ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Διαβάστε τί λέει μικρός ποδοσφαιριστής στον μπαμπά του..




Α

   ΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
                  Δεν ξέρω πώς να στο πω.
Σίγουρα πιστεύεις ότι το κάνεις για το καλό μου , αλλά δεν μπορώ να μην αισθάνομαι άσχημα να μην αισθάνομαι παράξενα.


Μού έκανες δώρο μια μπάλα , ενώ καλά – καλά δεν είχα αρχίσει να περπατάω.
Ακόμα δεν είχα ξεκινήσει το σχολείο και με έγραψες στην ομάδα. Μου αρέσει να προπονούμαι κάθε μέρα, να κάνω πλάκες με τους φίλους μου – συμπαίκτες μου και να παίζω τις Κυριακές, όπως κάνουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές.
Αλλά όταν έρχεσαι στο γήπεδο δεν ξέρω ………..δέν είναι όπως πρώτα. Πλέον δεν με χειροκροτείς όταν τελειώνει ο αγώνας, ούτε μου παίρνεις ένα χυμό και ένα σάντουιτς .
Πηγαίνεις στην κερκίδα και σκέφτεσαι ότι όλοι είναι εχθροί, βρίζεις τους διαιτητές ,τους προπονητές ,τους ποδοσφαιριστές, τους γονείς……………..
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;
Νομίζω ότι υποφέρεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.
Μου επαναλαμβάνεις ότι είμαι ο καλύτερος, ότι οι υπόλοιποι δεν αξίζουν τίποτα μπροστά μου και όποιος έχει αντίθετη γνώμη κάνει λάθος και ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη.
Αυτός ο προπονητής που λές ότι είναι ανίκανος είναι φίλος μου, είναι αυτός που μου μαθαίνει να διασκεδάζω παίζοντας. Τον σέβομαι και τον αγαπάω.
Το παιδί που μπήκε την περασμένη εβδομάδα στην θέση μου, θυμάσαι ;
Ναι……..αυτός που κριτίκαρες σε όλο το παιχνίδι , γιατί όπως λες – δεν κάνει ούτε για να μου κουβαλάει την τσάντα – αυτό το παιδί είναι στην τάξη μου. Όταν τον είδα την Δευτέρα στο σχολείο ντράπηκα. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω . Κάποιες φορές πιστεύω ότι δεν έχω την ποιότητα , την αξία αν θέλεις , που χρειάζεται για να γίνω επαγγελματίας και να κερδίσω ………… εκατομμύρια ………. όπως ονειρεύεσαι. Το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι διασκέδαση δεν είναι μόνο για τους επαγγελματίες……….
ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ
Έχω σκεφτεί ακόμα και να τα παρατήσω. Αλλά μου αρέσει πολύ  το ποδόσφαιρο.
 

Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ!!!!!


4 ντοπέ σε ένα event του Bellator!

1
Έσπασε ρεκόρ νομίζω το Bellator σε θετικά αντιντόπινγκ τεστ μέσα σε μια βραδιά αφού μετά το Bellator 127 όχι ένας ή δύο αλλά τέσσερις μαχητές βρέθηκαν με απαγορευμένες ουσίες στον οργανισμό τους. Το αστείο είναι ότι ενώ 3 στους 4 βρέθηκαν ντοπέ , 3 στους 4 βρέθηκαν θετικοί και σε κατάλοιπα μαριχουάνας! Το βαπόρι από την Περσία κάπου στο Bellator κατέληξε τελικά… Πέρα από την πλάκα ένας από τους λόγους του μαζικού αυτού εντοπισμού παραβατών είναι ότι μάλλον για πρώτη φορά στην ιστορία του το Bellator χρησιμοποίησε για τον έλεγχο εργαστήριο της WADA που κάνει τους ελέγχους και στους Ολυμπιακούς αθλητές. Πρόσφατα βγήκαν και οι τιμωρίες τους που είναι οι εξής:
Keith Berry:
Fail: Αυξημένη τεστοστερόνη και μαριχουάνα.
Penalty: 300 μέρες εκτός και 2.500 δολάρια
Rob Emerson:
Fail: θετικός στο φάρμακο Provigil (Modafinil).
Penalty: 270 μέρες εκτός και 2.500 δολάρια
Fernando Gonzalez:
Fail: Μαριχουάνα
Penalty: 30 μέρες εκτός και 315 δολάρια
Nick Moghaddam:
Fail: Αυξημένη τεστοστερόνη και μαριχουάνα.
Penalty: 300 μέρες εκτός και 1000 δολάρια

Ξέρετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πιο καλλίγραμμες γάμπες;

gabesΕίναι γεγονός ότι οι καλλίγραμμες γάμπες κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν υπερήφανες για τα πόδια, το περπάτημά τους και πολλές φορές για τη συνολική τους εμφάνιση.
Η γάμπα είναι ίσως το πιο αμετάβλητο σημείο του ανθρώπινου σώματος. Μπορεί άλλες περιοχές του σώματος να αλλάζουν πιο εύκολα με την άσκηση ή με τη διατροφή, όπως για παράδειγμα η κοιλιά, οι βραχίονες ή οι γοφοί, ωστόσο οι γάμπες παραμένουν πεισματικά ίδιες, όσο αδύνατες, ή ίσιες χωρίς γραμμώσεις ή στραβές, κι αν είναι.
Ακόμη και οι άντρες που έχουν πολύ αδύνατα πόδια, όσο κι αν «γραμμώσουν» το υπόλοιπο σώμα τους, στο γυμναστήριο, συνήθως δεν καταφέρνουν να αυξήσουν ικανοποιητικά τον όγκο στις γάμπες τους.
Η επιλογή που έχουν λοιπόν όσοι θέλουν δραστικά και άμεσα να αλλάξουν τις γάμπες τους είναι η αυξητική επέμβαση γάμπας!
Η αυξητική γάμπας είναι μια επέμβαση που αποκαθιστά άμεσα το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφάνισης, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και βελτιώνοντας σημαντικά την ψυχολογία αντρών και γυναικών που υποβάλλονται στην επέμβαση.
Όπως αναφέρει ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης, «ο άντρας ή η γυναίκα που επιλέγει να υποβληθεί σε αυξητική γάμπας έχει δύο δυνατότητες. Η μία είναι με προσθετική λίπους στην περιοχή, δηλαδή με λιπένθεση, με βλαστοκύτταρα, και η δεύτερη είναι με την τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης, όπως ακριβώς γίνεται και στην αυξητική στήθους».
Προσθετική λίπους
Με την προσθετική λίπους (λιπένθεση), ο ενδιαφερόμενος ή η ενδιαφερόμενη θα χρειαστεί το λιγότερο δύο επαναλήψεις για να επιτευχθεί το ικανοποιητικό αποτέλεσμα. «Η επέμβαση αυτή είναι σχετικά απλή και πραγματοποιείται σε συνθήκες κλινικής. Με τοπική αναισθησία αφαιρείται το λίπος από την περιοχή που έχουμε επιλέξει ( πχ. γλουτοί, γοφοί, μέση) και μεταμοσχεύεται στη γάμπα. Κατά την πρώτη εφαρμογή της τεχνικής, παραμένει στο σημείο το 40% του λίπους που εγχύουμε, ενώ το υπόλοιπο 60% απορροφάται. Ετσι λοιπόν για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα η ίδια διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί άλλη μία ή δύο φορές. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και η μέθοδος μπορεί να αφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους ενδιαφερόμενους αρκεί να διαθέτουν λίπος» διευκρινίζει ο κος Ανδρεανίδης.
surgery-toolsΑυξητική γάμπας με σιλικόνη
Η μόνιμη λύση έρχεται από τη Βραζιλία και είναι τα ενθέματα σιλικόνης (όπως αυτά που χρησιμοποιούμε στο στήθος). Τα ενθέματα αυτά είναι στο σχήμα της γάμπας και διατίθενται σε πολλαπλά μήκη και σχήματα ανάλογα με την κνήμη του ενδιαφερόμενου ή της ενδιαφερόμενης. Σύμφωνα με τον κο Ανδρεανίδη, «Το ένθεμα τοποθετείται στη γάμπα από μία τομή περίπου 3 εκατοστών, η οποία γίνεται πίσω από το γόνατο, ακριβώς μέσα στην πτυχή της κλείδωσης με τέτοιο τρόπο που να μην φαίνεται καθόλου. Το ίδιο βράδυ ο ασθενής μπορεί να πάει στο σπίτι του και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να φοράει τις ειδικές ελαστικές κάλτσες. Το ράμμα είναι αποροφήσιμο και δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί. Οι ασθενείς που επέλεξαν να κάνουν αυτή την επέμβαση είναι πολύ ευτυχισμένοι με αυτήν τους την απόφαση, τόσο για το φυσικό αλλά κυρίως για το μόνιμο αποτέλεσμα της επέμβασης».
Εκτός από τα άτομα που επιλέγουν να υποβληθούν σε αυξητική γάμπας για καθαρά αισθητικούς λόγους, υπάρχουν και οι ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις όπως πολυομελίτιδα και ραιβοποδία , για τους οποίους η αποκατάσταση του προβλήματος της γάμπας, μπορεί να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα στη συνολική κατάσταση της υγείας τους.
Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της επέμβασης, είναι η εμπειρία του πλαστικού κι επανορθωτικού χειρουργού πάνω στη συγκεκριμένη επέμβαση, η οποία δεν είναι πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.andreanidis.gr
Ενημερωθείτε για την αυξητική γάμπας από τον ίδιο το γιατρό στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=xtsGWLxkauM

33 πράγματα που πρέπει να διδάξει ένας πατέρας στον γιό του

Ο Andy Smithson είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τριών μικρών αγοριών και μιας χαριτωμένης κόρης. Εργάζεται ως κοινωνικός λειτουργός και έχει γράψει πολλά βιβλία για τις σχέσεις με τα παιδιά μέσα στην οικογένεια. Ο ίδιος λοιπόν προτείνει στους μπαμπάδες τα εξής:
1. Να μαγειρεύει και να καθαρίζει
Πολλά αγόρια φεύγουν από το πατρικό τους σπίτι χωρίς να είναι σε θέση να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές φαγητό ή να διατηρήσουν στοιχειωδώς καθαρό τον χώρο τους. Η αυτοεξυπηρέτηση, είναι ένα εφόδιο απαραίτητο για κάθε παιδί. Οι γιοι σας θα σας ευγνωμονούν.
 2. Να φτιάχνει ξύλινες κατασκευές
Δεν είναι όλοι οι άντρες επιδέξιοι με τις κατασκευές και τα εργαλεία. Ωστόσο, τέτοιου τύπου τεχνικές δεξιότητες, δεν είναι μόνο χρήσιμες, αλλά και πολύ ευχάριστες αν γίνονται με τη σωστή παρέα.
Son Riding on Father's Shoulders
 3. Να μένει σιωπηλός
Δεν είναι μόνο γυναικείο ίδιον η άσκοπη πολυλογία. Οι άντρες που μπορούν να αφιερώσουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους και τις σκέψεις τους, είναι γοητευτικοί και -γιατί όχι;- σοφοί.
4. Ότι αγαπάω τη μαμά του
Δείχνοντας τους την αγάπη και το σεβασμό μου στη μητέρα τους, τους διδάσκω να σέβονται τις μελλοντικές συζύγους και τις κόρες τους.
5. Ότι οι αληθινοί άντρες αλλάζουν πάνες
Η αγάπη που δίνεις στο μωρό σου είναι ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη γιατί είναι εντελώς ανιδιοτελής. Το να δίνεις χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα είναι ανεκτίμητο.
6. Να παίζει πολύ
Δούλεψε σκληρά κι έπειτα παίξε μέχρι να καταρρεύσεις!
7. Λάθη συμβαίνουν
Πρέπει να μάθουν να συγχωρούν, να μαθαίνουν και να προχωρούν. Τίποτα καλό δε βγαίνει από την αυτολύπηση ή το θυμό.
8. Ο ιπποτισμός δεν έχει πεθάνει
Για πολλούς το να δίνεις λουλούδια σε μια γυναίκα ή να της ανοίγεις την πόρτα για να περάσει είναι μια συνήθεια ξεπερασμένη. Δείχνει όμως αγάπη και ευγένεια. Δοκιμάστε το.
 9. Η πορνογραφία και τα ναρκωτικά αλλοιώνουν την ψυχή
Δεν είσαι «φυσιολογικός άντρας» αν το μυαλό σου απασχολείται μόνο από το σεξ και τις καταχρήσεις. Αυτά τα πράγματα χωρίζουν τις οικογένειες και απομονώνουν τους ανθρώπους.
 10. Το να είσαι μπαμπάς είναι τέλειο!
Αν είσαι άντρας, το να γίνεσαι πατέρας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου προσφέρει η ζωή. Τα ταξίδια, τα αυτοκίνητα και τα σπορ είναι πολύ απολαυστικά, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με εσένα και τη μαμά σου!
fs2
 11. Δεν πειράζει να κλάψεις
Το να κλαις είναι υγιές. Όλοι χρειάζονται μια συναισθηματικοί ανακούφιση που και που. Μην επηρεάζεσαι από τα κλισέ.
 12. Ότι κι αν είναι, ξεπέρασε το!
Δεν υπάρχει τίποτα που να μη λύνεται. Ό,τι κι αν συμβεί, θυμήσου τους ανθρώπους που αγαπάς, οπλίσου με κουράγιο, ανασκουμπώσου και αντιμετώπισε το!
13. Η εργατικότητα είναι καλύτερη από την τεμπελιά
Δούλεψε μη τεμπελιάζεις! Δούλεψε για να βγάλεις λεφτά, για να μορφωθείς, για να κρατήσεις την αγάπη ζωντανή.
14. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία
Ναι, ίσως σου παρέχουν μια ζωή εύκολη και άνετη. Αλλά μην αναλώνεσαι στο κυνήγι των χρημάτων. Η ευτυχία και η επιτυχία χτίζονται αργά, σε κάθε στάδιο της ζωής μας.
 15. Ότι έσπειρες θα θερίσεις
Με τον καιρό θα καταλάβεις, ότι η παροιμία δεν αναφέρεται μόνο στη γη και τους καρπούς της.
16. Μην γίνεσαι εκνευριστικός
Νομίζω με καταλαβαίνεις. Συμπεριφέρσου όπως θέλεις να σου συμπεριφέρονται. Μην είσαι επικριτικός και κακεντρεχής. Θα μείνεις μόνος.
17. Στα κορίτσια αρέσουν οι χορευτές
Δεν εννοώ να γίνεις βιρτουόζος του κλασικού χορού. Ένας μικρός, ερασιτεχνικός χορός μόνο για τους δυο σας δεν είναι ντροπή. Σίγουρα η καλή σου θα το απολαύσει.
18. Απόφυγε τους εθισμούς
Μείνε μακριά απ” ότι σε κάνει ανελεύθερο. Αν βρεθείς σ” αυτή τη θέση μη ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό.
fs6
 19. Σκέψου πριν πράξεις
Οι περισσότεροι άντρες είναι υπέρ το δέον αυθόρμητοι. Μην καταλήγεις αβασάνιστα σε συμπεράσματα και επιλογές. Ίσως το μετανιώσεις.
20. Μη σταματάς να μαθαίνεις
Το ταξίδι της γνώσης δεν τελειώνει ποτέ. Μαθαίνουμε κάθε μέρα. Συναναστρέψου με ανθρώπους πιο μορφωμένους από εσένα –έχουν πολλά να σου δώσουν.
21. Μην αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο
Το παλιό σου αυτοκίνητο είναι μια χαρά! Διαχειρίσου σοφά τα χρήματά σου. Επένδυσε σε πράγματα που πραγματικά αξίζουν.
22. Ακολούθα τα όνειρά σου
Βρες τι ονειρεύεσαι και κυνήγησε το! Ποτέ μην ντραπείς να μοιραστείς τα όνειρά σου!
 23. Προπορεύσου και ακολούθα
Μάθε να οδηγείς και να οδηγείσαι. Μην αφήνεις την περηφάνια σου να σου στερήσει όσα έχουν να σου μάθουν οι άλλοι.
24. Χαμογέλα και γέλα κάθε μέρα
Η καλύτερη στιγμή για να γελάσεις ή να χαμογελάσεις, είναι όταν έχεις κακή διάθεση. Θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Επίσης, είναι μεταδοτικό.
fs3
 25. Διασκέδασε τη ζωή σου
Βρες τρόπους να διασκεδάσεις κάθε στιγμή. Μόνο οι βαρετοί άνθρωποι βαριούνται.
26. Η στενή επαφή είναι ιερή
Έχε οικειότητα με την αγαπημένη σου. Κράτα της το χέρι, φίλα τη. Θα θεμελιώσεις έτσι την ενότητα της οικογένειάς σου.
27. Ψάξε για το καλό
Βρες τη θετική πλευρά των γεγονότων και των ανθρώπων. Θα γίνεις πιο ευτυχισμένος.
 28. Βοήθησε τους ανθρώπους
Θα σε κάνει πιο χαρούμενο απ” το να βοηθάς τον εαυτό σου. Δώσε ένα χεράκι όπου χρειάζεται!
 29. Λάβε υπ’όψιν άλλες οπτικές
Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι είναι σημάδι μορφωμένου ανθρώπου να μπορεί να εξετάσει μια σκέψη χωρίς να την αποδεχτεί. Έχε πάντα τη διάθεση να επεξεργαστείς τις απόψεις των άλλων, χωρίς απαραίτητα να τις ενστερνιστείς. Θα ανοίξει το μυαλό σου.
30. Να είσαι ευάλωτος
Η ευαισθησία και η συναισθηματική διαθεσιμότητα είναι το κλειδί για τη σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Μη φοβάσαι να δεθείς.
fs4
 31. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη επιλογή
Δε θα πολυλογήσω: να λες την αλήθεια!
 32. Η καλή μουσική βελτιώνει τη ζωή σου
Η μουσική έχει απίστευτη επίδραση στη διάθεσή μας! Να είσαι επιλεκτικός με το τι θα ακούς.
 33. Σ” αγαπάω
Και θα σ΄αγαπάω πάντα.

Είναι το σεξ εθιστικό σαν ναρκωτικό;

sex1
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ύστερα από έρευνα διαπίστωσαν ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα εκείνων που έχουν εθισμό στο σεξ, έχουν εκπληκτικές ομοιότητες με τα εγκεφαλικά κύτταρα εκείνων που είναι εθισμένοι σε κάποιο σκληρό ναρκωτικό.
Η μελέτη έγινε ως εξής: Έδειξαν σε έναν αριθμό ανδρών ταινίες πορνό και στη συνέχεια τους πέρασαν το κεφάλι από μαγνητική τομογραφία. Διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της προβολής στον εγκέφαλο μέσα άρχισαν να ενεργοποιούνται εκείνα τα κύτταρα που ενεργοποιούνται όταν ένας τοξικομανής λάβει τη δόση του.
sex5
Στη μελέτη μετείχαν 20 άνδρες με ιστορικό εθισμού στο σεξ και οι οποίοι είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου δεν μπορούσαν πλέον να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους. Αυτό φυσικά είχε δυσμενή αποτελέσματα τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ζωή. Με απλά λόγια ότι και να έκαναν το μυαλό τους ήταν πάντα γύρω από το σεξ.
Στο ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν μετά την προβολή της ταινίας οι 4 από τους 20 είπαν ότι έχασαν τη δουλειά τους επειδή δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν καθώς σκεφτόντουσαν μόνο το σεξ, ενώ οι υπόλοιποι 16 είπαν ότι είχαν εμμονή με τις σεξουαλικές σκέψεις και συμπεριφορές, και δεν μπορούσαν να περάσουν ούτε μέρα χωρίς να δουν βίντεο πορνό.
sex3
Είναι χαρακτηριστικό πολλοί δήλωσαν πως το πορνό ήταν μια διέξοδος για την εκτόνωση των ερωτικών φαντασιών τους και για να μην καταφύγουν σε έρωτα επί πληρωμή.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης με μαγνητική τομογραφία οι επιστήμονες του τμήματος Συμπεριφορικής και κλινικής Νευροεπιστήμης του Κέμπριτζ διαπίστωσαν πως το πορνογραφικό υλικό προκαλούσε ενεργοποίηση και στα κέντρα του εγκεφάλου, που σχετίζονται με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Πρόκειται για περιοχές που παίζουν ρόλο στο αίσθημα επιβράβευσης, παρακίνησης και της επιθυμίας.
Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας ενισχύουν την άποψη πως ο εθισμός στο σεξ είναι υπαρκτή διαταραχή που πρέπει να αναγνωριστεί και να αναζητηθούν ειδικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της.
sex4
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση «PLoS One» και κάποιες άλλες από τις διαπιστώσεις της ήταν ότι 1 στους 25 ενήλικες είναι εθισμένος στο σεξ, και έχει ανεξέλεγκτη εμμονή με τις σεξουαλικές σκέψεις.
Υπάρχει όμως και μια παράγραφος που αναφέρει ότι ο εθισμός στο σεξ δεν σημαίνει αυτόματα και εντονότερη σεξουαλική επιθυμία σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Σημαίνει την επιθυμία να βλέπουν ταινίες πορνό.