ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΕΙΣΑΙ «ΜΑΛ@@@» ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ»

Φωτογραφία για ΕΙΣΑΙ «ΜΑΛ@@@» ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ» *ΒΙΝΤΕΟ*
Αποκάλυψε τις... "ακατάλληλες" λέξεις που του είπε ο Ντέλιο Ρόσι, στο περίφημο επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Φιορεντίνα - Νοβάρα, ο Άντεμ Λιάιτς "Όταν έγινα αλλαγή χειροκρότησα και του είπα στα ιταλικά "Είσαι μεγάλος, είσαι σπουδαίος". Επαναλαμβάνω, έκανα λάθος. Αλλά δεν περίμενα μία τέτοια αντίδραση", είπε αρχικά στις δηλώσεις του στην "Corriere della Sera" o επιθετικός της Φιορεντίνα, και συνέχισε:

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...


Φωτογραφία για ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
«H ρευστότητα στην Ελλάδα επαρκεί ως τα μέσα Ιουνίου και ενδεχομένως να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αν δεν υπάρξει κυβέρνηση να διαπραγματευτεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ανέφεραν πηγές του υπουργείου Οικονομικών προς το Reuters»

Ξανάρχισε η παπαρολογία των Ευρωτοκογλύφων... Εκεί που μας έλεγαν τα ιθαγενή ανδρείκελά τους  ότι ήμαστε εξασφαλισμένοι τουλάχιστον κατά τα δύο χρόνια, νάσου πάλι το γνωστό ποίημα
HarryKlynn

Στητό στήθος χωρίς την επέμβαση του χειρουργού


Αν θέλετε το στήθος σας να είναι στητό και χωρίς ραγάδες, θα πρέπει να κάνετε κάποιες καθημερινές ασκήσεις, ώστε να βοηθήσετε το σώμα σας. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.
Σύμμαχός σας είναι τα έλαια και κυρίως αυτά από σιτάρι και άνηθο, που βοηθούν στη φυσική ενίσχυση του στήθους.Μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, ωστόσο πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε με μέτρο, καθώς επιδρούν όπως το οιστρογόνο.

Αρχαία Ολυμπία: Επί ποδός οι Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και σε αυτές της υπόλοιπης Πελοποννήσου, εκατοντάδες αστυνομικοί των... οποίων με εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. έχουν σπεύσει να ενισχύσουν το έργο των συναδέλφων τους από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας με αφορμή την κορύφωση των εκδηλώσεων αύριο για την Αφή της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο.

Καιρός είναι να γλυκαθούμε και λίγο!! Πάντα σπιτικό το επιδόρπιο!!

Anatolitiko-pagoto-tis-xristinas

Ανατολίτικο παγωτό 


Μια πολύ ιδιαίτερη γεύση που πρέπει να το δοκιµάσετε οπωσδήποτε - Δεν περιγράφεται!

Η Συνταγή της Ημέρας

Souvlaki-apo-mosxarisio-fileto-kai-laxanika-se-salsa-parmezanas

Σουβλάκι από μοσχαρίσιο φιλέτο και λαχανικά σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας

  • Εκτέλεση
 Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά.
Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια.

Κοινόχρηστα ποδήλατα στο ΑΠΘ

Ανοιχτή ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαΐου το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης... εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων που δημιούργησε για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων, που ξεκίνησε τη λειτουργία του αυτή την εβδομάδα, με συμβολικό αντίτιμο, έχει στόχο μεταξύ άλλων τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στους χώρους της πανεπιστημιούπολης και τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στο χώρο του πανεπιστημίου.

ΕΚΤ: Μνημόνιο ή εκτός ευρώ

Την ώρα που στο σύνολό τους πλέον οι πολιτικοί αρχηγοί μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση, έρχεται η άμεση απειλή από επίσημα χείλη της ΕΚΤ...
από το μέλος του Δ.Σ. Γεργκ Άσμουσεν που ξεκόβει κάθε περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης, διαμηνύοντας μάλιστα πως οποιαδήποτε παρέκκλιση από το πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί θα σήμαινε πως η Ελλάδα υπογράφει οικειοθελή αποχώρηση από το ευρώ

Tο τελευταίο αντίο στον Κώστα Καρρά, σε λίγες ώρες

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν σήμερα στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας τον δημοφιλή ηθοποιό και πρώην βουλευτή Κώστα Καρρά που έχασε τη ζωή του...
τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 76 ετών.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και σπούδασε  Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, σύμφωνα με το βιογραφικό του στη Βικιπαίδεια. Ήταν απόφοιτος της Royal Academy of Arts του Λονδίνου. Το 1963 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το

Τα κόλπα των αμετανόητων Σαμαρά-Βενιζέλου

Διαπιστώνω οτι οι δύο αρχηγοί των -πλέον- μικρών κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)επιχειρούν μια ανευ προηγουμένου επίθεση στον Τσίπρα που τον εκθέτουν... στους ψηφοφόρους του οτι σε περίπτωση άρνησής του στην ψήφο ανοχής που του δίνουν, σέρνει την χώρα σε επαναληπτικές εκλογές (πράγμα που προφανώς δεν συμφέρει καθόλου τον ήδη διαλυμένο δικομματισμό καθώς θα δούν τα κόμματά τους να ισοπεδώνονται), στοχεύοντας στην επαναφορά των ψηφοφόρων τους στον κόλπÎ! ¿ τους και επίσης ελπίζοντας σε κατάρευση της κυβέρνησης της Αριστεράς που θα δημιουργούταν. Ελπίζω ο Τσίπρας να μην πέσει στην (πολύ καλοστημένη) παγίδα τους (αν και δεν φαίνεται οτι πέφτει) και να πάει σε νέες εκλογές όπου θα τους δώσουμε πλέον το τελειοτικό χτύπημα!

Μήνυμα αναγνώστη: Kε. Σαμαρά, μας (ξανα)δουλεύετε;

Ο κ.Σαμαράς λέει ότι η "ανακούφιση" της κοινωνίας με επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου είναι εφικτή! Και βγήκε κι απείλησε ουσιαστικά ότι... όποιος βρεθεί απέναντι στο Μνημόνιο θα βρεθεί μπροστά στο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό Μέτωπο! Κι ότι "δεν θα του περάσει!"
Αλήθεια, κε Σαμαρά: Για ποια ανακούφιση μιλάτε?
Για τις μειώσεις των μισθών που έγιναν και θα ξαναγίνουν?
Για τα χαράτσια που ήρθαν για να μείνουν?
Οι απολυμένοι και οι άνεργοι πώς θα ανακουφιστούν?
Και στο τέλος, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ μας περνάτε πια?

Άκουγες οτι αν δεν εκλεγούν τα 2 μνημονιακα κόμματα (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ) θα καταστραφεί η χώρα...

Θα τρέξουν όλοι στις τράπεζες να σηκώσουν τα λεφτά τους...
Θα βγεί ο στρατός στους δρόμους...
Θα επικρατήσει χάος...

Θα κλείσουν οι τράπεζες...
Θα μείνουμε χωρίς φάρμακα και τρόφιμα...
Θα μείνουμε χωρίς πετρέλαιο...

Άκουγες οτι αν δεν εκλεγούν τα 2 μνημονιακα κομματα (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ) θα καταστραφεί η χώρα...
Θα βγουμε απο το ευρώ...
Θα πεσουν μετεωρίτες στον πλανήτη...
Θα έρθει η 2α παρουσία κτλ κτλ...
Δεν θα ερθεις σε οργασμό κτλ κτλ....
και πολλά άλλα...

ΞΑΦΝΙΚΑ !....

Αθώος ή ένοχος; Ο Σωκράτης ξαναδικάζεται

Η δίκη του Σωκράτη ξαναγίνεται 2.500 χρόνια μετά, στις 25 Μαΐου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Την δίκη αναλαμβάνουν διακεκριμένοι δικαστές και νομικοί της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θα...
διερευνήσουν τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, τα οποία βρίσκονται πίσω από τις κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Σωκράτης και θα τα εξακοντίζουν στο σήμερα. Για την τύχη του Σωκράτη θα αποφασίσει όμως το κοινό, που θα παρακολουθήσει τη δίκη και θα βρεθεί αντιμέτωπο με τα επιχειρήματα κάθε πλευράς. Η παρακολούθηση της δίκης εξάλλου θα γίνεται και μέσω Διαδικτύου με live streaming (το link δεν είναι ενεργό ακόμη).

Αυλαία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Σήμερα αναμένεται να ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική πύλη της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων...
 
Η εκκαθάριση των εφετινών φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να οδηγήσει σε αυξημένους φόρους για 8,5 εκατομμύρια φορολογουμένους καθώς το αφορολόγητο όριο μειώθηκε σε 5.000 ευρώ από 12.000 ευρώ πέρυσι, οι φοροαπαλλαγές υπέστησαν δραστικό «ψαλίδι», τα τεκμήρια έχουν αυξηθεί έως και κατά 200% και καταργήθηκε η έκπτωση φόρου για όσους υπέβαλαν περισσότερες από τις απαιτούμενες αποδείξεις. 
Υποχρεωτικά εφέτος όσοι μισθωτοί έχουν εισόδημα πάνω από 12.000 ευρώ θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους με ηλεκτρονικό τρόπο, υποχρέωση που δεν αγγίζει τους συνταξιούχους, και η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει για όλα τα φυσικά πρόσωπα στις 15 Ιουνίου.

Συνεδριάζει η Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Συνεδριάζει στις 11 το πρωί η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου. Η συνεδρίαση...
θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής και αντικείμενό της θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις και η θέση του κόμματος επ΄ αυτών

Ευχαριστήριο του Ξενοφώντα Μπαραλιάκου ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ




Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους Πιεριείς που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία, δίνοντας της στο Νομό μας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στη χώρα.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Ευχαριστώ επίσης και αυτούς που δεν με συμπεριέλαβαν στις επιλογές τους.

Δυστυχώς η διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά και εκ των πραγμάτων δεν είχα τη δυνατότητα να επικοινωνήσω προσωπικά με πολλούς από τους συμπολίτες μας.

Η καθημερινή μου επαφή και η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών με τον κόσμο, από κάθε μεριά της Πιερίας, ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μου, του λαού του και της παράταξης μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Με εκτίμηση
Ξενοφών Ελ. Μπαραλιάκος  

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων

Sport Day
Goal News
Derby News
Πρωταθλητής
Η Πράσινη
Φως
Η Ώρα των Σπορ
Η Γάτα
Σπορ του Βορρά
MetroSport
Αθλητικά Νέα
Γαύρος

Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων

Η Καθημερινή
Τα Νέα
Έθνος
Espresso
Αδέσμευτος Τύπος
Ριζοσπάστης
Ελεύθερος Τύπος
Αυριανή
Αυγή
Βραδυνή
Η Νίκη
Ο Λόγος
Αγγελιοφόρος
Μακεδονία
Τύπος Θεσσαλονίκης
Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εστία
Ελεύθερη ώρα
Δημοκρατία
24 Ώρες
Ακρόπολις
City Press