ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Τον ισοπέδωσε τον Οικονόμου: -Οικονόμου (ΑΡΔ): Βαμβάκι έχει και στην Τουρκία και μάλιστα φθηνότερο. -Αγρότης: Δημοσιογράφοι υπάρχουν και στην Ινδία κ μάλιστα με 10 ευρώ.

 


Μαρια Καρυστιανου: "Το παιδί μου πηγε μια ςκδρομή και το πήρα σε σακούλα! Δεν το δέχομαι ο υπουργος να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό!!!"

 


Στις 5 Φεβρουαρίου 1919 γεννιέται στην Χίο, ο Ανδρέας Παπανδρέου.

 


Τα ρουσφέτια που οδήγησαν στη δολοφονία 👇

 


Ξέπλυμα μαύρου χρήματος

 

Αναληθής η κοινή Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης αριθμ.: Δ1138-6035-0920-4104-1703-7 του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Γκραμπόφσκι «Μαρέβα» Μαρία-Εύα-Βιργινία.

ΣΗΜ.: Η μη υποβολή δήλωσης ή η αναληθής δήλωση «πόθεν έσχες» αποτελεί ποινικό αδίκημα και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων των υπόχρεων με βάση την τροποποίηση του Ν.3213/2003

H Υπόθεση

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη κυρία Γκραμπόφσκι “Μαρέβα”-Μαρία-Εύα-Βιργινία δηλώνει στην Ειδική Υπηρεσία Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής των Ελλήνων, ότι είναι Μέτοχος με ποσοστό συμμετοχής 83.33% στην ελληνική εταιρεία MGPG INVESTMENT CONSULTING ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αριθμό ΓΕΜΗ: 157578601000 με Διακριτικοί Τίτλο MGPG INVESTMENT CONSULTING (Σχετ. 1. – Βλέπε σελίδα 15)

Η MGPG INVESTMENT CONSULTING συστάθηκε στις 18/12/2020 πρόκειται για μια εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, με Μετοχικό Κεφάλαιο €15.000 που εδρεύει στη οδό Πλουτάρχου αρ.21, Τ.Κ 10672 Αθήνα, Ελλάδα. Με βάση τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας MGPG INVESTMENT CONSULTING στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) δεν εμφανίζεται πουθενά στα Χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία της καμία Συμμετοχή σε θυγατρικές εταιρείες ημεδαπές ή αλλοδαπές. (Σχετ. 2.)

Σε αντίθεση, τα επίσημα στοιχεία των Γαλλικών Αρχών η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Πρωθυπουργού της Ελλάδος “Μαρέβα” Μαρία-Εύα-Βιρτζίνια Γκραμπόφσκι, εμφανίζεται να είναι Έμμεση Δικαιούχος κατά 83,33% των μετοχών και ψήφων της Γαλλικής εταιρείας SCI PERSONAL VENTURES. (Σχετ. 3.)

ΣΗΜ.: Πραγματικός δικαιούχος (beneficial owner) θεωρείται (νοείται) κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο πραγματικά κατέχει η ελέγχει έμμεσα εν τέλει μία επιχείρηση ή άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα.

Η εταιρεία SCI PERSONAL VENTURES είναι Γαλλική με έδρα το Παρίσι στην διεύθυνση 1 RUE DE BEAUNE 75007 PARIS έχει συσταθεί 15/06/2006 και το μετοχικό κεφάλαιο είναι €10,000.00. Μέτοχοι της εμφανίζονται, η ελληνική εταιρία MGPG INVESTMENT CONSULTING κατά 99% και 1% κατέχει ο Γεώργιος «Τζώρτζης» Παπαζήσης. (Σχετ. 4.)

Νομπελίστας φυσικός για την κλιματική ατζέντα: «Είμαστε εντελώς πλημμυρισμένοι από ψευδοεπιστήμονες»

 

Ο νομπελίστας φυσικός Τζον Κλάουζερ (John Clauser) δεν φοβάται να πάει κόντρα στο ρεύμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 26 Ιουλίου στην Epoch Times, ο Κλάουζερ εξήγησε ότι διεξήγαγε την πρώιμη έρευνά του στην κβαντομηχανική ενάντια στις αντιδράσεις ορισμένων στον τομέα.

Ως νεαρός, πραγματοποίησε το πρώτο πείραμα για να αποδείξει την πραγματικότητα της μη τοπικής κβαντικής διεμπλοκής – δηλαδή της παράξενης σύνδεσης μεταξύ πολλαπλών σωματιδίων σε οποιαδήποτε φυσική απόσταση. Αυτή η πρωτοποριακή εργασία του χάρισε το ένα τρίτο του βραβείου Νόμπελ Φυσικής του 2022.

Σήμερα, ο 80χρονος επιστήμονας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα άλλο κατεστημένο. Αυτή τη φορά, όμως, δεν παραβιάζει απλώς μια πρόβλεψη ώστε να αποκλείσει μια εναλλακτική εξήγηση της κβαντομηχανικής. Παραβιάζει ένα ταμπού που αργά αλλά σταθερά έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στην επιστήμη και την πολιτική.

«Είμαι, υποθέτω, αυτό που θα λέγατε «αρνητής της κλιματικής αλλαγής»», δήλωσε ο Κλάουζερ στην Epoch Times.

Οι BRICS συγκεντρώνουν πυρετωδώς τον χρυσό του πλανήτη… γιατί άραγε;

 BRICS: «Μόνο ο χρυσός είναι αληθινό χρήμα. Όλα τα άλλα είναι πίστωση», είχε πει κάποτε, στην κατάθεσή του ενώπιον του Κογκρέσου, ο `Τζέι Πι Μόργκαν`. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1933, έμελλε η κυβέρνηση Ρούζβελτ να αρπάξει κανονικά και με το νόμο (κανόνας του χρυσού) τον χρυσό των πολιτών, δίνοντάς τους «αποζημίωση» 20 δολάρια την ουγγιά. Τους είπαν πως… είναι το ίδιο πράγμα.

Κάποιοι ξύπνιοι φρόντισαν να κρύψουν το κομπόδεμά τους, αλλά οι περισσότεροι τρέξαν να… απαλλαχθούν από το βάρος (κυριολεκτικά) του κιτρινωπού μετάλλου, περιχαρείς για τα χάρτινα δολάρια που θα κονόμαγαν. Σήμερα ο χρυσός διαπραγματεύεται σε ιστορικά υψηλά, πάνω από τα 2.000 δολ./ουγγιά, δηλαδή 100 φορές παραπάνω από τότε. Στέκει ως φάρος άφθαρτος πλάι στον σταδιακό εκφυλισμό του παραστατικού χρήματος, να μας υπενθυμίζει το πώς ο πληθωρισμός κατατρώει την αγοραστική δύναμη και τις εργατοώρες μας, το πώς πράγματι μόνο ο χρυσός είναι αληθινό χρήμα.

Κάποιοι (μεταξύ τους κι εγώ) θα πουν ότι εκείνη τη μέρα, το 1933, τελείωσε κι επίσημα ο πραγματικός καπιταλισμός, πέθανε μαζί με το πραγματικό χρήμα. Ο παλιός καλός –ο «αγνός» δηλαδή– καπιταλισμός τής όσο γίνεται πιο ελεύθερης αγοράς. Ελεύθερης όχι από κράτος, διότι το κράτος δεν το αποφεύγεις με τίποτα, αλλά από τον χρηματοπιστωτικό εκφυλισμό της νομισματικής πολιτικής των κεντρικών τραπεζών.

162 εκ. ευρώ έλλειμμα στη περιφέρεια Άττικής – 40 εκ. ευρώ στον Δήμο Θεσ/νίκης – 1 δισ. ευρώ «μαύρη τρύπα» στο ΔΥΠΑ

 Έλλειμμα: Για αυτά τα χρήματα δεν θα ακούσετε ποτέ και από κανέναν δημοσιογράφο, να ψάχνει και να ελέγχει την κακοδιαχείριση. Δεν θα δείτε κάποιο ρεπορτάζ ή τα κανάλια έξω από τα σπίτια πολιτικών να περιμένουν μια δήλωση.

Προέβλεπαν πλεόνασμα αλλά τελικά κατάφεραν τεράστιο έλλειμμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στον ΟΑΕΔ. Επειδή δεν χόρταιναν με τίποτα. Αυτοί, που σας προτείνουν να χορτάσετε με τοστ ή μια φέτα καρπούζι!

Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της σαπίλας;

Κάτι δεν πάει καλά στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) επί της διοίκησης του Σπύρου Πρωτοψάλτη. Η τελευταία τροποποίηση του εκτελούμενου Προϋπολογισμού 2023 της ΔΥΠΑ έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Ήταν η 18η κατά σειρά και έγινε την 21/11/2023 από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΥΠΑ.

Η τροποποίηση του προϋπολογισμού έγινε γιατί προέκυψε το πρωτοφανές στην 70χρονη ιστορία του φορέα – ο ΟΑΕΔ ιδρύθηκε το 1954 – έχει έλλειμμα ύψους 548.655.055 ευρώ. Παρότι για το 2023, στον προϋπολογισμό του φορέα είχαν προβλέψει πλεόνασμα 163 εκατ. ευρώ.

Οι Παγκοσμιοποιητές θα χρησιμοποιήσουν τους «Ελέγχους Άνθρακα» για να σας σταματήσουν από το να καλλιεργείτε τα δικά σας τρόφιμα

 Παγκοσμιοποιητές: Στις αρχές του 2020, εν μέσω των αποκλεισμών του Covid, οι μπλε πολιτείες που διοικούνται από αριστερούς κυβερνήτες επιδίωξαν εντολές με ακραία προκατάληψη.

του Brandon Smith

Σε κόκκινες πολιτείες όπως η Μοντάνα, μετά τον πρώτο μήνα ή δύο οι περισσότεροι από εμάς απλώς αγνοούσαμε τους περιορισμούς και συνεχίζαμε τη ζωή μας ως συνήθως. Ήταν ξεκάθαρο ότι το covid δεν ήταν η απειλή που οι ομοσπονδιακές αρχές έκαναν να είναι. Ωστόσο, σε πολιτείες όπως το Μίσιγκαν η μέγγενη συμπιεζόταν όλο και πιο σφιχτά υπό την καθοδήγηση σκοτεινών ηγετών όπως η Gretchen Whitmer.

Η Whitmer χρησιμοποίησε το covid ως ευκαιρία για να θεσπίσει κάποιους παράξενους περιορισμούς για το κοινό, συμπεριλαμβανομένης μιας εντολής που απαγόρευε σε μεγαλύτερα καταστήματα να πωλούν σπόρους και προμήθειες κήπου στους πελάτες. “Αν δεν αγοράζετε τρόφιμα ή φάρμακα ή άλλα βασικά είδη, δεν θα πρέπει να πηγαίνετε στο κατάστημα“, δήλωσε η Whitmer κατά την ανακοίνωση της εντολής της. Η αριστερή κυβερνήτης ήταν εντάξει με τις αγορές λαχείων και ποτών, αλλά όχι με τα εργαλεία κηπουρικής και τους σπόρους.