ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο 27χρονος που κρύβεται πίσω από την σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος» στο Facebook


 Ποιος είναι ο 27χρονος που κρύβεται πίσω από την σελίδα «Γέροντας Παστίτσιος» στο Facebook
Eλεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα, ο 27χρονος «Γέροντας Παστίτσιος» που έγινε το πρόσωπο της ημέρας με την σύλληψή του για την σελίδα στο Facebook η οποία σατίριζε τον ιερομόναχο Παΐσιο.
Πρόκειται για τον Γιώργο Λοΐζο ο οποίος κατάγεται από τον Βόλο…
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στις παρέες του δήλωνε «άθεος» και γι’ αυτό προφανώς τον λόγο αποφάσισε να δημιουργήσει την σελίδα στο Facebook. Ο ίδιος πάντως μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει πλέον πως πρόθεσή του δεν ήταν να προσβάλει την Εκκλησία αλλά να κάνει σάτιρα.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



Κενά Ειδικής Αγωγής
 

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
 



Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
Παραλαβή εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, στις παρακάτω σχολικές μονάδες:
  • 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
  • 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου
  • 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου
  • Δημοτικό Σχολείο Παραλίας
 

γλυκάνισος

"Εδώ θα ρακοπινουμε ώσπου να ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο ώσπου να μασε δώσει" 
γλυκάνισος  τηλ. 23510-24014 what's up: 6980510566





ΠΑΜΕ-ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΕΡΓΙΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 26-9-2012

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Ο μόνος δρόμος για να σωθεί
Ο λαός είναι ο δρόμος του αγώνα.

Όλοι στην απεργία Τετάρτη 26-9-2012
Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Στην πλατεία ελευθερίας ώρα 10 το πρωί.
Ή ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
Ή ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Να γιατί δεν ψηφίζω τα μέτρα...



Άρθρο του Ιωάννη Δ. Μιχελογιαννάκη.
Βουλευτή ΔΗΜ.ΑΡ Ν. Ηρακλείου.
Να γιατί δεν ψηφίζω τα μέτρα, αν έρθουν αυτά και με τον τρόπο που ακούγεται.
Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό, ήρθε η ώρα να μάθει τι έως τώρα έχει φύγει από την τσέπη του και τι έως τώρα έχουν ψηφίσει τα ενοχικά κόμματα. Θα ξεκινήσω με το τι έχει φύγει από την τσέπη του με το μνημόνιο Ι, το μνημόνιο ΙΙ, τα χαράτσια, τις επικουρικές και το μεσοπρόθεσμο και θα καταλήξω με το τι έχουν ψηφίσει τα ενοχικά κόμματα, ώστε να γνωρίζει ο κάθε έλληνας αν είναι πραγματικές ή όχι οι διάφορες ανησυχίες για καλάθια, ισοδύναμα, ρήτρα.

Ε, όχι να μιλάει για απολύσεις και ο Κυριάκος που δεν έχει δουλέψει ποτέ του, με εξαίρεση την (κρατική) Εθνική Τράπεζα!


Ξεπέρασε κάθε όριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητώντας ευθέως απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Το μεγαλύτερο θράσος του είναι ότι προσπαθεί να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό λέγοντας την απίστευτη αθλιότητα ότι ο κακοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος δεν θα θα δουλεύει και άρα είναι καλύτερα να απολυθεί για να μην επιβαρύνει και τον ιδιωτικό τομέα...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παράνομα έχουν (από 17-9 ) οι βουλευτές αστυνομική φρουρά...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
Αυτό κι αν είναι θέμα! Χθες 17 Σεπτεμβρίου έληγαν οι "αποσπάσεις" των αστυνομικών που έχουν διατεθεί στους βουλευτές όλων των κομμάτων. Σε άλλες εποχές, αυτομάτως θα ανανεώνονταν μέσα από μια τυπική διαδικασία. Τώρα όμως μεσολάβησε η απόφαση του υπουργού Δημ. Τάξης Ν. Δένδια που αποσύρει τους αστυνομικούς από τους βουλευτές με εξαίρεση όσους το ζητήσουν και για τους οποίους θα αποφανθεί ειδική επιτροπή.

Φωτογραφίες – σοκ από δημόσιο σεξ στην Πάτρα!



 Φωτογραφίες – σοκ από δημόσιο σεξ στην Πάτρα!
Σε πιάτσα αγοραίου έρωτα έχουν μετατραπεί οι δημόσιες τουαλέτες της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, με ομοφυλόφιλους -κατά κύριο λόγο- νεαρούς να προσφέρουν, έναντι εξευτελιστικής αμοιβής, τις «υπηρεσίες» τους σε ηλικιωμένους πολίτες.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Κόσμος», της οποίας ο φακός είχε την «τύχη» να γίνει αυτόπτης μάρτυρας μιας τέτοιας «συναλλαγής», η οποία κλείστηκε έναντι πέντε ευρώ σε μία από τις στενές τουαλέτες της κεντρικής πλατείας της Πάτρας.
Μια σκηνή, που επαναλαμβάνεται σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο αρκετές φορές την ημέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!


Γράφει ο Δευκαλίων

 Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!
Ο Δευκαλίων σε δύο άρθρα του, το πρώτο στις 10 Ιουνίου 2012 με τίτλο  «Μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη» και το δεύτερο μόλις εχθές με τίτλο «Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει» προχώρησε σε μία βαρυσήμαντη επισήμανση-πρόβλεψη.
Στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στα πετρελαιοφόρα πεδία του Περσικού κόλπου θα διαδραματισθεί το επόμενο επεισόδιο της οικονομικής κρίσης. Οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές δυνάμεις (πιθανόν και το σύνολο των Νατοϊκών χωρών) θα επιτεθούν πρώτα στο Ιράν και κατόπιν στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής του Περσικού Κόλπου, με επικοινωνιακή αφορμή πρώτα το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και κατόπιν την έξαρση του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού και εξτρεμισμού. Η πραγματικότητα όμως θα είναι λίγο διαφορετική. Η επίθεση θα γίνει για να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Δηλαδή για να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου.

Ξέπλυμα χρημάτων από ναρκωτικά τα 10,2 δις €;


meimarakis liapis voulgarakis 300x200 Ξέπλυμα χρημάτων από ναρκωτικά τα 10,2 δις €;
Aπό το φθινόπωρο του 2010 υπήρχαν στα συρτάρια του ΣΔΟΕ οι καταθέσεις του Ιωσήφ Λιβανού για τις δραστηριότητες ξεπλύματος “μαύρου χρήματος” του κυκλώματος κτηματομεσιτών που εμπλέκουν τον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μεϊμαράκη και τους δύο πρώην υπουργούς Γ.Βουλγαράκη και Μ.Λάπη, στην Ανατολική Αττική, τη Γλυφάδα και την Κρήτη, αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα διαβιβάστηαν στην Εισαγγελία, αφού ολοκληρώθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη έρευνα.

Mαθήτρια αφήνει άφωνο το κοινό Ελληνο-Γερμανικού συνεδρίου (video)


 Mαθήτρια αφήνει άφωνο το κοινό Ελληνο Γερμανικού συνεδρίου (video)

Θέλετε να μας αφήσετε χωρίς εισόδημα και χωρίς προοπτικές και δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα της Κατοχής”.

Στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο Ελληνο-Γερμανικό συνέδριο με τίτλο «Μνήμη πολιτισμού και συνεργασία Νεολαίας».
Κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας, η Χριστίνα Λιόλιου, μαθήτρια από λύκειο της Παραμυθιάς, άφησε άφωνο το κοινό του συνεδρίου με μια εντυπωσιακή ομιλία, η οποία ανάγκασε ακόμα και τους Γερμανούς σύνεδρους να την χειροκροτήσουν.

ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ. (ΕΛΛΗΝΙΚΈ ΛΑΈ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Στέλιος Καζαντζίδης - ΠΑΤΡΙΔΑ Μ'ΑΡΑΕΥΩ ΣΕ.( ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!)

Η γέννηση ενός δελφινιού στην κάμερα


 Η γέννηση ενός δελφινιού στην κάμερα Οι εκπαιδευτές του πάρκου θαλάσσιας ζωής Dolphin Quest στη Χαβάη είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη γέννηση ενός δελφινιού και να καταγράψουν τις μοναδικές στιγμές σε βίντεο.

Η 12χρονη Keo ζει στο θάλασσιο πάρκο και γέννησε για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου ένα υγιέστατο θηλυκό δελφινάκι.
Οι εκπαιδευτές, όπως αναφέρει ένας θαλάσσιος βιολόγος του κέντρου ήταν στο νερό μαζί με την Keo για να παρατηρούν την πορεία του τοκετού και για να της δίνουν κουράγιο.