ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αίτηση απαλλαγής από το στρατό (Πραγματική Επιστολή)! θα λιώσετε στο γέλιο!!!

Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου.
Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη…
25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου.

Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Πως μπορεί μία γυναίκα να ικανοποιήσει ταυτόχρονα 12 άνδρες; [φωτο]



Έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα να ικανοποιήσει 12 άντρες ταυτόχρονα;
Μπορεί να σας ακούγετε αδύνατο αλλά δεν είναι. O Ηobbystas για μια ακόμα φορά βρήκε την λύση και σας την παρουσιάζει…

Βίντεο: Έλληνας πιλότος «Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»

Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας.












Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 17.45 το στην οδό Πελοπίδα, στη Νέα Ζωή, με θύμα 55χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από...
μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Η γυναίκα ήταν κάτοικος Χρυσούπολης και είχε χάσει τον σύζυγό της πριν από εννέα μήνες. Σύμφωνα με μαρτυρίες προσπάθησε να περάσει απέναντι, χωρίς να υπολογίσει την μοτοσυκλέτα που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Η σύγκρουση ήταν τέτοια, που η άτυχη

Προσλήψεις στον τομέα καθαριότητας αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης

Άκυρη η σύμβαση με τον ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων
Η πρόσληψη εργατών με δίμηνες και οκτάμηνες συμβάσεις, η πρόσληψη υδρονομέων και μια σειρά άλλων θεμάτων συζητήθηκαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως το πρωί.
Η συνεδρίαση έγινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας για να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού οι ΟΤΑ.
Λίγες μέρες νωρίτερα ο δήμος Κατερίνης είχε ανακοινώσει την υπογραφή σύμβασης με ιδιωτική εταιρία για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες αποκομιδής των απορριμμάτων και καθαριότητας.

Αυτοκτόνησε πρώην αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας

Νεκρός, με τραύματα από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιος Γκοτσόπουλος. 
Το πτώμα του βρέθηκε κοντά στο σπίτι του επιχειρηματία Βαρδινογιάννη, στην Αθήνα, του οποίου ο πρώην αξιωματικός είχε την ευθύνη της προσωπικής φρουράς και σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία. 
Ο Αθανάσιος Γκοτσόπουλος, καταγόταν από το Αίγιο και υπηρέτησε ως αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας την περίοδο 2000 – 2001 και στη συνέχεια, ως γενικός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου.

Το κόλπο της Μέρκελ που εκτίναξε στα ύψη το ελληνικό χρέος

Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες. 
 Αυτό αναφέρουν στο σημερινό Bloomberg όπου υπογράφουν οι συντάκτες του πρακτορείου, έχοντας, όπως υποστηρίζουν, μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις κεφαλαίων στην Ευρώπη και τους ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών. 
 Κι αυτό γιατί όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έσπευσαν να διασώσουν τις χειμαζόμενες από την κρίση χώρες, προσέφεραν στις γερμανικές τράπεζες τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τα λεφτά τους, επισημαίνει το Bloomberg. 

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνθλίβεται ο ελληνικός λαός καταγράφεται στη σελίδα 241 του μνημονίου

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο συνθλίβεται ο ελληνικός λαός, η πραγματική αιτία, για την οποία οι εργαζόμενοι, τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους «πρέπει» να ζουν σαν είλωτες, ο πραγματικός στόχος του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, των μονοπωλίων, των εγχώριων και των Ευρωπαίων Σαμαροβενιζέλων και των Σόιμπλε, καταγράφεται στη σελίδα 241 του μνημονίου που ψηφίστηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στη Βουλή.
Ιδού, λοιπόν, προς όφελος ποιων συνάπτεται το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ:

Προβάδισμα 10 μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει Πανελλαδική έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών

Η εικόνα της 2ης προεκλογικής εβδομάδας
Τα ευρήματα που καταγράφονται αφορούν την περίοδο 22/5-29/5.

Το εκλογικό σώμα
Από όλες τις ενδείξεις που υπάρχουν, στις εκλογές του Ιουνίου το εκλογικό σώμα που θα συμμετέχει θα είναι διαφορετικό από το εκλογικό σώμα του Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι εκφράζουν σε μεγαλύτερα ποσοστά την πρόθεσή τους να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στις εκλογές του Ιουνίου. Όμως, το 13.5% των ψηφοφόρων που συμμετείχε στις εκλογές του Ιουνίου δηλώνει ότι δε θα συμμετέχει σε αυτές του Μαΐου (διαφάνεια 1). Από αυτούς το 8.5% έχουν ψηφίσει κόμματα που μπήκαν στη βουλή την προηγούμενη προεκλογική περίοδο ενώ το 5% είναι ψηφοφόροι μικρότερων κομμάτων που δεν κατάφεραν να μπουν στη βουλή.

Δημοσκοπική ομοβροντία κατεδαφίζει τον Σαμαρά και γελοιοποιεί τα παπαγαλάκια του

 
 
 
Το ''στήσιμο'' των δημοσκοπήσεων απο την διαπλοκή εχει κι ενα όριο.
Η αλήθεια ειναι αλήθεια κι οσο κι αν προσπαθήσεις να την κρύψεις, δεν γίνεται.

Οι τοκογλύφοι μας δανείζουν για να πληρώνουν τον εαυτό τους!

Δικαίωση αυτών που το STOPCARTEL γράφει και φωνάζει επί 3 χρόνια,απο τους New York Times.Το πώς τα χρήματα του ελληνικού δανείου επιστρέφουν στους δανειστές της Ελλάδας, «Καθώς πληρώνουν τους εαυτούς τους, παρακρατούν παράλληλα άλλα κεφάλαια, τα οποία θα διατηρούσαν το ελληνικό κράτος σε λειτουργία»

Αλλαγή στην ηγεσία της ΝΔ. Γεωργιάδης και Ντόρα τρώνε Σαμαρά



Μετά την επερχόμενη μεγάλη ήτα της ΝΔ στις εκλογές, ο Σαμαράς δεν θα είναι πλέον αρχηγός. Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και η Ντόρα έχουν εκφράσει τη επιθυμία τους να ανεβάσουν τις μετοχές τους μέσα στο κόμμα. Ο Σαμαράς έχει αυτοεξευτελιστεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν είναι πλέον αποδεκτός από τη βάση του κόμματος. Η ΝΔ αναζητάει από τώρα το επόμενο πρόσωπο που θα την διασώσει από τη διάλυση που έρχεται. Ότι αξιοπρεπές και αδιάφθορο διέθετε το κόμμα έχει φύγει στο πλευρό των Ανεξάρτητων. Με την ένωση ακροδεξιών και καιροσκόπων, το κόμμα αντί να φτιάχνει τη θέση του πέφτει χαμηλότερα στα μάτια του κόσμου. Οι δημοσκοπήσεις απάτη αποκρύπτουν τα πραγματικά ποσοστά του, τα οποία παραμένουν κάτω από 20%. Οι απώλειες ψηφοφόρων της ΝΔ προς τους Ανεξάρτητους, τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα μέρα με τη μέρα παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ όσο πάει και ρημάζουν. Με τα απίστευτα χρέη που έχει το κόμμα, πάει για οριστικό κλείσιμο μετά της εκλογές. 

Ενώ ο Κομανέτσης παρουσίασε τσόντα με (18) σημεία προγράμματος, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα!

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Την παντελή απουσία οικονομικού και πολιτικού επιτελείου της ΝΔ, αποδεικνύει η ανικανότητα της ΝΔ να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Μετά τα 4-5 Ζάππεια(σαν τσόντα με την Εμμανουέλλα) ήρθαν τα 18 σημεία προγράμματος.

Απέναντι στα μπαλώματα της Συγγρού, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και...
με αυτό θα πάμε στις εκλογές-έστω και κριτικά στις επί μέρους θέσεις του. Όσο για το πρόγραμμα του Κομανέτση αναζητείται-όπως και η χαμένη παρθενιά της "Ε".

-Άντε γεια Κομανέτση...

Πυρηνική βόμβα από το MAKEΛEIO.GR> Δώρα από την Siemens στον Σαμαρά!

Samaras-tim-1-
http://makeleio.gr/
 http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz1wZQYW0fJ