ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ηθελα να'ξερα εσεις οι 67.000 που τον ψηφισατε......δεν αισθανεστε τυψεις;

 


Όλα εδώ θα πληρωθούν

 


Τι πάει και θυμάται,το παλιόπαιδο,ο Ζαραλικος. Η Σοφία Μητσοτάκη, εργάζεται ως investor relation manager στη CVC Capital Partners

 


Γ εθνική 2ος όμιλος. Απο το κακό στο χειρότερο ο Περικός.


 

Επίσης αυτό το πρωτοσέλιδο δεν το αμφισβήτης κάνεις ούτε δημόσια, ούτε νομικά, άρα είναι αληθές!

 


Μυθική ξεφτίλα Χρυσοχοΐδη στην εξεταστική επιτροπή για το εγκλημα στα Τεμπη.

 


Ο Βελόπουλος θα πάει στη Βουλή και στην Δικαιοσύνη την αποκάλυψη για τα funds

 


Για πλήρη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης κάνει λόγο ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή του ανάρτηση, αναφερόμενος στο ότι η παράταξή του έχει αναφερθεί πολλάκις στην έκνομη λειτουργία των funds που λυμαίνονται τους Έλληνες δανειολήπτες.

Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της «κυριακάτικης δημοκρατίας» με τίτλο «Χωρίς ΑΦΜ τα κοράκια των funds», όπου παρουσιάζεται σε αποκλειστικότητα ρεπορτάζ για το γεγονός ότι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες μεταβίβασαν παράνομα ελληνικά δάνεια σε εταιρίες που δεν διαθέτουν ελληνικό Αριθμό Φορολογικού Μητρώου και νομικό εκπρόσωπο στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει τα εξής:

Μαρία Καρυστιανού για Τέμπη: «Μεγαλώνει ο θυμός όσο βλέπουμε την ατιμωρησία»


 Την οργή της για τη Δικαιοσύνη «που δεν κάνει τη δουλειά της» εξέφρασε για μία ακόμη φορά η Μαρία Καρυστιανού, η γυναίκα που έχασε την κόρη της στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη σχεδόν πριν από έναν χρόνια. Η Μαρία Καρυστιανού είχε συγκλονίσει με την κατάθεσή της στην Εξεταστική.

Όπως ανέφερε στο «Βήμα της Κυριακής», όσο περνά ο καιρός μεγαλώνει και ο θυμός, καθώς βλέπει την ατιμωρησία, ενώ δεν κρύβει και την οργή της για τη Δικαιοσύνη «που δεν κάνει τη δουλειά της».

«Δικαίωση είναι να μπουν στη φυλακή 57 φορές ισόβια. Και μόνη μου να μείνω, το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί» λέει και δηλώνει: «Πολλές φορές αυτά που άκουσα στην Εξεταστική με έκαναν να ντρέπομαι. Με έκαναν να θέλω να αλλάξω χώρα» δηλώνει η κυρία Καρυστιανού και αναφέρεται ιδιαίτερα στην πρωτοβουλία της να συγκεντρώσει υπογραφές για να φτάσει η υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην πλατεία Συντάγματος

 Στις 3 το απόγευμα ξεκίνησε στην πλατεία Συντάγματος το συλλαλητήριο κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο διοργανώνει η «Εστία Πατερικών Μελετών» με τη συμμετοχή και άλλων ελληνορθόδοξων φορέων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλλαλητήριο, η συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση αναφέρει πως τάσσεται «κατά της θεσμοθέτησης “γάμου” και υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους, την κατάργηση της μητρότητας και της πατρότητας, την αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας» και τονίζει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζει την αντίθεση της στη «σοδομοποίηση της ελληνικής κοινωνίας», ενώ τονίζει την επιθυμία της «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Υπογραμμίζει δε πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών» και στο κάλεσμά της για το συλλαλητήριο, η «Εστία Πατερικών Μελετών» καταλήγει λέγοντας: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους!»

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες μεταβίβασαν παράνομα ελληνικά δάνεια σε ιρλανδικές εταιρίες-«φαντάσματα»

Αλλοδαπές εταιρίες, χωρίς ελληνικό ΑΦΜ, με έδρα το Δουβλίνο, αγοράζουν τα δάνεια των Ελλήνων δανειοληπτών και τα δίνουν στις εισπρακτικές εταιρίες διαχείρισης, όπως οι DoValue Greece, Cepal και Intrum, για να πιέζουν τους οφειλέτες και να εισπράττουν για λογαριασμό τους!

Η παρανομία αυτή, αλλοδαπές εταιρίες να αγοράζουν δάνεια από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας και να μην έχουν ελληνικό ΑΦΜ, όπως σαφώς ορίζει η ελληνική νομοθεσία, καταγγέλθηκε επώνυμα από τη δικηγορική εταιρία Παλάζης – Μαγγόλα, με την από 24/11/2023 επιστολή προς την ΑΑΔΕ, η οποία τους απάντησε επισήμως ότι έχουν δίκιο!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, με την καταγγελία της δικηγορικής εταιρίας Παλάζης – Μαγγόλα προς την ΑΑΔΕ: