ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Μυστακιδης Ιωαννης (Ο Πιερικός δεν ήθελε αλλαγές )

 Ο Πιερικός δεν ήθελε αλλαγές ...  

Οι συνεχόμενες αλλαγές  μόνο περισσότερα προβλήματα δημιουργούν στο αγωνιστικό κομμάτι , νέος χρόνος  προσαρμογείς και ο χρόνος είναι χρήμα και πόντοι  αυτή την στιγμή  .

Η διοίκηση δεν υποκύπτει στις πιέσεις  του κόσμου για αλλαγή προπονητή  με δήθεν γκάλοπ  ότι  επιλέγουμε  κάποιον,  ξεκάθαροι στόχοι, σταθεροί. 

Πολίτευμα ποδοσφαιρικό , μια απλή σε χρήση δημοκρατική μοναρχία .

Σοφώς βέβαια από άνθρωπο  που γνωρίζει  .

Υπάρχει θέληση αγάπη , πάνω από όλα  χρήμα και το κυριότερο  βάθος στον πάγκο που λείπει από της άλλες ομάδες του ομίλου και θα κρίνει τον πρωταθλητή .

Υπομονή, υπομονή θέλει να δέσει η ομάδα να έρθουν στο 100% αγωνιστικά και προπονητικά οι παίκτες που ήρθαν .

Τακτικά να βελτιωθεί γιατί εκεί μαζί με την ταχύτητα και την φρεσκάδα είναι το θέμα..

Και ένα τελευταίο Περικός είσαι,  δεν θα προσαρμόσω το σύστημα και το παιχνίδι μου για κανένα  αντίπαλο, θα προσαρμόζετε αυτός πάνω μου για να  με αντιμετωπίσει γιατί είμαι η καλύτερη ομάδα του ομίλου .

Αυτό όμως συνεπάγετε πολύ τακτική δουλειά στο γήπεδο και εκεί πάσχουμε λίγο .

Τι ζούμε ρε μλκς;

 


Αυτός είναι ο πολακισμός που δεν αρέσει σε ΝΔαίους, πασοκους, κκεδες, ΜΜΕ, ΑΡΔ και "αριστερούς" τύπου Λόντον;;

 

Κουλη, πλησιάζει η ώρα που θα ξεφτιλιστείς.

 


Η παιδική πορνογραφία που παράγεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη τροφοδοτεί τη βιομηχανία σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

 Παιδική πορνογραφία: Στις 22 Αυγούστου, το περιοδικό Wired δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: Could AI-generated porn help protect children? («Θα μπορούσε το πορνό που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη να βοηθήσει στην προστασία των παιδιών;»). Κάνοντας τη λανθασμένη υπόθεση ότι η παιδοφιλία είναι βιολογικά καθορισμένη και επομένως δικαιολογεί αισχρές λύσεις, το άρθρο προτείνει ότι η παιδική πορνογραφία που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να είναι «ένας τρόπος μείωσης των κινδύνων».

Ενώ τέτοιοι τίτλοι μπορεί να σοκάρουν τους περισσότερους-οι οποίοι εξακολουθούν να αποστρέφονται ενστικτωδώς την παιδική πορνογραφία, παραγόμενη από υπολογιστή ή με άλλο τρόπο- αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα των πολιτικών ελίτ, τόσο στην αριστερά όσο και στη δεξιά, που υπερασπίζονται το πορνό με τεχνητή νοημοσύνη. Για παράδειγμα, σε μια συζήτηση νωρίτερα φέτος, ο συντηρητικός ραδιοφωνικός παρουσιαστής Ντένις Πράγκερ (Dennis Prager) ρώτησε: «Ποιος πλήττεται;». Για να θεωρηθεί λάθος το παιδικό πορνό με τεχνητή νοημοσύνη, επέμεινε: «Πρέπει να υπάρχει ένα θύμα».

Υψηλό ποσοστό θανάτων από COVID μετά την 3η δόση, ακόμη υψηλότερο μετά την 4η δόση

 


Επί του παρόντος, πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο προωθούν τις δεύτερες αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου COVID-19 για τους ηλικιωμένους, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη λάβει τις πρώτες τους αναμνηστικές δόσεις. Υπό αυτές τις συνθήκες, η διαφάνεια και η ανοικτή πληροφόρηση σχετικά με την ασφάλεια των αναμνηστικών εμβολίων έχει καταστεί πολύ σημαντικό ζήτημα. Πρόσφατα, σε δύο καναδικές επαρχίες αφαιρέθηκαν στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των λοιμώξεων και των θανάτων από την COVID-19 μετά από τις αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων.

Του Xiaoxu Sean Lin

Αφαιρέθηκαν τα δεδομένα: 76% των ατόμων που πέθαναν από COVID-19 είχαν κάνει αναμνηστικά τα εμβόλια;

Μια παλιά καναδική εφημερίδα η Prince George Citizen, αναφέρει σε ένα στιγμιότυπο οθόνης τα δεδομένα σχετικά με την COVID-19 ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της Βρετανικής Κολομβίας (BCCDC) στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας.

Το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ότι στα μέσα Απριλίου 2022, 50% των ανθρώπων στην Βρετανική Κολομβία είχε ήδη λάβει τα πρώτα αναμνηστικά εμβόλια, δηλαδή τις τρίτες δόσεις εμβολίων. Μεταξύ 20 Μαρτίου και 16 Απριλίου 2022, το 63 τοις εκατό όλων των ατόμων με λοίμωξη COVID-19 είχαν λάβει τις πρώτες αναμνηστικές δόσεις και μεταξύ εκείνων που απεβίωσαν, το 73% από αυτούς είχε λάβει αναμνηστικές δόσεις.

Σκάνδαλο: Η Ευρωπαϊκή Ένωση γνώριζε πλήρως ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ήταν ανασφαλές

 


Η Pfizer προειδοποίησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το εμβόλιό της «ταχύτατα» και ότι οι παρενέργειές του ήταν «άγνωστες». Ωστόσο, η ΕΕ προχώρησε και το πούλησε στο ευρωπαϊκό κοινό ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» ούτως ή άλλως…

Στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, το οποίο έχει ήδη 200.000 προβολές, ο Γερμανός συγγραφέας Marc Friedrich, ο οποίος έχει κάνει μπεστ σέλερ, αναφέρει πώς η πρόσφατη διαρροή της σύμβασης παραγωγής και προμήθειας του εμβολίου mRNA μεταξύ της Pfizer και της ΕΕ δείχνει ότι η ΕΕ παραπλάνησε κατάφωρα τους ίδιους τους πολίτες της.

«Ταχέως αναπτυγμένο», άγνωστες παρενέργειες

Στη σελίδα 48 της Συμφωνίας Παραγωγής και Προμήθειας – η οποία είχε κρατηθεί κρυφή από το κοινό – η Pfizer προειδοποίησε την Ευρώπη ότι το “εμβόλιο” της “αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς” και ότι εναπόκειται στα κράτη μέλη της ΕΕ να μελετήσουν τις επιπτώσεις του εμβολίου μόλις αυτό παρασχεθεί:

Το κείμενο συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα, όπου η Pfizer προειδοποιεί ρητά ότι, ως εκ τούτου, “οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν είναι επί του παρόντος γνωστές” και ότι δεν ήταν γνωστό αν το “εμβόλιο” θα είχε οποιεσδήποτε “παρενέργειες“.