ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Έσπρωξε και 1,3 εκ..ευρώ από τον ταμείο ανάκαμψης....για να γίνει το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο....ώστε να μπορεί να χτίσει άνετα.........αυτές είναι μπίζνες.... γατάκια..

 


Αμφιβάλλει κάποιος για αυτά που λέει ο #Ζαραλίκος..... αυτη ειναι στην αστυνομία

 


Θύελλα Καρυστιανού: «Δεν μπορώ να αγνοήσω ότι τον Καραμανλή τον ειδοποιούσαν οι μηχανοδηγοί για τα προβλήματα κ αδιαφορούσε. Τα χρήματα από την 717 φαγώθηκαν κ αυτή τη φορά θα δώσουν εξηγήσεις

 


Πλακιάς: «θα έχει τη δύναμη ο ελληνικός λαός να μας βοηθήσει στις εκλογές κ να μη δώσει δύναμη στους δολοφόνους»;

 


«Όταν ο κόσμος καταλάβει τι έχει συμβεί στα Τέμπη, τότε θα γίνει και η μεγάλη αλλαγή. Τότε θα σημάνουν οι καμπάνες που έχει πει ο Θεοδωράκης, όχι μόνο της δημοκρατίας, αλλά και της ελευθερίας.

 


Εργαστηριακές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 της Pfizer είναι μολυσμένο με πλασμιδικό DNA

 Πολλαπλές εργαστηριακές μελέτες επιβεβαιώνουν τώρα ότι το εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 της Pfizer είναι πολύ μολυσμένο με πλασμιδικό DNA, αφού στην τελευταία ανάλυση διαπιστώθηκε ότι μία δόση του εμβολίου της Pfizer περιέχει συνήθως πάνω από 200 δισεκατομμύρια θραύσματα DNA (πλασμίδια) όπως δημοσιεύει το Natural News.

Αυτά τα θραύσματα DNA μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA του εμβολιασμένου ατόμου και να παρεμβαίνουν στην έκφραση ογκογονιδίων και γονιδίων καταστολής όγκου.

Αυτή η μόλυνση του DNA έχει επιπτώσεις στον καρκίνο για εκατομμύρια ανθρώπους που πιέστηκαν για να εμβολιαστούν. Ο Δρ. Phillip Buckhaults, ειδικός στη γονιδιωματική του καρκίνου, μίλησε πρόσφατα για τα ευρήματά του ενώπιον της Ad-Hoc Επιτροπής Ιατρικών Υποθέσεων της Γερουσίας της Νότιας Καρολίνας για το Υπουργείο Υγείας και Περιβαλλοντικού Ελέγχου («DHEC»).