ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ I.M. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

    Την Κυριακή των Βαΐων 21-4-2019 και ώρα 15.05 και σε επανάληψη τη Μεγάλη Δευτέρα 22-4-2019 και ώρα 19.00', θα προβληθεί από την Ρella tv η εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2019 στον Κολινδρό, με ομιλητή τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Μάξιμο Κυρίτση, Ηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Ιεράς Μονής του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, με θέμα "Το Πάσχα. Η εορτή των εορτών".  Στην εκδήλωση επίσης χορός ιεροψαλτών των δύο ενοριών της κωμόπολης, έψαλλε επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, εισάγοντας με τον τρόπο αυτό τους παρευρισκόμενους στο κατανυκτικό κλίμα των Μεγάλων Εορτών του Πάθους της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού.

Με στόχο το νερό και το άνοιγμα των δρόμων, η ιδιωτική υπάλληλος Αθανασία Πουλιάκη υποψήφια τοπική σύμβουλος Μηλιάς στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου


 Η ιδιωτική υπάλληλος Αθανασία Πουλιάκη θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος Μηλιάς στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Πατσιοδήμο και έχουν 2 παιδιά, ενώ ταυτόχρονα είναι φοιτήτρια γεωπονίας. 
 

Η Αθανασία είναι ένας νέος, εργατικός και ανήσυχος άνθρωπος, που επέλεξε τον Θανάση με συγκεκριμένο στόχο: «Με κέρδισε η επιμονή του να λύσει οριστικά το πρόβλημα του νερού στο χωριό μας και όλα τα άλλα χωριά του Δήμου μας, ενώ είναι πολύ σημαντικό πως είναι ο μόνος που έχει στο πρόγραμμά του το άνοιγμα όλων των αγροτικών μας δρόμων, για να μπορούν με ευκολία να πηγαίνουν οι αγρότες μας στα χωράφια τους. Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Οργανωτική Συνδιάσκεψη του Ινστιτούτου Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πιερίας–Ολύμπου «Λίκνο των Μουσών»

Οργανωτική Συνδιάσκεψη του «Λίκνο των Μουσών» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στις Καρυές Πιερίων. Η συνδιάσκεψη έχει σαν σκοπό να ασχοληθεί με επενδυτικές προτάσεις που αφορούν στην Πιερία όπως η δημιουργία ενός θεματικού πάρκου που να αναφέρεται στην αξιοποίηση του άυλου πλούτου  της Πιερίας  με άξονες τη Μυθολογία, την Ιστορία, την Παράδοση, τον Όλυμπο,  τους Ολύμπιους Θεούς , τις Μούσες, και τη γέννηση των Επιστημών και του Πολιτισμού.

Η λειτουργία των θεματικών πάρκων είναι συνδεδεμένη με την έννοια της αειφόρου αναπτύξεως διότι έχουν άμεση σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος και των οικοσυστημάτων, λόγω του χαρακτήρα της επένδυσης και των σχετικών εξοπλισμών.

Ο Πεπ, η λύση στο πρόβλημα που λέγεται Σιτι και όχι το αντίθετο!

Ο Πεπ, η λύση στο πρόβλημα που λέγεται Σιτι και όχι το αντίθετο!

Όπως τα σαλιγκάρια βγαίνουν έπειτα από τη βροχή, ξεμύτισαν και όλοι οι  αμφισβητίες του Πεπ μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στο επικό παιχνίδι με την Τότεναμ. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται εύκολα όλοι είναι πως ο Γκουαρντιόλα δεν αποτελεί το πρόβλημα αλλά τη λύση για μια Σίτι, που από το 1971 μέχρι σήμερα έχει παίξει μόλις σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό, αυτόν του 2016. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 Για τον Καταλανό προπονητή μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό από τις μέρες που έφυγε από την Βαρκελώνη για το εάν τελικά είναι τόσο καλός προπονητής ή εάν οι ποδοσφαιριστές που είχε στην Μπαρτσελόνα ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά. Εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο στέκονται κυρίως στην παρουσία του στην Μπάγερν, ξεχνώντας ωστόσο πως οι Βαυαροί εξακολουθούν και δεν έχουν παίξει τελικό στο Champions League από την κατάκτηση του τροπαίου το  2013 και μάλιστα έχουν πάθει αρκετές πανωλεθρίες και μετά την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα, όπως η φετινή από τη Λίβερπουλ μέσα στο Μόναχο.


Επίσης αυτό που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, είναι πως ο Γκουαρ

Απάντηση του ολυμπιονίκη Αλεξάνδρου Νικολαΐδη


Παίκτες Ηρακλή: Έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα…

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του “κυανόλευκου ποδοσφαιρικού τμήματος, μέσω της οποίας εξηγούν τους λόγους, οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση της αποχή.
Επισημαίνεται ότι κάποια από τα μέλη της ομάδας έχουν εισπράξει έως τώρα μόνο το 50% των δεδουλευμένων τους, ενώ κάποια άλλα, μόνο το 20%.
Το κείμενο της ανακοίνωσης, από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο:
«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. 
Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν. όπως, άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος. 
Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20%, των συμφωνηθέντων απολαβών τους. Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.   Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση. 
Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής. 
Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή». 

Η πιο... hot κλήρωση κυπέλλου όλων των εποχών (vid)

Η πιο... hot κλήρωση κυπέλλου όλων των εποχών (vid)Οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λιθουανίας πήγαν τις κληρώσεις κυπέλλου ενα βήμα πιο πέρα.  Τι συνέβη: Δίπλα στον υπεύθυνο της κλήρωσης, οι βρέθηκε ένα νεαρό, όμορφο μοντέλο με λευκό T-shirt σηκωμένο για να φαίνεται η κοιλιά της και κοντό μαύρο σορτς. Το video τα... δείχνει όλα!

Άγιαξ: Απέκτησε δύο 19χρονους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά

Πιστός στην πάγια μεταγραφική του πολιτική, ο Άγιαξ έκλεισε δύο 19χρονους για την επόμενη σεζόν. Ο Κιέλ Σέρπεν κι ο Κικ Πιέριε προορίζονται ν' αντικαταστήσουν τους Αντρέ Ονανά και Ματάις ντε Λιχτ.
  
Μπορεί ο Άγιαξ να κολυμπά σε "πελάγη ευτυχίας" μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League, αλλά ο Μαρκ Όφερμαρς ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Άμστερνταμ δεν παρεκκλίνει κατ' ελάχιστο από την πάγια μεταγραφική πολιτική του Αίαντα. Η σεζόν που διανύει ο 19χρονος αρχηγός της ολλανδικής ομάδας, Ματάις ντε Λιχτ, πιθανόν να είναι και η τελευταία του στον Άγιαξ.
Ευρωπαϊκοί κολοσσοί ενδιαφέρονται για τον Ολλανδό, ήδη η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί να τον αποκτήσει (ήδη έχει ανακοινώσει τον συμπαίκτη του, Φρένκι ντε Γιόνγκ). Ο Άγιαξ τον αντικαθιστά μ' έναν συνομήλικό του!
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κικ Πιέριε από τη Χέρενφεϊν αντί 4.200.000 ευρώ. Ο Πιέριε γεννήθηκε στη Βοστώνη και ξεκίνησε την καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.
Ο Άγιαξ έκλεισε και τερματοφύλακα, καθώς ο 28χρονος διεθνής Καμερουνέζος, Αντρέ Ονανά, πιθανότατα θ' αγωνίζεται σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν. Τον αντικαθιστά με έναν κατά εννιά έτη μικρότερό του!
Είναι ο Κιέλ Σέρπεν, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της γενέτειράς του, Έμεν. Η απόκτησή του δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά είναι δεδομένη (πέρασε μάλιστα από ιατρικές εξετάσεις) και πιθανότατα θα γίνει εντός των προσεχών ημερών.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη προσθήκη του Άγιαξ για την ερχόμενη (θερινή) μεταγραφική περίοδο ανακοινώθηκε στις 4 Απριλίου. Είναι ο 23χρονος Ρουμάνο μέσος, Ραζβάν Μάριν, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης αντί 12.000.000 ευρώ και προορίζεται ν' αντικαταστήσει τον Φρένκι ντε Γιόνγκ.
Οι τρεις πρώτες μεταγραφές είναι ένας 23χρονος και δύο 19χρονοι, δηλαδή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΕΕΚ & ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ



ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ  ΔΩΡΑ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.Ε. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ &
ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κατερίνης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)  που στεγάζεται στο  Νέο Κεραμίδι επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας και ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γ. Καζταρίδης σε συνέχεια της Δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», προσφέροντας με πολύ αγάπη πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές στα παιδιά του σχολείου.
Τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Αντωνίου, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Γεωργία Κατσαλή, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τα παιδιά του σχολείου.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι: «με κοινή μετά απόφαση και των τριών συνδιοργανωτών ήρθαμε εδώ προσφέροντας ένα συμβολικό δώρο λόγω του Πάσχα, θέλοντας να παρακινήσουμε και άλλους. Εξήρε τη γενναιότητα των παιδιών και των γονέων αναφέροντας ότι επιθυμία μας είναι  να συμβάλλουμε και εμείς με όποιο τρόπο μπορούμε».  Αφού συνεχάρη για το έργο ευχήθηκε καλή συνέχεια και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σ. Μαυρίδου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο - Γυμνάσιο Κατερίνης όπου τους υποδέχτηκαν η Διευθύντρια κα. Σβέτλανα Ομπράντοβιτς, το διδακτικό προσωπικό ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Αλ. Ρούτσας και τα παιδιά του σχολείου.
Οι Διευθυντές και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων ανέφεραν τα προβλήματα και τις ελλείψεις των σχολείων και τέλος ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο, και την Αντιπεριφερειάρχη για τα δώρα και τις ευχές. Τα παιδιά και των δύο σχολείων με μεγάλη χαρά πήραν τα δώρα τους και ευχήθηκαν σε όλους Καλό Πάσχα. 


Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

PKM-HEADER-press





Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Θέμα 1ο: Επικύρωση πρακτικών 17ης/02-11-2018, 18ης/12-11-2018, 19ης/12-11-2018, 20ης/26-11-2018, 21ης/07-12-2018 και 22ης/21-12-2018 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Εισηγητής:     Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Θέμα 2ο: Έγκριση 1ης Τροποποίησης Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης χρηματοδοτούμενου από Ίδιους Πόρους, έτους 2019
Εισηγήτρια: Παρασκευή Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Θέμα 3ο: Έγκριση 1ης Τροποποίησης Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε Πέλλας χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.), έτους 2019
Εισηγήτρια:         Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά, Αν. Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Απάντηση σε Γιάννη Παπαζαχαρία


«ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΝ»
Αποτέλεσμα εικόνας για λαγδαρης βαγγελης

Ο Γιάννης Παπαζαχαρίας στη στήλη του « ΑΡΘΡΑ - ΘΕΣΕΙΣ», με τίτλο «Ο τελευταίος εκπρόσωπος ενός συστήματος που ανήκει στο παρελθόν», χωρίς να προσδιορίζει με ποια κριτήρια κάνει την χρονολογική τομή ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον, προφητεύει με τις ιδιαίτερες (μαντικές) ικανότητές του, και μάλιστα λίγο πριν από τις επερχόμενες εκλογές, ποιοι πολιτικοί χώροι και ποια πρόσωπα θα βρεθούν στο πολιτικό περιθώριο. Στον κορμό του ασπόνδυλου κειμένου του, επίσης, κάνει μια σοφιστική προσπάθεια, με παράθεση διάσπαρτων και ετερόκλητων στοιχείων και με έναν εντελώς αυθαίρετο και παραμορφωτικό τρόπο, να  στηρίξει με μισο-αλήθειες- που είναι χειρότερες από το ψέμα- τον δογματικό τόνο του ηχηρού τίτλου.
   Και ενώ θα μπορούσε να τα προσπεράσει όλα αυτά κανείς με τη σκέψη ότι η θέση του εκφράζει απλώς τους ευσεβείς του πόθους, στην πραγματικότητα δεν μπορεί να αντιπαρέλθει αυτό που φαίνεται απροκάλυπτα, δηλαδή την πολιτική του εμπάθεια και ιδεοληψία και προφανώς, το χειρότερο, ότι λειτουργεί ως «μισθοφόρος» του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας, που απαιτεί τουλάχιστο στοιχειώδη αντικειμενικότητα, ευσυνειδησία, έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων από όλες τις πλευρές. Θα μου πείτε ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα για έναν που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται με τη γραφίδα του το «νέο», αν και η περίπτωσή του βοά από μακριά ότι είναι απλώς ένα φερέφωνο συγκεκριμένου υποψηφίου, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι αναπαράγει πανομοιότυπα την κριτική του «πάτρωνά» του, ψαρεύοντας άτεχνα στον αδέσποτο χώρο των κοινωνικών δικτύων και πιστεύοντας ότι θα συμπαρασύρει τους συμπολίτες μας που έχουν σαφή αίσθηση και γνώση των πραγμάτων!

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ διοργανώνει από την Πέμπτη 18 Απριλίου έως και την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου υπαίθριο Πασχαλινό bazaar στην πλατεία Κατερίνης με χειροποίητες δημιουργίες.


Λαμπάδες και άλλα πολλά σας περιμένουν. Κάνοντας τις αγορές σας βοηθάτε στην ενίσχυση του έργου μας
 που σκοπός του είναι η υποστήριξη των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.
Σας περίμένουμε!

Για το Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Χάρης Αναστασίου

"Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο
Μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον κόσμο ενός παιδιού που υποστηρίζουμε"

Απόστολος Τζιτζικώστας: «Συνδέουμε την ιστορία με το σύγχρονο πολιτισμό και την τέχνη και αναδεικνύουμε τα μνημεία μας.» Παρουσιάστηκε το Φεστιβάλ Επταπυργίου Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


   
Ένα νέο φεστιβάλ «γεννιέται» στη Θεσσαλονίκη, με πρωτοβουλία του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκη.

Το «Φεστιβάλ Επταπυργίου» θα πραγματοποιηθεί, από τις 2 έως τις 22 Ιουλίου 2019, στην εσωτερική αυλή του Επταπυργίου.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα παρουσιάστηκε ο στόχος αλλά και οι εκδηλώσεις που θα περιλαμβάνει το Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Ορχήστρας Νέων MOYSA και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ     ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

   Ο.Α.Ε.Ε.     Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ. Ολυμπίου 1,   60100 Κατερίνη
Τηλέφωνο & Fax :    2351078736


  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας,
εύχεται στα μέλη του και σε όλους τους συνταξιούχους του Νομού μας,
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση,
με υγεία και οικογενειακή γαλήνη.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
           Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσής Δημήτριος                                                     Τσαλός Αθανάσιος

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν.Μαλγάρων-Ορίων Νομού)

PKM-HEADER-press



Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας στην Επαρχιακή Οδό 5 (Λαχανόκηπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων–Ν.Μαλγάρων - Ορίων Νομού) τη Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής και  συντήρησης  τμημάτων του οδοστρώματος, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στις 22 και στις 23 Απριλίου 2019, από τις 7.00 έως τις 19.00.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.