ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Κίνδυνος για το Αιγινιακός-Πιερικός!


Θέμα με τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Πιερίας έχει προκύψει λόγω καιρικών συνθηκών.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα δημιουργούν προβλήματα με τι διεξαγωγή αγώνων και κυρίως στον Βορρά που είναι πιο... σκληρά τα πράγματα.

Ένας ακόμα του οποίου η διεξαγωγή κινδυνεύει είναι αυτός ανάμεσα σε Αιγινιακό και Πιερικό. Έχει πέσει πολύ βροχή στην Πιερία και ο αγωνιστικός χώρος του «Γ. Παραλυκίδης» έχει βαρύνει... εντυπωσιακά!

Για την ώρα τα πάντα είναι ανοιχτά, αλλά το ενδεχόμενο της αναβολής του γειτινικού ντέρμπι δεν απέχει και πολύ.

Άλλωστε, δείγμα των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή είναι και το γεγονός πως η ΕΠΣ Πιερίας ανέβαλε ήδη τα ματς του τοπικού πρωταθλήματος.

http://www.mikriliga.com/

"Ψάχνοντας" τον μυστικό πράκτορα σε ελληνικό beach bar...



Χαμός στο διαδίκτυο ΔΙΕΘΝΩΣ
Ανάμεσα στα σχόλια που ξεχωρίζουν είναι αυτό του δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Simon Nixon, ο οποίος έχει κάνει retweet μία φωτογραφία που δείχνει ένα ελληνικό beach bar...
"ψάχνοντας" δήθεν ποιος είναι ο μυστικός πράκτορας.

"Είναι αυτός με το καπέλο;" γράφει ο δημοσιογράφος.

Κρύβουν το όνομα του Βενιζέλου… κανάλια και ιστοσελίδες εφημερίδων…




Από το 2011 είχε την λίστα…


Όλα μας τα ‘παν (μεγάλα κανάλια και ιστοσελίδες μεγάλων εφημερίδων) για την εκδίκαση της υπόθεσης Παπακωνσταντίνου σήμερα στο Ειδικό δικαστήριο. Ένα ξέχασαν να μας πουν. Ότι σύμφωνα με την κατάθεση του Ιωάννη Διώτη…
ο Βενιζέλος είχε τη λίστα από το 2011.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που έλαβαν χώρα στην αίθουσα του δικαστηρίου:

«Είπατε στον κ. Βενιζέλο, αρχές Οκτωβρίου του 2012, να στείλει το στικάκι στον Πρωθυπουργό. Ο κ. Βενιζέλος όμως το είχε από τον Αύγουστο του 2011...».
«Δεν απαντώ» είπε ξανά ο κ. Διώτης.

«Να θεωρήσω ως δεδομένο ότι ο κ. Βενιζέλος είχε το υλικό στα χέρια του από το καλοκαίρι του 2011;»ρώτησε ο κ. Δημακόπουλος, συνήγορος.

«Να το θεωρήσετε» είπε ο κ. Διώτης.

«Σαν υλικό αντικείμενο, ήταν το usb που παραδώσατε το ίδιο με αυτό που παραλάβατε;» ήταν η κρίσιμη ερώτηση του κ. Δημακόπουλου.

«Ήταν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο, ήταν “κλώνος” του» ξέφυγε ο κ. Διώτης, αρνούμενος να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Στο σημείο αυτό ήλθε και η αντίδραση της εισαγγελέως: «Αλλού απαντάτε, κ. μάρτυς... Σε μένα δεν απαντήσατε»...

Από nonews-NEWS

Στάσου… απόδειξη!


Βενιζέλος και Σαμαράς «έβγαζαν» εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες τη στιγμή που απαιτούσαν θυσίες από τον ελληνικό λαό



Την ώρα που οι εθνοκτόνοι Βενιζέλος – Σαμαράς, ζητούσαν ολοένα περισσότερες θυσίες από τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και απηύθυναν… έκκληση για επιστροφή των καταθέσεων από ξένες χώρες, οι ίδιοι έστελναν εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ακρόπολη και όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ο πρώην πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός του εταίρος συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τους 174 βουλευτές που ………
……….
φυγάδευσαν πολύτιμο συνάλλαγμα σε ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Οι ίδιοι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο στις αρχές του 2013, όχι μόνο προσπάθησαν να αποσιωπήσουν το γεγονός, μέσω συμφωνιών που έκαναν με τους βαρόνους των μίντια, αλλά έσπευσαν να δικαιολογηθούν, λέγοντας πως τα χρήματα που εξήγαν ήταν καθ’ όλα νόμιμα, αφού τα είχαν δηλώσει στο «πόθεν έσχες» τους.
Προφανώς, νόμιζαν ότι απευθύνονται σε «κουτόφραγκους» και όχι στους Έλληνες πολίτες που παρά την προσπάθεια εκφοβισμού τους με τις καμπάνιες κατατρομοκράτησής τους (Grexit, έλλειψη χρημάτων ακόμη και για την αγορά χαρτιού υγείας κ.λπ.), δεν πτοήθηκαν ούτε παραπλανήθηκαν και μαύρισαν στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου, τους δυο κατ’ εξοχήν εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων.
Ο μεν Σαμαράς έστειλε 285.467 ευρώ σε τράπεζα των Βρυξελλών, ο δε Βενιζέλος κατέθεσε σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού (μέσω συστημικών Ελληνικών τραπεζών), πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Οι πολιτικοί που εξαθλίωσαν, μέσω του μνημονίου, την μεσαία τάξη, οδηγώντας την στο κοινωνικό περιθώριο και τον αποκλεισμό, υποκριτικά φερόμενοι έβγαζαν χρήματα έξω από την χώρα, προφανώς φοβούμενοι οικονομικό κραχ.
Την ίδια ώρα, μάλιστα, νομοθετούσαν ότι για χρέη άνω των 5000 ευρώ, ο υπόχρεος που μπορεί να είχε χάσει, λόγω της κρίσης, την εργασία του, το κατάστημά του, ακόμη και το σπίτι του, βρισκόταν ένα μόλις βήμα πριν την φυλάκισή του, αν δεν αποπλήρωνε με δυσβάσταχτους όρους, την οφειλή του.
Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι του ζητούσαν να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι, την ώρα που οι ίδιοι έβγαζαν στο εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ.

Δημιουργική ασάφεια σε όλα! Αυτό είναι άρτι, μπούρτζι και λουλάς… Από έμενα πάντως θα πάρουν τ @ρχίƍι@ μου!


Hνέα ηγεσία της χώρας έχει μια διαφορετική φιλοσοφία στον τρόπο που θέλει να κυβερνήσει.
Την ασάφεια.
Ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι οι θεσμοί είναι κάτι διαφορετικό από την τρόικα αν και οι τρεις εκπρόσωποι της είναι ακριβώς οι ίδιοι, ακόμα προσπαθεί να μας πείσει ότι …άντε τον Ιούνιο θα μας δώσουν χρήματα δίχως να είμαστε σε μνημόνιο επειδή άπλα μας λατρεύουν και δεν θέλουν να μας χάσουν.
Και είπα χθες το βράδυ να καθίσω να δω την…
……συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη στον Ενικό, τι το ήθελα;
Απαντήσεις περίμενα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω άκουσα, και ατελείωτη λογοδιάρροια δίχως κανένα λόγο, υποσχέσεις που είχαν δοθεί και πάρθηκαν πίσω σε ελάχιστο χρόνο… όπως ο ΕΝΦΙΑ που από πατριωτικό καθήκον πρέπει να συνεχίσει να πληρώνεται όπως είπε ο ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκης.
Με την ίδια λογική του πατριωτικού καθήκοντος θα έλεγα κι εγώ στον ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη να δουλέψουν όλοι οι πολιτικοί στο κοινοβούλιο με βασικό μισθό έως ότου βγει η χώρα από την κρίση….. δηλαδή για όλη τους την ζωή και να δώσουν τα 6 χιλιάρικα συν όλα τ άλλα που κοστίζει ο καθένας τον μήνα στην χώρα.
Δεν ζητάς κουκλίτσα μου από τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον χαμηλόμισθο να σου πληρώνει έναν παράνομο φόρο επειδή εσύ δεν είχες κανένα σχέδιο και ούτε έχεις να τον αντικαταστήσεις εκτός από το να υπόσχεσαι ότι θα το κάνεις.
Και επειδή ένα μήνα και από τις εκλογές έχουμε κάθε μέρα και μια νέα υποχώρηση από τις εξαγγελίες της Θεσσαλονίκης έτσι και σήμερα ανακάλυψαν ότι το ποσό που έχουν υπολογίσει για την βοήθεια στους φτωχούς δεν αρκεί για βοήθεια σίτισης για 300 χιλιάδες οικογένειες.
Και  άλλαξαν το νομοσχέδιο και δεν περιλαμβάνει το πόσους θα βοηθήσουν, και όσοι τελικά βοηθηθούν καλυτέρα να αποφασίσουν ότι θα ψοφήσουν, με 3 ευρώ την ημέρα δεν τρώει ούτε εργαζόμενος της ΔΕΗ καφέ και σάντουιτς.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι άλλη γνώμη κάθε άλλη μέρα.
Και όχι μόνο αυτό, σταμάτησαν και το πρόγραμμα για το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα και θα αφήσουν στην πείνα ακόμα και τους ελάχιστους που το έπαιρναν πιλοτικά μέχρι σήμερα.
Αυτό δεν είναι αριστερή κυβέρνηση.
Αυτό είναι άρτι, μπούρτζι και λουλάς.
Απορώ γιατί δεν μας στέλνουν και στην Σιβηρία να κερδίζουμε τον επιούσιο σπάζοντας πάγους.
Αν θυμάστε όσοι διαβάζετε τόσα χρόνια το ιστολόγιο αυτό… είχα την κακή προδιάθεση από τα πρώτα βήματα της κυβέρνησης του αστείου ΓΑΠ, όπως και του εγκληματία Σαμαρά, τι μας απόμεινε?
Μια αριστερή κυβέρνηση που δεν έχει ιδέα τι της γίνεται, που υπόσχεται πιστεύοντας ότι με υποσχέσεις θα μείνει στην εξουσία, όταν ξεφουσκώσει ο λαός από τις υποσχέσεις θα πάει κι αυτή στον διάολο όπως οι προηγούμενες.
Κοιτάξτε μπροστά, μέχρι την επόμενη συνέντευξη του ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη που θα αναιρέσει τα υπόλοιπα που υποσχέθηκε την προηγούμενη φορά ….καλές γιορτές.
Τελευταία ελπίδα …εμείς, αν δεν πληρώσουμε τις παράνομες απαιτήσεις τους θα τους στείλουμε μια ώρα αρχύτερα πριν μας στείλουν αυτοί στον θάνατο, το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξουσία και το χρήμα… στην τσέπη τους.
Από έμενα πάντως θα πάρουν τ @ρχίƍι@  μου.

Πόλεμος…



Και δηλαδή όταν ο Μεγάλος Ηλίθιος »πέρναγε» στην Βουλή το Μνημόνιο και την επί της ουσίας κατάργηση της Εθνικής ανεξαρτησίας, με μόνον 150 τόσους βουλευτές,αντί για 180 που απαιτεί τοΣύνταγμα για τέτοιες περιπτώσεις,
..πού ήταν όλα αυτά τα κανάλια και οι »έγκριτοι» δημοσιογράφοινα απαιτήσουν εξηγήσεις απ” την τότε κυβέρνηση;
     Όταν οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έπεφταν σαν χαλάζι, χωρίς μάλιστα να επικυρώνονται από την Βουλή στο χρονικό περιθώριο που ορίζει το Σύνταγμα, αυτά κοιτούσαν το success story της ανεργίας-ρεκόρ στην Ευρώπη, τού 25,8%;
Τώρα τους μάρανε (με εντολή τού »μιά φορά δωσίλογος πάντα προδότης», Ψευταρά) να ζητούν τον λόγο, γιατί η ….
……
κυβέρνηση θα φέρει ή δεν θα φέρει, ή θα φέρει μόνο για ενημέρωση την τετράμηνη παράταση που συμφωνήθηκε, στην Βουλή;
Αν αυτό που ισχυρίζονται τα διάφορα επιτελεία της κυβέρνησης, πως δηλαδή μία ψήφιση της παράτασης από την Βουλή σημαίνει ταυτόχρονα και την αποδοχή των προηγούμενων Μνημονίων,
..ή τουλάχιστον έτσι θα παρερμηνευτεί από τον Άξονα των ελληνικών μνημονιακών κομμάτων-διεθνών απατεώνων-τοκογλύφων εταίρων,
..αν αυτός ο ισχυρισμός είναι σωστός, τότε πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και δεν »περνάει» από ψηφοφορία στην Βουλή την τετράμηνη παράταση!
Και μόνον η επιμονή επί του θέματος των »κομμάτων των δανειστών», του μεγαλοεκβιαστή Ντράγκι, και του νεοναζιστικού οικονομικού επιτελείου του γερμανικού Δ” Ράϊχ, φτάνει για να δικαιώσει την υποψία πως η κυβέρνηση έχει δίκιο!
Το ότι κερδήθηκε από τον λαό η μάχη των εκλογών,
..δεν σημαίνει ότι ο πραγματικός εχθρός, αυτός που κάθε μέρα εκπέμπει εικόνες και χολή στο σαλόνι του σπιτιού μας το έβαλε κάτω.
Ίσα-ίσα, τώρα που βλέπει ή υποψιάζεται, ότι τα άνομα κεκτημένα του κινδυνεύουν,
..τόσο περισσότερο λυσσομανάει,
..και κάθε μέρα δολοφονεί μπροστά στα μάτια μας την αλήθεια και την κοινή λογική!
     Το ξαναείπαμε και δεν θα κουραστούμε να το λέμε: η μάχη με την διαπλοκή, την δολοπλοκία, την πολιτική και δημοσιογραφική κακουργία, πρέπει να είναι καθημερινή.
     Τίποτα δεν κερδήθηκε ακόμη.
Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και επίπονος:
Τα συμφέροντά τους απέναντι στις ζωές μας!..