείς, διακόπτωντας τις κλινικές δοκιμές ακόμα και όταν δείχνουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα για κάποιους ανθρώπους.

Τώρα, η Immunai, μια νεοσύστατη εταιρεία που αποτελείται από μια διεπιστημονική ομάδα, χαρτογράφησε το ανοσοποιητικό σύστημα σε κυτταρικό επίπεδο. Η εταιρεία δημιούργησε μια τεράστια βάση δεδομένων που ονομάζεται AMICA, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλά στρώματα δεδομένων έκφρασης γονιδίων και πρωτεϊνών σε κύτταρα, καθώς και δεδομένα κλινικών δοκιμών, προκειμένου να επιλέγει τα φάρμακα που ταιριάζουν στον εκάστοτε ασθενή.

Ευρωψηφοδέλτια πασαρέλας το απόλυτο ξεχείλωμα, όλα ένας χυλός

 Ευρωψηφοδέλτια: Παλαιότερα τους αποκαλούσαν -κατ’ ευφημισμόν- «λαμπερά ονόματα». Ήταν οι μαϊντανοί, οι celebrities, οι ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, οι εν γένει αναγνωρίσιμοι και «επώνυμοι», που έμπαιναν υποψήφιοι στα κόμματα για τις εκλογές…

Το φαινόμενο, επομένως, δεν είναι τωρινό. Ούτε θα έπρεπε κανονικά να προκαλεί μεγάλη έκπληξη η μετατροπή των ευρωψηφοδελτίων σε πασαρέλες. Πλέον, όμως, ζούμε το απόλυτο ξεχείλωμα, που έρχεται να συνδυαστεί με την ποδοσφαιρικού τύπου μεταγραφολογία, και την εγκατάλειψη και των τελευταίων προσχημάτων για πολιτικές αρχές και θέσεις. Όλα ένας χυλός…

Κι εδώ που τα λέμε, οι διαφορές (στα μείζονα και όχι μόνο) γίνονται ολοένα και πιο δυσδιάκριτες. Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή συνιστά το πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα…

Τι είναι αυτό που φανερώνει, όμως, η πλήρης υποταγή στο life style και στον αχταρμά; Τι άλλο από τον πανικό που έχει καταλάβει τους κοτζαμπάσηδες του κομματικού συστήματος μπροστά στη βαρεμάρα της εκλογικής πελατείας τους.