ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Μιά κάλπη δεν φτάνει..

Καλές οι εκλογές, μάλλον ευνοϊκά θα είναι για τον λαό τα αποτελέσματα, απ' ό,τι φαίνεται, ..αλλά δεν φτάνει!

     Όπως φαίνεται κι από τον πρότερο ανέντιμο βίοκαι πολιτεία τους, αλλά κι απ' την θρασύτατη καιχυδαία προεκλογική τους προπαγάνδα,
     ..τούτα τα λυκόρνια της εξουσίας, τούτοι οιέξαλλοι φασίστες, είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, κι αν είναι δυνατόν να το κρατήσουν, ακόμα και μετά από τηνεκλογική τους συντριβή!

Είναι έτοιμοι να προασπίσουν μέχρι θανάτου...
(δικού μας) τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων, των τραπεζών, των ευρωεταίρων!

     Γι αυτό κι έχουν επιδοθεί σ' ένα όργιο κατάρτησης και ψήφισης στα μουλωχτά απ' την Βουλή, ενός σωρού από ''εφαρμοστικούς'' νόμους και διατάξεις, που ελπίζουν και νομίζουν ότι θα δένουν χειροπόδαρα την όποια διάδοχο πολιτική κατάσταση.
     Γι αυτό έχουν ξαμολύσει και τα ''τσικό'' της πολιτικο-ενημέρωσης, και έχουν φτιάξει ''ποτάμια'',ραχούλες και ρεματιές,
     ..μπας και ξεγελαστεί ο κόσμος και τα ψηφίσει, και αποτελέσουν αποκούμπι μελλοντικών συγκυβερνήσεων του αίσχους, παρακάμπτοντας την λαϊκή βούληση,
     ..όπως έγινε και πριν δύο χρόνια με την ΡΗΜΑΔ, του πεινασμένου για εξουσία γέροντα.

     Για όλα αυτά, εμείς ώς λαός πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπίσουμε την θέλησή μας, όπως θα την εκφράσουμε στην κάλπη, και όπως θα πρέπει να εφαρμοστεί.
     Οι εκλογές αυτές φαίνεται ότι δεν θα είναι παρά ένα πρώτο βήμα.
     Θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλα,
     ..αγωνιστικά, κι αποφασιστικά.

     Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.
     Ας ξεκινήσουμε!..

Ένας δικτάτορας βλέποντας την καριέρα του να βασιλεύει, προσπαθεί να δείξει λίγα ψήγματα δημοκρατίας, πριν η Ιστορία τον κοιτάξει κατάματα.


Συνταγματική Αναθεώρηση
Μια από τις βασικές εξαγγελίες κάθε δικτάτορα, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων του, είναι η πρόθεσή του για προκήρυξη εκλογών όταν η οικονομία της χώρας, το διεθνές περιβάλλον, οι κοινωνικές συνθήκες, το επιτρέψουν.

Ποτέ δεν είναι κακό να τροφοδοτείς την κοινή γνώμη με φρούδες ελπίδες.

Άλλωστε μαστίγιο και καρότο είναι διαχρονικά ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός.

Και σε τελική ανάλυση η προεκλογική υπόσχεση-ελπίδα, δεν κοστίζει τίποτε.

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στο διάγγελμά του από το Καστελόριζο στις 23-4-2010 αναφέρθηκε...
στους όρους “απάνεμο λιμάνι” “δικαιοσύνη” “ανάπτυξη” “απελευθέρωση των δυνάμεων του Ελληνισμού.

Στα 5′ και 50″ του διαγγέλματος, δεν αναφέρθηκαν πουθενά οι όροι “ΔΝΤ”, “εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας”, “απολύσεις”, “διαθεσιμότητα”, “ανεργία”.

Με μια ανάσα όλος ο Ελληνισμός περίμενε το τέλος του 2010 για να κλείσει η παρένθεση.

Όταν πέρασε η ημερομηνία ξαναδόθηκε η υπόσχεση για το τέλος του 2011, μετά του ’12, αλλά σίγουρα θα ήταν το ’13.

Απολαύσαμε τον κ. Σαμαρά στα Ζάπεια Ι,ΙΙ,ΙΙΙ,ΙV, για να ενημερωθούμε λίγο μετά πως ”αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος“.

Μετά ήλθε η σειρά της Κύπρου, με τον νέο πρόεδρο κ. Αναστασιάδη να αμαυρώνει την ιερότητα του θεσμού του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και να βεβηλώνει το όραμα του νεκρού τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου.

(Αλήθεια σε αυτό το eurogroup των ευνούχων της 15ης Μαρτίου του 2013, η λέξη vetoήταν απαγορευμένη για τους Υπουργούς; )

Αισίως φτάσαμε στο καλοκαίρι-φθινόπωρο του 2013.

Μάθαμε να συμβιώνουμε με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ποτέ δεν έφτασαν στην Βουλή για επικύρωση, την κεφαλή του κράτους άβουλη, ολόκληρη την Βουλή και τον κρατικό μηχανισμό να κυνηγάνε τις κότες της ΧΑ, και μια ανεργία και φτωχοποίηση που τσάκισε την υπερηφάνεια κάθε Ελληνικού νοικοκυριού.

Και σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο για την Γερμανία φυσικά, και την Γερμανίδα Καγκελάριο δεν ήταν σωστό αλλά ούτε και πρέπον να την πιέσουμε, και μάλιστα πριν τις Γερμανικές εκλογές, για να αναδιάρθρωση Ελληνικού χρέους.

Έγιναν οι Γερμανικές εθνικές εκλογές και η Καγκελάριος επανεξελέγη. Αυτοκράτορας στον θρόνο που οι Ευνούχοι ετοίμασαν για αυτήν. Το γιορτάσαμε και στην Ελλάδα μέσα από το γεμάτο χαρά πρόσωπο των τηλεπαραθύρων.

Όμως το Ελληνικό ζήτημα θα πρέπει να περιμένει και τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι Γερμανοί ψηφοφόροι έχουν μια κάποια αλλεργία για άσχημες ειδήσεις πριν από εκλογές.

Για τους Έλληνες ιθαγενείς, εφευρέθει ο όρος Πρωτογενές Πλεόνασμα, με την μορφή του 500ευρου, στην προσπάθεια να γεμίσει ο τηλεοπτικός χρόνος των ειδήσεων στις 8:00, αλλά και να οδηγηθεί έστω ένα μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων στην επιλογή της κυβερνητικής σταθερότητας.

Και μετά ήλθε η απόφαση για την Συνταγματική αναθεώρηση.

Εκλογή ΠτΔ από τον λαό, μείωση του αριθμού των βουλευτών κλπ.

Σε μια ομολογουμένως άτυχη στιγμή.

Όχι γιατί γίνεται πριν τις εκλογές σε μια προσπάθεια του κ. Σαμαρά να ενισχύσει τα “Δημοκρατικά του διαπιστευτήρια” αλλά γιατί την στιγμή που έκανε την δήλωση λίγα μέτρα μακριά του τα ΜΑΤ, το μακρύ του χέρι, προσήγαγαν στο ΑΤ Συντάγματος τον πρόεδρο και τέσσερα μέλη του συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου και κατέσχεσαν πανό των εν λόγω διαδηλωτών.

Μετά, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή η αναθεώρηση γίνεται για να γίνει Συνταγματικό και με την βούλα το μνημόνιο.

Άλλωστε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εμπνευστής του νόμου περί Ευθύνης Υπουργών δήλωσε άγνοια για το εν λόγω εγχείρημα και αν ο ειδικός δηλώνει άγνοια θα πρέπει να αμφιβάλουμε.

Ούτε θέλω να ισχυριστώ ότι είναι άλλο ένα ψέμα σε μια σειρά ψεμάτων που ακούστηκαν ανερυθρίαστα στα τελευταία τέσσερα χρόνια

Θέλω μόνο να πιστέψω πως ένας δικτάτορας βλέποντας την καριέρα του να βασιλεύει, προσπαθεί να δείξει λίγα ψήγματα δημοκρατίας, πριν η Ιστορία τον κοιτάξει κατάματα. 

Οι “παπανδρεϊκοί” πάνε τον Βενιζέλο σε Συνέδριο διαδοχής

Οιδιπλές εκλογές του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φαίνεται ότι θα είναι οι τελευταίες του Ευάγγελου Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Με τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων να δείχνουν ότι η Ελιά θα δυσκολευτεί να εκλέξει ευρωβουλευτή, την αμφισβήτηση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ να κοχλάζει, και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για το “αυτογκόλ” στρατηγικής που έβαλε με το δίλημμα το οποίο έθεσε στους πολίτες για τις ευρωεκλογές, πληθαίνουν οι ζυμώσεις και...
οι παρασκηνιακές επαφές για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, στελέχη του “παπανδρεϊκού” στρατοπέδου σχεδιάζουν να ανοίξουν τη συζήτηση για τη διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ αμέσως μετά την αναμέτρηση της 25ης Μαϊου, ένα Συνέδριο στο οποίο εκ των πραγμάτων θα τεθεί θέμα ηγεσίας, και απολογισμού των ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το μεγάλο, βασικό ερώτημα που παραμένει μέχρι στιγμής αναπάντητο, είναι αν η κίνηση αμφισβήτησης θα επιχειρηθεί ευθέως από τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου, ή η σκυτάλη της διαδοχής θα περάσει σε κάποιο άλλο στέλεχος, όπως τη Φώφη Γεννηματά και τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Από ysterografa

Το Π. Κεραμίδι η Εξοχή και η Έλαφος εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Σάββα Χιονίδη


Τις περιοδείες του στην Περιφέρεια του Δήμου Κατερίνης συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης. Την Τετάρτη, επισκέφθηκε τις τοπικές κοινότητες Παλαιού Κεραμιδίου, Εξοχής και Ελάφου της Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και να παρουσιάσει τους βασικούς στόχους του προγράμματός του για την επόμενη δημοτική περίοδο. 

Ο Σάββας Χιονίδης ανέλυσε τις προτεραιότητες που έθεσε αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε η χώρα. Πρώτος μας στόχος, ανέφερε, ήταν να μπορεί ο Δήμος να λειτουργεί χωρίς να στερήσει από τους δημότες τις βασικές υπηρεσίες που απολάμβαναν πριν από την κρίση και αυτό επετεύχθη. Ο Δήμος λειτούργησε. Τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, η καθαριότητα, το «Βοήθεια στο Σπίτι», τα ΚΑΠΗ, τα συνεργεία αποκαταστάσεων και συντηρήσεων, το συνεργείο ηλεκτροφωτισμού, η λειτουργία των αρδευτικών δικτύων και όλες οι υπηρεσίες που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη λειτούργησαν. Κάτι που ενώ μπορεί να θεωρείται αυτονόητο δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτά τα χρόνια να επιτευχθεί και αυτό αποδεικνύεται βλέποντας κανείς τι έγινε σε άλλους Δήμους της χώρας.

Κύρια όμως προτεραιότητά μας, ανέφερε ο Σάββας Χιονίδης, αλλά και βασικός μας στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι η αγροτική ανάπτυξη. Η αγροτική παραγωγή, ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι ο τροφοδότης της τοπικής οικονομίας και σε αυτή οφείλουμε να επενδύσουμε. Ο αγρότης έχει ανάγκη από υποδομές στην άρδευση και την αγροτική οδοποιία και αυτές είμαστε έτοιμοι να του τις προσφέρουμε. Για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του Δήμου μας οφείλουμε και θα κάνουμε πολλά.

Ο Σάββας Χιονίδης αναφέρθηκε επίσης, στα αρδευτικά έργα που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή και τις παρεμβάσεις που έγιναν στην οδοποιία, τα σχολεία και τα αγροτικά ιατρεία.

Στις δυσμενείς αυτές συνθήκες, ανέφερε χαρακτηριστικά, εμείς δουλέψαμε σκληρά και αξιοποιήσαμε το μόνο χρηματοδοτικό εργαλείο από το οποίο μπορούσαμε να αντλήσουμε πόρους- τα ευρωπαϊκά χρήματα του ΕΣΠΑ – και σε αυτό τα καταφέραμε άριστα φέρνοντας περισσότερα από 150.000.000 ευρώ στο Δήμο Κατερίνης».

Αποδείξαμε ότι μπορούμε. Αποδείξαμε ότι έχουμε τις ικανότητες και είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που θα δώσει το νέο ΕΣΠΑ για να προσφέρουμε στον τόπο ακόμη περισσότερα, τόνισε.

Ο Σάββας Χιονίδης ευχαρίστησε τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στον ίδιο και την δημοτική του ομάδα και τους ζήτησε να συνεχίσουν όλοι μαζί, όπως ήταν κάθε μέρα αυτά τα χρόνια. 

Δημοτικές Εκλογές 2014: Οι υποψήφιοι σε Δήμους - Περιφέρειες



Δείτε όλους τους υποψηφίους Περιφερειάρχες και Δημάρχους για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014 και τα Ψηφοδέλτια με όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, μόλις ολοκληρωθούν. 

Διαβάστε εδώ ποιοι είναι υποψήφιοι για τις Περιφέρειες

Διαβάστε εδώ ποιοι είναι υποψήφιοι για τους Δήμους 

Γυναίκα κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγο της και τον φίλο του

kakopoiisi-gynaikon-570
Ένας 47χρονος κι ένας 52χρονος Βούλγαρος συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον θανάσιμο τραυματισμό 45χρονης γυναίκας στην Κάντζα. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Ο 47χρονος συλληφθείς είναι ο σύζυγος του θύματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τα τρία άτομα, δημιουργήθηκε ένα επεισόδια μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός της.
Η 45χρονη αρχικά δεν μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά προχθές το μεσημέρι διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση και πέθανε το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν, ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της. Επίσης, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της 45χρονης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο ανακριτή.

* Ποιά Μάρθα Βούρτση και μαλακίες... *"Έμα, τυμί, δάκρυ σαν βροχή"

Ποιά Μάρθα Βούρτση; Ποιά "Μοδιστρούλα"; Τίποτα παραπάνω από ένα κακό σπυρί στο κώλο του νέου σταρ του αιλυνηκού δραματικού κινηματογράφου Στάθη Μπούκουρα!
"Έμα, τυμί, δάκρυ σαν βροχή"
http://wonderjlawwall.blogspot.gr/

Τύπωσαν καρδιά σε 3D εκτυπωτή


Eπιστήμονες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους 3D εκτυπωτές για την ιατρική.

Βλέποντας την ιατρική σε μερικά χρόνια, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια καρδιά που θα είναι έτοιμη για μεταμόσχευση.


Η ανθρώπινη καρδιά που δημιουργήθηκε στον 3D εκτυπωτήαναμένεται να μεταμοσχευτεί μέσα στην επόμενη δεκαετία σε ένα παιδί που γεννήθηκε με μια τρύπα στην καρδιά.

Η ομάδα των επιστημόνων πιστεύει ότι άνθρωποι που γεννήθηκαν με παρόμοια προβλήματα θα μπορέσουν να σωθούν χάρη στην ειδικήκαρδιά που τυπώνει ο 3D εκτυπωτής.

Η καρδιά καθώς και τα άλλα όργανα που μπορεί να τυπώσει ο 3Dεκτυπωτής έχουν δημιουργηθεί από δικά τους κύτταρα

Η τεχνική της 3D εκτύπωσης αποτελεί μια λύση για την ιατρική και την αντικατάσταση οργάνων που φέρουν γενετικές ανωμαλίες.

Η ομάδα των επιστημόνων χρησιμοποιεί τα κύτταρα από το σώμα του ίδιου του ασθενή για να μειώσει την πιθανότητα ο οργανισμός να απορρίψει το μόσχευμα.

Αν το πείραμα πετύχει ανοίγει ένας νέος ορίζοντας όπου θα υπάρχουν όργανα που θα τυπώνουν εκτυπωτές και θα μπορούν να σωθούν πολλές ζωές.

Ο Βενιζέλος πιέζει τώρα τον... Σαμαρά να σώσει το ΠΑΣΟΚ! Του Γιώργου Δελαστίκ




Με σαφήνεια περιέγραφε το χθεσινό ρεπορτάζ του «Εθνους» τις προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου: «Εάν οι ψηφοφόροι δεν αντιμετωπίσουν ως "βασικό πυλώνα" σταθερότητας τη δημοκρατική παράταξη, θα θεωρήσει "αυτονόητη" τη συζήτηση ακόμη και για την αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από το κυβερνητικό σχήμα». Ακριβώς αυτό, την ενδεχόμενη αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση με άμεσο αποτέλεσμα
την ανατροπή της, αν πάρει κάτω από 10% ο ελάσσων εταίρος της συγκυβέρνησης, υπονόησε με τις δηλώσεις του ο Ευ. Βενιζέλος. 

«Η δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, και η Ελιά, στην οποία μετέχουμε, δεν είναι ούτε τσόντα ούτε ουρά. Δεν πάει να αθροίσει τα ποσοστά για να καλύψει κενά. Είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας και αν δεν έχουμε τη στήριξη του ελληνικού λαού, την κατανόησή του, φυσικά δεν μπορούμε να αναλάβουμε βάρη που ιστορικώς δεν μας αναλογούν από ένα σημείο και μετά», δήλωσε επί λέξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Το πρώτο μέρος της δήλωσής του υπηρετεί απλώς εμφανή πολιτική σκοπιμότητα και δεν χρήζει εκτεταμένου σχολιασμού. Προφανώς και το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως «τσόντα» της ΝΔ και προφανώς «αθροίζει ποσοστά για να καλύψει κενά» προκειμένου να υπάρχει κοινοβουλευτική κυβερνητική πλειοψηφία. Αν την είχε μόνη της η ΝΔ,προφανώς και δεν θα είχε ανάγκη το ΠΑΣΟΚ για να φτιάξει κυβέρνηση. Προφανώς κανένας αρχηγός κόμματος δεν λέει στους ψηφοφόρους του ότι το κόμμα τους λειτουργεί ως «τσόντα» κάποιου άλλου, αλλά ο λαός γνωρίζει ότι αυτή είναι η μοίρα και ο ρόλος κάθε κόμματος που είναι το μικρότερο κόμμα οποιασδήποτε συγκυβέρνησης. Δεν πρόκειται για κάποια υποτιμητική ιδιομορφία του ΠΑΣΟΚ, παντού και πάντα ρόλο «τσόντας» παίζουν οι μικροί κυβερνητικοί εταίροι. Το δεύτερο σκέλος της δήλωσης Βενιζέλου, όμως, έχει πραγματικά μεγάλη πολιτική βαρύτητα - εκείνο το «δεν μπορούμε να αναλάβουμε βάρη» τα λέει όλα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», υπήρξε ακόμη πιο σαφής από τον αρχηγό του. «Εάν αποδοκιμαστούμε στις κάλπες, δεν ξέρω κανένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που θα έχει διάθεση να στηρίξει τότε αυτό το κυβερνητικό σχήμα!», δήλωσε χωρίς περιστροφές. Με δεδομένο ότι ο Ευ. Βενιζέλος καθόρισε το 10% ως το εκλογικό ποσοστό κάτω από το οποίο θα θεωρήσει ότι ο λαός αποδοκίμασε το ΠΑΣΟΚ, ο στενότατος συνεργάτης του Π. Κουκουλόπουλος διευκρινίζει ότι αν δεν πιάσει το ποσοστό αυτό το ΠΑΣΟΚ -κάτι που όλοι σχεδόν θεωρούν αδύνατον-, τότε το ΠΑΣΟΚ θα φύγει από την κυβέρνηση.

Δεν έχει σημασία αν ο Ευ. Βενιζέλος προτίθεται να υλοποιήσει την απειλή του. Σημασία έχει ποιον νομίζει ότι πιέζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αυτήν τη γραμμή. Ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που έχει οργιστεί με την κυβερνητική μνημονιακή πολιτική και έχει αποφασίσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ακούγοντας τον Ευ. Βενιζέλο όχι απλώς δεν θα ταλαντευθεί μήπως πρέπει να ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιθέτως θα ψηφίσει «δαγκωτό» ΣΥΡΙΖΑ κατενθουσιασμένος! Ο λόγος είναι απλούστατος: ο Ευ. Βενιζέλος του λέει ότι παρ' όλο που ψηφίζει για ευρωεκλογές και όχι για βουλευτικές εκλογές, με την ψήφο του κατά των κυβερνητικών κομμάτων στις ευρωεκλογές ρίχνει την κυβέρνηση από τώρα!

Σε όποιον διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική που ασκείται από τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αυτή η προοπτική προκαλεί ενθουσιασμό, όχι φόβο! Εκείνοι που όντως ανησυχούν ακούγοντας τον Ευ. Βενιζέλο είναι εκείνοι που εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνησηαυτοί που είναι ήδη αποφασισμένοι να ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Αυτοί όντως αποκαρδιώνονται όταν ακούν ότι το ΠΑΣΟΚ θα φύγει από την κυβέρνηση, αν πάρει κάτω από 10%!

Ειδικά οι δεξιοί ψηφοφόροι, που είναι και οι πολλοί υποστηρικτές της κυβέρνησης, ανησυχούν διπλά όταν ακούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει ότι... «το στοίχημα πρακτικά δεν είναι αν θα είναι πρώτη η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, το στοίχημα είναι η κυβερνητική σταθερότητα συνολικά και πυλώνας της σταθερότητας είναι το ΠΑΣΟΚ...»! Σιγά μην κόπτονται οι δεξιοί ψηφοφόροι για το πόσο θα πάρει το ΠΑΣΟΚ και αδιαφορούν αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι π.χ. πέντε ή περισσότερες εκατοστιαίες μονάδες μπροστά από τη ΝΔ! Το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ τους μάρανε, αν το δικό τους κόμμα είναι δεύτερο και με διαφορά! «Τι θέλει ο Βενιζέλος, να ψηφίσουμε εμείς ΠΑΣΟΚ αντί για ΝΔ;», αναρωτιούνται καχύποπτοι οι δεξιοί ψηφοφόροι.

Πηγή: ethnos.gr

Απίστευτο «τσεκούρωμα» στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι την πληρώνουν


Απίστευτο «τσεκούρωμα» στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι την πληρώνουν

Αυτό που συμβαίνει με τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ ξεπερνά κάθε φαντασία. Τείνουμε να γίνουμε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη η οποία ενώ αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα με την ανεργία, δεν δίνει… επιδόματα. Τον Μάρτιο, ενώ ο συνολικός αριθμός των ανέργων που ήταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ διαμορφώθηκε στο 1054626 άτομα, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος ήταν ο αριθμός των ανέργων που εξακολουθούσαν να εισπράττουν επίδομα ανεργίας
Ναι ήταν μόλις 105.694 άτομα. Δηλαδή, επίδομα ανεργίας εισπράττουν πλέον ο ένας στους 10 ενώ ο αριθμός θα συνεχίσει να βαίνει μειούμενος. Από πού προκύπτει ότι θα συνεχιστεί η πτώση; Από τα ίδια τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Διότι ο ΟΑΕΔ δηλώνει ότι από τους 105.694 που πληρώθηκαν στο τέλος Μαρτίου, δικαίωμα να πληρωθούν και τον επόμενο μήνα (δηλαδή τον Απρίλιο, είχαν μόλις 81.329. Αν προστεθούν και οι καινούργιες αιτήσεις (13.258) είναι πολύ πιθανό ότι η επόμενη ανακοίνωση θα δείχνει ότι δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας θα είναι λιγότεροι από 100.000. Θέλετε να σας πούμε πόσοι ήταν πέρυσι τον Μάρτιο; 245.174 (!). Ναι λοιπόν, μέσα σε ένα δωδεκάμηνο χάθηκαν 145.000 επιδόματα ανεργίας. Και θα χαθούν κι άλλα.
Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Χιλιάδες άνθρωποι μένουν χωρίς κανένα εισόδημα. Σωστά κάνει ο ΟΑΕΔ και ανακοινώνει τα προγράμματα ενεργητικής πολιτικής για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Από την άλλη, δεν πρέπει κάποιος να ενδιαφερθεί και για τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δεν εισπράττουν απολύτως τίποτα; Ποιοι απέμειναν με επίδομα;
  • οι εποχικοί δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας μειώθηκαν από τα 46.939 άτομα στα 14.365 άτομα.
  • οι άνεργοι που δεν ανήκουν στην κατηγορία των εποχικών και εξακολουθούν να εισπράττουν επίδομα περιορίστηκαν τον Μάρτιο σε 91.329 άτομα όταν στο τέλος Φεβρουαρίου ήταν 110.982 άτομα.
Να προσθέσουμε και τους λιγότερους από 40.000 μακροχρόνια ανέργους που παίρνουν το επίδομα των 200 ευρώ; Και πάλι ο αριθμός είναι εξαιρετικά μικρός. Και να ήταν μόνον αυτό: Έχει εκτοξευτεί και η μακροχρόνια ανεργίας:
1. οι μακροχρόνια άνεργοι αναζητούντες εργασία ήταν 437.173 τον Μάρτιο από 431.523 τον Φεβρουάριο
2. Οι μακροχρόνια άνεργοι που δήλωσαν ότι δεν εξακολουθούν να αναζητούν εργασία ήταν 64.263 από 62858 τον Φεβρουάριο.


fpress.


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΛΑΣΤΕΙΤΕΕΕΕ… Η Σέρβα που είναι η πιο hot οπαδός της Ευρώπης!

kolastite1

Η πιο καυτή οπαδός της Ευρώπης, ακούει στο όνομα Σάντρα Τζουγκάνοβιτς, η Σάντρα Παρτιζάν όπως είναι ευρέως γνωστή γιατί είναι φανατική οπαδός της ομάδας της Παρτιζάν.

Όπως γράφεται σε δημοσίευμα η εν λόγω κυρία ανεβάζει καυτές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ποζάροντας με την φανέλα της σέρβικης ομάδας. Για να είμαστε και ακριβείς, μόνο την φανέλα, τίποτα άλλο.
Οι πρώην συμπαίκτες του άσου του Ολυμπιακού Μάρκο Σέποβιτς, δείχνουν να απολαμβάνουν το σέξι θέαμα που προσφέρει η νεαρή καλλονή, η οποία φαίνεται πως έχει μεγάλη αδυναμία στον αρχηγό του συλλόγου και πρώην ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Μάρκο Ιλιτς.
Πάντως ο Μάρκο θεωρείται ο μεγάλος άτυχος και αυτό γιατί άφησε τέτοιο μοντέλο στα χέρια των πρώην συμπαικτών του…

Η Ελλάδα έχει το χειρότερο σχολικό σύστημα της Ευρώπης




Στην τελευταία θέση στην Ευρώπη και στην 33η στον κόσμο κατατάσσεται το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη
του εκδοτικού οίκου Pearson για λογαριασμό του ιδρύματος Economist Intelligence Unit.

Η θέση της Ελλάδας είναι η χειρότερη ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες στην αξιολόγηση, η οποία περιλαμβάνει 39 χώρες κ μια περιοχή (το Χονγκ Κονγκ), ενώ παραμένει αμετάβλητη σε σχέση με την αξιολόγηση του ίδιου οίκου το 2013.

Η έκθεση του Pearson, η οποία γράφτηκε από το Economist Intelligence Unit, είναι το αποτέλεσμα μιας ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης με τίτλο The Learning Curve και αφορά στις επιδόσεις που παρουσιάζουν τα σχολικά συστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος της έκθεσης είναι να συμβάλει στη χάραξη μιας αποτελεσματικής εκπαιδευτικής πολιτικής, η οποία θα έχει τόσο οικονομικές, όσο και κοινωνικές συνέπειες. Η αξιολόγηση βασίζεται στις αμερικανικές εκπαιδευτικές μελέτες TIMSS and PIRLS, καθώς σε τεστ του PISA, του διεθνούς προγράμματος του ΟΟΣΑ γι τν αξιολόγηση των μαθητών.

Το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο κατέχει η Νότιος Κορέα, ενώ το καλύτερο στην Ευρώπη η Φινλανδία. Σύμφωνα με τον Τζον Φάλον, γενικό διευθυντή της Pearson, η έκθεση καταδεικνύει τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στα βελτιωμένα επίπεδα εκπαίδευσης και στην οικονομική ανάπτυξη.

Οι 10 χώρες με τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο

Νότιος ΚορέαΙαπωνίαΣιγκαπούρηΧονγκ Κονγκ - ΚίναΦινλανδίαΜ. ΒρετανίαΚαναδάςΟλλανδίαΙρλανδίαΠολωνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόγραμμα Μάρκου Μπόλαρη για την Παρασκευή 9 Μαΐου

7:30 Επίσκεψη στα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης 
9:00 Επίσκεψη στον ΟΤΕ Σταυρούπολης 
10:00 Δημαρχείο Πολύγυρου 
11:30 Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84
12:00 Πρώην νομαρχεία Χαλκιδικής 
13:00 Νοσοκομείο Πολύγυρου 
14:00 Ορμύλια Χαλκιδικής 
14:00 Νικήτη 
18:00 Νέος Μαρμαράς 
19:30 Άγιος Νικόλαος 
21:00 Συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού TVX

--

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: :  bolaris@otenet.gr
Ιστοσελίδα: www.bolaris.gr

Κοινωνικά δίκτυα : http://www.facebook.com/pages/Markos-Bolaris-Markos-Mpolares/94051187805

Βίντεο : http://vimeo.com/channels/bolaris
            http://www.youtube.com/bolarismarkos

Φωτογραφίες : http://www.flickr.com/photos/bolaris/
                      http://picasaweb.google.com/mbolaris

Γραφείο Θεσσαλονίκης
Τσιμισκή 38,2ος όροφος,  54623 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Γραμματείας :  (+30) 2310275340
Τηλέφωνο κοινού : (+30) 2310270765
Τηλέφωνο Γραφείο Τύπου : (+30) 2310275142
 Βουλευτικό Γραφείο Σερρών
Μεραρχίας 40, 621 25 Σέρρες
Τηλέφωνο: (+30) 2321098440,
Τηλεομοιοτυπία: (+30) 2321098449

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006

 Τις εντυπώσεις έκλεψε η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 στο 1ο VIERINHA CUP, που διοργάνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Andre Vierinha” στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης το Σαβ/κο 3 και 4 Μαΐου 2014.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες  Πιερικός και Α.Α.Κ 2006 από το νομό Πιερίας, Αλμυρός Βόλου από το νομό Μαγνησίας, ΠΑΟΚ f.c, Μακεδονικός ,Άγιος Αθανάσιος, Ακαδημία Νεάπολης  «Γιώργος Κούδας», ‘Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου, Νίκη Ευκαρπίας ,Ελπίδες Συκεών, Ερμής Εύοσμου και Λύκοι από το νομό Θες/κης  και Εθνικός Μετεώρων από το νομό Τρικάλων.
 Η Α.Α.Κ 2006 συμμετείχε με 4 τμήματα (προπαιδικό,junior.projunior,babini)  και συνέχισε τις επιτυχημένες παρουσίες των αγωνιστικών της τμημάτων στα τουρνουά που λαμβάνει μέρος τη φετινή σεζόν.
Άξιο αναφοράς υπήρξε η νίκη των λιλιπούτιων ποδοσφαιριστών του τμήματος babini επί του ΠΑΟΚ με 1-0 και ο ενθουσιασμός τους αγωνιζόμενοι με αντίπαλο την ομάδα της καρδιάς τους.

                     



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Την Κυριακή θα είμαστε χιλιάδες!

Image 
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ενώνει τις δυνάμεις της με την "Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας" και καλεί τα μέλη, τους φίλους της και όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, την επόμενη Κυριακή 11  Μαΐου 2014.
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε όλα όσα γράφουμε εδώ και χρόνια:
«Το γεγονός, ότι ο Δήμος Κατερίνης, στις αρχές του έτους 2011, έχει αναθέσει τη διεξαγωγή μελέτης ύψους 70.000 (!) ευρώ σε διακεκριμένο επιστήμονα για την κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας, δε σημαίνει πως το πρόβλημα …λύθηκε. Για την ανάπλαση του Πέλεκα π.χ. η Δημοτική μας αρχή έχει δαπανήσει συνολικά 1.800.000 ευρώ μόνο για μελέτες (1.500.000 ευρώ. επί Ι. Αμοιρίδη και πρόσφατα 300.000 ευρώ επί Σ. Χιονίδη). Κι όμως, ο ιστορικός Λεύκος Ποταμός, ο Πέλεκας, το «ποτάμι της πόλης μας» και η περίφημη «Πράσινη διαδρομή» ακόμη … δεν έχουν «μπει στη ζωή μας».
Εκτός αυτού, συνεχίζουμε να πιστεύουμε, πως οποιαδήποτε μελέτη, χωρίς την ενεργό συμμετοχή/ένταξη των δημοτών στη διαδικασία της εκπόνησής της και την εκμετάλλευση της εμπειρίας τους, η οποία πηγάζει από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου στην πόλη, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Όλοι εμείς που δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλη υποβάθμιση της ποιότητας των μετακινήσεων και της ζωής γενικότερα στην πόλη μας, απαιτούμε άμεσα από τη Δημοτική αρχή δύο βασικά πράγματα:
  • Έναρξη ουσιαστικής διαβούλευσης με τις ποδηλατικές ομάδες και τα κινήματα πολιτών για κάθε έργο υποδομής στο Δήμο Κατερίνης
  • Άμεση ένταξη του ποδηλάτου σε κάθε σχεδιασμό έργου οδοποιίας και υποδομών. Καμία νέα διάνοιξη, κανένας νέος δρόμος χωρίς ποδηλατόδρομο!
Δίνουμε λοιπόν ραντεβού την επόμενη Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης και υποσχόμαστε, αυτή τη φορά, να είμαστε ακόμη περισσότεροι!
Συμμετέχουμε ενεργά στην Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την «Ποδηλατική Απόδραση» και διεκδικούμε το χώρο που μας ανήκει. Στηρίζουμε έμπρακτα την κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας.
Κατά τη διάρκεια της πορείας ο καθένας έχει την ευθύνη της μετακίνησής του και οι ανήλικοι συμμετέχουν μόνο με συνοδεία ενηλίκου. Παρακαλούμε να φροντίσετε για τις ανάγκες σας, να διαθέτετε καπέλο για τον ήλιο και ό,τι ο καθένας θεωρεί απαραίτητο. Να είστε στον χώρο συνάντησης 15-30 λεπτά πριν την έναρξη.
Σας παρακαλούμε να προωθήσετε την παρούσα επιστολή σε όλες τις επαφές του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.
Σας ευχαριστούμε
Φιλικά

-- 

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών




Εφορία Βουλγαρίας 10% συν 5%. Εφορία Ελλάδος 26% συν 10% λέει ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Σερρών

5.5 χιλιάδες καταστήματα έκλεισαν στις Σέρρες. Ανοιξαν 4000 αλλα χωρίς υπαλλήλους. Αυξήθηκε η απεργία.

Οι μισοί απο τα 11500 μέλη του επιμελητηρίου αδυνατούν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές και του επιμελητηρίου λέει ο κος Μεγκλας

Κρύβεται ο Περιφερειάρχης στα θέματα του Χρυσού Χαλκιδικής Σερρών και Κιλκίς

Ούτε ένα αίτημα δεν έχει κατατεθεί απο τον περιφερειάρχη στην επιτροπή περιφερειών στις Βρυξέλλες, και φυσικά δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ! Η ανικανότητα στην εξουσία.

Πρόκληση τουριστικής ανάπτυξης του νομού το Ρούπελ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ



          Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 του Ν. 2703/1999 (ΦΕΚ 72/α/8-4-1999) καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα Πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της εθνικής αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλομένης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 44 εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.
          Με το πνεύμα αυτό θα καταβληθεί προσπάθεια για σωστή οργάνωση και συνολική παρουσία στις εκδηλώσεις του εορτασμού, οι οποίες σύμφωνα με τις αποφάσεις αρ. 15292 & 15293/17-04-2014 του Υπουργείου Εσωτερικών, ορίζονται ως εξής:

Παρασκευή 09 Μαΐου 2014:

Α. Γενικός σημαιοστολισμός από την ογδόη πρωινή ώρα, μέχρι τη δύση του ηλίου, την ημέρα της εορτής.

Β. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των τραπεζών από την δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

           Ώρα 11:00 π.μ.:

1)      Στο χώρο κατάθεσης στεφάνων, στο Μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας, θα τελεστεί τρισάγιο και θα εκφωνηθεί ομιλία από εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

2)      Στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Λιμενάρχη Υπολιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης. Στεφάνια επίσης, θα καταθέσουν εκπρόσωποι όλων των αντιστασιακών και λοιπών οργανώσεων που έλαβαν μέρος ενεργά στον αγώνα και την αντίσταση κατά των δυνάμεων κατοχής, καθώς και εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων ή άλλων φορέων που θα θελήσουν να τιμήσουν την εορτή αυτή.

3)      Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός Ύμνος.

          Γενικά: Σε ό,τι αφορά την ιεροτελεστία παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.
          Τα θέματα τα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων, παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
          Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για τη διευθέτηση του χώρου κατάθεσης.
          Από τη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης και από το Δήμο Κατερίνης ο κ. Γιώργος Μίχος.

Φορείς που επιθυμούν να καταθέσουν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη
08-05-2014, ώρα 14.00΄ στο Γρ. Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τηλ. 2351351261.


          Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.


 

                                                                                             Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                               
                                                                                                       ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΛΟΓΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                           
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                     
            ΠΕΡ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ


         
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



            Η Διεύθυνση Αγρ.Οικονομίας-Κτηνιατρικής Πιερίας προσκαλεί τους αιγοπροβατοτρόφους της Πιερίας στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο ΕΚΑΒΗ (Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης) με θέμα “Η Ευλογιά των αιγοπροβάτων” και ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. κ. Γιαδίνη Νεκτάριο την Τρίτη 13.05.2014 και ώρα 11 π.μ.



Φωτορεπορτάζ του Βασίλη Κηπόπουλου από τις δραστηριότητες στο πλαίσιο του 39ου συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ που γίνεται αυτές τις μέρες στην Πιερία













Π.ΚΑΖΑΣ ΟΜΥΛΙΑ