ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Μαυρίδης: «Την Κυριακή στον φάκελο θα βάλω ένα ΌΧΙ και τ΄@ρχ@δι@ μου!»

Μαυρίδης: «Την Κυριακή στον φάκελο θα βάλω ένα ΌΧΙ και τ΄@ρχ@δι@ μου!»

Ένα status - κόλαφος μας περίμενε στη σελίδα του Georgios Mavridis, του γνωστού tattoo artist και παρουσιαστή της εκπομπής World Party ο οποίος προσπάθησε να εμπνεύσει τους 200.000 fans του και να τους πείσει να ψηφίσουν «ΟΧΙ» στο επερχόμενο δημοψήφισμα, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα επιχειρήματα.
Τι ακριβώς έγραψε;

mavridis

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ξεκάθαρα ΜΠΡΟΣΤΑ το ΟΧΙ και με τις τράπεζες κλειστές!

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ξεκάθαρα ΜΠΡΟΣΤΑ το ΟΧΙ και με τις τράπεζες κλειστές!

Δεν εκβιάζεται από ξένα και ντόπια συμφέροντα ο ελληνικός λαός: Σύμφωνα με έρευνα της ProRata που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών καταγράφεται προβάδισμα του «Όχι».

Ακόμη και με τις τράπεζες κλειστές το «όχι» είναι στο 46% με το «ναι» στο 37% . Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί το μεγάλο ΟΧΙ στους δανειστές και τα εν Ελλάδι... εξαπτέρυγα τους. Και όσο το... τεχνητό σοκ του Ντράγκι και του Στουρναρα εξασθενεί τόσο περισσότερο θα ανοίγει η ψαλίδα!
Ένας στους δύο θεωρεί την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει σε δημοψήφισμα ορθή. Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86%) προτίθεται να προσέλθει στις κάλπες, γεγονός που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για το διακύβευμα των διαπραγματεύσεων.
Το 38% των πολιτών χαρακτηρίζει λανθασμένη την επιλογή για προσφυγή σε δημοψήφισμα, το 7% «ούτε σωστή, ούτε λανθασμένη», ενώ το 5% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».
Ανάλογα με την κομματική τους τοποθέτηση, βάσει της ψήφου του Ιανουαρίου του 2015, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε σε ποσοστό 77% «όχι» και 15% «ναι». Στη ΝΔ το 65% απαντά «ναι» και 22% «όχι», στο Ποτάμι 68% «ναι» και 21% «όχι», στο ΚΚΕ 57% «όχι» και 20% «ναι», στους ΑΝ.ΕΛ. 60% «όχι» και 31% «ναι», στο ΠΑΣΟΚ 65% «ναι» και 21% «όχι» και στη Χρυσή Αυγή 80% «όχι» και 20% «ναι».

Η τώρα ή ποτέ – 4 απαντήσεις για το ΌΧΙ

Η τώρα ή ποτέ  – 4 απαντήσεις για το ΌΧΙ

Του Περικλη Πασχάκη, δικηγόρου Πατρών

1. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Η κυβέρνηση υπέγραψε το κλείσιμο των τραπεζών.
Απάντηση : Όταν βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο κάποιου και του λένε «υπόγραψε γιατί αλλιώς σε σκοτώνω» και αυτός βάζει την υπογραφή, δεν μπορεί να λες ότι φταίει αυτός που έβαλε την υπογραφή του, δηλαδή το θύμα του εκβιασμού, παίρνοντας ουσιαστικά το μέρος του εκβιαστή, πολύ περισσότερο όταν το θύμα του εκβιασμού είναι η ίδια σου η χώρα!

2. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Η διαδικασία του δημοψηφίσματος, έτσι όπως τέθηκε, είναι άνευ σημασίας, γιατί οι Ευρωπαίοι έχουν αποσύρει την πρόταση που τίθεται σε δημοψήφισμα.
Απάντηση : Οι Ευρωπαίοι πράγματι απέσυραν την πρόταση. Αυτό που δεν απέσυραν και δεν θα αποσύρουν ποτέ, είναι η φανερή πλέον επιθυμία τους να μας εξοντώσουν οικονομικά και εθνικά και να ξεπουλήσουν τη χώρα. Σε αυτή την επιθυμία τους καλούμαστε να φωνάξουμε ένα εκκωφαντικό ΟΧΙ.

3. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
Το δημοψήφισμα είναι διχαστικό.
Απάντηση: Το δημοψήφισμα είναι γνήσια και άμεση έκφραση λαϊκής κυριαρχίας. Διχαστικό γίνεται όταν ο λαός τρομοκρατείται. Διχαστικό γίνεται όταν οι ξένες δυνάμεις και οι υποτιθέμενοι εταίροι σου επεμβαίνουν αυθαίρετα και αντεθνικά στα εσωτερικά της χώρας σου, λέγοντας σου τι να ψηφίσεις. Για να ακριβολογούμε, δεν σου λένε απλά τι να ψηφίσεις. Σου καλλιεργούν ευθέως και απροκάλυπτα φόβο και τρόμο να ψηφίσεις ο,τιδήποτε άλλο από αυτό που σου επιβάλλουν, γιατί πολύ απλά έχουν το θράσος να λένε ότι οποιαδήποτε άλλη απάντηση απλά δεν θα τη δεχθούνε! Οτι δηλαδή... «ελληνικέ λαέ, πολύ απλά, σε γραφούμε στους όρχεις μας». Το δημοψήφισμα γίνεται διχαστικό, όταν κάποιοι εντός των τειχών έχουν τον κυνισμό να χρησιμοποιούν αυτόν τον στυγνό εκβιασμό των ξένων δυνάμεων ως επιχείρημα κατά του ΟΧΙ, αυτοβαπτιζόμενοι ως δήθεν ρεαλιστές! Αλήθεια, αυτό λέγεται ρεαλισμός;;;

4. Η πλευρά του ΝΑΙ λέει:
ΤΟ ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από το ΕΥΡΩ.

Απάντηση: ΤΟ ΟΧΙ σημαίνει άμυνα, το ΟΧΙ σημαίνει αντίσταση στην οικονομική επίθεση που δέχεται η χώρα, το ΟΧΙ σημαίνει αγώνας, το ΟΧΙ σημαίνει επανάκτηση της εθνικής και προπάντων της λαϊκής κυριαρχίας, το ΟΧΙ σημαίνει ότι ο λαοί είναι υπεύθυνοι και μόνο να καθορίζουν τις τύχες τους και τελικά το ΟΧΙ σημαίνει οι ότι οι δούλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα παρά μόνο τις αλυσίδες τους...

Με 60 ευρώ όριο αναλήψεων θα πεινάσεις... με 300 ευρώ μισθό θα είσαι "ευρωπαίος", στη "ζώνη των ισχυρών"!

...φούστα μπλούζα και ψηλά τακούνια! Πάλι μωρή μπετούγια;

Πάλι μωρή μπετούγια; ΠΑΛΙ;;;
φούστα μπλούζα και ψηλά τακούνια

"Ευρωπαϊκές" λινάτσες ευκαιρίας...

Αυτοί ψηφίζουν "ναι" για να μην πληρώσουν! Eσύ;


Με έπεισαν με το δικό τους ΝΑΙ...


ΤΡΕΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ “ΓΚΕΣΤΑΠΟ” ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ-5η

efimerida-2-7-2015ΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΜΕ “ΒΕΒΑΡΥΜΜΕΝΟ” ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΩΝ “ΛΑΔΑΔΩΝ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΙΔΡΥΤΗ – Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…
ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 0.80 ΕΥΡΩ(Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ)
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ
ΛΑΔΑΔΕΣ, ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ΣΠΙΟΥΝΟΙ,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΧΙΤΕΣ, ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΔΗΜΙΟ-ΓΡΑΦΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ, ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ, ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ΝΟΝΟΥΣ, ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΣΑΤΣΟΥΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΗΣ… “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ”(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ)
@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ……..
………
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

Η τελευταία ιστορική μας ευκαιρία……

Όλο αυτό το χάος και η κατάπτωση που ζούμε τα τελευταία χρόνια όλοι οι Έλληνες, δεν είναι τίποτα άλλο από τον λογαριασμό που καλούμαστε να πληρώσουμε, για την στήριξη και την ανοχή που επιδείξαμε στον πελατειακό δικομματισμό 40 ολόκληρα χρόνια…
Το πραγματικό αίτιο της οικονομικής και ηθικής μας  χρεοκοπίας είναι η υποβάθμιση των απαιτήσεων για ποιότητα ζωής, η υποκατάσταση της δημιουργικότητας του ανθρώπου από την ηδονιστική χρησιμοθηρία και την καταναλωτική βουλιμία, η έκλειψη της άμιλλας.
Ο τύπος του «πασόκου» ή του «νεοδημοκράτη» δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το τι θα δημιουργήσει στη ζωή του, αλλά για το πώς θα βγάλει λεφτά, θα κερδίσει εύκολο χρήμα. Αυτή τη νοο-τροπία εκφράζει τυπικά ο τάχα και πολιτικός λόγος των συντεχνιών του πρώην δικομματικού φάσματος, με αυτή τη «φιλοσοφία» οργάνωναν την παιδεία των Ελλήνων, σαράντα χρόνια τώρα, οι συμπλεγματικοί «εκσυγχρονιστές»!
Βέβαια τα συγκεκριμένα κόμματα έχουν πλέον ιστορικά τελειώσει, είναι οριστικά φθαρμένα, ντροπιαστικά εκφαυλισμένα, γελοιωδώς ανίκανα, εγκληματικά ένοχα.
Η καταστροφή όμως που μόλις αρχίζουμε να βιώνουμε, νομοτελειακά επερχόμενη, είναι και η μεγάλη μας, μάλλον τελευταία, ιστορική ευκαιρία όχι για να σώσουμε τους εαυτούς μας, αλλά για να δώσουμε μια ελπίδα στην νέα γενιά. Για να ξαναποκτήσουν ένα όραμα οι νέοι στην πατρίδα μας και να ξαναχτιστεί η Ελληνική πολιτεία εκ νέου.
Μια νέα γενιά που οφείλει όμως με την σειρά της να διακατέχεται από την κοινή συναίσθηση ενός ιστορικού χρέους, με πίστη στις δημιουργικές δυνάμεις του ελληνικού λαού αλλά και αυστηρή στις μικρές και μεγάλες κατεργαριές του δήθεν αθώου, βασανισμένου λαϊκού ανθρώπου.
Με στοχασμό ελληνικό –σφραγίδα εντυπωμένη στο νου και στη συνείδηση που θα έχει για τον κόσμο– αλλά και γνώση πως αυτός ο κόσμος αλλάζει ορμητικά, ακατάσχετα, και η Ελλάδα δεν μπορεί να μένει καθηλωμένη στα σχήματα της Μεταπολίτευσης ή στα κρησφύγετα της ρωμέικης αυταρέσκειας που πάντα σε κάποιον άλλο ρίχνει την ευθύνη για τα δικά μας σφάλματα.
Η γενιά αυτή δεν θα συνασπιστεί για να θορυβήσει όπως κάνουν διάφοροι γραφικοί ψευδο- ελληνοκεντρικοί ή κατ’ επάγγελμα καταστροφολόγοι που απαξιώνουν το έπος του Νέου Ελληνισμού.
Θα αισθάνεται δέος για τη στράτευσή της και δεν θα έχει χρόνο για πλάκα, ατάκες και τηλεοπτικά σόου. Θα της αρκεί η στράτευσή της.
Η στράτευσή της θα την θερμαίνει, αυτή θα την ενθουσιάζει.
Η ελληνική ζωή με μια τέτοια γενιά θα αποκτήσει ξανά ένα σκοπό υπαγορευμένο από τη δύναμη των πραγμάτων.
Κι ένας σκοπός, όταν μάλιστα είναι κοινός, σου υπόσχεται μια δικαίωση, αδιάφορο αν τον πετύχεις ή όχι.
Αρκεί που Αγωνίστηκες.
Μπορεί μια μάχη να μη την κερδίσεις, φτάνει όμως που υπήρξες πολεμιστής.
Ανταμοιβή μεγαλύτερη δεν υπάρχει.

Ο Καραμανλής φροντίζει για το μέλλον της «Δυναστείας των Καραμανληδών»!

-                 Υπερκομματικό άνοιγμα!  Μίλησε και είπε, ψηφίστε ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα.Ιούλιος 2015 – Υπερκομματικό άνοιγμα Καραμανλή ….μίλησε και είπε, ψηφίστε «ΝΑΙ» στο Δημοψήφισμα.
 Η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ» –  ΦΩΤΟ – Απρίλιος 2000 ….με τον Νεοφιλελέ κ. Λ. Παπαδήμο!
 
– Μίλησε και για την ασφάλεια της χώρας ….που ο ίδιος δεν προστάτεψε!
 
– Φροντίζει για το μέλλον της «Δυναστείας των Καραμανληδών»!

ΟΧΙ από αιρετούς σε περιφέρειες και δήμους

Eπιθυμώ-να-δημοσιευθούν-τα-παραπάνω-στοιχείαΟΧΙ λένε οι αιρετοί και σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας, στο δημοψήφισμα της Κυριακής και την  πολιτική της τρόικας που υπηρέτησαν πιστά οι μνημονιακές κυβερνήσεις, διεκδικώντας αξιοπρέπεια, δημοκρατία και ζωή.
«Πέντε χρόνια τώρα η χώρα μας δοκιμάστηκε από μια αντικοινωνική και αδιέξοδη πολιτική που συσσώρευσε δεινά στον λαό μας. Η πολιτική της τρόικας που υπηρέτησαν πιστά οι μνημονιακές κυβερνήσεις, οδήγησε στην ανεργία 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, έστειλε χιλιάδες νέους κυρίως επιστήμονες, στη μετανάστευση, εξαφάνισε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, διέλυσε την κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση. Οδήγησε συνανθρώπους μας στις……..
……..
ουρές των κοινωνικών συσσιτίων και στην αναζήτηση τροφής ακόμα και στα σκουπίδια. Χιλιάδες άλλοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Τα δικαιώματα των εργαζομένων χάθηκαν, το στοιχειώδες κράτος πρόνοιας εξαϋλώθηκε, κάθε κερδοφόρο δημόσιο αγαθό οδηγήθηκε σε ξεπούλημα.
Από αυτή την πολιτική σώθηκαν οι τράπεζες και καταστράφηκε η ελληνική κοινωνία. Οι ολιγάρχες είδαν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο.
Αυτό είναι το χειροπιαστό αποτέλεσμα του Ναι των μνημονιακών κυβερνήσεων. Τα αποτελέσματα αυτής της αποδοχής του Ναι βιώνουν με δραματικό τρόπο η χώρα, η νεολαία, ο λαός μας στο σύνολό του.
Στις 25 του Γενάρη ο λαός μας με ξεκάθαρο τρόπο είπε Όχι στη συνέχιση αυτής της πολιτικής. Πέντε μήνες τώρα παρακολουθούμε μια τεράστια προσπάθεια από τη μεριά των «θεσμών», αλλά και του υπαλληλικού προσωπικού τους στα ΜΜΕ, από τα κόμματα του «Μένουμε Ευρώπη», με ωμούς εκβιασμούς και κινδυνολογία να παραβιαστεί η σαφής λαϊκή εντολή. Έθεταν και θέτουν όρους στην ελληνική κυβέρνηση απειλώντας με καταστροφές και προσθέτοντας κάθε μέρα νέες απαιτήσεις. Απαιτούν με ωμό τρόπο τη συνέχιση μιας πολιτικής που στόχο έχει την εξαθλίωση, την ταπείνωση και το γονάτισμα του λαού μας, τη μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους στο διηνεκές.
Η σημερινή κυβέρνηση, καθοδηγούμενη από τις αρχές της Δημοκρατίας και της εμπιστοσύνης στη λαϊκή κυριαρχία, αποφάσισε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου, θέτοντας την αναίσχυντη πρόταση των θεσμών στην κρίση μας. Δεν δείλιασε να διαπραγματευτεί τέσσερις μήνες με τους ″θεσμούς″ κάτω από συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και ύπουλα χτυπήματα από τα εξωτερικά και εσωτερικά κέντρα της διαπλοκής και του αδηφάγου κεφαλαίου.
Τώρα πια το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας. Στις 5 Ιουλίου: Ψηφίζουμε Όχι για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέρμα στη λιτότητα, στα Μνημόνια και στην κατεδάφιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Γιατί η ρήξη με τη λιτότητα σημαίνει τη δική μας κινητοποίηση, σημαίνει συλλογική προσπάθεια, σημαίνει αλληλεγγύη, σημαίνει δημοκρατία. Ψηφίζουμε Όχι γιατί βαρεθήκαμε να είμαστε στον ρόλο του θεατή. Γιατί αυτό το Όχι θα σημάνει ότι η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα, που ο λαός της μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον του. Με το περήφανο Όχι η κυβέρνηση θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με τη δύναμη ενός λαού. Με το Όχι ο ελληνικός λαός θα δώσει φωνή σε όλους τους λαούς της Ευρώπης.
Εμείς, οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, που αρχή μας πάντα ήταν και παραμένει η πίστη στη Δημοκρατία, τη συλλογικότητα και τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη, στεκόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης, παλεύουμε για τη δικαίωση των ελπίδων και των ονείρων μας, για εμάς και τις επόμενες γενιές. Συμμετέχουμε στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ενεργά και δυναμικά. Ψηφίζουμε Όχι στα τελεσίγραφα των θεσμών αλλά και όλων όσοι απεργάζονται σχέδια υποδούλωσης της χώρας μας. Έχουμε σήμερα την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι το δίκιο μπορεί να κερδίσει. Έχουμε την ιστορική ευκαιρία να στείλουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ολόκληρο μήνυμα ελπίδας και αξιοπρέπειας. Ο μόνος μας φόβος είναι ο Φόβος. Δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει. Θα τα καταφέρουμε! Την Κυριακή 5 Ιουλίου το Όχι για αξιοπρέπεια και ζωή, απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο, θα στείλει μήνυμα ελπίδας και περηφάνιας σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου ψηφίζουμε με ψηλά το κεφάλι!
Ψηφίζουμε Όχι!
Κλείνουμε οριστικά την πόρτα στη λιτότητα!
Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη ευρωπαϊκή χώρα!»
Το κείμενο  υπογράφουν πλήθος αιρετών ανά την Ελλάδα.
altsantiri

Το παιχνίδι τώρα ξεκινά

Του Γιάννη Λαζάρου
Όταν τελειώσει κι αυτό το πείραμα της ξεφτίλας και του βασανισμού ενός λαού εις το όνομα των κερδών, εσύ να μην ξεχάσεις. Μόνο οι μνήμες για αυτές τις ημέρες μπορούν να σε κρατήσουν άνθρωπο για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. 
Κράτα καλά στο μυαλό σου όλες τις φάτσες που έχεις δει να σε τρομοκρατούν. Δημοσιογράφους, «καλλιτέχνες», δημάρχους, βουλευτές, γείτονες και οικείους. Κράτα καλά στο μυαλό σου το βλέμμα τους την ώρα που τους είπαν ότι μπορεί να χάσουν φράγκα. Την ώρα που φώναξαν «Πάει η Ελλάδα μας» όταν σταμάτησε το σίγουρο να πέφτει στις τσέπες τους. Μην ξεχάσεις ότι αυτοί είχαν πουλήσει την Ελλάδα πολύ πριν μπουν μέσα Γερμανοί, Γάλλοι και ΔΝΤδες στην χώρα.
Μην ξεχάσεις ούτε λεπτό τις απειλές κατά της ζωής της δικής σου και των παιδιών σου τώρα που τολμάς και πάλι…………..
………..να μη σκύψεις το κεφάλι. Αν κρατήσεις μόνο αυτό έχεις την πραγματική ελπίδα, και όχι την συριζαίικη, να τραβήξεις μέχρι τέλους με πάθος το άγριο κουπί που αναγκαστικά θα πρέπει να τραβήξεις, διότι αυτό το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο μόνο για υπόδουλους και όχι για νοήμονες.  Εσύ το κουπί θα το τραβήξεις όπως το τραβούσες δεκαετίες τώρα και κανείς τους ποτέ δεν είχε αναρωτηθεί γιατί ακόμα κι αν ήσουν χορτάτος σε έκαιγε το δίκαιο, η ελευθερία και η αξιοπρέπεια αυτής της χώρας. Ακόμα κι αυτών των λιγδιασμένων που φωνάζουν ΝΑΙ σαν ξελιγωμένες χήρες στο κρεββάτι.
Πολύ καλά έκαναν και έκλεισαν συγχρονισμένα τον κλοιό στο πόπολο φιλοευρωπαίοι κυβερνητικοί και ευρωτσολιάδες. Στην αναμπουμπούλα δεν χαίρεται μόνο ο λύκος, αποκαλύπτονται και τα πρόβατα που άνοιξαν τις πόρτες του μαντριού για να μπουν οι λύκοι μέσα. Καλύπτουν το αίμα της σφαγής με το κωλόπανο της Ε.Ε και φωνάζουν «ΝΑΙ φάτε ζωντανούς τους πούστηδες που αντιστέκονται». Τα απέναντι ραγιαδόσκυλα φωνάζουν «ΟΧΙ ελευθερία αλλά μάντρωμα με φιλανθρωπικά αισθήματα». 
Ανάμεσά τους τα μαύρα πρόβατα που χρεοκόπησαν τις ζωές τους εδώ και 5 χρόνια για να σωθεί ο καριόλης του ΝΑΙ και να έχει δικαίωμα ο κεκαλυμένος ευρωτσολιάς του ΟΧΙ να κάνει επανάσταση του κώλου. Του ευρωκώλου. Να ζητά διαπραγμάτευση με τα καθίκια της Ε.Ε.
Εθνικός Διχασμός μπορεί να υπάρξει όταν υπάρχει έθνος. Που το είδες το έθνος διότι τα παπαγαλόνια ένθεν κακείθεν  όταν σε απειλούν με εθνικό διχασμό σε απειλούν ως εξής:  Αυτοί, οι Άριοι ευρωτσολιάδες, το Έθνος των Ευρωπαίων, θα πάρει το κεφάλι του  Έθνους των Ελλήνων. Δηλαδή σε κάποιες χιλιάδες μαύρα πρόβατα που ένιωσαν την πείνα και το κρύο 5 Φλεβάρηδες, που ένιωσαν την ξεφτίλα όταν τα χορτασμένα άντερα του ΝΑΙ και του ΟΧΙ έπιναν φραπέδες χωρίζοντας τους Έλληνες σε μαλάκες και προοδευτικούς Ευρωπαίους. 
Κράτα καλά στη μνήμη σου αυτές τις φάτσες και τα λόγια πολιτικών όπως της ψηφισμένης κυράτσας που σε δημόσιο εθνικό αέρα δήλωσε ότι οι φτωχοί σε εποχές πανικού δεν κάνουν σωστές επιλογές. Κατάλαβες, μαύρο πρόβατο της Ελλάδας; Η πείνα, η αδικία, η αναξιοπρέπεια, η σκλαβιά είναι κακοί συμβουλάτορες. Μηδένισε η γομαρομπεμπέκα αγώνες λαών στην παγκόσμια ιστορία  για να γλύψει τον ευρωκώλο του Γιούνκερ για ένα ψίχουλο. Αυτή είναι ακόμη ζωντανή και θα είναι μέχρι να τη βρει το δίκιο 10,000 αυτοχείρων και κάποιων χιλιάδων αδιαπραγμάτευτων ανέργων που έκαναν την ελπίδα χάντρες στο κομπολόι της απόγνωσης. 
Μην ξεχάσεις. Αυτό σου μένει μόνο μετά από τις υπογραφές που θα πέσουν και την νηνεμία που θα σκεπάσει και πάλι την χώρα όταν οι μισθοί των ευρωτσολιάδων θα πέφτουν κάθε ημέρα εις το όνομα της ρουφιανιάς τους. 
Κοίτα να κρατήσεις για το μέλλον όλα τα πρόσωπα των γερόντων που τους κλέβουν οι τράπεζες με τις ευχές της «αριστερής» κυβέρνησης τα ματωμένα μεροκάματα δεκαετιών. Κράτα στις τσέπες του μυαλού σου φυλαγμένη τη μαυρίλα που νιώθεις αυτές τις ημέρες για το φτύσιμο που τρως από όλα τα πουλημένα καθίκια που χρόνια υπέγραφαν υποταγή και τα άλλα που έφτιαχναν αναχώματα για να μην συμβεί η πραγματική Ανατροπή. Εκείνη που θα χόρευε όχι τις αγορές που κονομάνε δις αυτές τις ημέρες αλλά τους εθνοπροδόταρους που κρύβονταν στην ασυλία της δικής σου  Βουλής των Ελλήνων για να μην δουν τα κεφάλια τους ακροκέραμα στην σκεπή της. 
Αυτές τις ημέρες εσύ να σωπαίνεις, αδιαπραγμάτευτε και αξιοπρεπή. Αρκετά είπες, τώρα μόνο να παρατηρείς και να ακούς διότι τώρα έχουν πέσει όλα στο τραπέζι. Έχουν κατεβεί όλες οι κιλότες από την ακροδεξιά μέχρι την αριστερά. 
Κοίτα τους και φόρτωνε αναμνήσεις και συναισθήματα. 
Φόρτωνε άγρια γιατί στις ημέρες της ναζιστικής αναξιοπρέπειας που έρχονται πρέπει να παραμείνεις Άνθρωπος μόνο για αυτούς που έμειναν Άνθρωποι μέχρι το τέλος.-
γράφτηκε