ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Γ εθνική 2ος όμιλος....

 51-48-47-42 και όλοι μεταξύ τους παιχνίδια...

Εθνικός δύσκολα θα χάσει παιχνίδι εκπέμπει μια σοβαρότητα και πλάνο στο παιχνίδι του. Ο Σβορώνος πιστεύω ότι ο σκοπός , επιτευχθεί και κουράστηκε αρκετά χωρίς backup και απειρία στο πάγκο του , φανερά το έδειξε στο σημερινό παιχνίδι με Πιερικό. Το Αρτάκη περιμένει τον πόλεμο των Ολυμπίων ομάδων και παίζει με όλους ξεχωριστά έχει πλάνο στο παιχνίδι του , καλούς παίκτες , έμπειρους αλλα δείχνει μια αδυναμία που μπορεί να μην του βγεί σε καλό . Πιερικός πολύ μακριά από την κορυφή , παρόλα που κέρδισε σήμερα το ντέρμπι , χωρίς να δείξει κάτι ενδιαφέρον στο παιχνίδι του στηριζόμενος στην φαντασία και απόδοση μερικών παικτών του ,θέλει μόνο νίκες αλλά και οι άλλοι να χάνουν πράγμα αδύνατο αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν αυτό που είδαμε σήμερα... (Στην τύχη).
Βέβαια προφανώς ο καθένας να βλέπει αυτό που θέλει και τον προτρέπουν να δεί..
Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ μη λες ποτέ ....
Είδομεν.. γνώμη μας

"Εδώ είναι χουντικούλη, του Λιγνάδη του Κιμούλη, Εδώ είναι της Μενδώνη που όλα βρε τα κουκουλώνει..

 


Μία μάνα και οι υπόλοιποι συγγενείς εκλιπαρούν για να υπογράψουμε ώστε να καταδικαστούν οι ένοχοι. Αν είχαμε φιλότιμο οι μισοι έλληνες θα έπρεπε να είχαν υπογράψει ήδη.

 


Oταν η ΕΜΑΚ σταμάτησε τις έρευνες για επιζώντες... για να αφήσει λουλούδια η #Σακελλαροπούλου να φωτογραφηθεί και να φύγει Τότε χάσαμε κάθε σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή

 


Σωτήρης Τσαφούλιας και Πάνος Βλάχος. Απίστευτο ντουέτο. Κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος.

 


Στον βωμό του προσωπικού συμφέροντος, ο Μητσοτάκης θυσιάζει το εθνικό συμφέρον…

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο έλληνας πρωθυπουργός μας έχει καταπλήξει αλλά όχι ευχάριστα. Εάν δούμε την πολιτική που ακολουθεί οι απορίες γιγαντώνονται…

1) Πήρε θέση υπέρ του Zelensky στην Ουκρανία και εις βάρος της Ρωσίας. Ο Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Zelensky είναι τελειωμένος, ένας διεφθαρμένος πολιτικός της Ουκρανίας μετράει μήνες, ο Ουκρανικός στρατός διαλύεται… Προφανώς και ξέρει τι συμβαίνει, όπως ξέρει ότι απλά η Ρωσία δεν μπορεί να ηττηθεί. Γιατί λοιπόν στηρίζει τον Zelensky ένα καμένο χαρτί; Υπάρχει απάντηση.

Μπραβο σου ρε Φωντα έχεις @@@@

Καθαρά όχι μαζί με την κοινωνία και Ελληνική οικογένεια  όπως μάθαμε και πρέπει να είναι .

Να συνεχίσεις  σε όλα τα θέματα όμως και εμείς θα είμαστε μαζί σου

ΣΕ ΟΛΑ

Το κατάντημα της Ελλάδας

 Η Ελλάδα είναι τελευταία, όσον αφορά την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της στην ΕΕ που έχει βυθιστεί στο 55% – προτελευταία στο κατά κεφαλήν εισόδημα, ξεπερνώντας μόνο τη Βουλγαρία. Έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες ακρίβειας τροφίμων και γενικότερου πληθωρισμού – επίσης τον χαμηλότερο πραγματικό μισθό (=αφαιρουμένου του πληθωρισμού), με τα ενοίκια που έχουν εκτοξευθεί στα ύψη να απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος του.

Περίπου 4.000.000 ΑΦΜ ή το 40% του πληθυσμού της χώρας, χρωστούν στην εφορία – ενώ για τα 2.000.000 Έλληνες έχουν ληφθεί ή πρόκειται να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα, με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε πρωτοφανή επίπεδα.

Οι οφειλέτες του ΕΦΚΑ ανέρχονται στα 2.200.000 άτομα που χρωστούν 47,5 δις €, εναντίον των οποίων λαμβάνονται εισπρακτικά μέτρα – ενώ από 400.000 έως 700.000 ελεύθεροι επαγγελματίες απειλούνται να χάσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, λόγω χρεών που δεν έχουν ρυθμίσει.