ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙ 53,13%

                                                                         έδρες

ΝΔ                        34.71%                      2
ΣΥΡΙΖΑ                 18,80%
ΠΑΣΟΚ                 14,96%                       1
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ    9,15%                       1
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ         7,21%
 ΔΗΜΑΡ                  6,03%
 ΚΚΕ                       3,31%

Δεν μπορεί να αποφασίζεις για το δικό μου μέλλον ρε πενηντάρη και πάνω. Φτάνει (Αναγνώστης ) Nα τους χαίρεσαι τώρα

Δείτε πως ψήφισαν οι ηλικίες κάτω των 50 αλλά και οι ηλικίες άνω των 50 ετών...

Υπό κράτηση εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ


Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατείται περισσότερο από μία ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.

Πρόκειται για το 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.

Αναγνώστης αναφέρεται στις εκλογές και στο ότι έγιναν την περίοδο της εξεταστικής

Δεν είπε κάνεις τίποτα ότι οι εκλογές μπήκαν μέσα στην εξεταστική. Αναβάλανε τα μαθήματα που ήταν την Παρασκευή και την Δευτέρα και μας τα βάλανε όλα την Τρίτη! Πώς να πάνε να ψηφίσουν οι φοιτητές που είναι μία μέρα ταξίδι να πάνε στην πόλη τους και άλλη μία να γυρίσουν και την μεθεπόμενη των εκλογών θα πρέπει να τα δώσουν όλα μαζί;

ΑΝΤΙΔΩΡΟ


Ευρωπαϊκές χώρες “κατασκοπεύουν” εν αγνοία τους Έλληνες χρήστες του διαδικτύου

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του SecNews που θα προκαλέσει αίσθηση, την “κατασκοπεία” εντός των γνωστών κοινωνικών δικτύων έχουν εφαρμόσει ισχυρές Ευρωπαϊκές χώρες (αλλά και οι Η.Π.Α.) στην προσπάθεια τους να ενημερωθούν, καταγράψουν και κατανοήσουν με ακρίβεια τις τάσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων! Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που φτάνουν στο SecNews από μεγάλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και παράγοντες του δημόσιου βίου σε Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία) αλλά και σε μικρότερο βαθμό στις Η.Π.Α, διαθέτουν στα χέρια τους αναλυτικές μελέτες σχετικά με τις επικρατούσες τάσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων όπως αυτές προσδιορίζονται μέσα από τα social networks!

Οι πέντε φόροι του Αυγούστου

thumb
Τον φιλόδοξο στόχο της είσπραξης 8 δισ. ευρώ από τον Αύ­γουστο μέχρι το τέλος του έτους έχει θέσει το οικονομικό επιτελείο. Οι μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελ­ματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων, καλούνται να πληρώσουν 5 φό­ρους για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2011. Οι φόροι αυτοί είναι:

Τί ψήφισαν οι κάτω και οι άνω των 50 ετών σύμφωνα με το 75% των exit poll

Δείτε πως ψήφισαν οι ηλικίες κάτω των 50 αλλά και οι ηλικίες άνω των 50 ετών...



Κλείδωσε το αποτέλεσμα: ΝΔ πρώτη... και Ελλάδα υπόδουλη!

Η επαρχία και οι ηλικιωμένοι βγάζουν νικητή την ΝΔ με διαφορά 1 με 1,5 μονάδα!
Οι ηλικίες 18-50 ψηφίζουν αντιμνημονιακά κόμματα και κυρίως ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι ηλικίες 50+ ψηφίζουν συντριπτικά ΝΔ και λιγότερο ΠΑΣΟΚ!
Στα μεγάλα αστικά κέντρα...
ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με διαφορά ενώ στην επαρχία τα αποτελέσματα είναι αντιστρόφως ανάλογα υπέρ της ΝΔ.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 17-6-2012 ΣΤΟ ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ BLOG


Χιλιάδες οπαδοί της Harley Davidson στην Πορτογαλία

Περίπου 17 χιλιάδες θαυμαστές της θρυλικής μοτοσικλέτας Harley Davidson από όλο τον κόσμο μαζεύτηκαν το Σάββατο στα περίχωρα της Λισαβόνας, για να λάβουν μέρος στην ετήσια παρέλαση των διάσημων μηχανόβιων.

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας και οι τουρίστες επικρότησαν την παρουσία των μοτοσικλετιστών, ωστόσο, οι οικολόγοι πρότειναν στους

Τα παιδιά και τα μάτια σας

Διδάσκετε στα παιδιά το χιλιοειπωμένο; Αν είστε γονείς, και πάντως αν συνοδεύετε παιδιά σε διακοπές, απαιτείται να δείξετε υπομονή και να πείτε για χιλιοστή φορά τα αυτονόητα, ακόμη και αν η γλώσσα σας έχει μαλλιάσει… Ατυχήματα μπορεί να συμβούν στον καθένα, γι΄ αυτό χρειάζεται εγρήγορση, όχι υπερπροστασία. Η ασφάλεια στο παιχνίδι με το νερό δεν σημαίνει φωνές και «μη», αλλά κανόνες και συμφωνία με το παιδί για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει για να απολαύσει τη θάλασσα. Τα περισσότερα παιδικά ατυχήματα συμβαίνουν άλλωστε καλοκαίρι.

Αυξητική στήθους με την μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων

Φωτογραφία για Αυξητική στήθους με την μέθοδο των ραδιοσυχνοτήτων
Η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, η οποία απαιτεί ακρίβεια στους χειρισμούς της. Το είδος της επέμβασης αλλά και η υφή του μαστού εμπεριέχουν μεθόδους που ταλαιπωρούν τους ιστούς της περιοχής όσο γίνεται λιγότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τεχνολογία προσφέρει μια νέα λύση προς αυτή την κατεύθυνση, αντικαθιστώντας το κλασικό νυστέρι με τις ραδιοσυχνότητες.

Αν και η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη χειρουργική είναι μία παλιά και πολύ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ H goοgle ΣΗΜΕΡΑ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ - Σε κρίσιμη κατάσταση ο συνοδηγός του

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. είχε κληθεί στην περιοχή με αφορμή τα επεισόδια σε καταυλισμό τσιγγάνων. Έτσι, κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες, η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο αστυνομικοί, συγκρούστηκε με φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε αθίγγανος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το ατύχημα έγινε όταν ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε STOP και χτύπησε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος αστυνομικός

Όλοι χαρακτηρίζονται Έλληνες!

Κάποιοι το δείχνουν με τη καρδιά τους...

Χιουμοριστικό: Ο Λεωνίδας και ο Θοδωρής παίζουν...

...τάβλι! Δείτε πιο κάτω τον σπαρταριστό τους διάλογο...











ΤΩΡΑ: Νεκρός ο ορειβάτης στον Όλυμπο - Τον ανέσυραν κλιμάκια της Π.Υ.

Τα σωστικά συνεργεία της Π.Υ. και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσέγγισαν τον ορειβάτη που έπεσε στη θέση «Παλιοπρίονο» στο φαράγγι του Ενιπέα και διαπίστωσαν ότι ο...
άτυχος άνδρας ήταν νεκρός. Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης της σωρού σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο της πτώσης του θύματος δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη επικινδυνότητα και από εκεί διέρχονται πάρα πολλοί ορειβάτες και πεζοπόροι, μιας και η διαδρομή είναι ιδιαιτέρου φυσικού κάλους.

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας και η εκτίμηση για το ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Λίγες ώρες μείνανε πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες Εθνικές εκλογές στην ιστορία της μεταπολίτευσης.
Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ απο την διαδικτυακή ψηφοφορία αλλά και την ΕΚΤΙΜΗΣΗ για το εκλογικό αποτέλεσμα:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ:

Στην έρευνα συμπεριλήφθηκαν όλα τα κόμματα που πήραν πάνω από 1% στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Έγινε με νέο τρόπο ώστε με βάση την ανάλυση των δεδομένων που πραγματοποιήθηκε εξαιρέθηκαν όλες οι διπλοψηφίες  ενώ οι μοναδικές συμμετοχές ξεπέρασαν τις 25.000!.

Δεν ξεχνάμε τι υπόγραψαν!

sibilla


Η τεχνολογία δεν κάνει διακρίσεις!!


 

Το άμεσό μας μέλλον..!!

Νέος κόσμος στην Πειναλόγκα…

Αγανάκτιση στα εκλογικά κέντρα στις καμμένες περιοχές: "Έπρεπε να φέρω να βάλω στάχτη αντί για ψηφοδέλτιο"

Παρά την εφιαλτική νύχτα που πέρασαν μέσα στις φλόγες, βλέποντας τα σπίτια τους να κινδυνεύουν από τις φλόγες ή ακόμη και να καίγονται, οι κάτοικοι των περιοχών που κάηκαν με περίσσεια οργή πήγαν στις κάλπες...

Με ολοφάνερη αγανάκτιση και μεγάλο θυμό οι κάτοικοι των περιοχών που κάηκαν πάνε από το πρωί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η απογοήτευση είνα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

ΩΡΑ 14:30 Αναζωπύρωση στο Θυμάρι - Κλειστοί περιφερειακοί δρόμοι - Εικόνες καταστροφής

- Στάχτη έγινε ιχθυοτροφείο - κινδύνευσαν υπάλληλοι
-"Παμε με καπνισμένα ρούχα να τους μαυρίσουμε" λένε κάτοικοι
- 4 συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια
- Στο αυτόφωρο 83χρονος για τη φωτιά στο Μαραθώνα
- Τραυματίστηκαν 5 πυροσβέστες
- Φωτιές σε Κόρινθο, Κύθνο, Πύλο και Κεφαλόβρυσο

Εικόνες "Βιβλικής καταστροφής" στην Αττική ανήμερα των κρίσιμων εκλογών. Αυτήν την ώρα παραμένουν μικρές εστίες φωτιές σε καποιους οικισμούς στην Κερατέα.

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στη θέση Λουμπάρδα Αγίας Μαρίνας Κορωπίου. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση και στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα ενώ απο αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Πάμε να βγάλουμε την Γερμανία από το Ευρώ

Και να θες δεν μπορείς να μην μπερδέψεις το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Από την ώρα που ο Καραγκούνης έστειλε τη μπάλα στα ρωσικά δίχτυα το σύνθημα που ακούγεται από την Βαρσοβία μέχρι την Αθήνα είναι ένα. "Μέρκελ ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου", φωνάζουν εκατομμύρια Έλληνες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν θα αναλύσουμε εδώ γιατί ο ελληνικός λαός έχει κληθεί να κάνει θυσίες, να πληρώσει, να "ματώσει" για να μείνει ζωντανός και να ξεπληρώσει το "χρέος" που έχει δημιουργηθεί. Είναι δεδομένο, όμως, πως αυτός ο λαός αισθάνεται θυμωμένος, αδικημένος και προσβεβλημένος από την κατάληξη της υπόθεσης.

Ακούει συνεχώς πως είναι τεμπέλης, ανεύθυνος, καλοπερασάκιας την ώρα που οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Τον έχουν κάνει να αισθάνεται υποδεέστερος. Στην ερώτηση "ποιοι;" η απάντηση είναι η Μέρκελ και η πολιτική που έχει επιβάλλει στην Ευρώπη η Γερμάνια.

Οι αλαζόνες Γερμανοί στον δρόμο της Εθνικής.

εθνική_καραγκούνης,Ελλάδα_ΡωσίαΗ Γερμανία θα είναι εκτός απροόπτου ο αντίπαλος της εθνικής Ελλάδος στην φάση των οκτώ του Euro 2012.Το απρόοπτο αφορά το ενδεχόμενο να κερδίσει από ψε τα πάντσερ η Δανία.Σε αυτή την περίπτωση περνά εκείνη πρώτη.Κάτι τέτοιο φαντάζει μάλλον δύσκολο αν και η μπάλα είναι…πόρνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του μεγάλου Ίβιτσα Όσιμ.
Στην πράξη ο δεύτερος του ομίλου της εθνικής,που είναι η Ελλάδα,αντιμετωπίζει τον πρώτο του δεύτερου ομίλου που θα είναι πιθανότατα η Γερμανία.
Οι Γερμανοί έχουν έλθει ως φαβορί και όπως είπε ένα από τα αστέρια τους ο Φίλιπ Λα,του ξέρουν και το δείχνουν:»Είμαστε ένα από τα φαβορί για τη διοργάνωση και αυτό το έχουμε δείξει με τις νίκες μας κόντρα σε Πορτογαλία και Ολλανδία».

Άφαντη η εφορευτική επιτροπή σε έξι εκλογικά τμήματα του Ζωγράφου

Φωτογραφία για Άφαντη η εφορευτική επιτροπή σε έξι εκλογικά τμήματα του Ζωγράφου

Με προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε διάφορα τμήματα της Αττικής, αφού πολίτες που είχαν οριστεί μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν παρουσιάστηκαν στο... πόστο τους γεγονός που προκάλεσε αρχικά δυσάρεστες εκπλήξεις στους πρώτους ψηφοφόρους.

Ενδεικτικά, σε έξι εκλογικά τμήματα του Ζωγράφου παρουσιάστηκαν μόλις δύο άτομα, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να αναζητούν στους πρώτους ψηφοφόρους που μπήκαν για να ψηφίσουν, συνεργάτες για τη συνέχιση της διαδικασίας, ωστόσο ακόμα και εκεί υπήρξε πρόβλημα αφού οι πρώτοι ψηφοφόροι ήταν μεγάλης ηλικίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους επετάξει ο δικαστικός αντιπρόσωπος, αναφέρει η iefimerida.gr.

Εριξαν χειροβομβίδα στο ΣΚΑΙ

Εριξαν χειροβομβίδα στο ΣΚΑΙΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ

Αναυδοι έμειναν φύλακες και εργαζόμενοι βλέποντας την χειροβομβίδα, που δεν εξεράγη, αν και «φαίνεται απασφαλισμένη» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του

Μία χειροβομβίδα, αμυντικού τύπου και προέλευσης από χώρα της ανατολικής Ευρώπης, εντόπισαν στην πίσω αυλή του κτιρίου του ΣΚΑΪ οι φύλακες και οι εργαζόμενοι, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.
Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να την έριξαν άγνωστοι που πέρασαν έξω από το κτίριο και διέφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία στην παραλιακή που περνά μπροστά από το κτίριο, ενώ αναμένονται οι δυνάμεις του ειδικού τμήματος της ΕΛ.ΑΣ. για τους εκρηκτικούς μηχανισμούς, προκειμένου οι πυροτεχνουργοί να επιληφθούν, να εξετάσουν εάν έχει γόμωση και πιθανώς να την εξουδετερώσουν με ελεγχόμενη έκρηξη.
Η πρώτη εντύπωση είναι ότι η χειροβομβίδα «φαίνεται πραγματική» και μάλιστα είναι απασφαλισμένη, αν και δεν εξεράγη.
Αναμένεται η επέμβαση της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελλάδα στις κάλπες

Κανονικά και χωρίς προβλήματα διεξάγεται από τις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία. Πρόκειται για τις πιο κρίσιμες εκλογές της Μεταπολίτευσης και από τις σημαντικότερες στην ιστορία της χώρας. Τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα σήμερα στην Ελλάδα, ενώ οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προετοιμάζονται παρασκηνιακά για το «σενάριο Β» της εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.
Οι πολίτες είναι διαιρεμένη σχετικά με το ποιο κόμμα μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα έξω από την κρίση, ενώ το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων, είναι αυτό που θα κρίνει καθοριστικά το εκλογικό αποτέλεσμα, που ουσιαστικά θα κριθεί την τελευταία στιγμή στην κάλπη.
Εν τω μεταξύ, κανονικά γίνεται η προσέλευση των πολιτών στα εκλογικά κέντρα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Όπως αναφέρει και το υπουργείο Εσωτερικών στην ανακοίνωσή του, «δήμοι, Περιφέρειες και υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών είναι στη θέση τους. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονται στα εκλογικά τμήματα και δέχονται τους εκλογείς. Όλα βαίνουν κανονικά, όπως είχαν προβλεφθεί και προετοιμαστεί».

Κίνδυνος να μην υπάρξει πάλι κυβέρνηση στην Ελλάδα

Οι New York Times αφιερώνουν το πρώτο θέμα τους στις εκλογές μας γράφοντας ότι οι “Έλληνες είναι στις κάλπες για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες με μια διάχυτη αίσθηση φόβου ότι όποια κυβέρνηση κι αν έρθει στην εξουσία θα αποτύχει να επιλύσει την πολιτική και οικονομική αναταραχή που απειλεί το μέλλον της χώρας και την οικονομική σταθερότητα της Ευρώπης”.

“Περίπου το 80% των Ελλήνων θέλουν να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εντός της ζώνης του ευρώ, αλλά θέλουν επίσης μια ριζική επαναδιαπραγμάτευση των όρων διάσωσης”,γράφουν οι Αμερικανοί επισημαίνοντας ότι οι “Ευρωπαίοι ηγέτες βλέπουν αυτή τη λογική ως αντίφαση, αλλά οι Έλληνες ηγέτες θεωρούν ως απαραίτητη την επαναδιαπραγμάτευση για την καταπολέμηση της βαθιάς κρίσης”.

Νεκρός άνδρας της ΔΙΑΣ όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε STOP

Ένας αστυνομικός της ''ΔΙΑΣ'' σκοτώθηκε και ένας συνάδελφος του χαροπαλεύει όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αθίγγανος παραβίασε σηματοδότη STOP και συγκρούστηκε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 11:20 π.μ στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Ναυπλίου στην περιοχή Ζεφύρι.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ άφησε την τελευταία του πνοή στος Θριάσιο όπου μεταφέρθηκε. Ο δεύτερος άνδρας της ΔΙΑΣ που επέβαινε στη μηχανή μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. Η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.


Ο νεαρός αθίγγανος συνελήφθη και στο σημείο του τροχαίου αυτήν την ώρα βρίσκονται αξιωματούχοι της αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Μεγάλη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας

Μεγάλη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδαςΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ 1 - 0

Με γκόλ του Γιώργου Γκαραγκούνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, η εθνική μας ομάδα νίκησε την εθνική ομάδα της Ρωσίας και προκρίθηκε στους «8» του Euro 2012, όπου πιθανότατα θα βρει στο δρόμο της τη Γερμανία.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος επικράτησαν της Ρωσίας που αγνοούσε την ήττα εδώ και 16 ματς έχοντας 8 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε στον προπονητή και στους παίχτες της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Αντώνης Σαμαράς μετά την πρόκρισή τους στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
«Μας κάνατε και πάλι περήφανος σε αυτές τις δύσκολες ώρες, χαρίζοντας αισιοδοξία στους Έλληνες» τονίζει στο τηλεγράφημα του ο αρχηγός της ΝΔ.