ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ρε Λαφαζάνη... η δική σου αριστερά διαφέρει απ' αυτή του Τσίπρα; Διόρισε την κόρη του... τώρα διόρισε την αφεντομουτσουνάρα του και θέλει να καθοδηγεί τη ΛΑΕ!

Διορίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ο "αριστερός" λαϊκός αγωνιστής Στάθης Λεουτσάκος... ως «τοπικός βοηθός» ευρωβουλευτή...
Βέβαια, πάντα στο Ευρωκοινοβούλιο διόρισε τη θυγατέρα του Σταυρούλα Λεουτσάκου, ως «διαπιστευμένη βοηθό» ευρωβουλευτή...
Ρε "επαναστάτη"... δεν αρκούσε η θυγατέρα;
Ότι ακριβώς οι πρώην συντρόφοι του στο ΣΥΡΙΖΑ... 
Κι εσύ ρε Χουντή... δεν ήξερες, δεν ρώτησες;
Εδώ διαχώρισες τη θέση σου από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στην Ευρωβουλή είσαι στην ευρωομάδα που έχει ηγέτη τον Τσίπρα... από λάθος ή υπάρχουν κάποια "προνόμια"; (κουίζ για αριστερούς λύτες...)
...και φυσικά, ο Λαφαζάνης δεν γνώριζε τίποτα! Έτσι δεν είναι Πάνο; Μόνο που το καλό παραμύρθι χρειάζεται και το δράκο του...
Καλή αντάμωση στα γουναράδικα... λινάτσες, που ξεφτιλίσατε την αριστερά!

Η Ελπίδα ήρθε!

ΣOK! Βόμβα του νεοφασίστα Γεωργιάδη... επιστρέφει στον Καρατζαφέρη!


...όπως δήλωνε:

Το 4ο Μνημόνιο από κυβέρνηση "αριστεράς", ή ειδικού σκοπού;

(AΠAIXTO) Η ελληνική αντιπρόταση (δια... χειρός Πανούση) στα "παλλόμενα πέη" του Γιάν Φάμπρ


Μέσω "PRESS-GR"

Άμεση Φοροκρατία!

plouto

Σήμερα ποιους φόρους σκεφτήκατε; – ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ | ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ | ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ
Η κυβέρνηση δίνει τη σκυτάλη στο λαό. Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς και φαρμακερής «αριστεράς» καλεί το λαό να πάρει την πρωτοβουλία και να προτείνει. Στη κρίσιμη αυτή ιστορική στιγμή η χώρα χρειάζεται να ανακαλύψει νέους φόρους. Κι άλλους φόρους. Κάθε μέρα φόρους. Φόρους μέχρις εσχάτων. Φόρους και τα μυαλά στα κάγκελα.
Τα στελέχη και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έκαναν ότι μπορούσαν. Σκέφτηκαν, παιδεύτηκαν, ξενύχτησαν, έτρεξαν, διαπραγματεύτηκαν, ξεπούλησαν,  έλιωσαν παντελόνια στους κυβερνητικούς θώκους στην κυριολεξία για να ανακαλύψουν και να προτείνουν φόρους και ισοδύναμα …για την……………
ανάπτυξη. Για το λαό. Όμως χρειάζονται κι άλλα. Χρειάζεται να κινητοποιηθεί και να συμμετέχει δημιουργικά ο λαϊκός παράγοντας. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και η νεολαία, οι μη κατέχοντες. Όλοι εμείς που τόσους μήνες παρακολουθούμε αναπαυτικά στους καναπέδες και τα στρώματα, απολαμβάνοντες τα κόπια της «κυβέρνησής μας«. Οι κατέχοντες έκαναν ότι μπορούσαν. Το έχετε καταλάβει …
Ανασκουμπωθείτε!. Ήρθε η ώρα της λαϊκής συμμετοχής στη νέα φορολογική φορομπηχτική διακυβέρνηση. Εμείς θα βάζουμε τους φόρους, εμείς θα τους «απολαμβάνουμε«, εμείς θα τους πληρώνουμε! Από το λαό για το λαό. Λαϊκή αυτοχειρία και αυτοδιάθεση. Άμεση Φοροκρατία!
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφέρονται δωρεάν ταξίδια του μυαλού κάθε βράδυ στους παραδείσους της Ευρωζώνης με την ευγενική χορηγία των ΜΜΕ.

inred.gr

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΑΤΟΧΙΚΗ» ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ & ΚΑΜΜΕΝΟ

CutLabK.pngΗ πρώτη κατάσχεση πρώτης κατοικίας για χρέος στην Εφορία λόγω ΕΝΦΙΑ είναι γεγονός. Πρόκειται για κατοικία στο Ψυχικό που βαρύνεται από… ανεξόφλητο ΕΝΦΙΑ με ιδιοκτήτες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, 86 και 82 ετών, με ετήσιο εισόδημα από συντάξεις που δεν ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.
Το κατασχετήριο μιλά για χρέος περί τα 200.000 ευρώ, και έχει προκύψει από τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ. Σύμφωνα με το Mega όπου παρουσιάστηκε το σχετικό θέμα το ζευγάρι έχει ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων ωστόσο …………
η δόση που έπρεπε να καταβάλλεται ήταν της τάξης των 1.700 ευρώ και αδυνατούσαν να το υποστηρίξουν,  με αποτέλεσμα το ποσό της οφειλής σήμερα να αγγιζει τα 198.000 ευρώ.
Οπως είπαν προσπάθησαν να πουλήσουν το ακίνητο, δίνοντας το σε 15 μεσίτες, ενώ μεχρι τότε εκποιούσαν προσωπικά και οικογενειακά κειμήλια.
Η εν λόγω κατοικία είναι κληρονομιά από τους γονείς της συζύγου και μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ η κατάσχεση θα είχε γίνει ήδη αν δεν απεργούσαν οι δικηγόροι…

Ενώ στην Ελλάδα πίνουμε φρέντο στην Γαλλία τσουνάμι μαζικών διαδηλώσεων και επεισόδια ..

null
Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στο κέντρο της Γαλλικής πρωτεύουσας με χιλιάδες διαδηλωτές να δέχονται όγκο δακρυγόνων και χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν να διαλύσουν μια ακόμη μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την άμεση απόσυρση νομοσχεδίου που προβλέπει την περιστολή των εργασιακών δικαιωμάτων
– Τα ξένα δίκτυα αναφέρουν τουλάχιστον 22 τραυματίες, οι έξι εκ των οποίων σοβαρά
Από το πρωί του Σαββάτου τεράστιας μαζικότητας συλαλλητήρια ξεκίνησαν στις ………….
περισσότερες πόλεις της χώρας με χιλιάδες μαθητές Λυκείων, φοιτητές αλλά και εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων να διατρανώνουν την αντίθεσή τους στις λεγόμενες «μεταρρυθμίσεις» στο όνομα της μείωσης της ανεργίας, όπως επικαλείται επίσημα η γαλλική κυβέρνηση.
https://www.rt.com/on-air/labor-reforms-protest-paris/embed/
Με πλακάτ που γράφουν «Δημοκρατία πού βρίσκεσαι ? » και «Δεν φοβόμαστε», χιλιάδες διαδηλωτές που ξεκίνησαν συγκεκριμένα από την πόλη Ρεν, συνεπλάκησαν με αστυνομικούς αντιμετωπίζοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, δακρυγόνων και βομβίδων κρότου-λάμψης.
null
Στο Παρίσι η πορεία ξεκίνησε από την Place de la Nation όπου βρίσκεται και μεγάλη αστυνομική δύναμη.
null

Στο τέλος θα μας πουν ότι μας βαρέθηκαν και θέλουν άλλον λαό….

Απολαύστε υπεύθυνα….

kart
Έμαθα κι εγώ από συζητήσεις ότι μία φρέσκια παρουσία στο πολιτικό σκηνικό, μια άφθαρτη γυναίκα, ένα new entry της Βουλής, απάντησε σε συνταξιούχο, κατά της διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής,  «καλά να πάθετε» για τις επιλογές του, όταν εκείνος τόλμησε να της κάνει κριτική για την καταστροφή που έφεραν στην Ελλάδα τα 40 χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Η πρωτοεμφανιζόμενη αυτή κοπέλα στα πολιτικά πράγματα της χώρας ονομάζεται …
Ντόρα Μπακογιάννη ή Μητσοτάκη, κατά πώς βολεύει κάθε φορά.
Για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, ας ρίξουμε μια ματιά στο επαγγελματικό της βιογραφικό.
Από το 1984 ως το 1989 ήταν υπεύθυνη του Πολιτικού Γραφείου του τότε Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
Το 1989 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής. 
Διετέλεσε υφυπουργός στον πρωθυπουργό στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού το1992. 
Στις εκλογές του 1996 έβαλε υποψηφιότητα στην Α” εκλογική περιφέρεια Αθηνών, όπου και εξελέγη. 
Επανεξελέγη στην Α” Αθηνών στις εκλογές του 2000. 
Στις 20 Οκτωβρίου του 2002 εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων. Αποχώρησε πρόωρα από τη δημαρχία τον Φεβρουάριο του 2006, για να αναλάβει το Υπουργείο Εξωτερικών, θέση την οποία συνέχισε να κατέχει και στην κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές  του 2007. 
Στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 εξελέγη, πρώτη σε ψήφους, βουλευτής στην Α΄Αθηνών. 
Το 2012 εξελέγη πάλι βουλευτής και εν πάση περιπτώσει, μέχρι σήμερα είναι βουλευτής.
Α: Για να το συνοψίσουμε: 
Η Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη μισθοδοτείται από το Δημόσιο είτε ως Υπεύθυνη του γραφείου του μπαμπά της, είτε ως βουλευτής, είτε ως υπουργός, είτε ως δήμαρχος, επί 32 συναπτά έτη. 
Τώρα, το πώς γίνεται μία κρατικοδίαιτη πολιτικός να έχει ως σημαία της την κατάργηση του Δημόσιου Τομέα και να μιλά πάντα ειρωνικά για τους δημόσιους υπαλλήλους, είναι κάτι που μόνο μία κρατικοδίαιτη επί 32 χρόνια μπορεί να το καταλάβει.
Βου: Στο πόθεν έσχες της του 2012, η Ντόρα Μπακογιάννη – μόνη της και όχι από κοινού με τον σύζυγό της· εκείνα είναι άλλα – κατέχει  δύο διαμερίσματα στην οδό Αραβαντινού συνολικού εμβαδού άνω των 300 τ.μ., γραφείο στην Δ. Αρεοπαγίτου 200 τ.μ., 2 αγροτεμάχια στην Γαλλία 75.110 τ.μ. , οικία και αγροτεμάχιο στην Ευρυτανία, 3 αγροτεμάχια στα Χανιά σχεδόν 15.000 τ.μ., ενώ μεταξύ άλλων τραπεζικών λογαριασμών τής ανήκε και ένας με το ποσό 857.461 ευρώ στην Deutshe Bank. 
Τώρα, πώς γίνεται μία πολιτικός που σιτίζεται επί 32 χρόνια από το Δημόσιο κι έχει μια μεγάλη περιουσία να λέει στους πολίτες ότι ζούσαν πάνω από τις δυνάμεις τους και γι” αυτό πρέπει να τιμωρηθούν ζώντας πλέον με μειωμένες ή και καθόλου συντάξεις , με μειωμένους ή και καθόλου μισθούς, μόνο μία πολιτικός με λογαριασμό  857.461 ευρώ στην Deutshe Bank μπορεί να το εξηγήσει.
Γου: Η Ντόρα Μπακογιάννη – Μητσοτάκη είναι κόρη πρώην πρωθυπουργού, αδελφή βουλευτή και αρχηγού του κόμματος με το οποίο έγινε πρωθυπουργός ο μπαμπάς τηςενώ ο γιος της είναι περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας .
Τώρα, πώς γίνεται να δηλώνει ότι παλεύει για την καθιέρωση της αξιοκρατίας στη χώρα, μία πολιτικός που έχει μπαμπά πρώην πρωθυπουργό, αδελφό… κτλ, κτλ., μόνο μία πολιτικός που σε φτύνει κατάμουτρα δίχως ίχνος ντροπής μπορεί να το καταλάβει.
Ας μην το κουράζω όμως. Δεν είναι μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη που δηλώνει ότι απολαμβάνει τα χάλια μας, αρνούμενη κάθε ευθύνη στη δημιουργία τους. Είναι γενικό το κακό. Η «Πολιτική Τάξη» ανέκαθεν μας αντιμετώπιζε ως μαλάκες. Από το «Μαζί τα φάγαμε» και στο «Ήξεραν τι ψήφιζαν», κάπου χωράει και το «Καλά να πάθετε».  Η Δημοκρατία τους είναι σάπια. Αυτοί τη σάπισαν κι εμείς δεν αντιδράσαμε.
Δε μπορέσαμε να τους αλλάξουμε. Δε μπορέσαμε να τους υποχρεώσουμε να γίνουν υπεύθυνοι. Αντίθετα, καταναλώσαμε υπεύθυνα κάθε ποινή αυτομαστιγώματος που μας επέβαλλαν. Γι’ αυτό και αν προσέξετε, το πρόβλημά τους δεν είναι οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων, αλλά οι πολίτες που αρνούνται να συμμετέχουν στο παιχνίδι των εκλογών τους. Για όλα τούς φταίνε αυτοί. Και τους φταίνε αυτοί επειδή η «Πολιτική Τάξη» τρέμει μην έρθει κάποια στιγμή που τους όρους του παιχνιδιού θα τους βάλει η αποχή και δεν θα υπάρξει η νομιμοποίηση των εγκληματικών πολιτικών τους.
Σε καμία άλλη περίπτωση αυτοί δε θα αλλάξουν συνήθειες και πρακτικές. Είναι τόση η αλαζονεία και η βεβαιότητά τους ότι για πάντα θα μας χρησιμοποιούν ώστε όποτε μιλάνε για τους πολίτες θυμάμαι εκείνο το «Τη μία είχε κατάθλιψη το ζιγκλέρ και δεν έπαιρνε μπρος, την άλλη δάκρυζε η τσιμούχα, την τρίτη πόρδιζε η φλάντζα, ε, όσο και εάν την αγαπούσα, κάποτε κουράστηκα, σιχτίρισα, την έδωσα τη μηχανή και πήρα αυτοκίνητο».
Κάπως έτσι μας αντιμετωπίζουν.
Τη μια τους μυρίζουμε, την άλλη τους βρωμάμε, την τρίτη ήμασταν μαλάκες που ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ και όχι ΝΔ, την τέταρτη ήμασταν βλαμμένοι που ψηφίσαμε ΝΔ, την πέμπτη «καλά να πάθετε που ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ», στο τέλος θα μας πουν ότι μας βαρέθηκαν και θέλουν άλλον λαό. Θα μας το πουν, να είστε σίγουροι. Τόσα μας έχουν πει και  μας πουλάνε τη δυστυχία για μονόδρομο, σιγά μη ντραπούν να μας πουν ότι δεν τους βολεύουμε άλλο πια.