ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Vin Diesel: ”Θέλω να γυρίσουμε το Fast & Furious 7 στην Ελλάδα!”…Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού;

2LGAbPO 300x200 Vin Diesel: ”Θέλω να γυρίσουμε το Fast & Furious 7 στην Ελλάδα!”...Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού;Τις προηγούμενες ημέρες οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου του κινηματογράφου βρέθηκαν στο Λονδίνο, εκεί όπου έγινε η avant premiere της ταινίας Fast & Furious 6. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο γνωστός Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος συνάντησε τον Vin Diesel, με τον Αμερικάνο να δηλώνει πως θα ήθελε να γυριστούν μερικές σκηνές του Fast & Furious 7 στην Ελλάδα. Ο superstar του Hollywood ανέφερε:
Θα ήθελα πολύ να γυριστεί το επόμενο Fast & Furious στην Ελλάδα! Δεν έχω έρθει ποτέ στην χώρα σας αλλά γνωρίζω ότι τα ωραιότερα σετ γυρισμάτων είναι οι φυσικές ελληνικές τοποθεσίες.
Ξέρεις, όμως, περισσότερο από εμένα εξαρτάται και από εσάς… Δηλαδή πρέπει η χώρα σας να μας δώσει κίνητρα για να έρθει μια τόσο μεγάλη παραγωγή εκεί. Το προηγούμενο Fast &a Furious γυρίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ριο ντε Τζανέιρο, τώρα στο Λονδίνο στα πιο κεντρικά σημεία και πραγματικά οι Άγγλοι το ήθελαν πολύ.
Μέρος του επόμενου έβδομου φιλμ θα γυριστούν στο Τόκιο. Δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ λοιπόν… Αν μας ακούτε υπεύθυνοι τουρισμού… Είμαστε εδώ και θέλουμε να γυρίσουμε το επόμενο συναρπαστικό Fast & Furious στην Αθήνα και στα νησιά σας!
Ο Vin Diesel είπε μάλιστα on camera στα ελληνικά: ” Ελλάδα σ’ αγαπώ!”. Ακούει κανείς εκεί στο Υπουργείο Τουρισμού; Αν γίνει πραγματικότητα και μερικές σκηνές του επόμενου F&F γυριστούν στην Ελλάδα, θα είναι πραγματικά διαφήμιση τεραστίων διαστάσεων!
MTV Greece

Μαθητές: Δεν τους κάνει καλό η πολλή μελέτη στο σπίτι

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι εργασίες στο σπίτι όχι μόνο δεν βοηθούν τους μαθητές να μάθουν περισσότερα, αλλά δρουν ανασταλτικά και στις σχολικές τους επιδόσεις. Οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα συγκρίνοντας τον όγκο της εργασίας που «κουβαλούν» από το σχολείο στο σπίτι οι μαθητές με τις σχολικές τους επιδόσεις.

Σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό ψυχολόγο Ρίτσαρντ Ουόλκερ, στις χώρες του ΟΟΣΑ, όπου το εκπαιδευτικό σύστημα φορτώνει τα παιδιά με πολλή δουλειά, οι επιδόσεις τους ήταν χαμηλότερες στο τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA, σε σχέση με τους συμμαθητές τους που δεν έχουν τόσο φόρτο εργασίας. Οι ερευνητές χαρακτηρίζουν «επιζήμια» την υποχρέωση της πολύωρης καθημερινής μελέτης στο σπίτι, αντιπροτείνοντας μία με δύο ώρες μελέτης την εβδομάδα στις πρώτες τάξεις του δημοτικού και σταδιακή αύξηση στις τελευταίες.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, ενώ συνάδελφοί τους από το Πανεπιστήμιο του Ντιουκ συστήνουν η μελέτη στο σπίτι να μην ξεπερνάει τα 15 λεπτά στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, για να αυξάνεται 10 λεπτά τον χρόνο τα επόμενα έτη.

vivanews.gr

H γυναίκα του 40χρονου παιδεραστή που είχε ασελγήσει σε 21 ανήλικα κορίτσια ξεσπά

128 300x191 H γυναίκα του 40χρονου παιδεραστή που είχε ασελγήσει σε 21 ανήλικα κορίτσια ξεσπάΣοκαρισμένη είναι η γυναίκα του 40χρονου Έλληνα που συνελήφθη στα Πετράλωνα καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια φέρεται να έχει ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8-14 ετών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση, ο δράστης εντόπιζε τα θύματά του, όταν έφευγαν από το σχολείο τους και τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας τους.
Προσποιούμενος τον αστυνομικό που διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο τους, τα οδηγούσε σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
«Το Σάββατο ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν γνώριζα τίποτα για τη δράση του και όταν ενημερώθηκα σοκαρίστηκα» είπε η σύζυγος του 40χρονου και πρόσθεσε «Έχουμε ένα παιδί μαζί. Δεν γνώριζε τίποτα, τώρα όμως ναι. Και έχει σοκαριστεί».
Σε ερώτηση για αν πιστεύει ότι ο σύζυγός της έχει κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείται, απαντά «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο πια. Δε θέλω να πιστεύω τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο . Για εμένα τελείωσε. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια.»
Βέβαια η σύζυγός του ήξερε ότι ο 40χρονος τη δεκαετία 1995 – 2005 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί δύο φορές για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ηλικίας κάτω των 12 ετών.
Παρ’ ολ’ αυτά φαίνεται πως τον είχε πιστέψει. «Μου έλεγε ότι είναι αθώος και ότι τον είχαν μπλέξει» τονίζει.
Πηγή: εκπομπή Μίλα-star

Πώς να βάζετε τους φακούς επαφής στο μάτι σας

Η τοποθέτηση του φακού επαφής στο μάτι, είναι σαν το... ποδήλατο. Εάν το μάθεις να το κάνεις, δεν το ξεχνάς ποτέ.
Τι γίνεται όμως όταν για πρώτη φορά αποφασίσουμε να πετάξουμε τα γυαλιά και να βάλουμε φακούς επαφής; Σίγουρα ο οπτικός ή ο οφθαλμίατρος μας θα μας έχουν δείξει αλλά όταν βρεθούμε μόνοι μας μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου τα πράγματα αλλάζουν. Μας πιάνει άγχος, τα δάχτυλα μας τρέμουν, τα μάτια μας αντανακλαστικά ανοιγοκλείνουν ο φακός “γυρίζει” και μπερδεύουμε την “καλή” πλευρά με την ανάποδη και το πιθανότερο είναι ή να αργήσουμε στη δουλειά μας, ή να πετάξουμε νευριασμένοι τους φακούς και να ξαναβάλουμε τα γυαλιά μας.

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένας χρήσιμος “μπούσουλας” για να τοποθετούμε με ασφάλεια τον φακό στο μάτι. Μας δείχνει βήμα βήμα πως γίνεται η τοποθέτηση, που πρέπει να κοιτάμε, με ποιο δάχτυλο να πιάνουμε τον φακό, πως να καταλαβαίνουμε ότι είναι από τη σωστή πλευρά και πως να μην ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας. Να θυμάστε πάντα ότι το Α και το Ω στην τοποθέτηση των φακών επαφής είναι τα καθαρά χέρια.

Δέσμευσαν το σκάφος του Πλούταρχου – Κινδυνεύει να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο

ploutarxos 660 1 570x259 300x136 Δέσμευσαν το σκάφος του Πλούταρχου   Κινδυνεύει να κατηγορηθεί για λαθρεμπόριοΔεσμεύτηκε από τις Αρχές τo σκάφος του δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου καθώς είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό.
Σύμφωνα με την RealNews το Δημόσιο ζητά τώρα για να αποδεσμεύσει το «St. George», το ποσό των 300.000 ευρώ, που είναι ο φόρος ο οποίος αναλογεί προκειμένου να είναι νόμιμο. Το σκάφος ήταν δηλωμένο σε εταιρία, όμως μετά από έρευνα των Αρχών αποδείχτηκε πως η θέση της μαρίνας στην οποία είναι αγκυροβολημένο ενοικιάζεται από τον τραγουδιστή, στο όνομα του οποίου έχουν εκδοθεί και τα ναυλοσύμφωνα.
Εις βάρος του τραγουδιστή θα σχηματιστεί δικογραφία ενώ κινδυνεύει να κατηγορηθεί και για λαθρεμπόριο. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή δήλωσε ότι δεν είχε ειδοποιηθεί ο Γιάννης Πλούταρχος για να προχωρήσει σε μετατροπή του σκάφους από επαγγελματικό σε ιδιωτικό αλλά οι Αρχές αντιτείνουν ότι ο νόμος ισχύει για όλους και κανένας ιδιοκτήτης δεν είχε ειδοποιηθεί προσωπικά.

10 λόγοι που γκριζάρουν τα μαλλιά

Τα μαλλιά γκριζάρουν όταν τα κύτταρα σταματούν να παράγουν χρωστική ουσία. Πότε συμβαίνει αυτό και γιατί σε ορισμένους ανθρώπους γίνεται πιο νωρίς από το ό,τι σε άλλους;
Συνήθως, οι λευκοί άνθρωποι αρχίσουν να γκριζάρουν στα μέσα της δεκαετίας των 30 χρόνων τους, οι Ασιάτες λίγο πριν τα 40 και οι Αφρο-Αμερικανοί, όταν διανύουν τη δεκαετία των 40. Οι μισοί από όλους τους ανθρώπους, έχουν ένα σημαντικό ποσοστό γκρίζων μαλλιών μέχρι την ηλικία των 50 ετών.

Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να εμφανίζουν τα πρώτα (αγχωτικά ομολογουμένως) γκρίζα μαλλιά τους πριν καν κλείσουν τα πρώτα «–άντα». Για αυτό το όχι και τόσο ασυνήθιστο τελικά φαινόμενο, υπάρχουν 10 βασικές αιτίες.

Κακή διατροφή

Σε μια εποχή, όπου το έτοιμο και γρήγορο φαγητό είναι υπεύθυνο για χίλιες δυο δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι, ότι τα γκρι μαλλιά ξεκινούν από την κακή διατροφή. Πρόσφατα μάλιστα, ερευνητές πρότειναν ότι μία θρεπτική διατροφή, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα και ασβέστιο μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της μελανογένεσης, η οποία παράγει τη χρωστική ουσία μελανίνη, που χρειάζονται τα μαλλιά να έχουν για να διατηρούν το χρώμα τους.

Λεύκη

Η λεύκη είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα μαλλιά και το δέρμα χάνει την μελάγχρωσή του, λόγω της μείωσης της παραγωγής μελανίνης από το αμινοξύ τυροσίνη, που είναι υπεύθυνο για το δέρμα και το χρώμα των τριχών. Όταν η παραγωγή μελανίνης μειώνεται ξαφνικά ή σταματάει εντελώς, αυτό κάνει την τρίχα να χάσει το χρωματισμό, που δίνει το φυσικό χρώμα. Αποτέλεσμα αυτού, είναι οι θύλακες των τριχών που αναπτύσσονται μετά τη μείωση της μελανίνης να μην έχουν κανένα χρώμα.

Έλλειψη Β12 και / ή φολικού οξέος

Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Τμήματος Δερματολογίας στη Σουηδία διεξήγαγαν πρόσφατα μια μελέτη, όπου οι συμμετέχοντες που πάσχουν από αυξημένη λεύκη κατανάλωναν φολικό οξύ και βιταμίνη Β12 μέσω της διατροφής τους και σε συμπληρώματα. Έκπληκτοι ανακάλυψαν, ότι ένα ποσοστό της τάξης του 64% των συμμετεχόντων παρουσίασαν καινούργιο χρώμα στα μαλλιά τους, ενώ 6 από αυτούς εμφάνισαν ολοκληρωτικά το φυσικό τους χρώμα.

Είστε καπνιστής;

Άλλο ένα «χτύπημα» για τους καπνιστές. Εκτός από τον αυξημένο κίνδυνο για διάφορες θανατηφόρες ασθένειες όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και η νεφρική ανεπάρκεια, το κάπνισμα μπορεί επίσης να προκαλέσει πρόωρο γκριζάρισμα στα μαλλιά.

Μια μελέτη του 1997, που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στην Αγγλία ανακάλυψε, ότι οι καπνιστές ήταν έως και τέσσερις φορές πιο πιθανό να έχουν γκρίζα μαλλιά, από ό,τι οι μη καπνιστές.

Προϊόντα λεύκανσης δοντιών

Αυτό το λευκό χαμόγελο, για το οποίο είστε πολύ περήφανοι, ίσως σας κοστίσει…τα μαλλιά της κεφαλής σας. Οι επιστήμονες γνωρίζουν, ότι η αύξηση των επιπέδων του υπεροξειδίου του υδρογόνου μέσα στο σώμα, προκαλεί το θάνατο των μελανοκυττάρων, απενεργοποιώντας τα ένζυμα, τα οποία είναι άμεσα υπεύθυνα για τη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών. Μία μελέτη έδειξε μάλιστα, ότι ακόμη και η παραμικρή δόση του υπεροξειδίου του υδρογόνου (που είναι το κύριο συστατικό στα περισσότερα προϊόντα λεύκανσης των δοντιών), μπορεί να δώσει την αφορμή για να ξεκινήσει ο θάνατος των μελανοκυττάρων.

Περιβαλλοντική μόλυνση

Το δέρμα είναι επιρρεπές σε βλάβες, εξαιτίας των επιζήμιων ελευθέρων ριζών που δημιουργούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Αυτές οι μοριακές ελεύθερες ρίζες στην ουσία, δεσμεύουν τα υγιή κύτταρα και υποσκάπτουν τα ηλεκτρόνια, αφήνοντάς τα ανεξέλεγκτα στον οργανισμό.

Η διεργασία αυτή μπορεί να προκαλέσει το είδος εκείνο της κυτταρικής βλάβης, που επηρεάζει αναπόφευκτα την παραγωγή μελανίνης, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση του υγιούς φυσικού χρώματος των μαλλιών.

Γενετική προδιάθεση

Φυσικά, τα γκρι μαλλιά είναι και «κληροδότημα» της οικογενειακής παράδοσης. Εάν οι γονείς ή οι παππούδες σας άρχισαν να γκριζάρουν σε μια ορισμένη ηλικία, τότε πολύ πιθανόν σε ανάλογη ηλικία να ξεκινήσουν και τα δικά σας μαλλιά να γκριζάρουν.

Ερευνητές του Συστήματος Υγείας του Birmingham και του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα επιβεβαίωσαν πρόσφατα, τη σπουδαιότητα του ρόλου της γενετικής στο ζήτημα των μαλλιών, δηλώνοντας ότι, η γενετική καθορίζει όχι μόνο το χρώμα τους αλλά και την ηλικία (του ατόμου) στην οποία θα ξεκινήσει το γκριζάρισμα.

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών

Όπως και στην περίπτωση των προϊόντων λεύκανσης, έτσι και στα προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών εμπεριέχεται υπεροξείδιο του υδρογόνου, προκαλώντας λεύκανση της τρίχας.

Λευκαντικά μαλλιών (ντεκαπάζ), βαφές, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες περιέχουν την ουσία αυτή, γι’ αυτό καλό θα ήταν πριν τα αγοράσετε να ελέγχετε πάντα τα επίπεδα του υπεροξειδίου του υδρογόνου που περιέχουν.

Το στρες

Έρευνες έχουν δείξει, ότι τα υψηλά επίπεδα του στρες συμβάλλουν άμεσα στην πρόωρη γήρανση των μαλλιών. Τα επίπεδα του άγχους ενισχύουν την παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου, το πλεόνασμα του οποίου συσσωρεύεται στη συνέχεια μέσα στους θύλακες των τριχών, προκαλώντας έτσι το θάνατο των μελανοκυττάρων, άρα και το γκριζάρισμα των μαλλιών.

Ηλικία

Επειδή «δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον» όσο γερνά ο άνθρωπος, το σώμα επιβραδύνει την παραγωγή αντιοξειδωτικών ενζύμων και αμινοξέων, γεγονός που οδηγεί αναπόφευκτα στα γκρίζα μαλλιά.
clickatlife.gr

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Τόμας στην κοπέλα του – «Τώρα είσαι το παιδί μας»

 Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Τόμας στην κοπέλα του – «Τώρα είσαι το παιδί μας»
«Τώρα είσαι το παιδί μας, η κόρη μας. Ο Τόμας σε ήθελε στη ζωή του κι εμείς στη δική μας.
Θα έχεις πάντα μια δεύτερη οικογένεια, θα έχεις πάντα τη στήριξη και την αγάπη μας. Όπως αγάπησες και στήριξες τον άγγελό μας, έτσι κι εμείς θα στεκόμαστε πλάι σου».
Με αυτά τα συγκινητικά και από καρδιάς λόγια, η μητέρα του Τόμας Πρωτόπαπα ευχαρίστησε την κοπέλα του αδικοχαμένου ηθοποιού, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου. Την 20χρονη κοπέλα, που τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σύντροφος του 26χρονου Τόμας, ο οποίος πέθανε έπειτα από 66 ημέρες μάχης, στην εντατική του ΚΑΤ.
Όπως αναφέρει το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η Ιωάννα έμεινε στο πλευρό του ηθοποιού, αλλά και της οικογένειάς του, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του. Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός ότι η είδηση του θανάτου του Τόμας την βρήκε μόλις είχε φύγει από την Αθήνα, με προορισμό την Καλαμάτα, για να δώσει εξετάσεις στη σχολή που σπουδάζει.
Την προηγούμενη ημέρα του θανάτου του Πρωτόπαπα, η Ιωάννα είχε αφήσει το πλευρό του αγαπημένου της για πρώτη φορά, έπειτα από το ατύχημα. Αν και όλο αυτό το διάστημα είχε διακόψει τις σπουδές της, μετά από συζήτησ με την οικογένεια του συντρόφου της, αλλά και των στενών τους φίλων, αποφάσισε το βράδυ πριν να επιστρέψει στην Καλαμάτα, προκειμένου να δώσει ορισμένα μαθήματα στην εξεταστική.
Εκεί ήταν που την περασμένη Τρίτη, η 20χρονη έμαθε την είδηση του θανάτου του Τόμας. Η Ιωάννα, για τη στάση και την ωριμότητα της οποίας λέγονται μόνο καλά λόγια, επέστρεψε αμέσως στην Αθήνα, και βρέθηκε στο πλευρό των γονιών και των φίλων του ηθοποιού.
ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Παγωτό βανίλια-κανέλα, μια ιστορία αγάπης!

Σας δηλώνω ότι αυτό δεν είναι παγωτό, είναι έρωτας! Κάθε κουταλιά δημιουργεί ερωτική ατμόσφαιρα! Και τώρα είναι η κατάλληλη εποχή…
για να το απολαύσουμε. Λίγο πριν το καλοκαίρι, έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε από το σπίτι λίγο περισσότερο, γεμίζουμε και πάλι τη βεράντα μας λουλούδια, έχουμε κάνει και τις πρώτες μας βουτιές, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και δεν υπάρχει καλύτερη παρέα από ένα σπιτικό παγωτό με έντονο άρωμα και βελούδινη υφή!

Ο λόγος που διάλεξα την κανέλα είναι για χάρη του φίλου μου που χρόνια τώρα ψάχνει αυτή τη γεύση όπου βλέπει να πουλάνε παγωτά! Το είχε δοκιμάσει στην Κω, όταν ήταν φαντάρος και από τότε δεν το ξαναβρήκε πουθενά. Ρωτάει λοιπόν τον κάθε σερβιτόρο τι γεύσεις έχουν κι αφού εκείνος του αραδιάσει 20 διαφορετικές, η απάντηση (η μάλλον η ερώτηση) είναι μία: παγωτό κανέλα έχετε?

Του το είχα τάξει ότι θα το κάνω κάποια στιγμή και τώρα του το πρόσφερα σαν δώρο για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου που θα είναι γεμάτη θάλασσα, βόλτες, χαλαρές βραδιές και χαμόγελα!

Τη βανίλια την πρόσθεσα γιατί απλώς την αγαπώ. Και γιατί κάνει καλό ζευγάρι με την κανέλα! Έτσι λοιπόν, αν θελήσουμε να το προσωποποιήσουμε, πείτε ότι εγώ είμαι η βανίλια κι εκείνος η κανέλα! Γλυκιά κι αέρινη εγώ, στιβαρός και αρρενωπός εκείνος, μια χαρά θα περάσουμε το καλοκαίρι!!...

Υλικά για παγωτό βανίλια-κανέλα:

150γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250γρ γάλα φρέσκο
350γρ ζαχαρούχο γάλα, παγωμένο
3 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
Μπόλικη κανέλα (αλήθεια, την έριξα με το μάτι, μέχρι να δείτε να σκουραίνει κάπως το μίγμα σας και φυσικά ανάλογα τις προτιμήσεις σας)
1 φακελάκι βανιλέτα

Εκτέλεση για παγωτό βανίλια-κανέλα:

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί μαζί με την άχνη ζάχαρη. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα ανακατεύοντας μαλακά. Προσθέτουμε την βανίλια και την κανέλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ζαχαρούχο. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό όλα τα υλικά με το μίξερ μας και βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή. Που σημαίνει ότι κάθε μισή ώρα, πρέπει να το βγάζουμε και να το χτυπάμε με το μίξερ, ώστε να σπάσει ο πάγος και να γίνει μαλακό και αφράτο.

Θα επαναλάβουμε το χτύπημα 4-5 φορές. Εμένα καλύτερα μου έσφιξε την επόμενη μέρα. Αφού το χτύπησα 5 φορές, το άφησα αρκετά ζουμερό και την επόμενη μέρα είχε δέσει και ήταν όσο σκληρό έπρεπε. Φροντίστε να το φτιάξετε σε σκεύος που να μην είναι πολύ βαθύ, αλλά να μπορεί να χτυπηθεί εκεί μέσα με το μίξερ. Όταν το δοκιμάσετε, θα καταλάβετε ότι τόσο καιρό απ’ έξω, δεν τρώτε πραγματικό παγωτό!

Καλό καλοκαίρι!