ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ένας τσακωμός πάντα ανανεώνει την σχέση...


έλα λίγο να τσακωθούμε να γίνει λίγος τζέρτζελος, αλλά βρε μωρό μου όσο και να τσακωνόμαστε ο γάμος του Αυγούστου δεν ξεχνιέται.
Ένας τσακωμός πάντα ανανεώνει την σχέση 
3ο μνημόνιο

Χρόνια Πολλά... Αλέξη!


Δεν ξεχνάμε τη μεγάλη γιορτή της Εθνοσωτηρίου - λουλούδια θα γίνονται δεκτά στο Μαξίμου

Ρε πούστη μου... μήπως πληρώνουμε και κάποια γκέι σχέση, ή είμαστε μια ξεφτιλισμένη αποικία; Δείτε το “αρχαιοελληνικό” βίντεο του Ζαν Φαμπρέ, με τίτλο “Το Βουνό Όλυμπος”, και πάρτε υπογλώσσια (γυμνοί άνδρες χορεύουν και κουνούν τα πέη τους ανάμεσα σε ζαρζαβατικά)… αυτό είναι τέχνη! (video ΣΟΚ)!


Από το "PRESS-GR"
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ BINTEO: Το έργο του νέου διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ, Ζαν Φαμπρ, που έχει ξεσηκώσει θύελλα...
Grigoris Polizos.
Δείτε τι θεωρούν τέχνη στο ΣΥΡΙΖΑ και φρίξτε! ‪anemosanatropis‬
Ο Ζαν Φαμπρέ, διορισμένος από τον Αριστείδη Μπαλτά (ΣΥΡΙΖΑ) ως Επικεφαλής του Ελληνικού Φεστιβάλ και υποστηριζόμενος από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, είναι όχι απλά εκκεντρικός, αλλά χυδαίος. Παρακάτω ένα από τα “έργα” του, που ελπίζουμε, ούτε κατά διάνοια, να μην δούμε σε Αρχαία Θέατρα μας το...
καλοκαίρι που έρχεται.
Δείτε το “αρχαιοελληνικό” βίντεο του με τίτλο “Το Βουνό Όλυμπος”, και πάρτε υπογλώσσια (γυμνοί άνδρες χορεύουν και κουνούν τα πέη τους ανάμεσα σε ζαρζαβατικά)…αυτό είναι τέχνη?
Υ.Γ Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που ανέβασα στον ΑΝΕΜΟ αυτά τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρέπει να αναδειχθεί η ξεφτίλα τους.Είμαστε αποικιοκρατία.ΤΕΛΟΣ


ΜΕΛΙΝΑ έμαθες τα νέα; Ζήτω η ξεφτιλισμένη "αριστερά" των Μπαλτάδων και Σια, των ξεπεσμένων νεοραγιάδων εθνομηδενιστών!


Από το "PRESS-GR"
Γιώργος Γεωργιου
ΜΕΛΙΝΑ Εμαθες τα νέα;
Στο Μουσείο Μπενάκη: ΓΑΛΛΟΣ,
Στο Κέντρο Κινηματογράφου: ΓΕΡΜΑΝΟΣ,
Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: ΓΑΛΛΙΔΑ,
Στο Ελληνικό Φεστιβάλ: ΒΕΛΓΟΣ!!!
ΜΕΛΙΝΑ Μας λείπεις όσο ποτέ !

«Ιφιγένεια» το εφαπάξ! Πετσοκόβεται 25- 35 τοις εκατό

Θυσία γίνεται το εφάπαξ με το νέο ασφαλιστικό για να μετριαστούν οι περικοπές στις επικουρικές συντάξεις, καθώς το υπουργείο Εργασίας αλλάζει ρότα στις ενοποιήσεις των ταμείων και βάζει σε ένα φορέα τα εφάπαξ και τις επικουρικές.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπου, οι μειώσεις στο εφάπαξ είναι δεδομένες και ανάλογα με το ποσοστό αναπλήρωσης του μισθού που θα αποφασιστεί στο νόμο θα είναι μεταξύ 25% και 35%, ενώ με τη συγχώνευση των ταμείων πρόνοιας σε ένα ταμείο με τις επικουρικές συντάξεις ουδείς μπορεί να διαβεβαιώσει τους σημερινούς ασφαλισμένους ότι θα………..
υπάρχει εφάπαξ στα επόμενα χρόνια.
Με το σχέδιο που εκτελεί το υπουργείο Εργασίας, τα αποθεματικά των ταμείων πρόνοιας και κυρίως του ιδιωτικού τομέα (ΤΑΠΙΤ) που ξεπερνούν τα 5,5 δισ. ευρώ, θα απορροφηθούν από το νέο φορέα και στην πράξη εκεί που προορίζονταν για τα εφάπαξ, θα χρησιμοποιηθούν για να λύσουν το πρόβλημα ρευστότητας των επικουρικών συντάξεων (ΕΤΕΑ) και για να μετριαστούν οι μειώσεις που έχει συμφωνήσει το υπουργείο Εργασίας με τους δανειστές!
airetos

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ;

ysmvopotlkam1«Οι πολιτικοί μας και οι ξένοι τρώγονταν και καθένας κοίταζε να περισκύση η δική του φατρία. Άλλος ήθελε Αγγλικόν, άλλος Ρούσικον, άλλος Γαλλικόν… τήραγαν να πάρουν κάνα λεπτό, ότι εις την Ελλάδα ηύραν αλώνι ν’ αλωνίσουν». (από τα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη). 
Χθες βράδυ βλέποντας τους «ηγέτες» της Ελλάδας στη Βουλή σκέφτηκα πολλές φορές τον Μακρυγιάννη. Πόσο επίκαιρος, πόσο διεισδυτικός, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έγραψε αυτές τις σοφές κουβέντες.
Βλέποντάς τους στη Βουλή να ξεμπροστιάζονται μπροστά στα μάτια μας, σαν τα μέλη μίας κλειστής κλίκας που προσπαθεί ο ένας να εξοντώσει τον άλλον, με όσο τον δυνατόν πιο ύπουλα, κάτω από τη μέση χτυπήματα, ένιωσα οίκτο για τον ξεπεσμό τους, θυμό για εμάς που τους δώσαμε οφίτσια, λύπη για την Ελλάδα που συνεχίζουν να σκυλεύουν το σακατεμένο κορμί της.
Τι ακούσαμε χθες βράδυ στη Βουλή;
Σκάνδαλα, σκάνδαλα, σκάνδαλα.
Δυσοσμία, λύματα και περιττώματα.
Ο ένας …………….
πετούσε στον άλλον κατηγορίες και ο κατηγορούμενος δεν ανταπαντούσε με επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τον εαυτό του, αλλά με κατηγορίες, βγάζοντας στην επιφάνεια άλλα, καινούρια σκάνδαλα.
Καταλαβαίνετε που βρισκόμαστε; Ποιοι μας κυβερνούν;
Ο καθένας τους γνωρίζει τα ανομήματά του και τα ανομήματα του αντιπάλου του αλλά δεν μιλούν γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Δεν νιώθουν όμως ότι κινδυνεύουν για έναν απλούστατο λόγο: 
ΚΑΙ ο αντίπαλος είναι ένοχος. Έχει πολλά ράμματα ο ένας για τη γούνα του άλλου.
Και σε όλο αυτό το σκηνικό ήρθαν να προστεθούν οι νέες αποκαλύψεις για τις διαχρονικά υπόγειες συναλλαγές με τα ΜΜΕ, την τέταρτη εξουσία που υποτίθεται ότι είναι ταγμένη να ελέγχει την πολιτική εξουσία ενώ ανέφεραν αμέτρητες φορές ονόματα δικαστικών λειτουργών και μίλησαν για επέμβαση στη δικαιοσύνη!
Ποιος πολίτης μπορεί να αισθανθεί σίγουρος και ασφαλής σε μία τέτοια χώρα; Ποιοι μας κυβερνούν; Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός τους; Έχουμε Δημοκρατία ή μία ολιγαρχική διαχείριση της εξουσίας με κοινοβουλευτικό μανδύα; Υπάρχει αντιπροσώπευση του λαού ;Μας ρώτησαν ποτέ με δημοψηφίσματα ποια είναι η γνώμη μας για τα καίρια προβλήματα της χώρας ή αποφασίζουν εν αγνοία μας και φορτώνουν στις πλάτες μας τα λάθη και τις παραλείψεις τους ; Μία φορά μάς ρώτησαν (πρόσφατο δημοψήφισμα) και έκαναν εντελώς το αντίθετο !
Ως πότε θα δεχόμαστε άλλα να υπόσχονται προεκλογικά και άλλα να εφαρμόζουν όταν κυβερνούν την χώρα ; Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία βαρύτατη ποινή για την ασυνέπεια τους και την υφαρπαγή της εξουσίας με δόλιο τρόπο ;
Εμείς οι πολίτες έχουμε μία μεγάλη υποχρέωση.
Να αναρωτηθούμε σε τι μοιάζουν και σε τι διαφέρουν μεταξύ τους αυτοί που δήθεν μάς εκπροσωπούν στη Βουλή. Είδατε ουσιαστικές διαφορές στον τρόπο διαχείρισης της εξουσίας ; Είδατε διαφορές στο όραμα τους για τη χώρα ; Είδατε διαφορές στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, στην πάταξη της διαφθοράς, στον τερματισμό της διαπλοκής, στην ανάδειξη των αρίστων και τη διάλυση των κομματικών στρατών ;
Σκεφθείτε κάτι απλό. Έχει το δικό σας παιδί, που το μορφώσατε με μόχθο και ατέλειωτες θυσίες, την δυνατότητα να ανελιχθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, με μόνο όπλο την αξία του ; Σίγουρα γνωρίζετε ότι αν αποφασίσει να αναμειχθεί με τα κοινά για να προσφέρει με ιδεαλισμό τις υπηρεσίες του στην πατρίδα του, η πόρτα του κοινοβουλίου θα είναι ερμητικά κλειστή.
Αν με τα ερωτήματά μου σάς απογοήτευσα, ίσως αυτό είναι μία καλή αρχή. Μπορεί να ακούγεται oξύμωρο.
Όμως οι μεγάλες αλλαγές και επαναστάσεις πάντα άρχιζαν όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν ότι το θηρίο είχε αγγελικό πρόσωπο…

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ