ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

VOLLEYLEAGUE ΟΠΑΠ 2012-2013: Γ.Σ. Λαμία-Νίκη Αιγινίου live streaming


ΤΕΛΙΚΟ: Γ.Σ. Λαμία-Νίκη Αιγινίου 3-0

ΤΕΛΙΚΟ: Γ.Σ. Λαμία-Νίκη Αιγινίου 
ΣΕΤ 

1-0  28-26 σε 34'
2-0  25-18 σε 26'

3-0  25-22 σε 29'

το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της 2ης Δεκεμβρίου


ΕΛΑΤΕ, ...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG


Όποιος Έλληνας υπογράψει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.
Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...

...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken

6.000 υπάλληλοι εκτός Δημοσίου κάθε τρίμηνο του 2013



Σε διαθεσιμότητα θα τεθούν 25.000 δημόσιοι υπάλληλοι το 2013, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Μνημόνιο.

Όπως αναφέρει το "Έθνος", γίνεται ακόμα αναφορά σε πιθανές παρεμβάσεις στο Ασφαλιστικό με την ολοκλήρωση αναλογιστικών μελετών αλλά και στην τιμολόγηση των γενόσημων φαρμάκων.
Πιο αναλυτικά, στο Μνημόνιο επιβεβαιώνεται ο στόχος μείωσης των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 έως το 2015, μέσω συνδυασμού των μέτρων κινητικότητας, μείωσης των συμβασιούχων, αποχωρήσεων και απομάκρυνσης των επίορκων.
Για τη διαθεσιμότητα σημειώνεται πως έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα σχετικά σχέδια από τα υπουργεία και βάσει αυτών θα τεθούν τριμηνιαίοι στόχοι για τις «επιβεβλημένες αποχωρήσεις».
Κάθε τρίμηνο του 2013 θα βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 6.250 υπάλληλοι, οι οποίοι για ένα έτος θα λαμβάνουν το 75% του βασικού μισθού. Κάτι που, όπως αναφέρεται, θα βοηθήσει στη μετάβαση των εργαζομένων, εάν χρειαστεί, στον ιδιωτικό τομέα.
Εξάλλου, εντός του Ιανουαρίου του 2013 θα είναι έτοιμος νόμος για αλλαγές στη διαδικασία πρόσληψης στο Δημόσιο και στην αξιολόγηση των ανώτατων στελεχών της δημόσιας διοίκησης.
Στο μέτωπο του Ασφαλιστικού η κυβέρνηση δεσμεύεται να κάνει τις αναλογιστικές μελέτες στα Ταμεία και να προχωρήσει σε προτάσεις για αλλαγές έως τον Σεπτέμβριο του 2013.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΗΛΙΘΙΕ..... ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΤΟΥΣ... (.. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία..)



 ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.... ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ....  ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ....

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΜΑΣ...  
 ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!  
 ------------------------- 


 ΕΣΥ ΗΛΙΘΙΕ!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ????

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 25 ΔΙΣ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ....ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ νέα οικονομική θεωρία: «Το βαρέλι με τους πολλαπλούς πάτους» – Ερχονται νέα μέτρα 25 δις ευρώ τον Μάρτιο… και εκλογές τον Απρίλιο!!!


Μια απίστευτη ανάλυση του διαχειριστή των AegeanTimes.GR , Γιώργου Αδαλή, η οποία ευχόμαστε να μην βγει ποτέ αληθινή – Γιατί ο Τσίπρας είναι σίγουρος ότι θα πέσει η Κυβέρνηση τον Απρίλιο; Τι διάβασε άραγε και που;;
Γιώργος Αδαλής
Πρώτη φορά στη ζωή μου, βλέπω πολιτικούς να καταχρεώνουν τη χώρα τους, να εξαθλιώνουν τους πολίτες τους, κι αυτοί να αλληλο-συγχαίρονται και να επαίρονται για τι πράξεις τους!!!
Το χτεσινό Eurogroup, όχι απλά δεν έδωσε ένα τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας, αλλά το παρέτεινε και δυστυχώς το επέτεινε!!!
Αλλά ας δούμε τα γεγονότα με ψυχραιμία!
Κατάφερε –λένε- ο Σαμαράς, να πάρει την δόση των 31.5 δις ευρώ!
Οι οικονομολόγοι γνωρίζουν ότι μεγαλύτερο ψέμα από αυτό δεν έχει ακουστεί! Η δόση θα δινόταν όπως και να έχει εκτός κι αν δεν ήθελε η ίδια η Ελλάδα να την λάβει!
Κατάφερε -λένε- ο Σαμαράς να λάβει και την επιμήκυνση!
Απαντες γνωρίζουν, ότι η επιμήκυνση είχε δοθεί από την αλήστου μνήμης εποχή που κυβερνούσε(;) ο ΓΑΠ !
Επί της ουσίας, ΔΝΤ και Γερμανία, προσπαθούν ο καθένας για λογαριασμό του να υφαρπάξουν ότι μπορούν από το μακελεμένο σώμα της Ελληνικής Οικονομίας! Ένα μακελειό που οι ίδιοι σχεδίασαν, οι ίδιοι έθεσαν σε εφαρμογή και οι ίδιοι συντηρούν!
ΠΩΣ επιτρέπει ο Σαμαράς στον εαυτό του να χαμογελά, όταν μετά από τέσσερις μήνες διακυβέρνησης, συνεχίζει το καταστροφικό έργο του απίθανου διδύμου Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου!?!

Η “γουρουνοποίηση” των πολιτικών…


του Στέλιου Συρμόγλου


Οι τελευταίες μέρες που διέρρευσαν παρουσίαζαν ενδιαφέρον για τους ψύχραιμους παρατηρητές των πολιτικών δρώμενων, αλλά και για τους επίδοξους επιθεωρησιογράφους ξεκαρδιστικών παραστάσεων με θέμα τα ευτράπελα των συγκυβερνώντων με τη γνωστή τους “παχυδερμία”, όπως και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων που με την αμηχανία και τις αντιδράσεις τους επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης…
Με τον αρμόδιο επίτροπο της Ευρωπαικής Ενωσης να διαψεύδει τους εγχώριους “σωτήρες” της συγκυβέρνησης περί της μη αναγκαιότητας νέων μέτρων στο άμεσο μέλλον… Με τον πρωθυπουργό να πρωταγωνιστεί σ’ ένα κακόγουστο βίντεο βλακώδους προπαγανδιστικής χροιάς, για να “εμφυσήσει” πατριωτισμό και αισιοδοξία στους…υπηκόους του, ως άλλος σύγχρονος τύραννος με τη θρασύτητα και την υποκριτική αναίδεια του “ονειροβάτη” ή καλύτερα του ανθρώπου που βρίσκεται σε πλήρη διανοητική σύγχυση, αλλά και απόλυτη εξάρτηση από τη λαγνεία της εξουσίας. Και με όλο το “επιτελείο” των κυβερνητικών εταίρων να διαγκωνίζεται στη ψευδολογία και να προσπαθεί να εμφανίσει την…πολιτική απάτη και την εθνική υποτέλεια ως “σωτηρία” του ελληνικού λαού…
Και μη χειρότερα!..Και διερωτώνται οι σκεπτόμενοι και, εκ των πραγμάτων ελεύθεροι πολίτες, αν η σοβαρότητα και η πολιτική εντιμότητα μπορούν να ευδοκιμήσουν στον τόπο της φαιδράς πορτοκαλέας. Και οργίζονται. Οργίζονται πολύ, για ό,τι τραγελαφικό και κατάφωρα άδικο συμβαίνει σ’ αυτή τη χώρα. Με όλους αυτούς τους γνωστούς πολιτικούς-μεταπράτες των ελπίδων μας, οι οποίοι με την κοινωνική τους αναλγησία και την παχυδερμία τους, αποτέλεσμα της αδηφαγίας τους και της ακόρεστης επιθυμίας τους για εξουσία και για περισσότερη εξουσία με παράλληλο εύκολο πλουτισμό, έχουν κυριολεκτικά “γουρουνοποιήσει” την πολιτική και μετατρέψαν τη χώρα σ’ ένα απέρταντο και πλούσιο “τραπέζι” ληστρικής γευσιλαγνείας και ανομολόγητων συναλλαγών και διαπλεκόμενων συμφερόντων…
Και για τον απλό, αλλά με συγκρότηση και νηφάλια σκέψη πολίτη, είναι αδιανόητο πως όλα αυτά τα πολιτικά εκτρώματα που ως καρκινώματα έχουν αλλιώσει τον κοινωνικό ιστό τις τελευταίες δεκαετίες, συνεχίζουν να παριστάνουν ευδαίμονες τον “σωτήρα” ενός λαού που χειμάζεται από τις πολιτικές

Θα ήταν για γέλια, αν δεν τους πληρώναμε...



Το ΠΑΣΟΚ θέλει να θέσει κόμματα εκτός νόμου! 
Ψάχνει να βρει παρέα στην παρανομία φαίνεται…

Θα ήταν για γέλια, εάν δεν τους πλήρωνε με αίμα ο Ελληνικός λαός.
Ο άνθρωπος που ηγείται του κόμματος των απατεώνων, θέλει να βγάλει άλλα κόμματα εκτός νόμου. Δεν είναι βέβαια καθόλου “χαζό” ή προπαγανδιστικό αυτό που προσπαθεί να επιτύχει και θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Είναι κλασσική ΠΑΣΟΚική τακτική, οι αβάντες του ΠΑΣΟΚ στον χώρο που το ίδιο έχει βαφτίσει “ακροδεξιά”.

Άκου Ελληνάκο ΙΙΙ: Μπορούμε να νικήσουμε επειδή είμαστε 10 εκατομμύρια απέναντι σε 10 λαμόγια




Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.

Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι'αυτό δε θα τη βγάλει καθαρή.

Λείπει μόνον η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αυτή θα είναι η αναθεώρηση του συντάγματος Ελληνάκο. Εσύ κάποια στιγμή θα κάνεις πάλι το χρέος σου. Θα ψηφίσεις τη βουλή που θα την υπογράψει και μαζί θα θάψεις και τη χώρα σου. Βέβαια και πάλι θα το κάνεις με καλό σκοπό. Για να πάρεις άλλη μια δόση.

Το ψόφιο κουφάρι της ως ένα "σύγχρονο" κράτος θα αλλάξει ονομασία Ελληνάκο. Το νέο της όνομα θα είναι "Ελληνική Τραπεζοκρατία".

Η νέα σημαία που θα της δώσουν θα είναι παρόμοια με την ήδη υπάρχουσα, μόνο που αντί του σταυρού θα έχει το σύμβολο του Ευρώ. Τα παιδιά σου όλο καμάρι θα τραγουδούν "της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο ένα κάτασπρο ευρώ".

Αυτά αποφασίστηκαν Ελληνάκο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής για τον αγώνα που κάνεις να σώσεις τις τράπεζες και το Ευρώ. Για άλλη μια φορά η μοίρα σε έκανε πρωτοπόρο. Όπως οι πρόγονοί σου χάρισαν στον κόσμο την Δημοκρατία, έτσι και εσύ θα χαρίσεις την Τραπεζοκρατία.

Το μνημείο του "Αγνώστου Στρατιώτη" θα αλλάξει Ελληνάκο και θα μετονομαστεί σε "Αγνώστου Χρεοφειλέτη" και αντί του νεκρού οριζοντιωμένου στρατιώτη θα μπεις εσύ σε όρθια στάση. Ναι Ελληνάκο, στη στάση του αγώνα σου. Σε όρθια στάση, με γουρλωμένα μάτια και με τη θηλιά στο λαιμό. Έτσι όπως είσαι όταν αυτοκτονείς κρεμώμενος δίνοντας τον αγώνα τον καλό για να σώσεις τις τράπεζες και το νόμισμα που τόσο αγάπησες.

Όλα τα έθνη θα υποκλιθούν μπρος στην ανδρεία σου Ελληνάκο. Εσύ είσαι ο πρώτος που δέχθηκες τα χρέη των τραπεζών να τα αναλάβεις εσύ, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Εσύ ανοίγεις τον δρόμο ώστε να μπορέσει η Τραπεζοκρατία να απλωθεί και να κατακυριεύσει όλον τον κόσμο.

Γιατί οι άντρες τα χάνουν μπροστά σε μια ελκυστική γυναίκα;


Πρόσφατη έρευνα απέδειξε ότι...οι άνδρες,που ξοδεύουν ακόμη και λίγα λεπτά στην εταιρεία που εργάζονται μαζί με μια ελκυστική γυναίκα, έχουν χαμηλότερη επίδοση από αυτούς που συνομιλούν με κάποια γυναίκα που δεν τους ελκύει....

Οι ερευνητές που πραγματοποίησαν τη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στηνΕφημερίδα της Πειραματικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας, τονίζουν ότι ο λόγος μπορεί να είναι ότι οι άνδρες χρησιμοποιούν σε τόσο μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του εγκεφάλου τους προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν το άλλο φύλο, που μετά δε μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους.

Από την άλλη μεριά, οι γυναίκες δεν επηρεάζονται εγκεφαλικά όταν μιλάνε με κάποιο ελκυστικό αρσενικό.

Μαγευτικό εστιατόριο… κρέμεται στα βράχια!


Δεν ξέρουμε πόσοι από εσάς πάσχουν από υψοφοβία αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε όσους φόβους έχετε περί ύψους! Ο λόγος είναι προφανής, βέβαια, και ακούει στο όνομα... «Sanyou Cave Restaurant».

Πάνω από τον ποταμό Chang Jiang στην επαρχία Hubei της Κίνας ένα φωτεινό μονοπάτι δείχνει το δρόμο για να προσεγγίσει ο επισκέπτης ένα από τα πλέον ατμοσφαιρικά και εντυπωσιακά εστιατόρια.

Αν και η ομώνυμη σπηλιά Sanyou αποτελεί τη σπουδαιότερη τουριστική ατραξιόν της ευρύτερης περιοχής, το εστιατόριο δεν μπορεί παρά να μείνει στην καρδιά και στα… μάτια των επισκεπτών.

Δυνατό και σέξι σώμα κάνοντας ότι σου πω!


Όλες αναζητούμε την τέλεια γραμμή, το τέλειο σώμα και την πιο όμορφη σιλουέτα. Όλα αυτά δεν είναι και τόσο άφθαστα όσο φαντάζεσαι..
.Κάνοντας 5 απλά πραγματάκια το σώμα σου θα αρχίσει ήδη να σου δείχνει πόσο σε ευχαριστεί που το προσέχεις. Ξεκίνα από σήμερα και πρόσεξε τα παρακάτω:

1. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Δεν εννοώ να τρέχεις κάθε μέρα. Αν βαριέσαι μπορείς να κάνεις κάθε μέρα λίγα βαράκια εντός σπιτιού και λίγους κοιλιακούς ίσα ίσα να ξεπιάνεσαι. Αν αυτό σου γίνει συνήθεια τότε το σώμα σου θα έχει καθημερινά έναν λόγο να σου λέει ευχαριστώ! (Μην αναβάλεις τη γυμναστική επειδή έχεις περίοδο. Η γυμναστική πρέπει να ξέρεις πως μπορεί να απαλύνει τους πόνους της περιόδου σου, για αυτό να την προτιμάς από τα παυσίπονα!)

2. Βελτίωσε την διατροφή σου και πίνε νερό. Τρώγε λιγότερα λιπαρά, αλάτι κτλ και περισσότερα φρούτα, λαχανικά και πίνε πολύ νερό. Το νερό βοηθάει πολύ σε άπειρες λειτουργίες του σώματος, μην ξεχνάς πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 80% νερό.

Δύο και... λίγα ήταν!


Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Πλατανιά (Αμπντούν, Τοροσίδης) αν και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Κέρδισε τις εντυπώσεις η κρητική ομάδα.



Έτσι ξεκίνησαν

O Ολυμπιακός είχε την εξής διάταξη: ο Κάρολ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξί μπακ, τα δύο στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας και αριστερό μπακ ο Χολέμπας. Στον άξονα τοποθετήθηκαν οι Μανιάτης και Μοντέστο και πιο μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Στις πτέρυγες ήταν οι Αμπντούν και Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Για τον Πλατανια ο Κηπουρός βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ. Η τετράδα της άμυνας απαρτίζοταν από τους Τζανή, Δέντσα, Παληγεώργο και Κανακούδη. Στον κέντρο ήταν οι Μιρτσέτα και Γκονζάλες και επιτελικός ο Κάλαϊτζιτς. Στα δύο άκρα οι Μαραγκουδάκης και Ουκάρ και μοναδικός προωθημένος ο Ουντότζι.

Ούτε τώρα πολύς κόσμος

Μαγειρεύεται η ευρωπαϊκή έκρηξη


 Μαγειρεύεται η ευρωπαϊκή έκρηξη
Σύμφωνα με κύριο άρθρο στους Financial Times: “ύπουλος χειμώνας παραμονεύει στην ευρωζώνη”.
Μπορεί να ακούγεται αγενές το ερώτημα, με δεδομένη την ανέλπιστη ηρεμία που επικρατεί στις αγορές της ευρωζώνης τους δύο τελευταίους μήνες. Πράγματι, το κόστος δανεισμού της Ιταλίας για 10ετή ομόλογα διολίσθησε στο 4,6% χθες, στα χαμηλότερα επίπεδα δυο ετών, ενώ της Ισπανίας έπεσε στα επίπεδα του Απριλίου.
Όμως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία, επικρατεί μεγάλη δυσαρέσκεια στις Βρυξέλλες και… στις εθνικές πρωτεύουσες. Αφορά την επιστροφή του επικίνδυνου εφησυχασμού, όπως πιστεύουν ορισμένοι κορυφαίοι ηγέτες, στους διαδρόμους εξουσίας της Ευρώπης. Η κατάσταση θυμίζει τις αρχές του έτους, όταν οι ανταλλαγές συγχαρητηρίων μετατράπηκαν γρήγορα σε πανικό, καθώς Ισπανία και Ιταλία ωθούνταν στο χείλος της διάσωσης.
Ολα σχεδόν τα κύρια ζητήματα που είχαν υποσχεθεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες να λύσουν μέχρι τα τέλη του έτους –να τακτοποιήσουν την διάσωση της Ελλάδας, να βοηθήσουν την Ισπανία με ένα πρόγραμμα αγορών ομολόγων που υποστηρίζει η ΕΚΤ, να ολοκληρώσουν το πρώτο βήμα της «τραπεζικής ένωσης» της ευρωζώνης, να συμφωνήσουν στον νέο 7ετή προϋπολογισμό της ΕΕ- είτε τα ανέβαλαν είτε απέφυγαν τις δύσκολες αποφάσεις.
Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα πάνω στο οποίο συμφώνησαν οι κορυφαίοι αξιωματούχοι, είναι το γιατί δεν επιτεύχθηκε συμφωνία πάνω σε κανένα ζήτημα: Χωρίς την πίεση των αγορών, οι πολιτικοί ηγέτες δεν έχουν κίνητρα να δράσουν.
«Το μόνο που κάνει την ΕΕ να κινείται, είναι οι αγορές», δήλωσε ένας ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος που ασχολείται με όλα τα παραπάνω ζητήματα. «Αυτές οι αποφάσεις είναι δύσκολες και οι πολιτικοί δεν θέλουν να λαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις, αν δεν είναι απαραίτητο».

Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:Αποτελέσματα 13ης-Βαθμολογία-Επόμενη 14η αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ- Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ       2-1            
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 3-1     
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ-Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ   1-0
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ  2-0        
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ   3-1
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ    1-1
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 2-0
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 1-0 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 33
2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 26
3 Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 24
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 23
5 Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ 22

6 ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ 21
7 Α.Ε. ∆ΡΥΑΝΙΣΤΑ 21
8 Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ 20
9 Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ 19
10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ 14
11 Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ 14
12 ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ 13
13 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 12
14 ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 11
15 ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ 10
16 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  5

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν


mantil 300x234 Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν
Θύμα trafficking από Ρομά έπεσε η μικρή Μαντλίν σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Σκότλαντ Γιαρντ.
Σύμφωνα με το thedailybeast.com, η Σκότλαντ Γιαρντ το 2011, θεωρώντας πως η πορτογαλική Αστυνομία που έκλεισε την υπόθεση το 2008 είχε αγνοήσει πολλά και σημαντικά στοιχεία ανέλαβε και θεωρώντας πως η μικρή Μαντλίν είναι πιθανό να ζει ακόμη ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση.
Μεταφράζοντας περισσότερες από 100.000 σελίδες στοιχείων που είχε συλλέξει η πορτογαλική Αστυνομία, υποψιάζεται πλέον ότι είναι πολύ πιθανό η μικρή να έπεσε θύμα trafficking από Ρομά.
Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από τη μαρτυρία του Ρέιμοντ Χιούλετ, έναν άνδρα που είχε καταδικαστεί τρεις φορές για παιδοφιλία και δίπλα στον οποίο είχε θεαθεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, το βράδυ της εξαφάνισής της η μικρή Μαντλίν.
Σύμφωνα με τον Χιούλετ, ο οποίος στο μεταξύ έχει πεθάνει, η Μαντλίν έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών.

Μαθητής σοκάρει την κοινωνία της Ναυπάκτου


 Μαθητής σοκάρει την κοινωνία της Ναυπάκτου
Μαθητής σοκάρει την κοινωνία της Ναυπάκτου με την ανώνυμη επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα Ναυπακτία.
«Σήμερα, συγκεκριμένα, είχα 6 ώρες μάθημα στο σχολείο και μόλις σχόλασα στις 7 παρά 10, βγαίνοντας από το σχολείο στην κάτω πόρτα προς την Ψανή, είδα δύο νεαρούς να περιμένουν ανυπόμονα κρατώντας μια μπλε σακούλα στα χέρια τους.
Δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία. Προχώρησα με ένα φίλο μου για να πάρουμε πίτες που έχει ένα σουβλατζίδικο εκεί δίπλα. Γυρίζοντας πίσω στο ίδιο μέρος και στο σημείο που υπάρχουν οι κούνες συγκεκριμένα, είδαμε τους νεαρούς να δίνουν τη σακούλα σε τρεις μαθητές που είχαν σχολάσει πριν λίγα λεπτά. Λίγα μέτρα πιο κάτω είδαμε αυτό που δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε. Ήταν φρικτό να τρυπιούνται μαθητές σχολείου, λίγο έξω από τον προαύλιο χώρο του. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ήταν μια σκηνή που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ποιος φταίει άραγε για όλα αυτά: «Να βάλει ο θεός το χέρι του» Μια φωνή μέσα μου κραυγάζει: Μάνα! Ξύπνα!…….»

Ανοίγει την Τρίτη η χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη» στη Δράμα


 
  Για ένατη χρονιά θα λειτουργήσει φέτος η χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη» της Δράμας, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, και θα υποδέχεται τους επισκέπτες της έως τις 5 Ιανουαρίου.


«Η Δράμα τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί στη συνείδησή μας με το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Μια πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, που κλείνει στη ζεστή αγκαλιά της όλη την κατάνυξη των άγιων ημερών, για να νιώσουν όλοι ξανά παιδιά. Η "Ονειρούπολη" του δήμου Δράμας είναι πλέον κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στη χώρα μας» καταλήγει σημερινή ανακοίνωση του δήμου Δράμας. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Α΄ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ




Οι μαθητές σε αναζήτηση της Ιστορίας του τόπου μας. 100 χρόνια ελεύθερης Πιερίας

Η βροχή που ξέσπασε ξαφνικά στην Κατερίνη δε στάθηκε ικανή να σταματήσει τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, τον εκπαιδευτικό κόσμο αλλά και πολίτες της Κατερίνης που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το Α ΄ Μαθητικό Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας, με θέμα «Οι μαθητές σε αναζήτηση της ιστορίας του τόπου μας. 100 χρόνια ελεύθερης Πιερίας»
Η φιλόξενη αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου, κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας μάς έκαναν κοινωνούς πτυχών της ιστορίας του τόπου μας, μας αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες της παράδοσής μας, μας ταξίδεψαν στο παρελθόν, και οραματίστηκαν το μέλλον της πατρίδας μας.

Αφιέρωμα στην Μ.Ασία από την Ορχήστρα Νέων Δίου-Συμμετέχει και η Γλυκερία



Η Ορχήστρα Νέων Δίου αποχαιρετά το 2012 με μία συναυλία-αφιέρωμα στη Μ.Ασία,σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση θα δώσει η χορωδία και το χορευτικό του συλλόγου,με τη συμμετοχή τους. Σημαντικό γεγονός,βεβαίως,είναι η παρουσία και συμμετοχή της Γλυκερίας που θα ερμηνεύσει Σμυρνέικους σκοπούς υπό την διεύθυνση του μαέστρο Νίκου Πατρή.

Είσοδος:10 ευρώ

Ηλεκτροσόκ με αύξηση 37% στα τιμολόγια της ΔΕΗ



Ηλεκτροπληξία... στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς θα προκαλέσουν το νέο έτος οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Νέο βάρος στον προϋπολογισμό των οικογενειών θα προσθέσουν οι διαδοχικές αυξήσεις της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος
Νέο βάρος στον προϋπολογισμό των οικογενειών θα προσθέσουν οι διαδοχικές αυξήσεις της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» θα είναι 37% και πρόκειται για εισήγηση που κάνει η επιχείρηση ηλεκτρισμού στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και στο υπουργείο ΠΕΚΑ.

Ίσως η ανάρτηση της δεκαετίας… ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


H μεγάλη πολιτική ανακάλυψη του γΑΠ, ο νέος θεμελιωτής του σύγχρονου γΑΠικού "σοσιαλισμού", ο λαϊκός αγωνιστής των γυμναστηρίων, η ελπίδα του Ελληνικού Λαού, ο νέος ηγέτης της σύγχρονης Ελλάδας και διορισμένος ευρωβουλευτής κάνει τη συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! 

Μας την έστειλε ο “Κοριός” και την παραθέτουμε αυτούσια…

Για πολύ υποψιασμένους, συνωμοσιολόγους, πρακτορόστροφους αναγνώστες. Διαβάστε τη:
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

«Τελευταία μέτρα»...


Ας πάρουμε μία μόνο ρύθμιση. Αυτήν που αφορά στη μεταφορά στις πλάτες των δημοτών των χρεών των δήμων, αν σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, οι δήμοι «πέσουν έξω».

Δε φτάνει, δηλαδή, που οι δημότες όλης της χώρας είναι χιλιοχαρατσωμένοι από τις δημοτικές αρχές, που αποτελούν το τοπικό χέρι της κεντρικής πολιτικής αγριότητας και τους εντολοδόχους των φοροληστών άπασας της επικράτειας.

Δε φτάνει που ήδη με το πρώτο Μνημόνιο οι Δήμοι, δηλαδή οι δημότες, κλήθηκαν να εισφέρουν...
στο Μινώταυρο το ποσό των 1,5 δισ. ευρώ για την τριετία 2010 - 2012.

Τώρα, το κράτος των «σωτήρων»,
αυτών που παρακρατούν πόρους και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους ΟΤΑ που ξεπερνούν τα 9 δισ. ευρώ,

Ανάβει φωτιές σε παραλία του Miami η Claudia Romani! Η Ιταλίδα Claudia Romani χαλαρώνει με ένα νέο bikini στην παραλία του Miami


Ανάβει φωτιές σε παραλία του Miami η Claudia Romani!

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα των ανδρών που βρίσκονταν στην παραλία καρφώθηκαν πάνω της!
Απολαύστε την...

Η... ερωτική αγγελία που σαρώνει!


Η... ερωτική αγγελία που σαρώνει!Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αντιμετωπίζουν με χιούμορ την οικονομική κρίση!







Δείτε την... ερωτική αγγελία που σαρώνει τις τελευταίες μέρες!

«Ξαναβλέπουν» τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα


Αφορολόγητο όριο τουλάχιστον 50.000 ευρώ στον ενιαίο φόρο ακινήτων, που θα ισχύσει από το 2013, εισηγείται στους πολιτικούς αρχηγούς η διακομματική επιτροπή. Ο φόρος θα επιβάλλεται στην αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας μετά την αφαίρεση του αφορολόγητου ορίου των 50.000 ευρώ. Οι συντελεστές θα είναι κλιμακωτοί, θα ξεκινούν από το 0,05% και θα καταλήγουν σε ανώτατο συντελεστή της τάξης του 2-2,5 τοις χιλίοις.
Με το νέο σύστημα υπολογίζεται ότι ένας στους δύο ιδιοκτήτες ακινήτων θα εξαιρεθεί από τον νέο φόρο, καθώς για το 50% των ιδιοκτητών ακινήτων η αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας τους δεν υπερβαίνει τα 50.000 ευρώ, ενώ το 75% των ιδιοκτητών έχει στην κατοχή του ακίνητα αντικειμενικής αξίας έως 100.000 ευρώ.
Με το σύστημα αυτό, όμως, πέφτει ο πήχης των προσδοκώμενων εσόδων στα 2 δισ. ευρώ και όχι στα 3 δισ. ευρώ, όπως ήταν οι αρχικές εκτιμήσεις.
Στη συνεδρίαση, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης και της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Ιωαννίδης έθεσαν το θέμα της μειωμένης φορολόγησης για τους ιδιοκτήτες που έχουν παιδιά.
Εφόσον αυτό τελικά επιλεγεί, θα κοστίσει σε μειωμένα έσοδα περίπου 130 εκατ. ευρώ.

Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε...


Η Τρόικα ζητάει την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας... Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε κι εσείς και τα ανδράποδά σας, εδώ είναι... Ελλάδα ρε...

Βαρουφάκης: Απάτη η επαναγορά ομολόγων - Το χρέος μειώνεται μόνο κατά 2 δισ. ευρώ



Η ακτινογραφία της απόφασης του Eurogroup. Απάτη η επαναγορά ελληνικών ομολόγων. 
Δείτε το βίντεο με της συνέντευξης του Γιάννη Βαρουφάκη σε τηλεοπτική εκπομπή (Vid)

"Βαφτίσαμε το παράλογο και τη μη απόφαση, απόφαση και λογικό και όσον αφορά τα περί βιωσιμότητας του χρέους, είναι γελοιότητες".

Απόλυτα αντίθετος με την εκταμίευση της δόσης, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον AΝΤ 1 επανέλαβε ότι τα περί ανάπτυξης είναι αστειότητες, δεδομένου ότι η συρρίκνωση δεν αναχαιτίζεται.

"Δεν έπρεπε να πάρουμε αυτή την δόση. Είμαι αντίθετος, καθώς δεν εξασφαλίζεται η βιωσιμότητα του χρέους. Βαφτίσαμε το κρέας, ψάρι.

Με την πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούμε να έχουμε ανάπτυξη. Έχουμε σημαντική συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας και όλα όσα συζητούνται είναι αστειότητες.

Το τραπεζικό μας σύστημα έχει πτωχεύσει και σύμφωνα με την τελευταία βουλευτική απόφαση, όταν η οικονομία μας φτάνει σε αδιέξοδο, θα περνούν νομοσχέδια νύχτα από την Βουλή, χωρίς να τα συζητάμε.

Έχουμε δηλαδή δεσμευτεί ότι για κάθε υστέρηση, θα υπάρχουν νέα μέτρα. Οπότε πρέπει να περιμένουμε και νέα μέτρα το 2013", σημείωσε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1 ο κ. Βαρουφάκης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους στόχους της τρόικας και στο τι τελικά έχει συμφωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση.

"Στόχος της τρόικας είναι η μείωση του ελληνικού χρέους κατά 40 δισ. ευρώ. Και αυτό θα γίνει με την μείωση του επιτοκίου κατά 1% στα δάνεια που πήραμε τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρετε πόσο είναι το ποσό αυτό μέχρι το 2020; Μόλις 2 δισ. ευρώ.

Ετοιμάζουν μέτρα 1 δισ. αν αποτύχουν οι αποκρατικοποιήσεις


Νέα μέτρα ως 1 δισ. ευρώ θα επιβληθούν το 2013 αν δεν επιτευχθεί ο στόχος για την είσπραξη 2,6 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό αναφέρεται ρητά στην Εκθεση της Τρόικα που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου.
Η Εκθεση προβλέπει ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος...
θα αυξάνεται αυτόματα αν τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις είναι μειωμένα λόγω καθυστέρησης για την πώληση συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων σε σύγκριση με τους στόχους του προγράμματος επί δύο συνεχόμενα τρίμηνα.

Ολα τα χρήματα στους δανειστές
 

Εντός 10 ημερών τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις θα κατατίθενται στον ειδικό λογαριασμό που υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδας για τη μείωση του χρέους. Αυτό προβλέπεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ετοίμασε η κυβέρνηση, μετά από μαραθώνια 12ωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, την περασμένη Κυριακή.
 

Αναλυτικά στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναφέρεται ότι το τίμημα που εισπράττει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων από την πώληση ή αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων μεταφέρεται το αργότερο εντός 10 ημερών από την είσπραξή του στον ειδικό λογαριασμό. Προηγουμένως αφαιρούνται τα αναλογούντα λειτουργικά έξοδα του Ταμείου και το τίμημα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του χρέους.
 

Με το μαχαίρι στο λαιμό οι αποκρατικοποιήσεις
 

Σημειώνεται πως το υπουργείο Οικονομικών από αποκρατικοποιήσεις το 2013 έχει προϋπολογίσει έσοδα 2,58 δισ. ευρώ, ενώ ο συνολικός στόχος είναι έως το 2016 να εισπραχθούν 26 δισ. ευρώ περίπου.
 

Σε τρέμουν… Να το θυμάσαι αυτό



Καταιγίδα ξεκίνησε... Τα σύννεφα βαριά, σκεπάζουν τη μικρή ζωή μας. Μπόρα είναι και θα περάσει. Καμιά μπόρα δεν μένει. Μόνο οι μπόρες του μυαλού μας γίνονται κάποτε δυνάστες και μας λυγίζουν, μας γονατίζουν και μπροστά σε έναν ανύπαρκτο θεό θέλουν να μας βάλουν να προσκυνήσουμε. Κι εμείς, τότε λυγίζουμε, τότε βογγάμε. Μα, άλλος πέρα από τον εαυτό μας δεν είναι που μας λυγίζει. Να το θυμάσαι αυτό…

Κομμάτια η ψυχή μας έγινε. Αναίτια μήπως;

Μάθημα στο σχολείο της ζωής κάνουμε, γιατί ξεχάσαμε να λέμε ευχαριστώ στον Θεό, καλημέρα στον γείτονα… Ξεχάσαμε να κοιταζόμαστε σαν άνθρωποι και κάναμε εχθρό τον φίλο, κάναμε εχθρό τον αδελφό, κάναμε εχθρό τον χρόνο που όλα μας τα φέρνει, αλλά και όλα μπορεί να μας τα πάρει…

Σκύβουμε τώρα, γιατί ξεχάσαμε πως είναι να βάζουμε πίσω το εγώ μας, ξεχάσαμε να κοιτάζουμε εκεί από όπου ζούμε, εκεί όπου οδεύουμε… στην γη που πατούμε.
Σκύβουμε τώρα, σαν σε μία αόρατη προσευχή και λυγίζουν τα γόνατα από τα βαριά χτυπήματα που μας δίνουν. Καλά κάνουν. Ας θυμηθούμε πως κάποτε πρέπει και να σκύβουμε.

Τα ελληνικά «σκουπίδια»




Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος  

«Μέχρι την άνοιξη θα ασχοληθούμε ξανά με αυτά τα σκουπίδια» δήλωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος, αναφερόμενος στα ελληνικά ομόλογα, έπειτα από το 12ωρο Eurogroup, σύμφωνα με το «Spiegel». Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια, παρά τις δηλώσεις, τις συνεντεύξεις και τα πανηγύρια. Ουσιαστικά, την προηγούμενη Δευτέρα η Γερμανία και η Ευρώπη δεν μπορούσαν να καταλήξουν σε διαφωνία και αδιέξοδο με το ΔΝΤ. Αυτό το γνώριζαν τόσο ο Σόιμπλε όσο και η Λαγκάρντ. Σε αυτό ήλπιζε και η Αθήνα, που με κάθε θυσία επιζητούσε την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και ήλπιζε στο ποσό των 44 δισ. ευρώ, προκειμένου να μην καταρρεύσει όχι μόνο η συγκυβέρνηση, αλλά και κάθε έννοια ευταξίας στη χώρα.

Οι εξελίξεις για την Ελλάδα είναι πλέον απτές. Εχουμε λαμβάνειν 34,4 δισ. ευρώ μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Η εκταμίευση αυτή συσχετίζεται με επαναγορά ομολόγων από τους ιδιώτες πιστωτές, με κεφάλαια 10 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Το «σκοτεινό» σημείο είναι το πώς θα συμβεί η διαδικασία της επαναγοράς. Αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί. Από το δάνειο αυτό στην πραγματική οικονομία δεν θα υπάρξει εισροή. Ακόμη και τα περίπου 25 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα αξιοποιηθούν για τη δική τους επάρκεια αλλά και για πληρωμές προς ξένες τράπεζες. Στη συνέχεια υπάρχει μια πολιτική απόφαση, δεσμευτική αλλά με προαπαιτούμενα, για δάνειο ύψους 10 δισ. ευρώ σε τρεις δόσεις. Στα κεφάλαια αυτά συμπεριλαμβάνονται ποσά για την αποπληρωμή χρεών του Δημοσίου προς ιδιώτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και κάποια δισεκατομμύρια που σε κάθε περίπτωση θα μπορούν με διάφορους τρόπους να αναχρηματοδοτήσουν την εσωτερική αγορά. Τα κεφάλαια αυτά δεν είναι επαρκή για την αναθέρμανση της αγοράς, αλλά μπορεί και να δημιουργήσουν θετικό κλίμα, σε συνδυασμό με την παρουσία ξένων funds και επιχειρηματικών ομίλων που θα επιχειρήσουν την είσοδο στην Ελλάδα.

Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που τρελαίνεται για cyber sex


Μερικοί έχουν χάσει τη μπάλα. Δεν φτάνει που έχουν τις γκόμενες-b και c class-δέκα δέκα λόγω επαγγέλματος και κάθε μέρα πηγαίνουν και με διαφορετική είναι και αχόρταγοι.


Είναι της μόδας πλέον να κάνουν και cyber sex. Είναι πολλοί αλλά θα σας πω για κάποιον συγκεκριμένο τώρα! Αγωνίζεται σε ομάδα της Super League και διατηρεί σχέση.

 Προφανώς η γκόμενα του την οποία έχει πάνω από 4 χρόνια, δεν τον ικανοποιεί πολύ και γι’ αυτό την έχει κάνει τάρανδο. Ο ίδιος κύριος έχει και μία τρέλα με το… σεξ μέσω Iντερνετ και γι’ αυτό κάθε φορά που λείπει αυτή από το σπίτι στήνεται το pc και ξεκινάει το… party! 


Τις προάλλες, ενοχλούσε παντρεμένη με δύο παιδιά, ρωτώντας τι φοράει και ζητώντας να του στείλει φωτογραφίες που κάνει σεξ με τον άντρα της για να φτιαχτεί και αυτός στην πορεία.

Εκπαίδευση για υποψήφιους άγιους Βασίληδες


Επίδοξους Άγιους Βασίληδες θα εκπαιδεύει η νέα "Ακαδημία για Άγιους Βασίληδες" στο Τόκιο, σε μία χώρα η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις.

Πρόσφατα, στη διάρκεια ενός σαββατοκύριακου, 88 επίδοξοι άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν σε σχολείο στη συνοικία Ροπόνγκι στο Τόκιο για εντατικά μαθήματα με θέμα πώς να συμπεριφέρεστε ως "Σάντα-σαν", όπως ονομάζεται ο άγιος Βασίλης στην Ιαπωνία.

"Υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν πιστεύουν πλέον στον Άγιο Βασίλη. Οπότε σκέφτηκα 'Ας φέρουμε πίσω τον Άγιο Βασίλη' ", είπε ο επικεφαλής του σχολείου Μασάκι Αζούμα.

Μεταξύ αυτών που διδάσκει ο Αζούμα στους μαθητές του είναι να μην απαντούν σε κάποιον αν δεν τους αποκαλέσει "Σάντα-σαν". Επίσης τους διδάσκει "μαγικά κόλπα" αλλά και τρόπους να απαντούν στις δύσκολες ερωτήσεις που συνηθίζουν να θέτουν τα παιδιά, του τύπου "Το σπίτι μου δεν διαθέτει καμινάδα και επίσης έχουμε συναγερμό, επομένως πώς θα μπορέσεις να έρθεις να μου φέρεις το δώρο;".

Το AIDS δεν κάνει διακρίσεις- ΔΕΙΤΕ ποιοι διάσημοι πέθαναν


Ροκ Χάτσον ηθοποιός: πέθανε από AIDS στις 2 Οκτωβρίου του 1985. Ρόμπερτ – Μπραντ Ντέιβις ηθοποιός: πέθανε από AIDS στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991. Φρέντυ Μέρκιουρι τραγουδιστής: πέθανε από AIDS στις 24 Νοεμβρίου του 1991. Μπίλι Μπο σχεδιαστής μόδας: πέθανε από AIDS στις 13 Ιουνίου του 1987. Ρούντολφ Νουρέγιεφ χορευτής: πέθανε από AIDS στις 6 Ιανουαρίου του 1993...


Ο κατάλογος των διάσημων που πέθαναν από AIDS είναι τεράστιος. Η ασθένεια δεν κοιτάζει όυτε πρόσωπα, ούτε χρώματα, ούτε status, ούτε φύλο. Το AIDS, χτυπά ανελέητα και σκοτώνει. Τη δεκαετία του 70 και πολύ περισσότερο τη δεκαετία του 80, όταν η ενημέρωση για την ασθένεια ήταν ελλιπέστατη, και κανείς δεν χρησιμοποιούσε προφυλακτικό, η ασθένεια θέριζε κυρίως τις κοινότητες των ομοφυλόφιλων, αλλά σύντομα επεκτάθηκε, δίχως διακρίσεις και στους ετερόφυλους.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε κάποιους διάσημους που πέθαναν από το AIDS.