ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Aυτοί θέλουν ευρώ πάση θυσία! Μήπως έχουν δίκιο αυτοί οι...


...καλοί άνθρωποι;

Η Σπυράκη, θα μας πει με τι μέσον ήρθαν τα λεφτά στις τράπεζες; Να, μιας κι αυτή δεν τα πήρε από το ΔΝΤ...


Έχουμε παράδοση σ' αυτόν τον τόπο... μας αρέσει να μας βιάζουν τ' αφεντικά, από τους ταγματαλήτες γερμανοτσολιάδες!

Κι αν ο Τσίπρας δεν δώσει κώλο ή δώσει στα τέσσερα, με δική του ευθύνη και το διαρκές κωλομπάρεμα της λαϊκής εντολής, θα τον ξεσκίσουν με διαδηλώσεις κατσαρόλας, όταν κι όποτε αποφασίσουν τ' αφεντικά τους!

Το Spiegel σοκάρει! Ο «σεισμός της Αθήνας» καταστρέφει την Ευρώπη... Kι αν ο Τσίπρας είχε αδένες (στην κοθομιλουμένη αρχίδια), στα τέσσερα θα παρακαλούσε η Τρόικα να κάνει8 διαγραφή χρέους!

Από το "PRESS-GR"
Με τον υπέρτιτλο «Σεισμός» στο πρωτοσέλιδο του αναμένεται να κυκλοφορήσει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το Σάββατο 20 Ιουνίου και με φωτογραφία τα μνημεία της Ευρώπης που «καταρρέουν» από έναν ισχυρότατο σεισμό που έχει ως επίκεντρο την Αθήνα και το μνημείο της Ακρόπολης.
Οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν... φωτογραφία με τα μνημεία της Ευρώπης να πέφτουν σαν ντόμινο το ένα μετά το άλλο μετά από την κατάρρευση της Ακρόπολης, η οποία μάλιστα χωρίζεται από τα υπόλοιπα της Ευρώπης από μία μεγάλη ρωγμή … που προέρχεται από την ισχυρότατη σεισμική δόνηση, παραπέμποντας ουσιαστικά στις συνέπειες μιας αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.
Στον υπέρτιτλο φέρεται να αναγράφεται: «ΣΕΙΣΜΟΣ» ενώ ο βασικός τίτλος του πρωτοσέλιδου είναι: «Αποτυχία της Ευρώπης – Τι κοστίζει και τι έρχεται».
Επίσης, εστίες φωτιάς συμπληρώνουν την εικόνα της καταστροφής σε όλη την Ευρώπη.

Ρίγη πατριωτικού ενθουσιασμού οι αλλαγές στον Άγνωστο Στρατιώτη...


...ελα μ' ακους; ναι, τον φυλάμε και απο τους δικους του. ναι, ΤΟΣΟ μαλακας ειναι!

Τσίπρα ξύπνα, σταμάτα να κατεβάζεις τα σώβρακα! Το "Μένουμε Ευρώπη" της τρόικας κτίζει ΚΙΝΗΜΑ! Τσίπρα, όταν η μπατίρω συνταξιούχα που δεν έχει να βάλει δόντια, να φωνάζει υπέρ της περικοπής της σύνταξής της, είναι για να τραβάς τις κωλότριχές σου ή να πηγαίνεις σπίτι σου γιατί δεν μπορείς!

Η αταξία των μικρών εθνών πρέπει να εξουδετερωθεί...


«Η αταξία των μικρών εθνών πρέπει να εξουδετερωθεί. Η προσπάθεια της Γερμανίας αποσκοπεί στη δημιουργία της Eνωμένης Ευρώπης».
Αδόλφος Χίτλερ, 1943

Αργυρώνητα γερμανοτσογλάνια!

Η μνημονιακή λινάτσα σε καμία περίπτωση δεν τ' αρπάζει για να εκφράσει τα συμφέροντα των τραπεζών...


Απλώς, είναι ευαίσθητη και σέβεται απόλυτα τη "δημοσιογραφική δεοντολογία"!

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; Η συνέντευξη του Ραφαέλ Κορρέα για την Ελλάδα και τις μίζες του ΔΝΤ, που όλοι απέκρυψαν!

ΡΑΦΑΕΛ ΚΟΡΕΑ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ!

Βόμβες για μίζες, ΔΝΤ και ΜΜ»Ε» – Αυτά έκαναν στην Ελλάδα!

«Έδιναν μίζες σε πολιτικούς για να δανείζονται ώστε να αγοράζουν οπλικά συστήματα. Έπειτα ερχόταν το ΔΝΤ για να ξεπλύνει αυτό το καθαρά ιδιωτικό χρέος»!

Στην σκιά της συνόδου ΕΕ με τις λατινοαμερικάνικες χώρες, ο πρόεδρος του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορρέα έδωσε συνέντευξη στο Euronews. Σε αυτή την συνέντευξη έριξε ρουκέτες για την Ελλάδα και το ΔΝΤ, που όμως δεν μετέδωσε ουδείς!

Ο πρόεδρος Κορρέα που παρέλαβε μία...χρεοκοπημένη και υποδουλωμένη χώρα στο ΔΝΤ και κατάφερε με τον λαό στο πλευρό του να την φέρει στην κορυφή της ανάπτυξης με ρυθμό…

4,3% δεν μάσησε τα λόγια του.

– Μα εσείς δεν ζούσατε πάνω από τις δυνατότητες σας;

«Εκπρόσωποι χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων – πριν την έλευση του ΔΝΤ – έμπαιναν στο υπουργείο οικονομικών με βαλίτσες και σακούλες γεμάτες με χρήμα. Μαύρο χρήμα για να δωροδοκήσουν υπουργούς, ώστε να δεχθούν δάνεια για αγορά π.χ. όπλων! Έτσι ακριβώς χτιζόταν το χρέος και βέβαια αυτό γινόταν με την απόλυτη συνεργασία των ΜΜΕ που έπαιρναν το μερτικό τους!

Έπειτα ερχόταν η «κρίση» και το ΔΝΤ ως σωτήρας για να την «αντιμετωπίσει»! Τι να αντιμετωπίσει; Το ΔΝΤ απλώς φρόντιζε για την μεταφορά του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου πίσω στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην ουσία ρευστοποιούσε τα δάνεια και αυτά πληρωνόντουσαν από ξεπούλημα των εθνικών πόρων, την μείωση των μισθών και των συντάξεων σε επίπεδα εξαθλίωσης.

Για την Ελλάδα:

«Δείτε για παράδειγμα τι κάνουν στην Ελλάδα. Ότι έκαναν σε εμάς, ίδιες μεθόδους για να έλθει το ΔΝΤ στην χώρα (!!). Και βέβαια δεν εφαρμόζει καμμία στρατηγική αντιμετώπιση της κρίσης, παρά ρευστοποίηση ενός ιδιωτικού χρέους που πληρώνεται από μειώσεις μισθών, επιδομάτων, μαζικές απολύσεις. Και στο τέλος της ημέρας, οι πολίτες χωρίς να λάβουν τίποτα από τα δάνεια, αλυσοδένονται με διάφορα μνημόνια χρέους, για να ξεπλυθεί ένα ιδιωτικό χρέος! Η απόλυτη κυριαρχία των ισχυρών του χρήματος, πάνω στον άνθρωπο!

– Εσείς πως τα καταφέρατε να έχετε τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης;

«Γνωρίζαμε οικονομικά, γνωρίζαμε ότι το κλειδί ήταν ο προστατευτισμός της παραγωγής και των θέσεων εργασίας. Δεν ακούσαμε τις σειρήνες που έλεγαν «ο καθένας για την πάρτη του»! Προστατεύσαμε λοιπόν την παραγωγή μας και την δουλειά μας με ένα ισχυρό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, που απετέλεσε πόλο έλξης για ιδιώτες επενδυτές. Ισχυρές επενδύσεις σε υποδομές, παιδεία, ενέργεια. Έτσι φτάσαμε στο 4,3% που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Ευρωπαϊκό μέσον όρο.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΥΘΕΝΑ;

"olympia"

Μέτωπο… «γερμανοτσολιάδων»!…

Είδε κι απόειδε ο Αντώνης Σαμαράς ότι κανένας σοβαρός ελληνικός αστικός όμιλος της ολιγαρχίας δεν ποντάρει πάνω του, γιατί όλοι τον θεωρούν «καμένο χαρτί» από πολιτική σκοπιά και πήρε την απόφασή του: Σκέφθηκε μήπως κατορθώσει και αποσπάσει την εύνοια των Γερμανών, οργανώνοντας τα σύγχρονα πολιτικά «τάγματα ασφαλείας» των «γερμανοτσολιάδων»!
Αποφάσισε δηλαδή να διερευνήσει αν ο άνθρωπος των Μυστικών Υπηρεσιών της Γερμανίας όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης μαζί με τον ανηψιό του, Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού είναι διατεθειμένοι να συγκροτήσουν με τη…..
……….ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά ακόμη ένα «φιλοευρωπαϊκό μέτωπο». Αν προτίθενται δηλαδή να λειτουργήσουν ως «τσόντες» της ΝΔ του Σαμαρά!
Οι Γερμανοί όμως δεν νομίζουμε ότι θα σπρώξουν το κόμμα στο οποίο επενδύουν στο νέο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, το Ποτάμι, στον γκρεμό του «σαμαρισμού». Έχουν από πέρυσι το καλοκαίρι καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Αντώνης Σαμαράς τους είναι πλέον άχρηστος, γιατί ήταν αδύνατον να ξανακερδίσει εκλογές και τέτοιες αποφάσεις το Βερολίνο δεν τις αλλάζει. Οι Γερμανοί έχουν επιλέξει πλέον το Ποτάμι ως κόμμα-φορέα των συμφερόντων τους και θέλουν να το αναδείξουν, όχι να το «κάψουν» πολιτικό ωθώντας το σε συμμαχία με τον «ξοφλημένο» Σαμαρά.
Εδώ ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλόυ, ο σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς, έχει φάει τα λυσσακά του να διώξει ο Τσίπρας από την κυβέρνηση τον Πάνο Καμμένο και να πάρει στη θέση του τον Σταύρο Θεοδωράκη για να μπορεί το Βερολίνο πρώτον, να ξέρει τι σχεδιάζει η κυβέρνηση και δεύτερον, να επηρεάζει κατά το δυνατόν μέσω του Ποταμιού τη γραμμή της κυβέρνησης Τσίπρα.
Στον ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θέλουν οι Γερμανοί να κολλήσουν το Ποτάμι, όχι στη ΝΔ τον Σαμαρά!
Εν ολίγοις, σιγά μην αφήσει το Βερολίνο το Ποτάμι να γίνει «τσόντα» της ΝΔ του Σαμαρά.

Είναι που δεν φοβούνται…Παράταση προτείνουν και 10 δισ. ευρώ..

Οι πιστωτές είναι διατεθειμένοι να παρατείνουν για έξι μήνες το «τρέχον πρόγραμμα» για την Ελλάδα, υποστηρίζει η online έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit.
Επικαλούμενη πληροφορίες από διαπραγματευτικούς κύκλους η εφημερίδα κάνει λόγο για «δραματική στροφή» στο ελληνικό ζήτημα και υποστηρίζει ότι οι εταίροι, σε μία «τελευταία προσφορά», θα προτείνουν…
…….παράταση του τρέχοντος προγράμματος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 και μάλιστα με χρηματοδοτική ανάσα για την Ελλάδα, δηλαδή με κονδύλι…
περίπου δέκα δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αρχικά είχε προϋπολογιστεί για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Με αυτά τα χρήματα πρόκειται να πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς την ΕΚΤ και το ΔΝΤ στους επόμενους μήνες. Σε αντάλλαγμα, ωστόσο, η Ελλάδα θα κληθεί να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που είχαν προταθεί στην περίφημη «συνάντηση των πέντε» πριν από δύο εβδομάδες στην καγκελαρία του Βερολίνου, εκτιμά η Zeit.
Σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες, το ΔΝΤ δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα παράταση του προγράμματος, καθώς θεωρεί ότι δεν ισχύουν πλέον οι σχετικές προϋποθέσεις. Αν πράγματι αποχωρήσει, αυτό θα προκαλούσε σκεπτικισμό στο Βερολίνο. Αναμένεται ωστόσο να συνεχιστούν οι συνομιλίες με όλους για να συμφωνηθεί από το 2016 ένα τρίτο πακέτο για την Ελλάδα με την Zeit να κάνει λόγο για «μικρό έως μέσο διψήφιο ποσό δισεκατομμυρίων ευρώ». Και εδώ, σημειώνεται, το ΔΝΤ θα συμμετάσχει μόνο εφόσον οι Ευρωπαίοι συμφωνήσουν σε ένα ακόμη «κούρεμα χρέους» για την Ελλάδα, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν θεωρείται εύκολο

Παρακαλώ χάθηκα #Saoul#



Όποιος με βρει να με επιστρέψει σπίτι μου ,εκεί που ανήκω.
Υπάρχει και αμοιβή 6947627333