ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Super Cup: Ποιος είναι ο μικρός Λέανδρος που συνόδευσε χθες τον Χάαλαντ – Ο τυφλός φίλος του ΠΑΟΚ που συκίνησε την UEFA

 

Μια εγχείριση αφαίρεσης όγκου οδήγησε στην απώλεια της όρασης του από τα 2,5 έτη – Το συγκινητικό «Μπαμπά, πότε θα ανοίξουμε τα φώτα» στον πατέρα του – Η καμπάνια της UEFA και το γκολ στην Τούμπα

 Μια από τις πιο δυνατές εικόνες του χθεσινού Super Cup ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν συμπεριλέμβανε κάποιο γκολ, ούτε το τρόπαιο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο μικρός Λέανδρος που τον συνόδευσε στο γήπεδο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Νορβηγός άσος ήταν ίσως ο μεγαλύτερος σταρ στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου χθες και το γεγονός πως βγήκε στο γήπεδο με τον μικρό φίλο του ποδοσφαίρου έστειλε ένα μήνυμα προς όλους, μιας και η ιστορία του Λέανδρου είναι ξεχωριστή, όσο και συγκινητική.

Ο 11χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχει συγκινήσει το κοινό με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο παρά το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει έκανε πραγματικότητα ακόμα ένα όνειρό του. Το βράδυ της Τετάρτης ήταν ένα από τα παιδιά που συνόδευσαν τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης στο γήπεδο κρατόντας το χέρι του πρώτου σκόρερ του περσινού Champions League. Ο Λέανδρος κατά καιρούς έχει βρεθεί στο γήπεδο σε διάφορα παιχνίδια της αγαπημένης ομάδας του και έχει αποθεωθεί τόσο από το κοινό του ΠΑΟΚ όσο και από τους αντιπάλους.

Ποιος είναι ο Λέανδρος

Θα έσπαγαν τα γραφεία του Υπουργού Εργασίας και θα φώναζαν αλλά δεν είναι τσύριζας. Με Μητσοτάκη στέλνουν καρδούλες σαν τα αρκουδάκια της αγάπης.

 


Γέμισαν τα σοσιαλ με θεομπαίχτες φαρισαίους υποκριτές.Όλο το χρόνο κλέβουν,προδίδουν, ξεπουλάνε,πνίγουν ανθρώπους στο Αιγαίο,στηνουν ραδιουργίες και τώρα τρέχουν να υποκριθούν τους καλούς χριστιανούς για τις κάμερες.

 


Ένας λαός που του έκοψαν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, του έκλεισαν σχολεία κ νοσοκομεία, τον άφησαν άνεργο ή στην καλύτερη εργάζεται για 500€ κ δεν έβγαλε κιχ, αλλά βγήκε στον δρόμο για το μαγαζί του κάθε Ιβάν, είναι ένας ηλίθιος λαός κ παίρνει ότι του αξίζει!

 


Ίμπιζα; Όχι, Red Line Beach Club στην Οδησσό της Ουκρανίας. Παρακαλώ δωρίστε περισσότερα χρήματα, μας έχει τελειώσει ο αφρός και η βότκα

 


Η επίσημη μιζέρια μας

 

Independent: Τα καρδιακά επεισόδια σπάνε κάθε ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Independent: Τα καρδιακά επεισόδια σπάνε κάθε ρεκόρ στο Ηνωμένο Βασίλειο
 Ανήσυχος ο Βρετανός πρωθυπουργός βλέπει να εκτοξεύονται οι καρδιακές ανακοπές.

Νέα στοιχεία για την Αγγλία δείχνουν ότι περισσότεροι από 84.000 ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής προσβολής το 2021-22, μια αύξηση άνω των 7.000 σε ένα χρόνο.

Την Δευτέρα οι προϊστάμενοι υγείας ξεκίνησαν μια εκστρατεία προτρέποντας όσους έχουν συμπτώματα να αναζητήσουν βοήθεια, με φόβους ότι πάρα πολλά κρούσματα εντοπίζονται πολύ αργά.

Την Δευτέρα οι προϊστάμενοι υγείας ξεκίνησαν μια εκστρατεία προτρέποντας όσους έχουν συμπτώματα να αναζητήσουν βοήθεια, με φόβους ότι πάρα πολλά κρούσματα εντοπίζονται πολύ αργά.

Ο καθηγητής Nick Linker, καρδιολόγος και εθνικός κλινικός διευθυντής του NHS για τις καρδιακές παθήσεις, δήλωσε: «Η καρδιαγγειακή νόσος προκαλεί έναν στους τέσσερις θανάτους σε ολόκληρη τη χώρα, επομένως είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να γνωρίζουν τα πρώιμα σημάδια μιας καρδιακής προσβολής!

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στο σκοτάδι η Βουλή για την «κατασκοπευτική» παρακολούθηση Δένδια

Σκάνδαλο υποκλοπών: Στο σκοτάδι η Βουλή για την «κατασκοπευτική» παρακολούθηση Δένδια
 Η υπόθεση λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις και ξεπερνά τα όρια της καταστρατήγησης των δημοκρατικών θεσμών του κράτους δικαίου.

Ανενημέρωτη παραμένει η Βουλή για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών, σχεδόν έναν μήνα αφότου η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επιβεβαίωσε την παρακολούθηση μέσω Predator εν ενεργεία υπουργών, κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, συζύγων και δημοσιογράφων.

«Ο μισός πλανήτης υποφέρει από την πείνα, ο άλλος μισός πεθαίνει λόγω ανεβασμένης χοληστερίνης.Οσοι είναι στην εξουσία κλέβουν τα πάντα κι έτσι δυσκολεύει η κατάσταση»

 


Κορωνοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»

Κορωνοϊός: Οι «ειδικοί» μιλούν για νέα δόση από φθινόπωρο, σιωπούν για τις παρενέργειες και ετοιμάζουν τη «χήνα με τα χρυσά αυγά»
 Εάν δεν αναζητάς την αλήθεια, τι θα σου στοιχίσει να καταπιείς άλλο ένα ψέμα;

Όσο οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, οι «ειδικοί» τελάληδες των φαρμακευτικών ξεκινούν να επικαιροποιούν το κλίμα τρομοκρατίας, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει μετά το τέλος της θερινής σεζόν.

Όσο ακόμα η Ελλάδα «βουλιάζει» από τουρίστες και το εισαγόμενο χρήμα ρέει άφθονο, οι «ειδικοί» φροντίζουν να κάνουν μετριοπαθείς προειδοποιήσεις για να μην διαταράξουν τον «μύθο» που ζουν οι συμπαθείς σανδαλοφόροι στη χώρα μας και να μη σαμποτάρουν τη βιομηχανία του τουρισμού. Άλλα οι δηλώσεις τους είναι «τόσο – όσο». Ούτε πολύ ανησυχητικές, ούτε πολύ καθησυχαστικές. Υπολογισμένες ακριβώς για να μην ενοχλήσουν την τουριστική «πιάτσα», άλλα να κρατούν σε εγρήγορση και το πελατολόγιο για τα σκευάσματα.

Coming soon September. Improvement 100%