ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κοινή Λογική...


Μια νεκρολογία που δημοσιεύτηκε στους Times του Λονδίνου.  Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τη δημοσίευση αυτή.  Ωστόσο εκείνο που έχει σημασία δεν είναι η δημοσίευση ή όχι τής νεκρολογίας αυτής 

 αλλά τούτο το περιεχόμενό της και μόνο.
Σήμερα πενθούμε το θάνατο μιας αγαπημένης παλιάς φίλης, τής Κοινής Λογικής,

ΕΣΠΑ: Μαθητεία αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης



Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας

Στόχος της πράξης είναι να χρηματοδοτηθεί μέσω υποτροφιών, η μαθητεία αποφοίτων δημοσίων ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και αντίστοιχων δομών της Ειδικής Αγωγής, μέχρι 2 ή 3 έτη (εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει την στρατιωτική τους θητεία) για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας μέσω μαθητείας 2-6 μηνών στον παραγωγικό τομέα, σε επιχειρήσεις κλάδων σχετικές με τις σπουδές του αποφοίτου, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι γνώσεις και οι δεξιότητές του και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος για την αγορά εργασίας. Για κάθε μήνα μαθητείας θα δίνεται στο μαθητευόμενο νέο υποτροφία εύλογου ποσού. Στην ουσία θα συνάπτεται σύμβαση μαθητείας μεταξύ του νέου αποφοίτου και της επιχείρησης χωρίς υποχρέωση των μερών για καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής και ο Φορέας Υλοποίησης για τη στήριξη του νέου θα χορηγεί υποτροφίες.

Ειδικές οικονομικές ζώνες στην Ελλάδα με πρότυπο την Πολωνία! Θέσεις εργασίας με αντάλλαγμα περιορισμένη κυριαρχία και μισθούς Κίνας







- Der Spiegel: Αρχή από το νότιο τμήμα της Κρήτης και το νότιο τμήμα της Πελοποννήσου
- Προυπόθεση να εφαρμόζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις στη χώρα μας
- Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου : ''δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας''
- Στόχος η ανάπτυξη μέσω προσέλκυσης επενδυτών

Πατέρας 5 παιδιών έχασε σήμερα την ζωή του



Άλλος ένας χαμός σε διάστημα λίγων μόνο ημερών από τροχαίο ατύχημα στη Σάμο.

Ένας 40χρονος πολύτεκνος πατέρας 5 παιδιών ο Ν.Κ. σήμερα στις 11:30 περίπου το πρωί, οδηγώντας την μηχανή του στην οδό Νικ. Βλιάμου στο Καρλόβασι έχασε από άγνωστη αιτία τον έλεγχο της μηχανής (έξω από το Φαρμακείο Φωτίου) και έπεσε πάνω σε μια ταμπέλα σήμανσης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45 τμ2 περιοχή
Αγίας Παρασκευής.
(Λαχανά με Βασιλείου β’ γωνιά)
Οικοδομή καινούργια ,αυτόνομη θέρμανση, 
πρώτος όροφος ,ιδιωτικό γκαράζ
θωρακισμένη πόρτα, 12 τμ2 αποθήκη 
Πληροφορίες τηλέφωνο 6945211444

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ



Νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας για τον Εθνικού  Νέου Κεραμιδίου, με σκόρ 1-2 μέσα στο γήπεδο της Μηλιάς, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.
Η νεανική ομάδα του....
ΕΘΝΙΚΟΥ  που  έχει στο ροστερ της το 90% παιδιά γεννημένα το 1996-1997 ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά τις πολλές και σοβαρές ελλείψεις, λόγω έλλειψης των νέων δελτίων. Η ομάδα του Εθνικού προσήλθε στο γήπεδο με 12 παίκτες. Ομως έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ασταμάτητο πρεσινκ στην αντίπαλη περιοχή,  προηγήθηκε στο 30 λεπτό με γκόλ του Μαυρόπουλου με απευθείας κτύπημα κόρνερ, σε αλεπάλληλα κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του Εθνικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό, αλλά με την ομάδα του ΠΑΟ Κ ΜΗΛΙΑΣ να προσπαθεί για ένα δεκάλεπτο να ισοφαρίσει, κάτι που πέτυχε απο σύγχυση της άμυνας του ΕΘΝΙΚΟΥ. 

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας Εκπλήξεις στην 1η του φάση



Σημερινά αποτελέσματα Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  1-0

25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ  3-2

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ    3-1

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  6-1

Π.Α.Ο. Κ. ΜΗΛΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  1-2

Σπάει ο «γιαννούκος»;


Μύθος ή αλήθεια;

Σπάει ο «γιαννούκος»;
Ένα από τα μεγαλύτερα αντρικά μυστήρια στο μικροσκόπιο του delamagen...
Πρόκειται για μείζον θέμα που μας απασχολεί από τα μικράτα μας! Φήμες, ιστορίες και αστικοί μύθοι το συνοδεύουν, συσκοτίζοντας ακόμα περισσότερο το τοπίο. Στ' αλήθεια όμως, μπορεί να σπάσει το πέος;

Τεστ εγκυμοσύνης!



 

Οι πρώτες ολοκληρωμένες φωτογραφίες του iPhone 5

Το iPhone 5 εμφανίζεται δίπλα σε προηγούμενα μοντέλα της Apple, το iPhone 4 και το iPhone 3GS, το οποίο λανθασμένα αναφέρεται ως iPhone 3.

Για ακόμα μια φορά, οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν αρκετές φήμες που κυκλοφορούσαν για την συσκευή όλο το καλοκαίρι, όπως την μεγαλύτερη οθόνη, την τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας στο κέντρο πάνω από το ηχείο, καθώς και το πιο λεπτό προφίλ του smartphone. Το CNET επικοινώνησε με την Apple σχετικά με τις φωτογραφίες, η εταιρεία όμως δεν προέβη ακόμα σε καμία δήλωση.

Υπενθυμίζουμε πως το iPhone 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών - Είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος και χρωστάς στην εφορία; Φυλακή!!

Φωτογραφία για Προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών -  Είσαι μισθωτός ή συνταξιούχος και χρωστάς στην εφορία; Φυλακή!!
Στη φυλακή όσοι δεν πληρώνουν τα οφειλόμενα στην εφορία

Με νέα ρύθμιση που επεξεργάζονται τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Δικαιοσύνης, προβλέπονται ποινές φυλάκισης για όσους πολίτες δεν πληρώνουν στην εφορία.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση αυτή, όσοι φορολογούμενοι εντοπίζονται να μην εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, οφείλουν να το κάνουν άμεσα, ειδάλλως θα οδηγούνται στη φυλακή. Τα οφειλόμενα θα πρέπει μάλιστα να πληρωθούν πριν την εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης.

Αποκεφαλίστηκε όταν έβγαλε το κεφάλι του έξω από το λεωφορείο


Φωτογραφία για Αποκεφαλίστηκε όταν έβγαλε το κεφάλι του έξω από το λεωφορείο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έληξε το πάρτι γενεθλίων μιας 16χρονης Αμερικανίδας, καθώς ένας φίλος της βρήκε φρικιαστικό θάνατο στο πολυτελές πούλμαν που μετέφερε τους καλεσμένους. Σύμφωνα με το cretalive, ο άτυχος Ντάνιελ Φερνάντεζ έβγαλε το κεφάλι του από ένα παράθυρο στην οροφή του λεωφορείου, την ώρα που το όχημα περνούσε κάτω από μία γέφυρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να σκοτωθεί ακαριαία.«Το άψυχο σώμα του έπεσε μέσα στο πούλμαν και οι φίλοι του γέμισαν αίματα» ανέφερε ένας από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο του συμβάντος, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Φυλακή για όσους δεν πληρώνουν την εφορία! - Σαρωτικοί έλεγχοι



- Διασταυρώσεις ακόμη και στις... πινακίδες των αυτοκινήτων
- Από κόσκινο 3.000.000 μισθωτοί και 2.400.000 συνταξιούχοι
- Πρόστιμα-φωτιά για όσους δεν υπέβαλαν δήλωση στην εφορία




Aaliyah - If Your Girl Only Knew (Finnebassen Remix)

IMANY - Take Care (DSF & DINO MFU Remix)

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ενώ έχει ξεκινήσει η αγωνιστική προετοιμασία συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6982766856 & 6945211444

Μια μια οι επαγγελματικές κατηγορίες ανακοινώνουν απεργίες και αντίθεση στα νέα μετρά.


 Εσύ  τη  κανείς  !!!!!!!

To πιο όμορφο φεγγάρι εδώ και 20 χρόνια!

To πιο όμορφο φεγγάρι εδώ και 20 χρόνια!

Τι όμορφος τρόπος για να αποχαιρετίσει κανείς το καλοκαίρι! Και τι σπάνιος.

Πάτρα: Πήγαν να την βιάσουν και τους... έσφαξε


Πάτρα: Πήγαν να την βιάσουν και τους... έσφαξε

Δύο νεαροί άνδρες, αποπεράθηκαν την Παρασκευή να βιάσουν μία νεαρή γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του σταθμού των ΚΤΕΛ Αχαΐας.

ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΟ (ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS

Akis Roufame kai ta leme

Τό ἄγνωστο ὁλοκαύτωμα. Συγκλονιστική φωτογραφία καί βίντεο




Λαός πού ξεχνᾶ τήν Ἱστορία του, εἶναι καταδικασμένος νά τήν ξαναζήσῃ.
Καί ναί τό ξαναζοῦμε. Τό καινούργιο ὀλοκαύτωμα δημιούργημα τοῦ γερμανικοῦ ἐπεκτατισμοῦ καί τῆς γερμανικῆς δίψας γιά ἐπιβολή καί ἐξουσία.
Πάθαμε ἀλλά δέν μάθαμε. Ἕνα καινούργιο ὁλοκαύτωμα εἶναι πρό τῶν πυλῶν καί ὅπως ὅλα δείχνουν θά εἶναι τό τελευταῖο. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς!
Αὔγουστος ἦταν καί τότε. 16 Αὐγούστου 1943. Κομμένο Ἄρτας. Τό ἄγνωστο ὁλοκαύτωμα ἀπό τά γερμανικά γουρούνια.

Πόσο μάλλον δεν χωράνε η ΔΙΑΠΛΟΚΗ και η ΔΙΑΦΘΟΡΑ!


Θα πρέπει, εφόσον θέλουμε να υπηρετούμε την πατρίδα με ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ όπως η Δημοκρατία και η Ελευθερία έκφρασης και σκέψης, να ενημερωνόμαστε από όλες τις φωνές και να κρίνουμε, κατά το δυνατόν, με πλήρη αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη.
Κίνητρό μας είναι η ευγενής άμιλλα, ο ειλικρινής διάλογος, η ορθή ενημέρωση και κατά συνέπεια η ορθή αξιολόγηση όλων των σημείων και καταστάσεων, έτσι ώστε να συμβάλουμε, έστω και κατά το ελάχιστο, στην εξυγίανση των Ενόπλων Δυνάμεων και την παύση της διαπλοκής και της διαφθοράς.
   Υγιείς συνδικαλισμός σημαίνει ενασχόληση με τα αληθινά ιδεώδη και όχι με τα φαινομενικά προβλήματα των στελεχών των Ε.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ "ΕΚΡΑΞΕ" ΤΟΥΣ G20!



Ακούσατε τίποτα στις "ειδήσεις"; Διαβάσατε κάτι στις "εφημερίδες τους"; 
Μπαααααα! Δε νομίζω! Όμως....

Γυρίζουν πίσω τα ποτάμια;
Ενώ οι G20 συνεδριάζανε στο Μεξικό, ακριβώς απ' έξω γινόταν η μεγαλύτερη από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις παγκοσμίως με μηδενική τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη!
Οι κυβερνήσεις έκαναν αίτημα στην google η oποiα... είναι ιδιοκτήτρια του Youtube και έτσι όλα τα βίντεο κατεβαίνουνε από το yοutube αμέσως μόλις ανέβουνε.... Τα κανάλια ασφαλώς έχουν συμφωνήσει να μην καλύψουν αυτή την διαδήλωση....

Τέσσερις τρόποι να χάσετε βάρος χωρίς γυμναστική


Μπορεί να νομίζουμε πως κάνοντας γυμναστική από το πρωί ως το βράδυ και ακραίες δίαιτες θα χάσουμε τα παραπανίσια κιλά των διακοπών...η αλήθεια όμως είναι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς βασανιστήρια, χρησιμοποιώντας μικρά τρικ.

Χρησιμοποιείστε λαχανικά σε κάθε γεύμα. Τα διάφορα ζαρζαβατικά εκτός του ότι είναι νόστιμα και χορταστικά έχουν την ιδιότητα να αντισταθμίζουν τις θερμίδες που βάζουμε από το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Στα Σαγόνια Του Καρχαρία: Σκηνές Τρόμου Έζησε 53χρονος Ψαράς [Φωτο]


Σκηνές τρόμου έζησε ένας ψαράς που ήρθε αντιμέτωπος με τον δολοφόνο των ωκεανών.
Ο 53χρονος άνδρας, ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ, αφού το σαρκοβόρο ψάρι όχι μόνο άνοιξε τρύπα με τα δόντια του στο αλιευτικό σκάφος αλλά γράπωσε και το…
πόδι του. Ωστόσο, ο ψαράς στάθηκε αρκετά τυχερός και επιβίωσε για να διηγηθεί την ιστορία του που μοιάζει βγαλμένη από την γνωστή ταινία τρόμου “Στα σαγόνια του καρχαρία”.
Το περιστατικό συνέβη στα ανοιχτά των Εβρίδων Νήσων στη Βρετανία.

Η Άγρια Ομορφιά Αποκαλύπτεται…! [Φωτο]



Τα πιο φυσικά «μοντέλα»….