ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ρωσία και Σαουηδική Αραβία εκτοξεύουν την τιμή των καυσιμών

 Σημαντικές αυξήσεις στην τιμή των καυσίμων θα δουν στα πρατήρια οι οδηγοί τις επόμενες ημέρες καθώς η τιμή της βενζίνης θα ξεπεράσει τα δύο ευρώ.

Η προχθεσινή αιφνιδιαστική κίνηση του ΟΠΕΚ+ να μειώσει την παραγωγή του πετρελαίου, είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθούν χθες οι τιμές του Brent στα επίπεδα των 85 δολαρίων το βαρέλι.

Στο μεταξύ η κρίση φαίνεται να έχει και πολιτικές προεκτάσεις, αφού η πάλαι ποτέ στενή σύμμαχος των ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία φαίνεται να τραβά το σχοινί και κινείται σε αγαστή συνεργασία το κομμάτι τουλάχιστον με την Ρωσία, κάτι που μαρτυρά η απόφαση του ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου.

Πάνω από τα 1,9 ευρώ το λίτρο 

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσα από το Παρατηρητήριο Τιμών, η μέση τιμή για την βενζίνη διαμορφώνεται στο 1,916 ευρώ το λίτρο. Η μέση τιμή για το diesel κίνησης διαμορφώνεται στα 1,655 ευρώ το λίτρο, ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης η μέση τιμή διαμορφώνεται σε 1,173 ευρώ το λίτρο.

Για την Αττική η μέση τιμή για την βενζίνη διαμορφώνεται σε 1,888 ευρώ ανά λίτρο, για το diesel κίνησης είναι στα 1,618 ευρώ το λίτρο και για το πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,167 ευρώ το λίτρο. Σε μέσα επίπεδα πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη βρίσκεται σε Ευρυτανία, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα.

Η εικόνα αυτή όπως είναι φυσικό τις επόμενες ημέρες θα αλλάζει δραματικά και πλέον η αύξηση της κατανάλωσης, λόγω του Πάσχα θα συνοδευτεί με τιμές πάνω από τα 2 ευρώ για την βενζίνη.

«Στημένα» ρεπορτάζ στο τρένο για την Καλαμπάκα!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες καταγγελίες χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με «στημένα» ρεπορτάζ με αφορμή το πρώτο δρομολόγιο επιβατικής αμαξοστοιχίας προς την Καλαμπάκα ένα μήνα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Στις ράγες επανήλθαν το πρωί της Δευτέρας (3/04) τα επιβατικά τρένα στον σιδηροδρομικό άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έναν και πλέον μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε την ζωή σε 57 ανθρώπους.

Όπως ήταν προγραμματισμένο στο πρώτο τρένο που αναχώρησε από την Αθήνα επέβαιναν ο υπουργός μεταφορών και υποδομών, Γιώργος Γεραπετρίτης, αλλά όπως προκύπτει και από τα ρεπορτάζ, επιβάτες του τρένου ήταν μεταξύ άλλων διάφορα στελέχη της κυβέρνησης και της συνδικαλιστικής της παράταξης της ΝΔ, τη ΔΑΚΕ. 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά την διάρκεια της ζωντανής του σύνδεσης μέσα από τρένο, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ως «επιβάτης» της αμαξοστοιχίας ο Λευτέρης Μωϋσιάδης, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να επανέλθει η εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορείς να έχεις συνεπιβάτη τον φόβο».


Όπως προκύπτει όμως και από ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε άλλο κανάλι, η περίπτωση του κ. Μωϋσιάδη, δεν ήταν η μοναδική. Σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» ένας εκ των επιβατών που κατέβαινε από τρένο περιέγραψε στον δημοσιογράφο τις εντυπώσεις του.  

Έκανε ρεπορτάζ ο ΣΚΑΙ με τυχαίο επιβάτη τρένου που περνάει από τα Τέμπη.

 Στέλεχος της ΝΔ ο συγκλονισμένος επιβάτης του τρένου στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ;

Ποιο είναι το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που έκανε δηλώσεις -συγκλονισμένος- για την επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο λόγος για τον Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Μωυσιάδης, ο οποίος δηλώνει μεν συγκλονισμένος, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζει πως «όλοι μαζί (πρέπει) να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, με ψυχραιμία, κατάματα».

«Η αλήθεια είναι ότι επιφύλαξη δεν έχω, αλλά το κλίμα είναι σε κάθε περίπτωση βαρύ. Και ειλικρινά οι σκέψεις είναι συνταρακτικές…Είναι πραγματικά συνταρακτική η στιγμή, δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω, αλλά το μόνο που μπορώ να πω ως πολίτης είναι ότι δεν μπορεί να έχεις ως συνεπιβάτη τον φόβο, την ανασφάλεια και την οργή για την αυριανή ημέρα. Δηλαδή να πάρουμε ως μάθημα και να κοιτάξουμε ψυχρά την επόμενη ημέρα κατάματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα να κλείσω εισιτήριο χθες το βράδυ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι σκέψεις είναι βαριές και αυτή τη στιγμή έχω ανατριχιάσει».

Ερωτηθείς για το αν πιστεύει πως ο κόσμος έχει αποθαρρυνθεί με την τραγωδία των Τεμπών και δεν θέλει να χρησιμοποιεί πλέον τον σιδηρόδρομο, σχολίασε: «Πιστεύω ότι απλά θέλει χρόνο. Θέλει να χρόνο να αποκατασταθεί η αίσθηση ασφαλούς διέλευσης, η εμπιστοσύνη στον σιδηρόδρομο και να κάνουμε όλοι τη δουλειά μας. Και συντεταγμένα η πολιτεία και οι επιχειρήσεις και οι πολίτες και όλοι μαζί να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, με ψυχραιμία, κατάματα».

Αναφερόμενος στο πως είδε το κλίμα εντός της αμαξοστοιχίας, ο κ. Μωυσιάδης είπε: «Υπάρχει μια βουβαμάρα ξεκάθαρη. Δηλαδή υπάρχει ένα βαρύ κλίμα. Αυτό οφείλω να το ομολογήσω. Και δεν είναι και πάρα πολλοί επιβαίνοντες απ’όσο κατάφερα να δω. Είναι ελάχιστοι», ενώ πρόσθεσε: «Είναι συνταρακτική η στιγμή, είναι απερίγραπτο γιατί περνάει όλος αυτός ο μήνας που έχει περάσει από εκείνη την ημέρα, περνάει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τα μάτια σου».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα 

Διεξαγωγή του Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου

2023 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αιγινίου το Final Four του

Πρωταθλήματος Εφήβων της Ενώσεως Καλαθοσφαιρικών Σωματείων

Κεντρικής Μακεδονίας (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.) για την αγωνιστική περίοδο 2022-

2023, με νικήτρια ομάδα τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Για 2 η συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Πύδνας-Κολινδρού φιλοξένησε στις

εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αιγινίου την τελική φάση του Final Four του

Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ..

Κοινωνία Αξιών & Φιλελεύθερη Συμμαχία: ανακοίνωση συνεργασίας

 Ανακοίνωση της συμπόρευσης Κοινωνίας Αξιών και Φιλελεύθερης Συμμαχίας , καθ' οδόν για τις Εθνικές Εκλογές 2023.

(Παρασκευή 7 Απριλίου στις 6 μμ, Athens Marriott Hotel 385 Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 175 64 Αθήνα)




Αγαπητοί φίλοι

Η «κοινωνία αξιών» θα συμμετάσχει στις επερχόμενες εκλογές σε συνεργασία με την «Φιλελεύθερη Συμμαχία». 
Ως κόμματα του κεντρώου χώρου αποφασίσαμε ότι η οιαδήποτε εκλογική συνεργασία μας θα πρέπει να έχει σαφή πολιτική ταυτότητα, με συνάφεια, αφού η κάθοδός μας στις εκλογές έχει ως σκοπό τον μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος με τις κοινές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις. 
Και ναι μεν ο στόχος της εκλογικής αναμέτρησης  είναι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε το όριο του 3% ώστε να μπορέσουμε να επιδράσουμε στο πολιτικό σύστημα, όμως αυτό εργαζόμαστε για να το επιτύχουμε με την σαφήνεια των ιδεών μας, τις ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας, την καθαρότητα των προθέσεων, την ενεργητικότητα και αποτελεσματικότητα των πράξεων και την συνέπεια λόγων και έργων. 
Στον αγώνα μας αυτόν μετέχουν  άνθρωποι αυτόφωτοι,  αυτόνομοι και ανεξάρτητοι, οι οποίοι  εργάζονται με αξιοπρέπεια σε διάφορους επαγγελματικούς  τομείς, αγωνιστές της ζωής που έχουν “ιδρώσει την φανέλα” τους. 
Δεν είναι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί, ούτε πολιτικοί εκ κληρονομικότητας, ούτε πήραν δακτυλίδια από παλαιοκομματικούς ταγούς, ούτε σύρθηκαν πίσω από πελατειακές φράξιες και παρατάξεις, με γλοιώδεις πρακτικές και άνομες προθέσεις και συνεργασίες.
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Στον αγώνα μας αυτό τόσο στην προεκλογική περίοδο όσο και στην συνέχεια θα σας θέλαμε δίπλα μας, οπωσδήποτε ηθικά αλλά και με την ενεργητική σας βοήθεια σε όποιο τομέα και έργο θέλετε να μας ενισχύσετε.

Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε:

1) Να μας επισκεφθείτε στα γραφεία της «Κοινωνίας Αξιών» που είναι στην γωνία: Πανεπιστημίου 59 & Εμμ. Μπενάκη 5 - ΣΤΟΑ ΦΙΞ - 5ος όροφος, Γραφείο 502, τηλ: 2103242427  κάθε μέρα από την Δευτέρα 3 Απριλίου και μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα από τις 09.00- 18.00. 
Τα γραφεία μας θα επαναλειτουργήσουν με εντατικό ρυθμό από την Τρίτη του Πάσχα και για όλη την προεκλογική περίοδο.

2) Να δηλώσετε στο e-mail της «κοινωνίας αξιών»,  koinoniaaxion@gmail.com την επιθυμία σας να συμμετάσχετε στην προσπάθειά μας με τρόπους που σας ενδιαφέρουν είτε θα μπορούσαμε να διερευνήσουμε μαζί.

ΕΥΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ


https://www.facebook.com/events/649369210334802/?ref=newsfeed

Εκ μέρους όλων των μελών του ΠΣ
Ο πρόεδρος της "κοινωνίας αξιών" 
Στέλιος Φενέκος

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Υποχρεωτικός καθαρισμός ιδιωτικών οικοπέδων (εντός σχεδίου) έως τις 30 Απριλίου 2023

 
Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2023, που διαρκεί από 1η Μαΐου 2023 έως και την 31η Οκτωβρίου 2023, καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων ή λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός σχεδίου, να προβούν στον υποχρεωτικό καθαρισμό των οικοπέδων αυτών έως την 30η Απριλίου 2023, για την αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της. 


Παράλληλα καλούνται να διατηρούν τα οικόπεδα καθαρά καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (01 Μαΐου 2023 - 31 Οκτωβρίου 2023).

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης των ανωτέρω υπόχρεων ως προς τις παραπάνω περιγραφείσες υποχρεώσεις τους, ο Δήμος, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1.26., αρ. 94 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87 Α’) και της υπ’ αρ. 20/2022 Πυροσβεστικής διάταξης, επισημαίνει ότι οι ίδιοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και τις τυχόν περαιτέρω ποινικές τους κυρώσεις, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος και ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Την Δευτέρα 27 Μαρτίου, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, φιλοξένησε ένα παλιό της μέλος, τον

μαιευτήρα - χειρουργό γυναικολόγο διδάκτωρ ιατρικής σχολής ΑΠΘ κ. Ταξιάρχη Κατσαμάγκα.

Ο κ. Κατσαμάγκας μίλησε για τις Α Βοήθειες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αναφέρθηκε

γενικά στο ρόλο που κατέχουν οι Α Βοήθειες στη ζωή μας, στο ότι ενώ ΔΕΝ είναι υποχρέωση,

αλλά, μπορούν να σώσουν μια ΖΩΗ!!!! και στις προϋποθέσεις για την προσφορά των Α

Βοηθειών (ψυχραιμία, γνώση, υλικό).

Έκανε εκτενή ανάλυση της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης κατά την κύηση, δίνοντας

έμφαση στο Σύνδρομο Συμπίεσης της Κάτω Κοίλης Φλέβας και συνέχισε με τις ενδείξεις

πνιγμονής από ξένο σώμα καθώς και για την τεχνική Heimlich.

Επίσης έγινε και αναλυτική ενημέρωση για τον τοκετό, την διάρκειά του, το πότε και πως

ξεκινούν οι ωδίνες καθώς επίσης τα στάδια του τοκετού έως την εξώθηση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Κατσαμάγκα για τις ιδιαίτερες και

πολύτιμες πληροφορίες καθώς και την γνώση που μετέφερε στα μέλη της.

Εγκαίνια της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” της Θεσσαλονίκης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

 Τα εγκαίνια της αναβαθμισμένης Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου “Άγιος Παύλος” στην ανατολική Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 4 Απριλίου 2023 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου αναβαθμίστηκε πλήρως με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της κλινικής στον “Άγιο Παύλο”, στις 13.00’.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο τεχνικών ηλεκτροκίνησης με θέμα: «Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη» στη Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας

 


Ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο τεχνικών ηλεκτροκίνησης με θέμα:

«Ηλεκτροκίνηση στην Πράξη», διάρκειας 60 ωρών, με τη συμμετοχή πολλών επισκευαστών

οχημάτων του Νομού μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση, ώστε να

ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ηλεκτροκίνηση.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν διεξοδικά σε ότι αφορά την ηλεκτροκίνηση τόσο σε θεωρητικό

όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η τεχνική αναβάθμιση και η απόκτηση

δεξιοτήτων των επισκευαστών οχημάτων στα ηλεκτρικά οχήματα, έναν ραγδαία εξελισσόμενο

κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΣΥΝΑΞΗ ΙΕΡΟΠΑΙΔΩΝ, ΔΙΑΚΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ




Την Κυριακή Ε΄ Νηστειών 2 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό

Παντάνασσας Κατερίνης Σύναξη 110 μαθητών - αποφοίτων Λυκείου, φοιτητών και

εργαζόμενων νέων, που υπηρετούν σε διάφορους Ναούς ως Διακονητές,

Ιερόπαιδες και Αναγνώστες.

Η Σύναξη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εορτασμού της Εβδομάδας Ιερατικών

Κλήσεων, των δράσεων του Γραφείου Νεότητας και κατόπιν προσκλήσεως του

Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Η Σύναξη άρχισε με προσευχή και συνεχίστηκε με ομιλία-παρουσίαση του

Πρωτοπρ. Κωνσταντίνου Λιάπη, κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου

και συγγραφέα του βιβλίου «Επιλέγοντας την ιερωσύνη σήμερα», των εκδόσεων

«Ακρίτας», το οποίο δόθηκε ως δώρο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στη συνέχεια, προβλήθηκαν φωτογραφίες από παλαιότερες Συνάξεις, από

Βραβείο του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης για τη συνολική της δράση - Η απονομή έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου




Το Βραβείο Παιδικής/Νεανικής Βιβλιοθήκης «Παντελής & Χρήστος Αλέφαντος» για τη συνολική της

δράση,  απονεμήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, από τον Οργανισμό Διεθνούς Οργάνωσης

Βιβλίων για τη Νεότητα (ΙΒΒΥ) – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Το βραβείο, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 2 Απριλίου - ανήμερα της

Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, στην αίθουσα "Γιάννης Μαρίνος", στο Μέγαρο Μουσικής

Αθηνών, παρέλαβε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του

Δήμου Κατερίνης,  Γιάννης Νταντάμης, ο οποίος ανέφερε: 

«Αποτελεί τιμή για τη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, η  διάκριση  για το παιδικό της τμήμα και τη συνολική της

δράση. Σας ευχαριστούμε θερμά για την αναγνώριση. Καταφέραμε μέσα σε μόλις 3 χρόνια να ανοίξουμε

τη βιβλιοθήκη στην πόλη και στην κοινωνία της Κατερίνης, σε όλα τα παιδιά χωρίς καμία διάκριση.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ Οδηγίες αυτοπροστασίας

 Οι έντονες βροχοπτώσεις ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στην

περιοχή μας.

Το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ILINA" επηρεάζει τη χώρα μας από σήμερα Δευτέρα (03-

04-2023) έως και αύριο Τρίτη (04-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται

κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους.

Α. Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται αύριο Δευτέρα (03-04-2023)

α) από τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο

β) από τις προμεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και

νότια Πελοπόννησο

γ) από τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία, την κεντρική Μακεδονία και την κεντρική Στερεά

Η Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» με το National Geographic Traveller


Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ την Τρίτη 04/04 στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας

 Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».


Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κονταριώτισσας την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 από 10 πμ έως 2 μμ.

Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πιερικός για Ντινα.

 

«1. Αίτηση του αθλητή Ζαχαρία Χριστογιάννη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

2. Αίτηση του αθλητή Ντανιέλε Βιντσέντσο Ντίμ (Daniele Vincenzo Ntim) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Δήμιζα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

4. Αίτηση του αθλητή Κων/νου Κυριακίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

5. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Μακρυδάκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣH

6. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Σουρνάκη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

7. Αίτηση του προπονητή Βασιλείου Βούζα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Π.Α.Σ.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

8. Αίτηση του αθλητή Θεόδωρου Λουκά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

9. Αίτηση του αθλητή Στέφανου-Νικόλαου Αθανασιάδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

10. Αίτηση του αθλητή Λούκας Γκαμπριέλ Λόπεζ Γκαρσία (Lucas Gabriel Lopez Garcia) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

11. Αίτηση του αθλητή Ευάγγελου Μόρα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

12. Αίτηση του αθλητή Ευστράτιου Γκαρόζη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961. (υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

13. Αίτηση του αθλητή Marcelo Penta περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961. (υπό διάσκεψη)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

14. Αίτηση του αθλητή Αθανασίου Ντίνα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961. (υπό διάσκεψη)

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ».

Γ.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.......



3ος ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ....2ος ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

12 ΧΡΥΣΑ 11 ΑΡΓΥΡΑ 8 ΧΑΛΚΙΝΑ 31 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.....

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.....
ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 27ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΟΠΑ....ΣΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ ΕΩΣ +21 ΕΤΩΝ....
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 47Ο ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....