ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ Κ20 ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ /ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2-3 ( ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΆΔΙΚΗ ΚΑΤΆ ΠΟΛΛΉ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι  παραβρεθήκαν στο γήπεδο της Σφενδαμης  χθες το απόγευμα, με τα συναισθήματα  να αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατά πολλή την ομάδα της Κ20 του Αιγινιακου καθότι βρέθηκε από το πρώτο ημίχρονο να αγωνίζεται με 10 παίκτες και χωρίς  τον πρώτο της τερματοφύλακα που δέχτηκε την κάρτα και πέναλτι. Η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι ήταν όταν στο 90 λεπτό από καταφανέστατη θέση οφ Σαιντ παίκτης του Απόλλων Καλαμαριάς έκανε το 2-3 .
Για αυτό θα έλεγα ότι όποιος και να ήταν ο λόγος μερική δεν σέβονται τα συναισθήματα των παιδιών και είναι άδικο να μην κρίνονται καταφανέστατες φάσεις σωστά στα παιχνίδια.
Να πάμε λίγο στο παιχνίδι και στο 30λεπτο περίπου έχουμε κόκκινη κάρτα  στον τερματοφύλακα του Αιγινιακου και πέναλτι όπου γίνετε το 0-1για την ομάδα της Καλαμαριάς.
Ξεκινώντας στο δεύτερο ημίχρονο οι μικροί του Αιγινιακου έδηξαν τις προθέσεις  τους και άμεσως ισοφαρίζουν με ένα θαυμάσιο γκολ  που ξεκίνησε από το κέντρο με τρεις πάσες  και τελείωσε ωραία ο Κωστικος. Γ.
Αυτό συνεχιστικέ μέχρι το 70 λεπτό με το αποτέλεσμα να είναι στο 1-1 και από αυτό το λεπτό και μετά μέχρι το 90 λεπτό μπορεί να  δοθήκαν πάνω από 15-20 φάουλ έξω από την περιοχή του Αιγινιακου εις βάρος του.
Στο 75 λεπτό  με χτύπημα φάουλ έγινε  το 1-2 για την ομάδα της Καλαμαριας
Στο 78 λεπτό ο Κωστικος ανατρέπετε στην περιοχή,το πέναλτι αναλαμβάνει να χτυπήσει ο Μαγγουδης και κάνει  το 2-2
Και στο 90 λεπτό έρχεται το γκολ  φάντασμα  ……………….(Ντροπή σας )