ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού & Αθλητισμού στην Αστική Σχολή 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν οι συντοπίτες μας Ολυμπιονίκες:

Κωνσταντίνος Κουκοδήμος: 6ος Ολυμπιονίκης Βαρκελώνη 1992 στο άλμα εις μήκος.

Σάββας Καρυπίδης : 6ος Ολυμπιονίκης με την Εθνική Ομάδα Χειροσφαίρισης Αθήνα 2004

Κατερίνα Νικολαΐδου: 4η Ολυμπιονίκης Κωπηλασίας Ρίο 2016

Παράλληλα, σε ένδειξη αναγνώρισης της ανεκτίμητης προσφοράς τους στον Πιερικό αθλητισμό θα τιμηθούν οι:

Θεόδωρος Διαμαντόπουλος: Αθλητής ποδοσφαίρου και στίβου, πρώην πρόεδρος Αρχελάου Κατερίνης και Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας.

Αλέκος Τσιώτσιος: Δημιουργός του Πιερικού μπάσκετ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην πρώτη εθνική κατηγορία, την περίοδο 1982-1983.

Θωμάς Λιάπης: πρώην πρόεδρος Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Πιερίας- Ημαθίας. Επί των ημερών του φιλοξενήθηκαν στο νομό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Μαραθωνίου Δρόμου και οι Βαλκανικοί στίβου και ανωμάλου δρόμου.

Γεώργιος Τανατζής: Επί σειρά ετών Διεθνής διαιτητής μπάσκετ, σήμερα επίσημος καθηγητής διαιτησίας FIBA.

Δαμιανός Ευθυμιάδης: Μέχρι πρότινος Διεθνής Διαιτητής Ποδοσφαίρου.

Ιωάννης Δέλκος: Δημοσιογράφος, Αρχισυντάκτης ΕΡΤ και για πολλά χρόνια διοικητικό μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Περικλής Χατζηγιάννης: Δημοσιογράφος, Ανταποκριτής ειδήσεων και εξωτερικός αθλητικός συντάκτης ΕΡΤ (Τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ).

Παρών στο πάνελ της συνέντευξης και ο πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών Γρηγόρης Μιτσοκάπας, ο οποίος έκανε λόγο «για μία σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Κατερίνης και του Ο.Π.Π.Α.Π. την οποία η Εστία Πιερίδων υποστηρίζει και πλαισιώνει μουσικά από τους:

Πιάνο: Φανή Παπαντωνίου

Ερμηνεία: Αθανάσιο Μπατάλα».

Την εκδήλωση συντονίζει και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης.

Ο Ντελάλης
Πηγή 

Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού & Αθλητισμού. Σάββας Καρυπίδης .Ευχαριστώ θερμά τον Δήμο Κατερινης για την βράβευση μου ως Ολυμπιονίκη.


Η δημοτική μας παράταξη υποδέχεται με χαρά την κ. Ευγενία Ποιμενίδου.




     
     Η κ. Ποιμενίδου γεννήθηκε στη Σφενδάμη και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Θεσσαλονίκης. Σπούδασε Ψυχολογία και Λογοθεραπεία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων για άτομα με ειδικές ανάγκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ηταν εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια δασκάλων ειδικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη, σε θέματα αυτισμού.
     Εργάσθηκε για πολλά χρόνια στη μονάδα αυτιστικών ατόμων “Ελπίδα”, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια έχει Κέντρο λογοθεραπείας και ειδικής θεραπευτικής αγωγής στην Κατερίνη.
     Είναι ιδρυτικό μέλος και από ιδρύσεώς του έως σήμερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου γονέων και φίλων αυτιστικών ατόμων Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
     Ομιλεί τη Γαλλική και Γερμανική γλώσσα.
    “Με διάθεση για προσφορά που πάντα με διέκρινε και έχοντας την πεποίθηση ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι καθήκον του κάθε πολίτη, αποφάσισα τη συμμετοχή μου στην προσπάθεια που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μανώλας και οι συνεργάτες του για ανάπτυξη της περιοχής μας”, δήλωσε η κ. Ποιμενίδου. 

Νίκος Καζαντζάκης: Τι είναι η αγάπη;

Τι είναι η αγάπη;
Δεν είναι συμπόνια μήτε καλοσύνη…
Στη συμπόνια είναι δύο, αυτός που πονάει κι αυτός που συμπονάει. Στην καλοσύνη είναι δύο, αυτός που δίνει κι αυτός που δέχεται.
Μα στην αγάπη είναι ένας…
Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα. Δεν ξεχωρίζουν…
Το εγώ κι εσύ αφανίζονται.
Αγαπώ θα πει χάνομαι…
Νίκος Καζαντζάκης

Πηγή:thessalonikiartsandculture.gr

Εκλογές 2019: Μάθε πού ψηφίζεις – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Οι εκλογές αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία λόγω της εφαρμογής, για πρώτη φορά, των διατάξεων του ν.4555/2018 και τη θέση σε ισχύ του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής.
Με δύο εγκυκλίους, το υπουργείο Εσωτερικών δίνει διευκρινίσεις για τη διαδικασία διενέργειας των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ «Μάθε Πού Ψηφίζεις»βρίσκεται σε λειτουργία – και είναι ήδη ενημερωμένη. Στην ειδική εφαρμογή μπορεί κανείς να εισάγει τα στοιχεία του, όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, όνομα μητέρας και χρονολογία γέννησης.  Ακολούθως, η εφαρμογή εμφανίζει στον ενδιαφερόμενο σε ποιο εκλογικό διαμέρισμα θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.
Έτσι λοιπόν ένα κλικ είναι… αρκετό για να μάθει κάθε ψηφοφόρος που ψηφίζει στις Εκλογές 2019.
Οι εκλογές 
Οι εκλογές αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία λόγω της εφαρμογής, για πρώτη φορά, των διατάξεων του ν.4555/2018 (πρόγραμμα «Κλεισθένης I») και τη θέση σε ισχύ του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής.
Σύμφωνα με αυτό το εκλογικό μέτρο, οι έδρες κάθε συμβουλίου, αφού κατανεμηθούν στους οικείους συνδυασμούς με βάση το εκλογικό μέτρο που προκύπτει από τη διαίρεση των έγκυρων ψήφων με τις προς διάθεση έδρες, εν συνεχεία, τυχόν αδιάθετες έδρες κατανέμονται στους συνδυασμούς με βάση τα αχρησιμοποίητα υπόλοιπά τους.
«Με τη θέσπιση της απλής αναλογικής, ως του μοναδικού εκλογικού συστήματος αντιστοίχισης της ψήφου των εκλογέων με την εκπροσώπησή τους στο οικείο συμβούλιο, η πολιτική συμμετοχή των πολιτών ενισχύεται ακόμα περισσότερο, συμβάλλοντας, με το τρόπο αυτό, στον εκδημοκρατισμό του πολιτικού βίου», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ο «Ασυνήθιστος Άγγελος» άνοιξε τα φτερά του και ταξιδεύει

Χρυσάνθη Ηλία η κατερινιώτισα  συγγραφέας της αγάπης , απόδειξη το βιβλίο της «Ασυνήθιστος Άγγελος», το οποίο περικλείει αγάπη, πόνο, συναισθήματα, καταστάσεις πρωτόγνωρες για τα ανθρώπινα δεδομένα. Ένα βιβλίο που έγινε αποδεκτό με πολύ αγάπη από τους αναγνώστες της Ελλάδος και όχι μόνο αφού έχει ξεπεράσει τα σύνορα και ταξιδεύει στη Ρωσία, την Κύπρο, τη Γερμανία και την Αμερική. Ένα βιβλίο που συστήνεται απ όσους το έχουνε διαβάσει και είναι επί σειρά εβδομάδων προτεινόμενο από τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Public σε όλη την Ελλάδα. Τον «ι Ασυνήθιστο Άγγελο» αλλά και τα άλλα βιβλία της Χρυσάνθης Ηλία μπορείτε να το βρείτε και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα ή να το παραγγείλετε διαδικτυακά.
Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η πιο όμορφη γλώσσα, η γλώσσα της Διδασκαλίας

Η πιο όμορφη γλώσσα, η γλώσσα της Διδασκαλίας
Αφιερωμένο στους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για ένα καλύτερο και πιο δημιουργικό σχολείο
Η γλώσσα της Διδασκαλίας δεν είναι απλά και μόνο πεδίο επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης. Αποτελεί μια γλωσσική έκφραση της εκπαίδευσης και της αγωγής, της παιδείας και της μόρφωσης. Έχει το ξεχωριστό επιστημονικό της χρώμα, ως μια «επαγγελματική γλώσσα», αλλά δεν είναι ξεκομμένη από την καθημερινή γλώσσα, αφού ο κώδικάς της διατηρεί παράλληλα -  πέραν εκείνου του ξεχωριστού εκπαιδευτικού πεδίου - και μια κοινωνική συνιστώσα, για να λειτουργεί ως πεδίο αγωγής των νέων.

Αναστάσιος Ζώβας Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από τρακτέρ


       Η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη και  μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο

Ένας ηλικιωμένος άνδρας καταπλακώθηκε απότρακτέρ στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα όταν ο ηλικιωμένος που βρισκόταν στο χωράφι του – στην περιοχή Χοχλακιές – την ώρα που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες βρέθηκε κάτω από το τρακτέρ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες και τον γιατρό να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες.
Η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως, οι άνδρες της αστυνομίας ερευνούν το περιστατικό ενώ ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για τροχαίο ή εργατικό ατύχημα.
Πηγή: cretapost.gr

Η Google φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στο gaming


Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Stadia από οποιαδήποτε συσκευή, όπως επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, ταμπλέτα, τηλεόραση (με σύνδεση Chromecast) και «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο

Η Google παρουσίασε μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα streaming βιντεοπαιγνιδιών με την ονομασία Stadia, όπου θα μπορεί κανείς να παίζει ζωντανά παιγνίδια μέσω διαδικτύου με ανάλυση καλύτερη και από τις παιγνιδοκονσόλες, στις οποίες κάποιος πρέπει να «κατεβάσει» το παιγνίδι ή να το «φορτώσει» από δίσκο.
Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη Stadia από οποιαδήποτε συσκευή, όπως επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή, ταμπλέτα, τηλεόραση (με σύνδεση Chromecast) και «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο, μέσω είτε του προγράμματος διαδικτυακής πλοήγησης Chrome είτε του YouTube.

Μπάμπης Πειδης Yπ. Δημοτικός Σύμβουλος


Aυτοάνοσα νοσήματα και ψυχολογία: Yπάρχει σύνδεση;

Το ανοσολογικό σύστημα έχει ως σκοπό την προστασία του οργανισμού από ξένους εισβολείς, όπως είναι τα μικρόβια, τα παράσιτα ή τα ξένα κύτταρα.
Ποιες χαρακτηριστικές ιδιότητες παρουσιάζει το ανοσολογικό σύστημα;
Εκπαιδεύεται, δηλαδή όταν θα προσβληθεί από τον εισβολέα θα “μάθει” τον εισβολέα και θα αναπτύξει ειδική ανοσία.Αναπτύσσει ειδική μνήμη έναντι των εισβολέων που έχει “δει”.Παρουσιάζει ανοσολογική ανοχή, δηλαδή δεν στρέφεται κατά του εαυτού του αλλά διακρίνει τα στοιχεία του οργανισμού του από τα ξένα (αυτοανοχή).Συνεργάζεται και με άλλα συστήματα του οργανισμού, όπως το νευρικό, μεταβολικό, ενδοκρινολογικό.
Ποια είναι η κύρια αιτία των αυτοάνοσων νοσημάτων;
Η απώλεια της αυτοανοχής οδηγεί σε παθολογικές καταστάσεις που ονομάζονται αυτοάνοσα νοσήματα που σημαίνει ότι το ανοσολογικό σύστημα επιτίθεται εναντίον δικών του κυττάρων, ιστών και οργάνων με αποτέλεσμα την ανάπτυξη νόσου.
Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι πολυπαραγοντικής αιτιολογίας. Στην ανάπτυξή τους συμμετέχουν γενετικοί, περιβαλλοντικοί (π.χ ιοί, μικρόβια, υπεριώδης ακτινοβολία), ορμονικοί (π.χ οιστρογόνα) και νευροψυχολογικοί παράγοντες (π.χ ψυχοτραυματικά γεγονότα, έντονο στρες).
Τα αυτοάνοσα νοσήματα αφορούν όλες τις ηλικιακές ομάδες και διακρίνονται σε:
Οργανοειδικά, δηλαδή σε αυτά όπου προσβάλλεται ένα όργανο (π.χ Διαβήτης τύπου Ι) και σεΣυστεμικά όπου προσβάλλονται πολλά όργανα (π.χ ερυθηματώδης λύκος, ρευματοειδής αρθρίτιδα κλπ.).
Στρες και Αυτοάνοσα Νοσήματα
Ποια είναι η κύρια ορμόνη του στρες;
Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο στρες. Η κύρια ορμόνη του στρες, η κορτιζόλη έχει επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Γενικά, βοηθά στην εξισορρόπηση της ανοσοποιητικής λειτουργίας. Όταν το στρες είναι ισχυρό, ο έλεγχος της κορτιζόλης στο ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί μόνιμα να μειωθεί, οδηγώντας στην αύξηση της φλεγμονής. Η αύξηση της φλεγμονής οδηγεί σε ένα εύρος ασθενειών και διαταραχών συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων, καρδιολογικών νοσημάτων και διαβήτη.
Το ποια διαταραχή θα αναπτυχθεί κάθε φορά είναι αποτέλεσμα συνδυασμού γενετικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Όταν το στρες είναι ισχυρό, ο οργανισμός αρχίζει να αποκτά αντίσταση στην κορτιζόλη ή δεν παράγει αρκετή κορτιζόλη. Όταν αυτό συμβαίνει, η φλεγμονή μπορεί να αυξηθεί λόγω ελλείμματος ενδογενούς αναχαίτισης. Η αύξηση της φλεγμονής μπορεί λοιπόν να οδηγήσει στην εκδήλωση και αυτοάνοσων νοσημάτων. Ενδεχομένως το στρες δεν προκαλεί αυτοάνοσο νόσημα από μόνο του. Ωστόσο για άτομα που έχουν γενετική προδιάθεση , το στρες μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες που οδηγούν στην ανάπτυξη της ασθένειας.
Υπάρχουν πάνω από 50εκ. Αμερικανοί που ζουν με ένα αυτοάνοσο νόσημα και το 75% είναι γυναίκες σύμφωνα με τον Αμερικανικό Οργανισμό για τα Αυτοάνοσα Νοσήματα
Oι ασθένειες αυτές είναι χρόνιες και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι απρόβλεπτη. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδο της νόσου, όμως σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν από ήπιες ως σοβαρές παρενέργειες των φαρμάκων. Ένας παράγοντας που κάνει τη διάγνωση και τη θεραπεία δύσκολη είναι η ευρεία ποικιλία των συμπτωμάτων και οι πολλαπλές περιοχές του οργανισμού που μπορεί να επηρεαστούν.
Η διάγνωση μπορεί να πάρει πολλά χρόνια, ειδικά αν δε λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τα συμπτώματα ή ο ασθενής έχει πειστεί ή έχει οδηγηθεί από το περιβάλλον του να αισθάνεται ότι όλα τα συμπτώματα είναι “στο μυαλό του”, κάτι που συνεισφέρει στο να αισθάνονται οι ασθενείς αβέβαιοι για τα συμπτώματά τους και να αναρωτιούνται πόσο γνωρίζουν το σώμα τους και τον οργανισμό τους.

Premier League: Ανατροπή κορυφής για Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε από το “Σεντ Μέρις”, επικρατώντας με ανατροπή της Σαουθάμπτον με 3-1.
Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γούργκεν Κλοπ επέστρεψε στην κορυφή της Premier League (σ.σ. έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Μάντσεστερ Σίτι), επικρατώντας εκτός έδρας της Σαουθάμπτον με 3-1, για την 33η αγωνιστική.
Η νίκη της Λίβερπουλ ήρθε με ανατροπή, καθώς οι «Αγιοι» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Σέιν Λονγκ. Ωστόσο, ο Ναμπί Κεϊτά στο 36΄, ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 80΄ και ο Τζόρνταν Χέντερσον στο 86΄ βοήθησαν τους «κόκκινους» να φύγουν με την πολύ σημαντική αυτή νίκη, από μια δύσκολη έδρα.
Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, παρέμεινε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε άλλο παρά ασφάλεια αισθάνεται για τη συνέχεια.Τα highlights του αγώνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Βαλερί, Φέστεργκααρντ (83′ Όστιν), Γιοσίντα, Μπεντνάρεκ, Μπερτράν, Γουόρντ-Πράουζ, Χόιμπιεργκ, Ρομέου (83′ Άρμστρονγκ), Λονγκ (61′ Σιμς), Ρέντμοντ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (59′ Χέντερσον), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (59′ Μίλνερ), Φαμπίνιο, Κεϊτά (88′ Λόβρεν), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.Η βαθμολογία
1. Λίβερπουλ 82
2. Μάντσεστερ Σίτι 80
3. Τότεναμ 64
4. Άρσεναλ 63
5. Τσέλσι 63
6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 61

Αννα Βαβατσιούλα Μυστακίδη Υπ. Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης


Ριγκατόνι με πιπεριές και σπαράγγια

Ένα νόστιμο, κομψό και ελαφρύ πιάτο ζυμαρικών, ένα χάρμα οφθαλμών όσο το μαγειρεύετε… Από την ιταλική παράδοση σε ένα απλό αλλά γεμάτη φινέτσα συνταγή για το καθημερινή σας τραπέζι.
Τα ριγκατόνι γεννήθηκαν στη Ρώμη και ανήκουν στα μεγαλύτερα κοντά ζυμαρικά της ιταλικής παράδοσης. Έχουν το πλεονέκτημα να αναδεικνύουν με το σχήμα και τη γραμμωτή υφή τους τόσο τις πλούσιες σάλτσες κρέατος (π.χ. ραγού μπολονιέζε) όσο και τις πιο εκλεπτυσμένες.
Ωστόσο, τα ριγκατόνι λειτουργούν το ίδιο καλά και με μια απλή σάλτσα βασιλικού ή μια ελαφριά σάλτσα λαχανικών. Χάρη στο κοίλο εσωτερικό τους, συγκρατούν και φυλακίζουν τη ρευστότητα και τα μικρά κομμάτια των υλικών. Δεύτερο πλεονέκτημά τους είναι το εξαιρετικό κράτημα στο βράσιμο, πράγμα που τα κάνει ιδανικά ζυμαρικά φούρνου.
Ριγκατόνι με πιπεριές και σπαράγγια

Καταιγίδες, χαλάζι και αφρικανική σκόνη φέρνει η κακοκαιρία -Εντονα φαινόμενα σε Κρήτη και Αττική

Σφοδρά φαινόμενα, όπως ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι, αλλά και αφρικανική σκόνη, θα φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα ξεκινήσει να χτυπά από το απόγευμα της Παρασκευής τη χώρα.
Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας θα βρεθεί για μια ακόμη φορά η Κρήτη και ο νομός Χανίων, για τον οποίο εξέδωσε ειδική προειδοποίηση, για ισχυρές βροχές, το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Το meteo εκτιμά ότι η κακοκαιρία θα ξεκινήσει την επέλασή της, σήμερα, από τα νοτιοδυτικά με βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους, στα κεντρικά και στα νότια, θα είναι ισχυρές.
Από το Σάββατο, ωστόσο, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν

Αννα Κ. Χαραλάμπους Παπαδοπούλου Υπ. Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης


Ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού «ΣΥΝΘΕΣΗ»,


Βαγγέλης Γερολιόλιος
Υποψήφιος Δήμαρχος
για το Δήμο Δίου-Ολύμπου

Ο συνδυασμός ΣΥΝΘΕΣΗ για τον Δήμο Δίου Ολύμπου, υποδέχεται τρεις νέους υποψηφίους:
·         τον Κωστόπουλο Ζήση του Γεωργίου ως υποψήφιο τοπικό σύμβουλο στην Τ.Κ. Λεπτοκαρυάς,
·         την Παπαδοπούλου-Δασιοπούλου Ευρώπη του Ηλία  ως υποψήφια τοπική σύμβουλο στην  Τ.Κ. Νέας Εφέσου, 
·         την Τζιβάνη-Γερομιχαλού Βανέσα του Ιωάννη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στη  Δ.Ε. Λιτοχώρου.

Πρόκειται για δημότες δραστήριους, με διάθεση και αποφασιστικότητα να προσφέρουν τις δυνάμεις τους  στον τόπο μας.

Τους καλωσορίζουμε  και ευχόμαστε δύναμη και καλή επιτυχία.

Σάββας Καρυπίδης Ολυμπιονίκης Αθλητής Χάντμπολ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη


Με τη δύναμη του Εθνόσημου και την ευθύνη του αρχηγού, έμαθα να φέρνω νίκες στην πατρίδα μου. Τώρα, με τη δική σας δύναμη θέλω να φέρω άλλη μια νίκη, για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου. Νίκη για την πρόοδο, την συνέχεια και την προοπτική της κοινωνίας μας. Νίκη με σιγουριά και υπευθυνότητα.
Νίκη για την Κατερίνη!