ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Θα σε κρεμάσουν στο Σύνταγμα ανάποδα καραγκιοζακο… Βγήκε το ΦΕΚ των κατασχέσεων της πρώτης κατοικίας…


Αποκαλύπτουμε το ΦΕΚ  2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης.Τελευταία «ευκαιρία» η…



15η Δεκεμβρίου. Μετά όσοι δεν έχουν παρουσιαστεί στις τράπεζες θα χαρακτηριστούν μη συνεργάσιμοι και μέσα σε 30 μέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες. Πλειστηριασμών και καταθέσεων. Έτσι απλά …
Με βάση το νέο κώδικα υποχρεώνεται ο δανειολήπτης για να περισώσει το σπίτι του να υπαχθεί σε ρύθμιση και να καταβάλλει την δόση που θα οριστεί, είτε από την τράπεζα είτε από το δικαστήριο, διαφορετικά χωρίς καμία άλλη αναβολή θα γίνεται ο πλειστηριασμός.




http://www.triklopodia.gr/

Αφιερωμένο στην επιτροπή σοφών... που παθαίνουν συγκοπή μαθαίνοντας πως οι θυγατέρες τους αυνανίζονται

Αφιερωμένο στην επιτροπή σοφών, του γραφειοκρατικού:
R. Dalton - Οι γραφειοκράτες

Οι "αριστεροί' προστάτες αυτών που -τελικά- μαζί τα φάγανε, δεν κατάλαβαν...

Ξεδιάντροπη δήλωση Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος

Ξεδιάντροπη δήλωση Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν είναι κράτοςΡΕΣΙΤΑΛ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Με μια άκρως προκλητική δήλωση, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών,Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καταφέρθηκε για ακόμη μία φορά εναντίον της χώρας μας, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι κράτος».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική εφημερίδα ………
«Liberation» και τον δημοσιογράφο Ζαν Κατρεμέρ, ο κ. Σόιμπλε ρωτήθηκε για ποιο λόγο ζητούσε επίμονα στις 11 Ιουλίου ένα Grexit κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η Σύνοδος του Eurogroup.
«Αναρωτιόμουν πάντοτε, όπως πολλοί οικονομολόγοι, εάν η Ελλάδα, με την οικονομική της κατάστασή και την κυβέρνησή της – όπως το λέει ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, οι Έλληνες σχηματίζουν ένα μεγάλο λαό, αλλά η Ελλάδα δεν είναι κράτος – δεν θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσει σε μια απαραίτητη ανάκαμψη της οικονομίας της μέσω μιας υποτίμησης.
Και γι’ αυτό τον λόγο εξήγησα ότι θα ήταν μάλλον προς το συμφέρον της Ελλάδας να εγκαταλείψει το ευρώ για ένα συγκεκριμένο διάστημα, για να αποκαταστήσει τον οικονομικό της σχεδιασμό και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της προτού επιστρέψει στην Ευρωζώνη. Αλλά εγώ δεν ικέτεψα ποτέ για να πετάξουμε έξω την Ελλάδα. Είπα απλά ότι εάν η Ελλάδα από μόνη της ήταν σύμφωνη ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη πρόταση προς το συμφέρον της – κι αν υπήρχαν αρκετοί ώστε να το πουν αυτό στην Ελλάδα – τότε θα έπρεπε να τη βοηθήσουμε και να την υποστηρίξουμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε.
Ο ίδιος απέρριψε κατηγορηματικά τον χαρακτηρισμό του «κακού της Ευρωζώνης» αλλά κι ότι ο συμβιβασμός της 13ης Ιουλίου που οδήγησε στο «Μνημόνιο 3» έγινε καθ’ υπαγόρευση της Γερμανίας.
«Δεν υπήρξε γερμανική υπαγόρευση. Οι 18 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, εάν δεν υπολογίσουμε τον Έλληνα υπουργό (ενν. τον Βαρουφάκη), είχαν συμφωνήσει να απαιτήσουν από την Ελλάδα να εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα του προγράμματος βοήθειας. Αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ωστόσο, η Ελλάδα δεν ήθελε να τους εκπληρώσει: Είχε δεσμευτεί για αυτό σε ορισμένες στιγμές, αλλά δεν το έκανε.
Στο πλαίσιο αυτό, 15 υπουργοί Οικονομικών θεώρησαν ότι για την Ελλάδα η καλύτερη λύση θα ήταν να αποχωρήσει από το ευρώ. Μόνον οι υπουργοί Οικονομικών της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Κύπρου δεν είχαν ευθυγραμμιστεί με αυτή την άποψη. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε για γερμανική υπαγόρευση. Κι αυτό είναι η αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι, στην χειρότερη περίπτωση, προπαγάνδα ή παρερμηνεία, στην καλύτερη περίπτωση», δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο Β. Σόιμπλε.

Έχουν και πλάκα οι προδότες νεοταξικοί, ψευτοαριστεροί και όχι μόνον

12141558_588214984665443_4033470978909683438_nΈχουν και πλάκα οι προδότες νεοταξικοί,  ψευτοαριστεροί και όχι μόνον.
Οι φασίστες αυτοί νεοταξικοί ψευτοφιλάνθρωποι που μας «κυβερνούν»,  χαρακτηρίζουν φασίστα όποιον ενδιαφέρεται και την πατρίδα του.
Και οι θρασύτατοι γελοίοι, αποκαλούν με διάφορες διαβαθμίσεις ακροδεξιό ή φασιστικό, κάθε  κόμμα ευρωπαϊκής χώρας, που δεν είναι νεοταξικό και ενδιαφέρεται για το λαό της πατρίδας του.
Οι άθλιοι οι δικοί μας, οι πράκτορες της νέας τάξης, οι προδότες υποδουλωτές και καταστροφείς του Ελληνισμού, οικονομικά και με τους λαθραίους τους (που τους δίνουν δήθεν ένα μήνα μόνον άδεια παραμονής αλλά μετά είναι αδύνατον και μάλλον δεν θέλουν να τους απελάσουν, άστε που με τα πλαστά διαβατήρια όλοι γίνονται Σύριοι πρόσφυγες)αυτοαποκαλούνται τα φασιστοειδή αυτά, δημοκράτες και αντιρατσιστές !!!!!!!!!!!!!!
 Προκειμένου επίσης να τρομάξουν τον κόσμο για να δεχθεί την προδοσία τους, την υποδούλωση του
……..
Ελληνισμού, την εξόντωση του  κτλ.,  επικαλούνται, ιδίως για τους μέχρι 55 χρονών που το 1974 ήταν ή αγέννητοι ή 10 χρόνων ανώριμα παιδάκια, τον μπαμπούλα της  δικτατορίας της 21ης Απριλίου.
 Που όπως επανειλημμένα τονίσαμε, ναι μεν ήταν ένα απαράδεκτο ανελεύθερο καθεστώς, αλλά η παρούσα ξένη χούντα που σκλάβωσε τον Ελληνισμό είναι χιλιάκις πλέον απάνθρωπη και ανάλγητη. Και οι εδώ υπηρέτες της είναι απλά ένα είδος γερμανοτσολιάδων της πρώτης κατοχής
 Για τους νέους, η δικτατορία με την οποία τους τρομάζουν που ήταν ανελεύθερο καθεστώς, ναι μεν δίωκε κάθε αντίθετη σε αυτή δράση, αλλά ούτε δήμευσε περιουσίες, ούτε ξεπούλησε εθνικό πλούτο, ούτε προκάλεσε 10.000 αυτοκτονίες, ούτε, ούτε.  Και στην  οικονομία η Ελλάδα ήταν από πλευράς ανάπτυξης 2η στον κόσμο μετά την Ιαπωνία.
 Ούτε σύγκριση δηλαδή με τον παρόντα ξένο φασισμό και κατοχή.

Ευριπίδης Μπίλλης

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ» ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ «ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ

Φτιάξανε την επιτροπή ΣΟΦΩΝ , της έδωσαν και βαρύγδουπο όνομα, ασχολούνται μαζί τους όλα τα βοθροκάναλα, για να τσακίσουν πιο εύκολα τη φτωχολογιά και να κυνηγήσουν τις πενταροδεκάρες που στο κάτω-κάτω πέφτουν όλες στην Ελληνική αγορά.
Γιατί δεν έφτιαξαν όμως μια επιτροπή ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ για να αναζητήσουν τα 800 δις Ευρώ μαύρα που κάθονται στην Ελβετία και αλλού….να ….
αναζητήσουν τις off-shore εταιρείες και ένα πλήθος άλλες κομπίνες των υπερ-απατεώνων.
Ακόμη κι η επιτροπή που ασχολήθηκε με το χρέος έληξε μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου…

ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ: «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10000 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ ( Κραυγή αγωνίας από 10.000 ηλικιωμένους σε γηροκομεία-Με τον ΦΠΑ 23% κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμo)

Μεγάλο κίνδυνο να μείνουν στο δρόμο αντιμετωπίζουν οι περίπου 10.000 ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται σήμερα στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, μετά την υπέρογκη αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23%
Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ). Οπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ένωση, «η εξέλιξη αυτή επέτεινε την ήδη δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα περίπου 100 νόμιμα γηροκομεία της χώρας, τα οποία οδηγούνται μαθηματικά σε λουκέτο, αφού πλέον έχουν αυξημένο κόστος τροφοδοσίας, εισφορών και φορολογίας, αδυνατώντας, ούτως ή άλλως, να απορροφήσουν……..
και την αύξηση του ΦΠΑ.
Τονίζεται ότι η πλειοψηφία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στις μονάδες φροντίδας είναι είτε άτομα με χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, είτε μοναχικά άτομα που εξαρτώνται αποκλειστικά από τη σύνταξή τους για να εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή τους διαβίωση. Πλέον, η αύξηση του ΦΠΑ, που υπολογίζεται περίπου στα 100 ευρώ πρόσθετη μηνιαία επιβάρυνση για κάθε τρόφιμο,σε συνδυασμό με τις νέες μειώσεις στις συντάξεις τους, οδηγούν τους ηλικιωμένους σε οριακό επίπεδο για να εξασφαλίσουν την παραμονή και διαβίωσή τους στα γηροκομεία, οι τιμές των οποίων έχουν αγγίξει ήδη τα όρια του κόστους.
Από την άλλη, το αναμενόμενα μηνιαία έσοδα από τα νόμιμα γηροκομεία της χώρας είναι αμφίβολο αν θα αγγίξουν τις 400.000€, ποσό ελάχιστο, που θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί ισοδύναμό του, συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι οι ανήμποροι και ασθενείς οικονομικά ηλικιωμένοι είναι αυτοί που επιλέγουν για το υπόλοιπο της ζωής τους ένα γηροκομείο και δεν έχουν εναλλακτική λύση κάποια κρατική δομή, όπως στην παιδεία.
Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η Πανελλήνια Ένωση Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΠΕΜΦΗ) πρωτοστατεί στον αγώνα για την ολική εξάλειψη του ΦΠΑ, όπως άλλωστε ισχύει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε., ενώ μετά από σχετική ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, πριν από κάποιους μήνες, ο αρμόδιος Επίτροπος κ. Μοσκοβισί είχε δεσμευθεί να βοηθήσει στην εναρμόνιση του επιπέδου του ΦΠΑ με τις υπόλοιπες 27 χώρες, όπου ισχύει η απαλλαγή των ηλικιωμένων απ’ την καταβολή Φ.Π.Α. στα γηροκομεία.
Όμως αντί για τη φορολογική απαλλαγή ήρθε η ακατανόητη αύξηση του ΦΠΑ, γεγονός που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση τη φοροδιαφυγής μέσω της διαμονής ηλικιωμένων σε παράνομα γηροκομεία καθώς και σε έξαρση της ανειδίκευτης «φροντίδας» στο σπίτι μέσω αδήλωτης εργασίας. Είναι σαφές ότι και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις θα έχουν ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες τόσο στην ποιότητα ζωής και υγεία των ηλικιωμένων όσο και στην ίδια την ελληνική οικονομία.
Η ΠΕΜΦΗ απευθύνει κατεπείγουσα έκκληση στην Ελληνική Κυβέρνηση, στα πολιτικά κόμματα και τους βουλευτές να διασφαλίσουν, έστω και την ύστατη στιγμή, το αναφαίρετο δικαίωμα στην πρόνοια και σε όρους ανθρώπινης διαβίωσης για τους απομάχους της ζωής, για τα «τιμημένα γηρατειά» της πατρίδας μας. Απευθύνει κατεπείγουσα έκκληση για την προστασία της αξιοπρέπειας των ηλικιωμένων μας».
logiosermis.

Πάρτε ένα ισοδύναμο γελοίοι Συριζαίοι…

Πόσο γελοίοι τελικά …

liar1
Κάθε μέρα και μια καινούργια «ιδέα» για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό. Περικοπές στο ύψος του ποσού πριν τις εννέα (ναι τόσες είναι) μνημονιακές περικοπές. 10-20-30%, περισσότερο; Πετάνε νούμερα στη κοινωνία, οι πολιτικάντηδες νούμερα, να μετρήσουνε αντιδράσεις.
Σήμερα κυκλοφορούν προτάσεις και σενάρια για υποχρεωτική εισφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες 100€ /μήνα που θα εισπράττονται μέσω των αποδείξεων. Εχθές συζητούσαν νέες εισφορές αλληλεγγύης και κατάργηση της κατώτατης σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία.
Σκέφτονται και το ενδεχόμενο να κόψουν εντελώς τις συντάξεις και να προτείνουν εθελοντικά  ένα ισοδύναμο της αλληλεγγύης: «Πάρε ένα συνταξιούχο στο σπίτι σου», ένα πιάτο είναι μόνο …
Έχουν ξεπεράσει και τα όρια της γελοιότητας. Η αναισχυντία κατακτήθηκε με το δημοψήφισμα. Η εξαπάτηση ήταν έτσι κι αλλιώς στο αίμα τους.
Όμως σήμερα σκέφτηκα να καταρρίψω το ευτελές «επιχείρημα» ότι όσοι τους καταγγέλλουμε δεν έχουμε μια δημιουργική πρόταση. Ένα ισοδύναμο βρε αδερφέ να προτείνουμε στους «ευήκοους» Συριζαίους. Πως θα βρεθούν χωρίς περικοπές, τα 700εκ., που λείπουν για τις συντάξεις;
Πάρτε ένα ισοδύναμο Συριζαίοι: 300.000/μέρα διελεύσεις μόνο στην «Αττική οδό» – της οποίας η σύμβαση έχει λήξει και μπορεί να την πάρει το κράτος –  Χ 2.80€ τη φορά μας κάνουν 840.000€ Χ 360 ημέρες …
Αν δεν μπορείτε να πάρετε ούτε αυτό το ισοδύναμο, που σίγουρα δεν μπορείτε, πάρτε το ελικόπτερο, όσο ακόμα μπορείτε …

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ… ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (VIDEO)

Η ομιλία που... στέλνει τον Πάνο Καμμένο εκτός κυβέρνησης (Video)Βλέποντας το βίντεο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr θα πιστέψει κανείς ότι ο Πάνος Καμμένος του 2011 είναι κάποιος άλλος από τον σημερινό κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όμως όχι, είναι ο ίδιος άνθρωπος. Πώς αλλάζουν οι καιροί; Όπως αλλάζουν και οι πολιτικοί…
Είναι βέβαιο πως ακόμα και ο πρωταγωνιστής αυτής της ομιλίας στη Βουλή, θα τρομάξει και θα αρχίσει να… μουντζώνει τον εαυτό του, μόλις παρακολουθήσει τι έλεγε το 2011 και τι τελικά έπραξε στους πρώτους μήνες που -τελικά- ο ελληνικός λαός τον άκουσε και… συντάχθηκε μαζί του.
Και, πράγματι… Μας έσωσε από τους διεθνείς τοκογλύφους.
Πράγματι… Τσάκισε τον Σόρος, σε τέτοιο βαθμό που ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στο forum που διοργάνωσε ο διεθνής……..
τοκογλύφος, κατά την ομολογία του ομιλητή.
Πράγματι… Τσάκισε τις αγορές, όχι όμως τις ευρωπαϊκές και τις αμερικανικές, αλλά την ελληνική και τους Έλληνες, υποχρεώνοντας το λαό αυτής της χώρας να ενταχθεί στα capital controls.
Σχεδόν τέσσερα λεπτά γεμάτα… Πάνο Καμμένο αρκούν για να σε κάνουν να μην ψηφίσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ακριβώς, διότι δεν υπάρχει καμία Ανεξαρτησία.
Δείτε το βίντεο που αποδομεί τον δήθεν πύρινο λόγο του Πάνου Καμμένου
Η Ελλάς παραμένει στα… σαγόνια του Τζορτζ Σόρος κύριε Καμμένε ή όχι;
Γνωρίζετε, μήπως, ποια είναι η δράση των ΜΚΟ του διεθνούς τοκογλύφου στο μεταναστευτικό, όπου αναμένεται να ξεκινήσει ένα τρελό πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ;
Τι ακριβώς απαντάτε στον… εαυτό σας; Και λέμε στον εαυτό σας, διότι στο λαό ό,τι και να απαντήσετε, κουτόχορτο (άλλο) δεν ξανατρώει.
Υπάρχουν Έλληνες δοσίλογοι και αν ναι, τι σκοπεύετε να τους κάνετε;
Πώς θα τιμωρήσετε τον εαυτό σας;
Μήπως ήρθε η ώρα, αφού πρώτα θυμηθείτε τι λέγατε στον ελληνικό λαό τον Νοέμβριο του 2011 (σ.σ. πατήστε το play στο video), να τον απαλλάξετε από την παρουσία σας στην κυβέρνηση και να δηλώσετε παραίτηση;
Αυτή, πράγματι, θα είναι μια μεγάλη προσφορά σας προς την πατρίδα.
Και σίγουρα η μοναδική…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ - ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ
Όλοι  οι εργαζόμενοι στις κατασκευές, οι άνεργοι του κλάδου στο πόδι. Καμιά ανοχή στα νέα βάρβαρα, αντεργατικά μέτρα, που στοχεύουν στην πλήρη εξαθλίωσης μας.
Τα ψέματα τελείωσαν. Η συγκυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) συνεχίζει της ίδιες πολιτικές των προκατόχων τους, ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, με το σιγοντάρισμα του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και τα τσιράκια του συστήματος, των μεγαλοεργοδοτών, αφεντικών, τους ΝΑΖΙ της <<χρυσής αυγής>>.
Η πολιτική των μνημονίων διαρκείας, δεν θα έχουν τελειωμό, αν ο εργαζόμενος λαός δεν οργανωθεί και αντεπιτεθεί. Αυτές οι πολιτικές που εκπορεύονται από την συμμετοχή μας στην Ε.Ε., έχουν ταξικό πρόσημο, φορτώνουν της συνέπιες της οικονομικής κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, για να ανακάμψουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας.
Για αυτό διαλύουν της συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης, κόβουν της συντάξεις, υπονομεύουν τον δημόσιο χαρακτήρα της υγείας, των φαρμάκων, όλων των κοινωνικών παροχών, που έγιναν με δικά μας λεφτά, με τον κόπο και τον μόχθο μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ - ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ <<ΕΧΘΡΟΥΣ>> ΜΑΣ
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ -ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
<<ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ>> ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Δήμος Κατερίνης: Δράση για τον «Οκτώβριο, μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού»


Έκτατο Δελτίο επιδεινωσησ καιρου, ετοιμοτητα και ληψη μετρων αυτοπροστασιασ»


Ελληνική Δημοκρατία               
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας
τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ησ Οκτωβρίου 40 – 601 00 Κατερίνη
Πληροφορίες: Νίκος Χηνόπουλος
τηλ: 2351 351 200 - fax. 2351 351 249
e-mail: n.chinopoulos@pieria.pkm.gov.gr



Κατερίνη, 20 . ΟΚΤ . 2015

Αριθμ. Πρωτοκ.: ΦΦΚ3 / 458997 (2602)

Προς (Αποστολή με fax):
·         Δήμο Κατερίνης
·         Δήμο Δίου Ολύμπου
·         Δήμο Πύδνας Κολινδρού
·         Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Πιερίας
·         Γραφείο Τύπου ΠΕ Πιερίας

Κοινοποίηση (Αποστολή με fax):
·         Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
·         Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης
·         Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου
·         Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης
·         Λιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνησ
·         Λιμεναρχείο Σκάλας Πλαταμώνα

Ιδιαίτερη Κοινοποίηση (Αποστολή με email):
·         Πιστοποιημένες Εθελοντικές Ομάδες


ΘΕΜΑ:«Έκτατο Δελτίο επιδεινωσησ καιρου, ετοιμοτητα και ληψη μετρων αυτοπροστασιασ»
Σχετικό:Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού α.α: 33/2015

Σας διαβιβάζουμε συνημμένα το παραπάνω σχετικό, που αφορά  Έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ Επιδείνωσης Καιρού (α.α:33/2015) και ισχύει από αύριο Τετάρτη 21-10-2015  μέχρι και τo Σάββατο 24-10-2015.
Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 21-10-2015 βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,οι οποίες θα είναι κατά περιόδους τοπικά ισχυρές. Την Πέμπτη  22-10-2015 και την Παρασκευή 23-10-2015 θα επικρατήσει κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις .Το Σάββατο 24-10-2015 τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν με ιδιαίτερα αισθητή την πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα
Παρακαλούμε τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.


Ο Προϊστάμενος του Τμήματος
Πολιτικής Προστασίας
Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας






Νικόλαος Χηνόπουλος


Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Η Μ Α Τ Ο Σ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου

5.30΄μ.μ. Υποδοχή Τιμίας Ζώνης (συμβολή 25ης Μαρτίου-Φαιάκων).

Λιτανευτική πομπή προς τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης .

6.00΄μ.μ. Δοξολογία για την έλευση της Τιμίας Ζώνης. Πανηγυρικός Εσπερινός.

9.30΄μ.μ. Αγρυπνία (Όρθρος – Θ. Λειτουργία).



Πέμπτη 29 Οκτωβρίου

7.30΄ 'Ορθρος και Θεία Λειτουργία.

11.30΄π.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

13.00΄μ.μ. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

6.00'μ.μ. Εσπερινός - Ιερό Ευχέλαιο.

7.00΄μ.μ. Σύναξη Πρεσβυτερών με ομιλητή τον Γέροντα Εφραίμ στον

Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κορινού.

8.00’μ.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

9.00΄μ.μ. Μικρό Απόδειπνο - Χαιρετισμοί.



Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

7.30΄ 'Ορθρος και Θεία Λειτουργία.

11.30΄π.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

13.00΄μ.μ. Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

15.30΄μ.μ. Αγώνας Β΄ ΔΑΚ ενστόλων (στρατιωτικών, λιμενικών, αστυνομικών,

πυροσβεστών) υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης»

6.00'μ.μ. Εσπερινός.

8.00’μ.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

9.00΄μ.μ. Συνάντηση Γέροντος Εφραίμ με στελέχη και μέλη του Γραφείου

Νεότητας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης.

9.00΄μ.μ. Αγρυπνία (Όρθρος – Θ. Λειτουργία).



Σάββατο 31 Οκτωβρίου

7.30΄ 'Ορθρος και Θεία Λειτουργία.

9.30΄ Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ Κονταριώτισσας

11.00΄π.μ. Σύναξη Πνευματικών-Εξομολόγων με ομιλητή τον Γέροντα

Εφραίμ στη Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη Κατερίνης.

11.30΄π.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

13.00΄μ.μ. Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο και την Ιερατική Σχολή.

6.00' μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός.

8.00'μ.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

9.00΄μ.μ. Μικρό Απόδειπνο - Χαιρετισμοί.



Κυριακή 1 Νοεμβρίου

7.30΄π.μ. 'Ορθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

12.00΄μεσ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

6.00' μ.μ. Εσπερινός.

6.00΄μ.μ. Εσπερινή Ομιλία Γέροντος Εφραίμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας

Αναλήψεως – Συνάντηση με εθελοντές του Φιλανθρωπικού και Κοινωνικού Έργου.

8.00'μ.μ. Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

9.30΄μ.μ. Αγρυπνία (Όρθρος – Θ. Λειτουργία).



Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

7.30΄ 'Ορθρος και Θεία Λειτουργία.

9.30΄μ.μ. Επίσκεψη στην Κεντρική Αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης.

10.00΄ Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

11.00΄ Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Ολύμπου

Αναχώρηση της Τιμίας Ζώνης.



ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ






Ολοκληρώθηκε το 14o Eτήσιο Συνέδριο Healthworld


Δελτίο Τύπου
 
Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2015: Ολοκληρώθηκε σήμερα το 14o Ετήσιο Συνέδριο Healthworld με τίτλο: «does health matter?», από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπό αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του ΣΦΕΕ.

Κατά την διάρκεια του διημέρου από το βήμα του συνεδρίου πέρασαν πολύ σημαντικοί  εκπρόσωποι και φορείς από τον χώρο της υγείας στην χώρα μας, οι οποίοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναφορικά με τα καυτά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και οι οποίοι συνέβαλαν δημιουργικά στην δημιουργία ενός μοντέρνου , βιώσιμου και προβλέψιμου συστήματος υγείας, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις θυσίες και τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού για την παροχή υπηρεσιών υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράστηκε συνολικά η θέση για συγκλίσεις και η επιθυμία από όλους τους φορείς για την υιοθέτηση ενός εθνικού προγράμματος για την υγεία. Ενός εθνικού προγράμματος Ελληνικής ιδιοκτησίας. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η ανάγκη εξορθολογισμού της φαρμακευτικής δαπάνης, μέσα στα όρια της μνημονιακής υποχρέωσης, με κύριο άξονα παρεμβάσεων στην συνταγογράφηση  και τον όγκο της κατανάλωσης, αφού σε επίπεδο τιμών, η αντοχή των φαρμακευτικών εταιριών έχει εξαντληθεί.

Μερικά από τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο συνέδριο είχαν να κάνουν με την απόδοση αξίας στην υγειονομική περίθαλψη, την φαρμακευτική βιομηχανία ως παράγοντα ενίσχυσης μιας υγιούς οικονομίας, τρόποι με τους οποίους μπορεί να αλλάξει το σύστημα, η κοινωνική-οικονομική αξία του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και της διαγνωστικής τεχνολογίας στην υγειονομική περίθαλψη, η εξισορρόπηση του κόστους και της ποιότητας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  μέσω μιας αποτελεσματικής μεθοδολογίας διαχείρισης των προμηθειών κ.α.
Ο Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και Συντονιστής των Εργασιών του Συνεδρίου κ. Ιωάννης Κυριόπουλος ανέφερε: "Η κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα είναι πλέον οριακή. Τα φαινόμενα εκφυλισμού και κατάρρευσης επιταχύνονται. Κατά συνέπεια, οι παρατηρούμενες συγκλίσεις μεταξύ της πολιτικής τάξης, της ακαδημαϊκής κοινότητας, της φαρμακευτικής και βιοιατρικής βιομηχανίας, του ιατρικού σώματος, των επαγγελματιών της υγείας και των ασθενών, αποτελούν την βάση ενός "εθνικού μνημονίου", όχι ως αντίδραση αλλά ως υπέρβαση της υφιστάμενης κατάστασης. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός, ότι για την σύγκλιση αυτή, διαπιστώνονται κεντρομόλες κινήσεις από όλες τις πλευρές". 

O Πρόεδρος της Επιτροπής Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού και Διαγνωστικών  του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου & Διευθύνων Σύμβουλος, Ιατρικά Προϊόντα Johnson & Johnson κ. Θεόδωρος Λιακόπουλος επεσήμανε: "Χρειάζεται η νέα κυβέρνηση συγχρόνως με την προσέλκυση νέων επενδύσεων να εστιάσει την προσοχή της, στις ήδη υπάρχοντες εταιρίες του χώρου που έχουν στηρίξει το σύστημα υγείας στα χρόνια της ύφεσης. Οι βασικές προτάσεις για τον χώρο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι η αναδιάρθρωση του παρατηρητηρίου τιμών, η δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος προμηθειών και η άμεση αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών "

Βασικός Χορηγός Συνεδρίου
MSD –MERCK SHARP & DOHME

Χορηγοί Συνεδρίου
AMGEN HELLAS PHARMACEUTICALS, BRISTOL-MYERS SQUIBB, GE HEALTHCARE, JANSSEN-CILAG PHARMACEUTICAL, JOHNSON & JOHNSON HELLAS, MERCK,PFIZER HELLAS

Yποστηρικτές Συνεδρίου
ABBVIE PHARMACEUTICALS, ABBOTT LABORATORIES (HELLAS)
ASTRA ZENECA, GILEAD SCIENCES HELLAS, GLAXOSMITHKLINE, PHARMASERVE-LILLY, ROCHE HELLAS, SANOFI AVENTIS

Χορηγοί Επικοινωνίας

Οι Εφημερίδες: Η Εφημερίδα των Συντακτών, All About Health & Free Sunday - Τα Περιοδικά: Ασφαλιστικό Marketing, Business Partners & Life Positive - Online Χορηγοί Επικοινωνίας: Capital, Iator, Iatronet, Insurance Daily, Life2day, Medsin, Onmed, Ygeia360 - Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί: Channel9 και SBC και η εκπομπή: Tο Αύριο της Υγείας

Xoρηγός Video Webcasting
ΜDATA
- Τέλος - 
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ηλιάς Γεραφέντη
210 6450051 - 697 0808764
eliasg@one9six.com
 

Η «Αναγέννηση Κολινδρού» τίμησε τους χορηγούς της φετινής περιόδου

.Γ.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ»
          Έτος ιδρύσεως 1948


Κολινδρός, 20 Οκτωβρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Εκδήλωση έκφρασης τιμής και ευχαριστιών προς τους  χορηγούς, οι οποίοι με τη συμβολή τους στηρίζουν την προσπάθεια της «Αναγέννησης Κολινδρού», τη φετινή αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ταβέρνα «Σταβάρας» στον Κολινδρό. Η ειδική αυτή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη   στους «αιμοδότες» της  ομάδας, σ’ όλους εκείνους που στηρίζουν οικονομικά το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Πιερίας, που δόξασε και συνεχίζει να δοξάζει τον Κολινδρό.  Το πλήθος των επιχειρηματιών αποδέχτηκε την πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου και τίμησε την ομάδα με την παρουσία του.
          Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Νίκος Καπέρδας αναφέρθηκε στο κόστος λειτουργίας της ομάδας, τονίζοντας ότι η χρηματοδότηση του συλλόγου γίνεται από τις εισφορές των μελών, από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, από τις χοροεσπερίδες που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της χρονιάς, από χορηγίες φίλων του συλλόγου και από ανεξάρτητους φορείς – χορηγούς που επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα.
         
Η συμβολή των χορηγών
Οι ανεξάρτητοι φορείς – χορηγοί είναι ως επί το πλείστον τοπικές επιχειρήσεις. «Ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά ότι η προαγωγή του αθλητισμού έχει υψηλό κόστος. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η Δημοτική Αρχή, ακόμη και αν ήθελε, θα ήταν αδύνατον να χρηματοδοτήσει όλους τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχή μας», είπε ο κ. Καπέρδας, προσθέτοντας:  
          «Η ουσιαστική χρηματοδότηση του συλλόγου μας έγκειται στη μεγαλοθυμία των κατά τόπους -και όχι μόνο – παραγόντων – επιχειρηματιών. Συνεισφέρουν σε κάτι που είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχουν και δικοί τους άνθρωποι.  Παράλληλα, προβάλουν  με σχετικά χαμηλό κόστος τις επιχειρήσεις τους στο τοπικό κοινό.  Αυτό το κοινό είναι αποδέκτες των αποτελεσμάτων της δουλειάς των τμημάτων (ακαδημιών ομάδος) του συλλόγου.
           Ταυτόχρονα, διαφημίζουν με τη χορηγία τους  την παρουσία τους μέσω διαφόρων άλλων εκδηλώσεων του Συλλόγου. Στο πλαίσιο, της προσπάθειας να κρατήσουμε ζωντανά τα τμήματα ποδοσφαίρου, σας ευχαριστούμε για τη χορηγία σας», σημείωσε ο κ. Καπέρδας, απευθυνόμενος προς τους επιχειρηματίες που στηρίζουν οικονομικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο την «Αναγέννηση Κολινδρού».  Ακόμη, ζήτησε τη στήριξη της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου.
          Από πλευράς του, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γλυκός ευχαρίστησε  τους χορηγούς για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρουν οι επιχειρηματίες του Κολινδρού και όχι μόνον στην ομάδα, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της. «Στόχος μας είναι η άνοδος, με τη βασική προϋπόθεση η ομάδα να κρατήσει το κορμό της και κυρίως τα δικά της παιδιά.  Ως νέα διοίκηση της Αναγέννησης Κολινδρού σας θέλουμε όλους δίπλα μας, στηρίζοντας την προσπάθεια μας», είπε ο κ. Γλυκός. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο Αρχηγός της ομάδας Τάσος Μπουρανής ευχαρίστησε τους χορηγούς για τη σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια τους. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής Πύδνας Κολινδρού, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΦΟ.ΠΑ.ΠΟΥ κ. Γιώργος Καλύβας και ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Κακάνης, τόνισαν πως ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Την ΕΠΣ Πιερίας εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καρέκλας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Πολυχρόνης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση και τους παίχτες για την προσπάθεια που καταβάλουν,  ζητώντας από την τοπική κοινωνία να στηρίζει τους χορηγούς της ομάδας, ενώ από το δήμο να είναι πάντα στο πλευρό του ιστορικού αθλητικού σωματείου της Πιερίας. Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της «Αναγέννησης Κολινδρού» Γ. Γλυκός απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΕΠΣ Πιερίας, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πολύτιμη βοήθεια προς την ομάδα. Ακόμη, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού Δέσποινα Πολύζου, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙ.ΝΕ. Γιώργος Μπιζάκης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαριάννα Κομπατσιάρη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Άρης Αγγέλου, ο Ξενοφών Μπαραλιάκος και ο τοπικός σύμβουλος Κλέαρχος Λακασάς.

Μια πόλη, μία ομάδα, μία ιστορία
Η ένδοξη και θρυλική πορεία της Αναγέννησης Κολινδρού ξεκινά λίγο μετά τη λήξη Β Παγκοσμίου Πολέμου, το 1948. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ γεννήθηκε από τη συγχώνευση δύο παλαιότερων ομάδων που είχαν ιδρυθεί το 1927: τον «Ηρακλή» και τον «Γ.Σ. Ζευς», οι οποίοι διέκοψαν τη δραστηριότητα τους την περίοδο της γερμανικής κατοχής.
Ο Κολινδρός ήταν από τις πρώτες πόλεις που προχώρησε στη συγχώνευση των ποδοσφαιρικών της σωματείων σε μια ισχυρότερη ομάδα, αρκετά νωρίτερα από άλλες ποδοσφαιρικά προηγμένες πόλεις.
          Από τότε η ομάδα της Αναγέννησης κυριάρχησε στο επαρχιακό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα τη δεκαετία του  ’90, όταν έφτασε στα πρόθυρα της Α' Εθνικής. Ήταν η «χρυσή» εποχή που η δημοτικότητά της ομάδας  ξεπέρασε τα στενά όρια του νομού Πιερίας, κάνοντας γνωστό τον Κολινδρό σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και το εξωτερικό.
          Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μετά το μεγάλο άλμα που έκανε και έφτασε μέχρι τη Β΄ Εθνική αγγίζοντας ακόμη και την άνοδο στην Α΄ Εθνική την περίοδο 1994- 1995,  προσγειώθηκε πέφτοντας κάθε χρόνο και μια κατηγορία λόγω της έλλειψης οικονομικής στήριξης. Τη φετινή περίοδο  αγωνίζεται στην  Β' Ερασιτεχνική κατηγορία του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ, ευελπιστώντας την άνοδο! 

Οι… παλαίμαχοι
Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν οι κύριοι Γιάννης Μπιτσιάνης και Ηλίας Πελάγος, πρώην μέλη της Διοίκησης της «Αναγέννησης», οι οποίοι αναφέρθηκαν στην ιστορική πορεία της ομάδας και τις ένδοξες στιγμές που χάρισε στον Κολινδρό. Εκ μέρους των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση και τους παίχτες της ομάδας για την προσπάθεια που κάνουν.




ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΕΠΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ