ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Naf Naf....Βασιλείου Β' με Μεγ. Αλέξανδρου γωνιά..

Το κατάστημα  NAF NAF στην Βασιλείου Β' με 

Μεγ. Αλέξανδρου γωνιά σας εύχεται  καλές γιορτές






 

Τι θα πει μαφιόζικη εταιρία Οικογένεια ΑΕ πατέρα??

 


Ο διοικητής της επιΔίωξης Ναρκωτικών Πειραιά,με το βαθμό του Πλωτάρχη,ο κ.Χαράλαμπος Χουλάκης συνελήφθη για εμπόριο κ διακίνηση κοκαΐνης,πουλούσε από τα κατασχεθέντα

 


Πήγαν στα ATM και αντί «αύξησης», είδαν μειώσεις ή στην καλύτερη περίπτωση 7€

 

Η φασαρία τελικά δεν γίνεται για τις ελιές 😉

 


Συζήτησε λέει με τον Άδωνι να καλύψουν με 500.000 εργάτες τις ανάγκες της Ελλάδας σε εργατικό δυναμικό (γαλέρα).

 


Σκανδαλώδης τροπολογία της κυβέρνησης για να μην γίνει οικονομικός έλεγχος στη διοίκηση Μπακογιάννη!

 


Κύριε Γεραπετρίτη εδώ βλέπετε ένα άλλο έργο της @LaleGeorgia.

 


Ξαφνική αύξηση ραδιενέργειας στη Βουλγαρία, στα σύνορα με την Ελλάδα

 


Υπερβολικά αυξημένες τιμές ραδιοακτινοβολίας μετρήθηκαν ξαφνικά, το βράδυ της 14ης Δεκεμβρίου, στη νότια Βουλγαρία, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα.

Τις μετρήσεις κατέγραψε η ειδική υπηρεσία της διαδικτυακής πλατφόρμας Windy.

Κατά τη Windy λοιπόν, οι τιμές οι οποίες καταγράφηκαν από σταθμό μέτρησης στη Βουλγαρία, έφθασαν τα 7780 nSv/hr (nanosivert ανά ώρα) ενώ οι τιμές γύρω από το σημείο εκείνο ήταν περίπου στα 130-195 nanosivert ανά ώρα. Σημειώνεται ότι το διεθνές αυτό σύστημα καταγράφει ιονίζουσα ακτινοβολία.

Στην περιοχή ωστόσο όπου παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση της έκλυσης ιονίζουσας ακτινοβολίας, στην Κεντρική – Νότια Βουλγαρία, υφίστανται οι εγκαταστάσεις του πυρηνικού σταθμού Κοζλοντούι.

Αλαζονεία, κυβιστήσεις, χάος και ούτε μια χαραμάδα ελπίδας

Αλαζονεία: Εντάξει, είπαμε παντοδύναμος, κυρίαρχος, χωρίς αντιπολίτευση, αλλά… μπάστα! Τα πράγματα πλέον είναι πολύ σοβαρά για να λέμε με τόση επιπολαιότητα και απερισκεψία, όπως, π.χ., ο «απαράδεκτος» Σπύρος Παπαδόπουλος, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πείσει!

Φυσικά, το θέμα μας δεν είναι ο «αριστερός» ηθοποιός που πείστηκε με μεγάλη ευκολία από τον πρωθυπουργό, αλλά ότι πληθαίνουν τα κρούσματα, τα επεισόδια και τα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η χώρα δεν απέχει πολύ από το να κινείται στον αυτόματο πιλότο και ότι ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του, η κυβέρνηση γενικά συμπεριφέρονται με άκρατη αλαζονεία και αυταρχικότητα, και ζουν πέρα και έξω από την πραγματικότητα.

 – Η ακρίβεια γονατίζει τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, και ο πρωθυπουργός μάς λέει ανερυθρίαστα -λες και ανακάλυψε την πυρίτιδα- ότι η μόνη λύση κατά της ακρίβειας είναι η αύξηση των μισθών και των συντάξεων! Παίζει ή δεν παίζει με τον πόνο μας; Και γιατί, κ. πρωθυπουργέ, δεν προχωράτε σε γενναία αύξηση των μισθών και των συντάξεων, που να καλύπτει τον πληθωρισμό αλλά και τη χασούρα των τελευταίων ετών λόγω της ακρίβειας; Την ίδια στιγμή, λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως λειτουργεί και αποδίδει η μόνιμη μείωση των τιμών κατά 5%. Τι να μας κάνει όμως το 5%, όταν,  σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι αυξήσεις στα τρόφιμα φτάνουν μέχρι και το 60%, ενώ οκτώ στους 10 συμπολίτες μας αναγκάζονται να περικόψουν βασικά αγαθά; Είναι ή δεν είναι ολοφάνερη κοροϊδία;