ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τα μυστικά που δένουν τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια


Τι είναι τελικά αυτό που ξεχωρίζει ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ένα ζευγάρι που ο ένας έχει φτιαχτεί για τον άλλο, ένα ζευγάρι που έχει προοπτικές για να αντέξει μέσα στο χρόνο;
Μην είναι οι πολλές δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης;
Μην είναι οι κομπασμοί και οι δηλώσεις ''εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ'';
1. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια, δεν χωρίζουν για ψύλλου πήδημα!
Αν στην πρώτη δυσκολία λέτε αντίο, αν ξυπνάτε στραβά και λέτε δεν ρίχνουμε κι ένα χωρισμό σήμερα, η σχέση σας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αγαπησιάρικη. Τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια δεν καταφεύγουν ποτέ σε τέτοιες μεθόδους εκφοβισμού ή απλά με τον τρόπο αυτό πιστεύετε πως θα αποφύγετε τη ρουτίνα στη σχέση, προσοχή: την ιστορία με τον βοσκό με τα πρόβατα και το λύκο!
Κάποια στιγμή ο χωρισμός δεν θα διαρκέσει μια μερούλα αλλά θα είναι οριστικός. Αν μάλιστα εσύ συνηθίζεις να τον χωρίζεις, μην ξεχνάς πως σύντομα θα βαρεθεί ακόμα κι αυτό το παθιάρικο σεξ της επανασύνδεσης.

Ποιες τροφές μας βοηθούν να τα βγάλουμε πέρα με το κρύο


Μέρα με τη μέρα ο καιρός χαλάει. Μπορεί ακόμη οι πολικές θερμοκρασίες να μην έχουν κάνει την εμφάνιση τους όμως καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι.Διαβάστε ένα απλο εγχειρίδιο για το πως να αντιμετωπίσουμε το κρύο. Ποιες τροφές μπορούμε να τρώμε, πως πρέπει να ντυνόμαστε, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Τι είναι η υποθερμία; Ο καιρός είναι επικίνδυνος για να μας ρίξει στο κρεββάτι...

Καταρχήν το σημαντικό για να αντιμετωπίσουμε το κρύο είναι να έχουμε έναν γερό και “ετοιμοπόλεμο” οργανισμό. Για να γίνει αυτό πρέπει να ενισχύσουμε την άμυνα μας. Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι το φαγητό. Τις ημέρες του κρύου πρέπει να τρώμε σχεδόν κάθε 3 ώρες, μικρά γεύματα, ο οργανισμός μας να κάνει καύσεις και να λειτουργεί σε πιο υψηλούς ρυθμούς. Οι θερμίδες από το φαγητό είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος για να αντιμετωπίσουμε το κρύο.

Οι ζεστές σούπες είναι μια πολύ καλή λύση. Είναι εύγευστες, είναι εύληπτες, είναι ελαφριές για το στομάχι και το σημαντικότερο μας δίνουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να αντεπεξέλθουμε, αφού έχουν μεγάλη θρεπτική αξία και είναι πλούσιες σε βιταμίνες Β και C καθώς και σε ανόργανα στοιχεία όπως το ασβέστιο το μαγνήσιο ο σίδηρος το κάλιο κ.α

Το σκόρδο, επίσης είναι ένα δυνατό όπλο στην φαρέτρα μας κατά των ιώσεων και του κρυολογήματος. Όπως και τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε (ελιές ελαιόλαδο, ξηροί καρποί) που είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μας προστατεύουν από το κρυολόγημα. Η βιταμίνη C (πορτοκάλια, ακτινίδια, γκρέιπ φρουτ) μας βοηθά τα μάλα να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας. Γενικά πάντως τα μανιτάρια, το μπρόκολο, οι ξηροί καρποί και οι φακές είναι ιδανικά για το κρύο αφού και θερμίδες μας δίνουν αλλά και πολλά στοιχεία που μας βοηθούν στην αντιμετώπιση του.

Τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε έξω και να αντιμετωπίσουμε το ψύχος; Οι συμβουλές είναι χρήσιμες και απλές.

- Είτε πρέπει να εργαστούμε έξω στο κρύο, είτε πρέπει να βγούμε απλά, το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε σκούφο ή ένα ζεστό καπέλο. Η θερμότητα του σώματος μας χάνεται από το κεφάλι. Οπότε για να μείνουμε ζεστοί πρέπει να το διατηρήσουμε ζεστό.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα ένδειξη ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου


Σχεδόν τέσσερις στους δέκα Αμερικανούς υποστηρίζουν ότι οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως αυτές που προκλήθηκαν από τον τροπικό κυκλώνα Σάντι... είναι μια απόδειξη ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του, όπως προφητεύεται στην Αγία Γραφή, ενώ έξι στους δέκα θεωρούν ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου Public Religion Research Institute (PRRI), σε συνεργασία με το ειδησεογραφικό πόρταλ Religion News Service, διαπιστώνει ότι οι πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις καθορίζουν τις απόψεις των ανθρώπων για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως τους καύσωνες και τις ξηρασίες που σημειώθηκαν φέτος.

Οι περισσότεροι Καθολικοί (60%) και οι λευκοί, μη Ευαγγελικοί Προτεστάντες (65%) θεωρούν ότι οι τυφώνες και οι πλημμύρες είναι αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Όμως σχεδόν τα δύο τρίτα (65%) των λευκών Ευαγγελικών Προτεσταντών είπαν ότι οι καταιγίδες είναι μια ένδειξη του επικείμενου τέλους του κόσμου.

Συνολικά, το 36% των ερωτηθέντων είπε ότι η κακοκαιρία οφείλεται στο επικείμενο "τέλος των ημερών" ενώ το 63% την αποδίδει στην κλιματική αλλαγή. Ο διευθυντής ερευνών του PRRI Ντάνιελ Κοξ είπε ότι ορισμένοι (μεταξύ των οποίων και το 75% των μη λευκών Προτεσταντών) πιστεύουν ότι τα ακραία φαινόμενα οφείλονται μεν στην κλιματική αλλαγή αλλά ταυτόχρονα προαναγγέλλουν και το τέλος του κόσμου.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις παίζουν επίσης το ρόλο τους όσον αφορά το πώς αντιλαμβάνεται κανείς τις καιρικές συνθήκες. Έτσι, τα τρία τέταρτα των Δημοκρατικών και έξι στους δέκα ανεξάρτητους πιστεύουν ότι τα τελευταία χρόνια οι καιρικές συνθήκες έχουν γίνει πιο ακραίες. Λιγότεροι από τους μισούς Ρεπουμπλικάνους είπαν ότι έχουν αντιληφθεί μια τέτοια αλλαγή στον καιρό.

"Οι πολιτικές τάσεις τους επηρεάζουν ακόμη και το πώς αντιλαμβάνονται τον καιρό, γεγονός εξαιρετικά ενδιαφέρον", είπε ο Κοξ.

Σε ποσοστό 15% οι Αμερικανοί πιστεύουν επίσης ότι το τέλος του κόσμου, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Μόνο το 2% όμως πιστεύει στην πρόβλεψη των Μάγια ότι το τέλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

Ο γυναικείος οργασμός στο γυμναστήριο


Οι γυναίκες δεν χρειάζονται απαραιτήτως έναν σύντροφο ή οποιοδήποτε «βοήθημα» σεξουαλικής διέγερσης για να φτάσουν στην κορύφωση...
σύμφωνα με μία νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι πολλές έχουν οργασμό εξαιτίας της… γυμναστικής.

Η νέα μελέτη αφορά έναν τομέα ο οποίος εν πολλοίς δεν έχει διερευνηθεί, επισημαίνει η ερευνήτρια δρ Ντέμπι Χέρμπενικ, από το Κέντρο Προαγωγής της Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.

Όπως εξηγεί, το φαινόμενο περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1953 από τον «πατέρα» της σύγχρονης σεξολογίας δρα Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϊ, ο οποίος τότε είχε αποκαλύψει πως το 5% των γυναικών νιώθουν ερωτική διέγερση και φτάνουν στην κορύφωση όταν κάνουν γυμναστική.

Από τότε έως σήμερα, σποραδικά εμφανίζονταν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφορές για ανάλογα περιστατικά, αλλά σχετικές μελέτες δεν είχαν διεξαχθεί, γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Sexual and Relationship Therapy».

Για να διερευνήσουν το θέμα, η δρ Χέρμπενικ και οι συνεργάτες της πραγματοποίησαν μία online δημοσκόπηση, στην οποία απάντησαν 124 γυναίκες οι οποίες είχαν βιώσει οργασμό στη διάρκεια της γυμναστικής και 246 οι οποίες είχαν βιώσει ερωτική ευχαρίστηση στη διάρκεια της γυμναστικής.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες είχαν μόνιμη σχέση ή ήταν παντρεμένες, το 69% δήλωσαν ετεροφυλόφιλες, ενώ η μέση ηλικία τους ήταν τα 30 χρόνια (η νεώτερη εθελόντρια ήταν 18 ετών και η γηραιότερη 63).

Τα ευρήματα

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό στη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Οι περισσότερες γυναίκες από την ομάδα του οργασμού δήλωσαν πως ντρέπονταν όταν έφταναν σε οργασμό σε δημόσιο χώρο όπως είναι το γυμναστήριο, προσθέτοντας πως στη διάρκεια της ερωτικής τους διέγερσης δεν είχαν κάποια ερωτική φαντασίωση ούτε σκέφτονταν κάποιον που τις προσέλκυε σεξουαλικά.

Απολαύστε! Βελούδινη τούρτα σοκολάτας




Συνταγή για 8-10 άτομα

Από το: :xs-recipes.com

Υλικά:
1/2 πακέτο φύλλο σφολιάτας (1 φύλλο)
350γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, θρυμματισμένη
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 κρόκος αυγού
2 φλιτζάνια φρέσκα βατόμουρα ή φράουλες


Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220οC.

Ανοίγουμε το φύλλο σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια, το ανοίγουμε λίγο με έναν πλάστη για να λεπτύνει, και κόβουμε τις γωνίες έτσι ώστε να σχηματιστεί ένας κυκλικός δίσκος.

Στρώνουμε το φύλλο σε ένα στρογγυλό ταψί το οποίο έχουμε βουτυρώσει, έτσι ώστε να καλύπτεται ο πάτος και τα πλαϊνά του ταψιού.

Τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι σε όλη την επιφάνεια, για να μην φουσκώσει πολύ και ανομοιόμορφα.

Ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι η ζύμη να πάρει ένα ωραίο, χρυσό χρώμα, και την αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά.

Κινητικότητα για τη λύσσα μετά τα δύο κρούσματα σε κόκκινες αλεπούδες στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς


Σε κινητικότητα βρίσκονται οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μετά την εκδήλωση δύο κρουσμάτων λύσσας σε κόκκινες αλεπούδες... στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς.

“Καλό είναι να αρχίσουμε να ανησυχούμε γιατί το θέμα της λύσσας αφορά όλους μας και όχι απλώς τους κτηνοτρόφους ή τους κυνηγούς” τόνισε κατά τη διάρκεια σύσκεψης ο Διευθυντής Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Βαφειάδης και απηύθυνε έκκληση στο κοινό να εμβολιάσουν κυρίως σκύλους, γάτες και ποιμενικούς που μπορεί να έλθουν σε επαφή με αλεπούδες και άλλα νυχτόβια ζώα που μεταφέρουν τον ιό.

“Όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του χειμώνα η κόκκινη αλεπού στην οποία εμφανίστηκε η λύσσα, θα προσεγγίζει τα χωριά σε αναζήτηση τροφής. Γι αυτό θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους οι ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών μονάδων και όσοι διαθέτουν κατοικίδια ζώα προκειμένου να δημιουργηθεί, με τους απαραίτητους εμβολιασμούς ένας βιολογικός φραγμός στη λύσσα” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτιάδης.

Ειδικά για το νομό Θεσσαλονίκης, σχολίασε ότι βρίσκεται εντός της ακτίνας των 50 χιλιομέτρων (που προβλέπεται από τη νομοθεσία για τη λήψη μέτρων) από την περιοχή εκδήλωσης των κρουσμάτων στο Κιλκίς, κάτι που, όπως είπε, ισχύει και για τμήμα του νομού Ημαθίας.

Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα λύσσας σε ζώα, οι εκπρόσωποι των κτηνιατρικών αρχών επισήμαναν ότι τα μολυσμένα ζώα παρουσιάζουν αλλόκοτη συμπεριφορά και έκκριση σιέλου ενώ για τον άνθρωπο συνέστησαν σε περίπτωση δαγκώματος από πιθανώς μολυσμένο ζώο, το πολύ καλό πλύσιμο του τραύματος με άφθονο νερό και την άμεση λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού καθώς οι υπηρεσίες παρακολουθούν στενά το φαινόμενο” σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας ενώ από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Γιουφτσίδης επισήμανε ότι έχει ζητηθεί από το υπουργείο Υγείας η αποστολή εμβολίων.

Η Π.Ε. Πιερίας στο 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας




 
  Σοφία Μαυρίδου: «Παντρεύουμε τον τουρισμό με τα ποιοτικά τοπικά αγροτικά προϊόντα για να έχουμε ένα γλυκό και ευεργετικό αποτέλεσμα σαν το μέλι μας»
Άλλη μια συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας έκλεισε με επιτυχία.



Το 4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου,επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20000 επισκέπτες, που εντυπωσιάστηκαν από τον πλούτο της ελληνικής υπαίθρου και τα εκλεκτά μελισσοκομικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Το προσεγμένο περίπτερο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας επισκέφτηκαν εμπορικοί αντιπρόσωποι, αντιπρόσωποι εξαγωγικών εταιρειών, ενεργοί μελισσοκόμοι, εν δυνάμει μελισσοκόμοι, αλλά και καταναλωτές που επιθυμούσαν να μάθουν τα μυστικά του μελιού.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί δωρεάν dvd για τη βασιλοτροφία, έντυπο τουριστικό υλικό για την Πιερία ενώ ο κληρικός, Ευάγγελος Καρακάσης, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καθώς όντας καταρτισμένος σε θέματα μελισσοκομίας, παρουσίασε λεπτομερέστατα τις τεχνικές μεθόδους των μελισσοκόμων.

Συμβουλές για την προστασία των πολιτών ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς





   Στο σύγχρονο και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον, η ασφάλεια αποτελεί ουσιαστική παράμετρο της διαμόρφωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνικής συμβίωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας με ενιαία, συλλογική, συντονισμένη δράση όλων των υφιστάμενων Υπηρεσιών της συμβάλλει αποφασιστικά στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και συμβουλεύει τους πολίτες ενόψει των εορτών για την ατομική και οικογενειακή τους προστασία. 


Προστατεύστε το σπίτι σας από τους διαρρήκτες 
  • Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαμερίσματος µε κλειδαριά ασφαλείας.
  • Μην αφήνετε ποτέ ξεκλείδωτες ή ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα των μπαλκονιών.
  • Μην αφήνετε ποτέ μεγάλα χρηµατικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας και µην γνωστοποιείτε στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο τα περιουσιακά στοιχεία που φυλάσσονται στην οικία σας.
  • Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
  • Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
  • Σε περίπτωση κλοπής, μην μπαίνετε μέσα και ειδοποιήστε το "100" ή το Τμήµα Ασφαλείας της περιοχής σας.
Πως θα αποφύγετε τους «τσαντάκηδες» και τους «πορτοφολάδες» 
  • Αποφεύγετε να μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά.
  • Προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.
  • Μην βάζετε τα πορτοφόλια σε εξωτερικές τσέπες ή στην πίσω τσέπη του παντελονιού.
  • Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες.
  • Βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου και κρατάτε την τσάντα σας πάντοτε κλειστή και προς την πλευρά του τοίχου.
  • Μην διστάσετε να καλέσετε σε βοήθεια φωνάζοντας, αν κάποιος σας επιτεθεί για να σας πάρει την τσάντα.
  • Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να συγκρατήσετε την τσάντα, σκεφθείτε ότι η υγεία σας και η σωματική σας ακεραιότητα είναι πιο πολύτιμα αγαθά.
  • Μην αφήνετε τσάντες ή χρήματα που έχετε πρόσφατα αναλάβει από Τράπεζες μέσα στο αυτοκίνητό σας.
  • Μην αφήνετε τις τσάντες έξω από δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.
  • Μην αφήνετε τις τσάντες σε διπλανές καρέκλες ή τραπέζια καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πως να αποφύγετε μια ληστεία
  • Να φροντίστε να μείνετε μακριά από στενά σοκάκια ή σκοτεινούς δρόµους.
  • Στους χώρους εργασίας σας μην γυρνάτε την πλάτη σας στους πελάτες και δώστε προσοχή σε πελάτες με μυστήρια νευρική συμπεριφορά και εμφάνιση.
Να θυμάστε 
Εάν χάσετε ή σας έχουν κλέψει οτιδήποτε ή εάν ο χώρος που διαμένετε έχει παραβιασθεί ή εάν παρατηρήσετε κάτι ύποπτο που παραπέμπει σε κλοπή, διάρρηξη ή άλλη αξιόποινη πράξη, να ενημερώσετε αμέσως την Αστυνομία (100).
Περισσότερες συμβουλές στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας: www.hellenicpolice.gr

Tρίτωνες Κατερίνης : Η συνάντηση για την κατασκευή του τεχνητού υφάλου στο Κίτρος



    Νοιώθοντας επιτακτική την ανάγκη για πληροφόρηση όταν εντοπίζουμε άγνοια ή ένα έλλειμμα ή κενό πληροφόρησης, είμαστε πρόθυμοι, πάντα ανιδιοτελώς, να προσθέσουμε το λιθαράκι της γνώσης μας …
Θέμα μας η κατασκευή του τεχνητού υφάλου στο Κίτρος Πιερίας και η παρουσίαση του σημαντικού αυτού έργου στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας από τον Δρα Α. Καλλιανιώτη ερευνητή του ΙΝΑΛΕ, την προϊσταμένη της Δνσης Κτηνιατρικής κα Κίτσιου και την προϊσταμένη του Τμήματος Αλιείας Π.Ε. Πιερίας κα Π. Βουλγαρίδου.

Η τσάντα που κάνει πάταγο!



Η απάντηση στην εντολή συγκυβέρνησης των δωσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ... να μην εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την είσπραξη του χαρατσιού από την ΔΕΗ



Tαξιδάκι;...


Τα παιδιά των Ελλήνων τεκμήρια και τα παιδιά των μεταναστών ανθρώπινες ψυχές…





Γράφει ο ..(( Λ ))..
  • Αν αυτός δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού τότε τι είναι;
  • Δεν είναι βλάκες, είναι προδότες που θέλουν να αφανίσουν τον ελληνικό πληθυσμό και να τον αντικαταστήσουν με ψυχές μεταναστών.
  • Η «ενοχοποίηση» των ελληνοπαίδων διευκολύνει τον εποικισμό

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους απλούς Έλληνες πολίτες, τους απλούς ψηφοφόρους που ασυνείδητα ή και συνειδητά λόγω βλακείας ή πλήρους άγνοιας, συνεχίζετε να στηρίζετε δια της ψήφου σας πολιτικές εθνοκτόνες και προδοτικές. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ακόμα πιστεύετε πως το ζήτημα είναι μόνον οικονομικό και πως όλα θα λυθούν ύστερα από τις επίπονες θυσίες που θα κάνουμε …πως θα ανακάμψουμε λαβωμένοι… και τα σχετικά φαιδρά που ακούγονται από τους «περίλυπους» πολιτικούς μας ταγούς.

Σχέδιο εξαφάνισης των πληθυσμών της Ευρώπης

Έλληνες δείτε επιτέλους καθαρά τι συμβαίνει. Δείτε τι προσπαθούν να κάνουν στην Ελλάδααλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση την ύπαρξη εθνικού στοιχείου σε καμία χώρα της Ευρώπης. Για αυτόν τον λόγο φροντίζουν μέσα από τεχνητές διαδικασίες, που δεν γίνονται ευρέως αντιληπτές, να μας οδηγούν σε σταδιακή μείωση των γηγενών πληθυσμών. Το ίδιο πρόβλημα σε ολόκληρη την Ευρώπη. ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και κατ’ επέκταση ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ταυτόχρονα με την αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών τι λέτε πως πετυχαίνουν; Απλά μαθηματικά. Μειώνονται οι γηγενείς πληθυσμοί και αυξάνονται οι μετανάστες…! Συνέπεια αυτού είναι η σταδιακή εξαφάνιση μας και αντικατάσταση μας…!

Το ελληνόπουλο μετατρέπεται σε… «οικονομικό βάρος»

Δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε περεταίρω ανάλυση των σχεδίων της Νέας Τάξης για την εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, καθώς έχουμε ξανά πει πως ότι συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή έχει αυτόν τον σκοπό. Ας μείνουμε εδώ, στο καθαρά Ελληνικό ζήτημα. Γνωρίζοντας λοιπόν οι φωστήρες της βουλής, τα καμάρια μας, οι εθνοσωτήρες μας, ότι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, κατά συνέπεια υπάρχει καιδημογραφικό πρόβλημα, έπραξαν το απολύτως λογικό (!!) για να ξεμπερδεύουν μια ώρα αρχύτερα από την ενοχλητική παρουσία των Ελλήνων σε αυτή τη χώρα. 

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ… ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!!


 Θέσεις προς συζήτηση για πρακτικά βήματα κλιμάκωσης του αγώνα.

του Γιώργος Παπανικολάου
Προχθές βγήκε υπουργός τους στον ΑΝΤ και είπε πως δεν είναι αυτοί που γράφουν τους νόμους που υπογράφουν, αλλά άλλοι, εννοούσε η τρόϊκα, δηλαδή οι ξένοι, δηλαδή πως είναι δοσίλογοι με απλά ελληνικά.
Ο άλλος υπουργός που δεν είναι καν βουλευτής, κάνοντας κουρέλι κάθε έννοια συντάγματος και νομιμότητας, αρνείται να συμμορφωθεί με δικαστική απόφαση.
Όλα όσα μας έχουν φορτώσει τελευταία, ξεκίνησαν και στηρίζονται σε μια «δανειακή σύμβαση» (όπως την ονομάζουν) που δεν την έχουν καν ψηφίσει στη βουλή. Έβαλαν τους υποτακτικούς τους στη δικαιοσύνη να μας πουν πως αυτή δεν είναι διεθνής σύμβαση, καταξεφτιλίζοντας κι αυτόν τον θεσμό.
Έχουν καταλύσει και κουρελιάσει κάθε έννοια συντάγματος και νομιμότητας και αντί να έχουν συλληφθεί, να είναι στη φυλακή και να δικάζονται, αυτοί παριστάνουν τους κυβερνήτες και τους σωτήρες.

Ποιος μπορεί να πει αν έχουν όριο στην κατρακύλα τους;
Ποιος μπορεί να πει ποιο είναι το όριό τους, η κόκκινη γραμμή τους;
Τι θα τους σταματήσει;
Το σύνταγμα; Το έχουν ήδη κουρελιάσει.
Ο πολιτισμός τους; Τους ρωτάς πως θα ζήσουμε με 400 ευρώ και δεν απαντούν.
Τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους για να «αυτοκτονήσουν» περισσότερους έλληνες και να κάνουν μεγαλύτερα εγκλήματα; Εδώ η φαντασία οργιάζει.
 

Δεν έχουν όριο. Αυτός είναι ο φασισμός σήμερα. Αυτή είναι η απειλή. Δεν είναι τα ξόανα που παριστάνουν το πολιτικό κόμμα και κυνηγούν τους μετανάστες. Εδώ είναι ο φασισμός. Είναι οι εγκληματίες, οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν.
 

Οι ναζί είχαν στοχοποιήσει τρεις κατηγορίες: τους εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους κομμουνιστές. Αυτοί παίρνουν αφορμή από κάποιο δείγμα διαφθοράς –της διαφθοράς, δηλαδή του όπλου που χρησιμοποίησαν οι ίδιοι για να επιβάλλουν το καθεστώς τους – μιας οποιασδήποτε κατηγορίας του πληθυσμού και επιτίθενται αδιακρίτως σε όλη αυτή την κατηγορία του πληθυσμού. Αυτό γινότανε και παλιότερα, πριν την κρίση, αν θυμόσαστε, αλλά «με μέτρο». Τώρα γίνεται πλέον με ρυθμό πολυβόλου. Είναι λοιπόν αυτός, σε σχέση με τον ναζισμό, ένας γενικευμένος φασισμός.

Σκληρή κόντρα στο Twitter μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Χάρρυ Κλυνν


 Κόντρα με αιχμηρά tweets ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του κωμικού Χάρρυ Κλυνν.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χάρρυ Κλυνν έγραψε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ελπίζω ότι κάποτε θα μας δοθεί η ευκαιρία, αφού μνημόνιο θα υπάρχει, δεν είμαι βέβαιος, όμως, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, αν υπάρχει Ελλάδα...», με τον πολιτικό να του απαντά: «κάνετε λάθος. Το 1897 η Ελλάς μπήκε υπό τον ΔΟΕ. Το 1912 διπλασιαζόταν η χώρα». 

Νέα επιτυχία της τρικομματικής κυβέρνησης!



Πήραμε την δόση!
Νέα επιτυχία της τρικομματικής κυβέρνησης.
“Άνοιξε ο δρόμος για την ανάπτυξη και για να ξεχρεώσει η χώρα” τόνισε ο κ Σαμαράς από τις Βρυξέλες, με τα 49 δις δανεικά που εξασφάλισε η κυβέρνηση.
Ο κ Στουρνάρας μην μπορώντας να κρύψει την χαρά του, δήλωσε ότι...
τώρα που πήραμε την δόση αρχίζουν τα δύσκολα.
Ανακοίνωσε συγκινημένος αυξήσεις 40% στα τιμολόγια της ΔΕΗ, νέες μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις, και ένα νέο φορολογικό νομοσχέδιο μοναδικής έμπνευσης.
Επίσης εξήγησε πως όταν ξαναπάρουμε δόση, οι δημόσιοι υπάλληλοι θα σταματήσουν να πληρώνονται και θα μετονομαστούν σε εθελοντές.
Εντωμεταξύ στην Ελλάδα, πρώτος παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς ως ο πιο ικανός να μας βγάλει από την κρίση, ενώ η χρυσή αυγή είναι τρίτη στην πρόθεση ψήφου, δικαιώνοντας τον Κ Καραμανλή που είχε πει κάποτε ότι η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.

Πόσο καλά γνωρίζεις το sex ;



Κάντε το τεστ που ακολουθεί, απαντώντας τις ερωτήσεις που θα δείτε, και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δώσετε, δείτε παρακάτω ποιο είναι το αποτέλεσμα του τεστ για εσάς. Για δες, πόσο καλά γνωρίζεις τελικά το σεξ;;



Ερωτήσεις και απαντήσεις

1.Όσο μεγαλώνει κάποιος, η επιθυμία του για sex μειώνεται;

Όχι. Έρευνες γύρω από το sex έχουν δείξει ότι το 58% των αντρών ηλικίας από 61 έως 75% θεωρούν ότι η σεξουαλικές τους επιδόσεις είναι σταθερές ή έχουν αυξηθεί ελαφρώς καθώς μεγάλωσαν. Όσον αφορά τις γυναίκες, μία έρευνα έδειξε ότι το 52% των γυναικών ηλικίας από 70 έως 79 ετών θεωρούν ότι αισθάνονται σεξουαλική επιθυμία ίδια με αυτή που ένιωθαν πριν από 20 χρόνια.

2.Το ποτό αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση;

Όχι. 4 ποτηράκια αλκοόλ περιορίζουν τη σεξουαλική απόδοση. Αυτό σημαίνει για ένα ζευγάρι που τα έχει τσούξει λιγάκι προς το sex ότι ο άντρας έχει περισσότερες πιθανότητες να χάσει τη στύση του και η γυναίκα μπορεί να δυσκολευτεί στον οργασμό. Επιπλέον, το αλκοόλ συχνά έχει ως αποτέλεσμα τη λανθασμένη χρήση προφυλακτικού με ότι αυτό συνεπάγεται.

3.Πόσο μπορεί να επιβιώσει ένα σπέρμα στον κόλπο μίας γυναίκας αμέσως μετά την εκσπερμάτωση;

Μετά την εκσπερμάτωση, ένα σπέρμα μπορεί να επιβιώσει στον κόλπο της γυναίκας για πάνω από 72 ώρες. Γι' αυτό και ορισμένες φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις πότε ακριβώς έμεινε έγκυος μία γυναίκα. Θα μπορούσε να γίνει η σύλληψη ακόμα και δύο μέρες μετά το sex!

4.Είναι κακό κάποιος να αυνανίζεται τρεις φορές την ημέρα;

Όχι. Ένα άτομο μπορεί να αυνανίζεται όσες φορές θέλει. Υπερβολικός είναι ο αυνανισμός όταν επηρεάζει και την υπόλοιπη ζωή του ατόμου(τη δουλειά, τις σχέσεις με τους φίλους ή τον σύντροφο κ.λπ.)

5.Τελικά το μέγεθος μετράει και ποιο είναι το καλύτερο μέγεθος;

Δεν υπάρχει καλύτερο μέγεθος, υπάρχει μέσο μέγεθος που είναι περίπου 16 πόντους σε στύση. Το μέγεθος μετράει μόνο όταν τίθεται θέμα συμβατότητας. Δηλαδή, υπάρχει πρόβλημα όταν ο κόλπος της γυναίκας είναι μικρός ή σφιχτός και το πέος μεγάλο, και το αντίστροφο.

Νέες αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Κοκκίνου από την πίστα! Οι μπουνιές, οι κλωτσιές και ο άγριος καυγάς



Όπως σας ενημερώσαμε χθες, η εμφάνιση της Έλλης Κοκκίνου στο πάρτι της Ομόνοιας ήταν



 ....επεισοδιακή!




Σύμφωνα με το showtime-cy ούτε τα λουλούδια που ορισμένοι ανεγκέφαλοι της πετούσαν στο πρόσωπο δεν την ενόχλησαν αλλά ούτε και τα ασταμάτητα συνθήματα των οπαδών!
Ένα ακόμα περιστατικό ήταν εκείνο που την έκανε την τραγουδίστρια έξαλλη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την πίστα! Ξέσπασε ένας απίστευτος καυγάς που κάθε λεπτό που περνούσε δυνάμωνε όλο και πιο πολύ... Γύρω στα 50 άτομα πιάστηκαν στα χέρια, μπουνιές, κλοτσιές με αποτέλεσμα ο ίδιος ο πρόεδρος να ζήτησε από την ΑΙΑΣ (παραγωγές) να απομακρύνουν την Έλλη από τo stage και να λήξουν το πρόγραμμα. 

Aπό σήμερα μπορείτε να μην πληρώνετε ούτε ένα ευρώ πουθενά, εάν δεν σας δίνουν απόδειξη


Η ρύθμιση που επιτρέπει στους καταναλωτές να μην πληρώνουν το κόστος των προϊόντων και υπηρεσιών που αγοράζουν αν δεν πάρουν απόδειξη λιανικής, τέθηκε από την Παρασκευή σε ισχύ καθώς πήρε ΦΕΚ η σχετική Αγορανομική Διάταξη.

Σύμφωνα με την ΑΔ 4/2012, «Κατά την πώληση προϊόντων και παροχή υπηρεσιών και υπό την επιφύλαξη των διατάξεων...
του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών, του Ποινικού Κώδικα και του ν. 2523/1997, ο καταναλωτής δεν υποχρεούται να καταβάλει το αντίτιμο εάν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο, όπως αυτό ορίζεται στις οικείες διατάξεις».

Μάλιστα, οι επιχειρήσεις υποχρεούνται επίσης να αναρτούν σε εμφανές σημείο του καταστήματος πινακίδα στα ελληνικά και τα αγγλικά που θα αναγράφει ότι «Ο καταναλωτής δεν έχει υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη-τιμολόγιο)». Το ίδιο κείμενο θα αναγράφεται και στους τιμοκαταλόγους εστιατορίων κ.λπ. καταστημάτων εστίασης και αναψυχής. Η υποχρέωση ανάρτησης των πινακίων ισχύει από τις 12 Ιανουαρίου και για τους παραβάτες προβλέπονται πρόστιμα ύψους 1.000 ευρώ.

Eurobank

H Συνταγή της Ημέρας!


Εύκολη Τυρόπιτα με δυόσμο

Συνταγή για 8-10 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κρούστας
250γραμ. ανθότυρο, λιωμένο με το πιρούνι
250γραμ. φέτα, λιωμένη με το πιρούνι
1 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη κεφαλογραβιέρα
3 αυγά, φρέσκα
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένο δυόσμο
4-5 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Προετοιμασία:

Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τη φέτα με τον ανθότυρο καλά με ένα πιρούνι μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μίγμα. Προσθέτουμε την τριμμένη κεφαλογραβιέρα με τα αυγά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε με τα χέρια όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν. Σκεπάζουμε το μπολ και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 40 λεπτά.

Πού μας πηγαίνουν;



Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός 

Προσπαθούν οι κυβερνήσεις να βγάλουν τη χώρα από τα οικονομικά αδιέξοδα; Στόχος τους είναι η ευημερία των Ελλήνων, η δημιουργία ενός Κράτους ανεξάρτητου, ελεύθερου;

Παρουσιάζουμε ορισμένα αναμφισβήτητα στοιχεία που δείχνουν που βαδίζει η χώρα μας και που δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά για τις θέσεις αλλά και την τακτική που ακολούθησαν και ακολουθούν οι πολιτικοί μας..

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή της ΕΛ.ΣΤΑΤ. το 2011, ο πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 9.903.268.

Το 2009 ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ πρέσβυς ε.τ. Ιωάννης Κοραντής υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ο συνολικός αριθμός των νομιμοποιημένων και παράνομων μεταναστών στην χώρα ανερχόταν σε 1.800.000 άτομα εκ των οποίων μόνο 600.000 είχαν συμμετάσχει στις διαδικασίες εκ των υστέρων νομιμοποίησης. (Athens News, 28/9/2009)
Πιο πρόσφατα, πηγές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ανέβαζαν τον αριθμό στα 2.300.000(Ελευθεροτυπία, 22/9/2011).

Με απλούς υπολογισμούς, οι μετανάστες στην Ελλάδα αποτελούν περίπου το 20% του πληθυσμού της! Αριθμός τρομακτικός και με ολέθριες συνέπειες για την εθνική μας ταυτότητα αλλά και για την κατεστραμμένη οικονομία μας.

Αξιοπρόσεκτο σημείο αποτελεί το γεγονός ότι, περίπου το 80% των μεταναστών βρίσκεται σε εργάσιμη ηλικία (15-64), ποσοστό που έρχεται σε αντίθεση µε το 68% του Ελληνικού πληθυσμού. Η ειδοποιός διαφορά µε τον Ελληνικό πληθυσμό είναι η παρουσία περισσότερων Ελλήνων ηλικιωμένων. Επιπλέον, ο αλλοδαπός πληθυσμό παρουσιάζει μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών σε σχέση µε τον ελληνικό (17% για τους αλλοδαπούς και 15% για τους Έλληνες).

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ οι μετανάστες στην Ελλάδα θα φθάσουν τα 4,2 εκατομμύρια εντός της προσεχούς εξαετίας εάν συνεχισθεί ο σημερινός αριθμός αφίξεων και η σοβούσα πολιτική κρίση στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Σε περίπτωση γενικευμένης σύρραξης στη Συρία εκτιμάται ότι 50.000 Σύροι θα διοχετευθούν μέσω Τουρκίας στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι και το στοιχείο ότι η Ελλάδα, εξαιτίας μιας σειράς εσφαλμένων πολιτικών χειρισμών(;), με πρώτη και βασικότερη τον ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 343/2003, γνωστό ως «Δουβλίνο ΙΙ», έχει μετατραπεί σε ευρωπαϊκή «χωματερή παράνομων μεταναστών».

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι η Ελλάδα ανέκαθεν ήταν μια φιλόξενη χώρα, μια χώρα που αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους, χωρίς φυλετικές διακρίσεις. Όλους, εκτός από τον Οτσαλάν φυσικά, που η επίσημη κυβέρνηση Σημίτη τον παρέδωσε στα χέρια των Τούρκων ξεφτιλίζοντας διεθνώς τη χώρα μας. Ας δούμε πιο είναι το σωστό. Να καταστρέφουμε τη χώρα μας και τους πολίτες της ή να έχουμε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι, τόπο εξυπηρέτησης ξένων και ύποπτων συμφερόντων;

Εκτός από το γεγονός της αλλοίωσης της σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται έχουμε και τις πιο κάτω απώλειες.

Ενώ κόβονται ή μειώνονται τα επιδόματα του ταμείου ανεργίας και άλλα που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι δίνει 11 διαφορετικά επιδόματα σε 34.180 μετανάστες. Το ποσό που αναλογεί σε αυτά τα επιδόματα ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ το μήνα, ήτοι 180.000.000 ευρώ ετησίως! Κι έχουν το θράσος οι πολιτικοί να λένε στους Έλληνες πολίτες που πληρώνανε για πολλά χρόνια το Ταμείο Ασφάλισής τους, πως τους μειώνουν τις συντάξεις και τα επιδόματα καθώς επίσης πωςτο ποσόν της ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψης θα ανέρχεται στο ποσόν των 1500 ευρώ ετησίως! Κι ο λαός δεν τους έχει πάρει ακόμα με τα γιαούρτια!

Σοκ! Στον αέρα το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών στης χώρας


Γράφει ο Μακάριος Β. Λαζαρίδης 

Στον «αέρα» κινδυνεύει να βρεθεί το πρόγραμμα της δωρεάν φιλοξενίας 60.000 παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς όλης της χώρας, όπως επίσης και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Μια τέτοια εξέλιξη, εφόσον πάρει σάρκα και οστά, θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερα τα οικονομικά χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες θα πρέπει να στραφούν σε ιδιωτικούς σταθμούς για τη φιλοξενία των παιδιών τους.

Ο κίνδυνος αυτός έγινε γνωστός από τον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. Η εξέλιξη αυτή, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, είναι το αποτέλεσμα απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ακυρώνει τη σύμβαση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) με τους φορείς υλοποίησης του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Η σύμβαση αυτή υπεγράφη μεταξύ της ΕΕΤΑΑ και του υπουργείου Εργασίας, με την πρώτη να είναι ο φορέας υλοποίησης, καθώς τα κοινοτικά κονδύλια δεν μπορούσαν να μεταφερθούν απευθείας στους δήμους. 

Τον Βενιζέλο πότε θα τον προφυλακίσουν;





Κλίμα ίδιο με εκείνο της επιχείρησης "καθαρά χέρια" επιχειρείται να στηθεί γύρω από την υπόθεση Λαυρεντιάδη/Proton Bank με τις δικαστικές αρχές να διατάσσουν, με εντάλματα, τις συλλήψεις στελεχών που εμπλέκονται. Σήμερα προσήχθησαν τρία ακόμη υψηλόβαθμα στελέχη, οι κ.κ. Αν. Αθανάσογλου, Τρ. Κολλίντζας, Δ. Σαραμαντής.  ενώ αναμένεται νέος κύκλος συλλήψεων για την υπόθεση ακόμα και εντός του Σαββατοκύριακου.
Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψη του Πέτρου Κυριακίδη, στενού συνεργάτη του Λ. Λαυρεντιάδη και ιδιοκτήτη του Flash 96. Από την υπόθεση αναμένεται να προκύψουν στοιχεία που θα εμπλέκουν και άλλους τραπεζικούς καθώς και την Τράπεζα της Ελλάδος. Το ερώτημα είναι σε πιο βαθμό θα πιέσει η δικαιοσύνη για την αποκάλυψη της αλήθειας...
Όπως όλα δείχνουν η δικαιοσύνη υλοποιεί σχέδιο στη βάση της κυβέρνησης για την εμπέδωση της "κάθαρσης" στις επιχειρήσεις, ξεκινώντας μάλιστα από τα "μεγάλα ψάρια", το κατά πόσο βέβαια ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι ο "νονός" ή το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης μένει να αποδειχθεί στη συνέχεια.
Στο μικροσκόπιο όμως των εισαγγελικών Αρχών μπαίνει και το σχέδιο που εξύφανε και ολοκλήρωσε ο τότε υπουργός Οικονομικών και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει το σκάνδαλο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, φρόντισε να πριμοδοτήσει «για λόγους δημοσίου συμφέροντος» την υπό κατάρρευση τράπεζα με 100.000.000 ευρώ από τα διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου.
Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος φρόντισε, εκ των υστέρων, να «αθωώσει» τον εαυτό του και μάλιστα αναδρομικά, καθώς με μια διάταξη της «ντροπής» έδωσε «συγχωροχάρτι» για όλες τις πριμοδοτήσεις τραπεζών από υπουργούς Οικονομικών, από το 1997 και εντεύθεν.

Εφιαλτικά στοιχεία: Στο 1.230.918 ο αριθμός των ανέργων τον Σεπτέμβριο του 2012


Οταν δηλαδή δεν είχε κλείσει ακόμη η τουριστική σεζόν!!!



Την κόλαση που βιώνει ένας στους 4 Έλληνες που λόγω της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί εκτός της αγοράς εργασίας περιγράφουν τα εφιαλτικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.
Κατά το Γ΄ Τρίμηνο του 2012 ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 3.739.018 άτομα και των ανέργων σε 1.230.918. Το ποσοστό ανεργίας ήταν 24,8%, έναντι 23,6% του προηγούμενου τριμήνου και 17,7% του αντίστοιχου τριμήνου 2011.
Η απασχόληση μειώθηκε κατά 1,4% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 8,3% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2011. Ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 5,3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 40,2% σε σχέση με το Γ΄ Τρίμηνο του 2011.
Κι όλα αυτά όταν δεν είχε κλείσει ακόμη η τουριστική σεζόν και δεν είχαν εγγραφεί ως άνεργοι όσοι εργάζονται στον κλάδο αυτό!!!
Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Στατιστικής υπηρεσίας, το ποσοστό ανεργίας των γυναικών (28,9%) είναι σημαντικά υψηλότερο από των ανδρών (21,7%).
Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (56,6%), το οποίο στις νέες γυναίκες φθάνει στο 65,4%.
Η κατανομή της ανεργίας, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο εκπαίδευσης, έχει ως εξής: το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται σε όσους δεν έχουν πάει καθόλου σχολείο (41,0%) ενώ ακολουθούν τα άτομα με πτυχία Ανώτερης Τεχνολογικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (28,0%). Τα χαμηλότερα ποσοστά παρατηρούνται σε όσους έχουν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό (12,6%) και στους πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (17,2%).
Από το σύνολο των ανέργων που αναζητούν μισθωτή απασχόληση, το 43,9% αναζητά αποκλειστικά πλήρη απασχόληση, ενώ το 48,2% αναζητά πλήρη αλλά στην ανάγκη είναι διατεθειμένο να εργαστεί και με μερική απασχόληση. Τέλος, το 7,8% αναζητά μερική απασχόληση ή δεν ενδιαφέρεται αν θα βρει μερική ή πλήρη απασχόληση.
Ένα ποσοστό ανέργων (5,2%) απέρριψε, κατά τη διάρκεια του Γ’ τριμήνου του 2012, κάποια πρόταση ανάληψης εργασίας για διάφορους λόγους, κυρίως επειδή:
α) δεν εξυπηρετούσε το ωράριο (25,7%),
β) δεν εξυπηρετούσε ο τόπος εργασίας (24,2%),
γ) δεν ήταν ικανοποιητικές οι αποδοχές (24,0%).

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ: Δείτε ποιοι θα ζήσουν το 2013 με... 56 ευρώ το μήνα!



Το ΧΩΝΙ σας λέει την αλήθεια που οι άλλοι σας κρύβουν
για το πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα πληρώσετε στην εφορία

Οι φοροτεχνικοί συνεργάτες της εφημερίδας αποκαλύπτουν την αλήθεια για  το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και δίνουν συγκεκριμένα παραδείγματα για  το πώς η κυβέρνηση της τρόικας εξοντώνει ολόκληρα τμήματα του  ελληνικού λαού.


Διαβάστε, επίσης, Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου

Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ετοιμάζεται να  βγάλει νόμο για να καλύψει αναδρομικά τις παρανομίες! Παναγιωτόπουλος  και Καράμπελας υποκύπτουν στον πολιτικό εκβιασμό και κρατάνε σε ομηρία  145.000 στρατιωτικούς!
Διαβάστε Στο ΧΩΝΙ: Θα πάρουν τελικά μέρισμα οι απόστρατοι τα Χριστούγεννα;

Ξεπουλάνε κοψοχρονιά την ΕΥΔΑΠ και τα Κρατικά Λαχεία: Το ΧΩΝΙ  αποκαλύπτει πώς μαγειρεύουν τα νούμερα για να μας πείσουν ότι η  περιουσία του ελληνικού λαού δεν αξίζει φράγκο και να τη δώσουν για  ένα κομμάτι ψωμί σε κολλητούς και ημετέρους.

Μόνο Στο ΧΩΝΙ, δύο αναλύσεις για την Αργεντινή που θα συζητηθούν: Τα  ψέματα που μας λένε για την Αργεντινή ώστε να δικαιολογήσουν το  πλιάτσικο τους στην Ελλάδα. Πώς η Κίρχνερ έστειλε τα ξένα κοράκια από  εκεί που ήρθανε και αρνήθηκε να δώσει φράγκο σε αυτούς που  επιβουλεύονταν την εθνική ανεξαρτησία του λαού της.


Αυτήν την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ κρατούν:

Κρούσματα ψώρας σε σχολείο της Κυψέλης



Δύο κρούσματα ψώρας εντοπίσθηκαν σε μαθητές δημοτικού σχολείου της Κυψέλης, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο διαβίβασε το σχολείο στη διεύθυνση υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με το έγγραφο, πρόκειται για δύο αδέρφια τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της θεραπείας στο σπίτι τους. Το περιστατικό αν και μεμονωμένο επαναφέρει το πρόβλημα υποβάθμισης στο κέντρο της πρωτεύουσας και ειδικότερα στον μαθητικό πληθυσμό.

Και στο παρελθόν έχει θορυβήσει τις υγειονομικές αρχές τα κρούσματα ψώρας που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις περιοχές της Κυψέλης, πλατείας Βικτωρίας και Αγ. Παντελεήμονα.

Νεκρό 12χρονο αγόρι έξω από καταυλισμό αθίγγανων στα Μέγαρα



Παιδάκι 12 ετών βρέθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρό στα Μέγαρα, έξω από καταυλισμό αθίγγανων.

Έχει δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος, στην καρδιά και τον πνεύμονα.

Στο σημείο σπεύδει ισχυρή αστυνομική δύναμη
.

10 λόγοι που μου… αρέσει η οικονομική κρίση!


tavli 300x199 10 λόγοι που μου… αρέσει η οικονομική κρίση! 
Μου αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δεν με αγριοκοιτάζει πια, αλλά λιώνει στα γέλια. Άσε που έδιωξε μερικούς που δε μου άρεσε η φάτσα τους.
Μου αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον, γιατί έτσι θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.
Μου αρέσει που ακρίβυνε η βενζίνη και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο. Γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω περισσότερα χρόνια και κάνω καλό και στην καρδιά μου, αφού περπατάω περισσότερο. Άσε που όταν πάμε βόλτα με τους φίλους μου όλοι πια τσοντάρουν για βενζίνη ενώ παλιά έκαναν τον «Κινέζο».
Μου αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά. Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον!
Μου αρέσει που το μέλλον της χώρας είναι αβέβαιο, γιατί σε όλους μας έλειπε λίγο πολύ η περιπέτεια στη ζωή μας.

Ευχές .., στείλτε τις ευχές σας μέσα από το Βlog Εδώ Πιερία στο mail: edopieria@gmail.com


animated_snow_globe_christmas_by_laynesgirl-d4ivit2

christmas-tree
Για τις ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ της ΓΕΝΝΗΣΗΣ του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ

&

για την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ BLOG ΜΟΝΟ!!!





ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ 
ΦΤΗΝΆ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ. 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ  ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ. 6945211444








''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 
ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 
ώσπου να μασε δώσει..."

Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566