ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Έλληνες ψηφοφόροι πάνε στην κάλπη

 


Δημήτρης Κωστούρος Δήμαρχος Ναυπλίου που πετούσε σκατά στο σπίτι του αντιπάλου του, κέρδισε πάλι και απέδειξε ότι ο λαός του Ναυπλίου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο το λαό της Αθήνας και του Βόλου, είναι το ίδιο μαλάκες,

 

«Είμαστε ένας λαός μαστουρωμενος και αυτοϊκανοποιούμενος.

 


θα μπορούσε να είναι αφασία μετά από εγκεφαλικό

 


Βοηθειααααααααααα


 

Μπήκα στον κόπο και το μετέφρασα γιατι αξίζει να ακουστεί!#Ισραηλ #Παλαιστινιοι #ΜεσηΑνατολη #Χαμάς #Γάζα

 


Το 60% των Ελλήνων με κατάθλιψη ή άγχος και χωρίς γιατρό

Το 60% των Ελλήνων ήρθε αντιμέτωπο με την κατάθλιψη ή το άγχος, όμως το 61% αυτών δεν αναζήτησε κάν βοήθεια από κάποιο επαγγελματία υγείας, ενώ το 15% απευθύνθηκε σε ψυχίατρο, το 10% σε ψυχολόγο και το 8% στο γενικό γιατρό του.

Αντίστοιχα στην Ευρώπη, κατάθλιψη ή άγχος βίωσε το 46% των λοιπών Ευρωπαίων, από τους οποίους το 54% δεν αναζήτησε ιατρική βοήθεια, ενώ το 19 απευθύνθηκε στο γενικό γιατρό του, ένα 14% απευθύνθηκε σε ψυχίατρο και άλλο ένα 14% σε ψυχολόγο.

Για τους Έλληνες, η οικονομική ασφάλεια είναι ο πρώτος παράγοντας για τη διασφάλιση της καλής ψυχικής υγείας (έναντι του 53% των λοιπών Ευρωπαίων), ενώ ακολουθούν οι καλές συνθήκες διαβίωσης για το 55% των Ελλήνων (παράμετρος που υπερτερεί για τους λοιπούς Ευρωπαίους, καθώς οι συνθήκες διαβίωσης είναι σημαντικότερες για το 60% αυτών).

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε το Ευρωβαρόμετρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής ΥγείαςΗ έρευνα διεξήχθη στις 14 – 21 Ιουνίου 2023. Ερωτήθηκαν συνολικά 26.501 συμμετέχοντες, ηλικίας 15 ετών και άνω από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, με διαδικτυακή συνέντευξη μέσω υπολογιστή.

Θα εμπιστευτεί κανείς ξανά τα εμβόλια covid; – Πώς το CDC έκρυψε μια σοβαρή προειδοποίηση από το Ισραήλ – Θα είχαν σωθεί χιλιάδες

Στις 28 Φεβρουαρίου 2021, Ισραηλινοί υγειονομικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ σχετικά με έναν «μεγάλο αριθμό» περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Οι αξιωματούχοι εκεί, εν τω μεταξύ, αποκάλυψαν ότι μια έρευνα διαπίστωσε ότι 55 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας αφορούσαν τον εμβολιασμό και 81 ακόμη σχετίζονται πιθανώς.

Στον πρώτο υπολογισμό του ποσοστού βλάβης, στις 31 Μαΐου 2021, οι ειδικοί που ανατέθηκαν από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ υπολόγισαν ένα κρούσμα μυοκαρδίτιδας ανά 6.637 δευτερόλεπτα δόσεις Pfizer μεταξύ ανδρών 16-19 και ένα κρούσμα ανά 9.208 δευτερόλεπτα δόσεις Pfizer στους άνδρες 20 έως 24.

Σε αυτό το σημείο της πανδημίας, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγόρασε 1,2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19.
Κόστισε 17 δισεκατομμύρια δολάρια.